Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (13 έως 19 Νοεμβρίου 2023)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, με τη συμμετοχή του Άρη και του Ουρανού. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να σκεφτεί για το πως και το γιατί ορισμένες σχέσεις δε σε καλύπτουν πια. Εάν αισθάνεσαι προσκολλημένη σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο, ίσως είναι καιρός να σκεφτείς ένα χωρισμό ή μια διακοπή σχέσης. Ίσως είναι καιρός να σταματήσεις στις φτηνές ή ανεπαρκής δικαιολογίες που λες στον εαυτό σου και να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα. Στα εργασιακά μπορεί να προκύψουν νέες ευκαιρίες που σου επιτρέπουν να αναδείξεις τα ταλέντα σου, οπότε να είσαι έτοιμη να τις εκμεταλλευτείς. Απλώς θυμήσου πως πρέπει να ισορροπήσεις τη φιλοδοξία με την υπομονή και διπλωματία. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά- ερωτικά αγκάλιασε την περιπέτεια και απόλαυσε το ταξίδι χωρίς επιπόλαιες ενέργειες.

Ταύρος

Με τη νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού ξεκινά η βδομάδα. Αυτό το νέο φεγγάρι πυροδοτεί την ανάγκη σου για οικειότητα και νέες σχέσεις. Έχε το μυαλό σου ανοιχτό και μη φοβάσαι να είσαι ευάλωτη με τους ανθρώπους. Παρόλο που το τελευταίο διάστημα μπορεί να σε έκανε να νιώθεις απογοήτευση, τώρα είναι η ώρα να διατηρήσεις την ελπίδα ζωντανή. Αναγνώρισε πως η αλήθεια είναι πολυδιάστατη! Εάν θέλεις να διατηρήσεις και να αναζωογονήσεις τη συναισθηματική σου ζωή θα πρέπει να καταβάλεις προσπάθεια και να απομονώσεις τις μέχρι εχθές απαισιόδοξες σκέψεις σου. Κάνε ένα πλάνο για τις εργασιακές υποθέσεις και υποχρεώσεις σου προκειμένου να αποφύγεις το άγχος και τις βιαστικές αποφάσεις. Δικτυώσου και συνεργάσου με ομοϊδεάτες σου προκειμένου να προωθήσεις τα επαγγελματικά σχέδια σου.

Δίδυμοι

Το να αλλάξεις τη ρουτίνα σου είναι ένας σίγουρος τρόπος να γίνεις το άτομο που ονειρεύεσαι να γίνεις. Σκέψου προσεκτικά πριν προχωρήσεις σε σημαντικές και ξαφνικές αλλαγές και μην τις κοινοποιείς. Οι γύρω σου δε χρειάζεται να ξέρουν κάθε σου κίνηση και μπορεί να διαπιστώσεις ότι η μεγαλύτερη επιτυχία έρχεται πολλές φορές από τη σιωπή. Μπορεί να βρεις περισσότερη υποστήριξη στα εργασιακά απ’ όσο φαντάζεσαι, γι’ αυτό φρόντισε να διατηρήσεις ήρεμο το συνεργασιακό κλίμα. Ακόμα, δεν αποκλείεται να διαπιστώσεις ότι η κλίση σου στα εργασιακά περιλαμβάνει κι άλλες αναζητήσεις ή να οδηγείσαι σε νέες κατευθύνσεις. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι προσεκτική και να κάνεις μεθοδευμένες, αργές αλλά σταθερές κινήσεις. Η συναισθηματική – ερωτική σου ζωή έχει τα σκαμπανεβάσματα της.

Καρκίνος

Με την απόλυτη εύνοια της νέας Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού ξεκινά η εβδομάδα. Ήρθε λοιπόν η ώρα να φλερτάρεις με το παρών και να απολαύσεις τη στιγμή. Όταν αρχίσεις να σκέφτεσαι το πως μπορείς να αλλάξεις το τώρα, θα μπορέσεις να ενισχύσεις τη δύναμη της θέλησης σου! θυμήσου πως τα εργαλεία που οδηγούν στην επιτυχία απαιτούν εξάσκηση. Η καριέρα σου μπορεί να ωφεληθεί από μια ευρύτερη προοπτική, γι’ αυτό αποδέξου και καλωσόρισε τις προκλήσεις. Να είσαι ανοιχτή σε νέες εμπειρίες και να αναλάβεις υπολογισμένους κινδύνους. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να προσθέσεις το αλατοπίπερο που λείπει στη σχέση με τον αγαπημένο σου έτσι ώστε να την κάνεις πιο πικάντικη σε όλα τα επίπεδα. Εάν είσαι μόνη, μπορείς να βρεις την αγάπη εξερευνώντας νέα ενδιαφέροντα και κουλτούρες.

Λέων

Αυτή τη βδομάδα που ξεκινά με την πραγματοποίηση της Νέας Σελήνης, διεκδικείς τις ανάγκες σου και αντιμετωπίζεις οποιαδήποτε διαφωνία με τον εαυτό σου, ανακαινίζοντας τις βασικές δομές της ιδιωτικής σου ζωής. Αυτό το φεγγάρι διοχετεύει ένα κύμα ενέργειας στις εσωτερικές σου υποθέσεις, από έργα βελτίωσης του σπιτιού έως τη δυναμική της οικογένειας, προτρέποντας τη δράση για την επίλυση τυχόν μακροχρόνιων ζητημάτων. Ενθαρρύνεσαι στο να διαλύσεις τα όρια και να βρεις βαθύτερες συνδέσεις και μια συμπονετική προσέγγιση σε κοινούς πόρους ή συναισθηματική υποστήριξη. Μπορεί να διαπιστώσεις ότι μια απροσδόκητη αλλαγή στα εργασιακά ή η κατεύθυνση ενός νέου έργου σε προκαλεί. Η ζήλια είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει μικρές συγκρούσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου.

Παρθένος

Η ικανότητα σου να συνεργάζεσαι καλά με τους άλλους θα είναι καθοριστική για την επιτυχία σου αυτή τη βδομάδα. Αναζήτησε ευκαιρίες για να δικτυωθείς και να δημιουργήσεις ευεργετικές συμμαχίες. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ξεκίνημα τη εβδομάδας στο ζώδιο του Σκορπιού, σου δίνει ευκαιρίες που δημιουργούν αέρα αλλαγής. Δυναμισμός προστίθεται στα γραπτά και τις σκέψεις σου. Ωστόσο μια πρόσθετη δόση διπλωματίