Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (13 έως 19 Μαρτίου 2023)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ευχάριστα και δυναμικά ξεκινά η εβδομάδα σου με έντονη κοινωνικότητα, συναντήσεις με φίλους αλλά και εξελίξεις στις υποθέσεις σου. Αυτές οι μέρες διευκολύνουν την επικοινωνία σου και τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες στα επαγγελματικά. Κάποια ραντεβού σου φαίνεται να είναι σημαντικά, για αυτό αν και δεν έχεις πολύ όρεξη για δουλειά, θα πρέπει να τα επιδιώξεις καθώς φαίνεται να υπάρχουν σημαντικά οφέλη. Οι συνθήκες ή και οι ενέργειες της εβδομάδας βοηθούν στη βελτίωση της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Οι συζητήσεις μεταξύ σας φαίνεται να είναι βαθιές και ουσιαστικές με αποτέλεσμα να έρχεστε πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, το οποίο πλέον μπορείς να απολαύσεις, δεν αποκλείονται οι νέες ουσιαστικές γνωριμίες. Το Σαββατοκύριακο βέβαια μην ενθουσιάζεσαι και μην ποντάρεις τόσο σε αυτά που ακούς.

Ταύρος
Ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που θα αποσπάσει το μεγαλύτερο κομμάτι του ενδιαφέροντος σου αυτήν τη βδομάδα. Καιρός λοιπόν να εντοπίσεις τα λάθη στο χειρισμό τους, να τακτοποιήσεις και να ρυθμίσεις εκκρεμότητες και να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Από τις επιδόσεις ή τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες εξαρτάται και ο οικονομικός τομέας. Για αυτό μην διστάσεις -εάν βέβαια προκύψουν συζητήσεις- να διεκδικήσεις δυναμικά αυτά που σου αναλογούν. Στα τέλη της εβδομάδας πιθανά να προκύψουν κάποιες παρανοήσεις, για αυτό δώσε περισσότερη προσοχή σε αυτά που λες και ακούς, αποφεύγοντας τις γρήγορες αποφάσεις και τα συμπεράσματα. Ευνοϊκές χαρακτηρίζονται αυτές οι μέρες για τη συναισθηματική σου ζωή. Εκμεταλλεύσου τη βελτίωση της επικοινωνίας και πάρε αυτά που θα σου προσφέρουν την ασφάλεια στις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι τυφλά αυτά που σου υπόσχονται. Κράτα μικρό καλάθι και προστάτευσε τον ψυχικό και συναισθηματικό κόσμο σου.

Δίδυμοι
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η νέα εβδομάδα, καθώς σου δίνει την ευκαιρία να αναδείξεις τις ικανότητες και τις δυνάμεις σου. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία στα εργασιακά που θα δώσει ισχυρή ώθηση στα σχέδια και τις επιδιώξεις σου. Από εσένα θα εξαρτηθεί το μέλλον και η ανάδειξη της καριέρας σου, για αυτό το επόμενο διάστημα θα πρέπει να βρίσκεσαι σε απόλυτη ετοιμότητα. Πρόσεξε αυτά που υπόσχεσαι στον ερωτικό σύντροφο σου κυρίως στο δεύτερο μισό της εβδομάδας. Έχεις χτίσει γερές βάσεις και θα είναι κρίμα να τις διακινδυνεύσεις ή να τις διαταράξεις. Εσύ που είσαι μόνη, μια πρόσφατη σχετικά γνωριμία αρχίζει να εξελίσσεται ικανοποιητικά και να σου υπενθυμίζει πως εσύ τη μοναξιά δεν την αντέχεις με τίποτα, όμως δεν θέλεις και να αναλώνεσαι σε ασήμαντες ή προσωρινές περιπέτειες. Έχεις αποφασίσει να βάλεις τέλος στις συναισθηματικές εκπτώσεις.

Καρκίνος
Δημιουργική, δραστήρια και δυναμική προβλέπεται η νέα εβδομάδα για σένα, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να ανασυνταχτείς, να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να διεκδικήσεις δυναμικά τους στόχους και τα όνειρα σου. Η εξέλιξη της καριέρας σου θα εξαρτηθεί κατά πολύ από τον τρόπο χειρισμού των υποθέσεων σου. Φρόντισε να κρατάς κλειστά τα χαρτιά σου και να μην τα εκμυστηρεύεσαι σε ανθρώπους που είτε θα σε επηρεάσουν αρνητικά, είτε θα προσπαθήσουν να σου βάλουν εμπόδια. Ο τρόπος που επικοινωνείς με τον ερωτικό σύντροφο σου χρειάζεται προσοχή. Μην λες πράγματα για τα οποία δεν είσαι σίγουρη και μην παρερμηνεύεις τα λόγια του. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν συνεχίζει να σε απασχολεί έντονα και ίσως νιώσεις την ανάγκη να το επαναπροσεγγίσεις. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, βεβαιώσου ότι ικανοποιείς το συναίσθημα και όχι τον εγωισμό σου.

Λέων
Καιρός να επαναφέρεις τις κοινωνικές δραστηριότητες σου αυτήν τη βδομάδα, καθώς οι ενέργειες κάνουν έντονη την ανάγκη σου να βρεθείς με φίλους και να απολαύσεις κάθε στιγμή. Η αισιοδοξία και κυρίως η καλή σου διάθεση επαναφέρουν την όρεξη σου για δουλειά, δράση και επιτυχία. Διευθέτησε εργασιακές σου υποχρεώσεις και εκκρεμότητες και βελτίωσε τις σχέσεις με συναδέλφους. Ίσως χρειαστείς τη βοήθεια τους, καθώς οι απαιτήσεις αυξάνονται. Μην επιτρέψεις σε τρίτα πρόσωπα να επέμβουν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Προτίμησε αυτήν τη βδομάδα να μείνετε περισσότερο μόνοι, έτσι ώστε να γνωρίσει και να κατανοήσει ο ένας τις ανάγκες του άλλου καλύτερα. Εσύ που είσαι μόνη, είναι καθοριστικό το διάστημα για ξεκαθαρίσματα και διεκδικήσεις. Αρκεί να είσαι βέβαιη για αυτά που ζητάς και χρειάζεσαι.

Παρθένος
Η απόλυτη προτεραιότητα σου αυτήν τη βδομάδα είναι οι επαγγελματικοί στόχοι και οι υποχρεώσεις τους, για αυτό και πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά. Οι ενέργειες και οι όψεις της εβδομάδας φέρνουν διάκριση και την αναγνώριση των προσπαθειών σου. Διευθέτησε τις υποθέσεις σου και προώθησε τους στόχους τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, καθώς το δεύτερο μισό της, δημιουργεί ένα κάπως θολό τοπίο γύρω σου. Μην αμελείς τη σχέση με τον αγαπημένο σου βάζοντας σε προτεραιότητα τις δικές σου αναζητήσεις και ανάγκες. Δείξε του το ενδιαφέρον, το πάθος που κρύβεις μέσα σου, αλλά και την κατανόηση σου. Εσύ που είσαι μόνη, διασκέδασε και απόλαυσε το φλερτ, όμως μείνε επιφυλακτική απέναντι σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.

Ζυγός
Ευχάριστη και δραστήρια προβλέπεται η νέα εβδομάδα, καθώς η κοινωνικότητα σου αυξάνεται και οι πλανήτες σε κάνουν να θέλεις να αναπληρώσεις τα όσα στερήθηκες. Αν και δύσκολο να συγκεντρωθείς στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, δυστυχώς κάποιες υποθέσεις και ευκαιρίες δεν σηκώνουν αναβολή. Στα τέλη της εβδομάδας μια επικοινωνιακή σύγχυση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, για αυτό και θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένη και επιφυλακτική. Ίσως χρειαστεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου και προέρχονται από το παρελθόν. Επιδίωξε τις συζητήσεις που ούτως ή αλλιώς ευνοούνται και βρείτε τη χρυσή τομή στα όσα νιώθετε να σας χωρίζουν ή να σας στερούν την ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητα σου κρύβει ίσως και μοναδικές ευκαιρίες.

Σκορπιός
Η εβδομάδα φέρνει στο επίκεντρο οικονομικές υποθέσεις σου, συναισθήματα και ανάγκες ασφάλειας και σιγουριάς. Έτσι έχεις τη δυνατότητα να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη, να απαλλαγείς από εκκρεμότητες και να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Προς το τέλος της εβδομάδας απόφυγε γρήγορα συμπεράσματα ή επιπόλαιες αποφάσεις. Πριν οδηγηθείς σε αποφάσεις ή ριψοκίνδυνες ενέργειες στα επαγγελματικά, ξεκαθάρισε τους στόχους και τις ανάγκες σου. Λάβε υπόψη σου σοβαρά τις δεξιότητες και τις γνώσεις σου και προχώρησε βήμα – βήμα στις αλλαγές σύμφωνα με τις στρατηγικές που έχεις καταστρώσει. Γεφύρωσε τις αποστάσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου και επιδίωξε συζητήσεις που θα δώσουν λύσεις και απαντήσεις -και όχι αντιπαραθέσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μια πρόσφατη γνωριμία αρχίζει να εξελίσσεται ικανοποιητικά και η ελπίδα αρχίζει να ζωντανεύει μέσα σου.

Τοξότης
Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο αυτήν τη βδομάδα. Καιρός να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου και να κρατήσεις κοντά σου μόνο ό,τι αποδίδει και αξίζει πραγματικά τον κόπο. Η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των επαγγελματικών σου φιλοδοξιών. Επιδίωξε συμφωνίες και συζητήσεις τις πρώτες μέρες της εβδομάδας και όχι τις τελευταίες που φαίνεται να είναι παραπλανητικές. Η περίοδος είναι εξαιρετικά καλή για τη συναισθηματική σου ζωή. Καιρός να πάρεις κάποιες αποφάσεις που αφορούν στην εξέλιξη της σχέσης με τον αγαπημένο σου και να διώξεις φόβους και ανασφάλειες. Εσύ που είσαι μόνη, ξέρεις ποιο είναι το ζητούμενο σου και πως να το κατακτήσεις. Μέσα από το φιλικό, οικείο σου περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκύψει μια καθοριστική γνωριμία.

Αιγόκερος
Γεμάτη υποχρεώσεις είναι η νέα εβδομάδα για σένα και ίσως να χρειαστεί έξτρα προσπάθεια προκειμένου να διευθετηθούν στο ακέραιο. Άλλωστε από αυτές θα εξαρτηθεί η βελτίωση της καθημερινότητας σου και πιθανά και η επιτυχία των μακροπρόθεσμων στόχων σου. Οι επαγγελματικοί στόχοι σου βρίσκονται στο επίκεντρο. Συν αυτού παρουσιάζονται και έξτρα αγγαρείες, οπότε καταλαβαίνεις πως θα πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο από το συνηθισμένο, προκειμένου να νιώσεις ικανοποίηση αλλά να λάβεις και θετικά σχόλια. Η καθημερινότητα σου γεμίζει τις μέρες και τις ώρες σου με αποτέλεσμα να παραμελείς τον αγαπημένο σου. Φρόντισε να εξοικονομήσεις ουσιαστικό χρόνο μαζί του, έστω κι αν είναι λίγος. Εσύ που είσαι μόνη, μάθε να είσαι υπομονετική με την εξέλιξη μιας πρόσφατης γνωριμίας.

Υδροχόος
Οι μέρες της εβδομάδας κρύβουν τις ευκαιρίες τους, δίνοντας σου τη δυνατότητα ανάπτυξης και επέκτασης. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα επαναφέρει την αισιοδοξία και το χαμόγελο στα χείλη σου. Προς το τέλος της εβδομάδας δώσε έμφαση στον τομέα των οικονομικών σου και απόφυγε λανθασμένες ενέργειες, έξοδα και αποφάσεις. Σημαντικές υποθέσεις σου στα επαγγελματικά απαιτούν άμεση διευθέτηση, για αυτό κάνε μια προσπάθεια να συγκεντρωθείς περισσότερο. Βοηθητικές και θετικές είναι οι επόμενες μέρες για τη συναισθηματική σου ζωή που μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου. Χτίσε γερές βάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου, ξεπέρασε τις φοβίες σου και πάρε αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ένα φλερτ ή μια πρόσφατη γνωριμία αρχίζει να εξελίσσεται και μάλιστα πολύ καλύτερα από ότι περίμενες.

Ιχθείς
Σπίτι και οικογένεια αυτήν τη βδομάδα έχουν την τιμητική τους. Καιρός να λύσεις προβλήματα, να δώσεις λύσεις και να διευθετήσεις εκκρεμότητες που σε βαραίνουν. Για τις όποιες συζητήσεις προτίμησε τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, καθώς οι τελευταίες δημιουργούν μια ασάφεια ή ίσως και παρανοήσεις. Μην αφήσεις τα όσα συμβαίνουν γύρω σου ή τις πιθανές ανασφάλειες συνεργατών να σε επηρεάσουν. Μείνε επικεντρωμένη στα δικά σου σχέδια και στις δικές σου υποχρεώσεις. Καιρός να αντιμετωπίσεις με περισσότερη σοβαρότητα τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Πάρτε από κοινού αποφάσεις που αφορούν σε μια συγκατοίκηση ή μια αλλαγή κατοικίας. Εσύ που είσαι μόνη, μην γίνεσαι αυστηρή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και αφήνεις τις φοβίες και τις ανασφάλειες σου να σε πολιορκούν.

Read More

And More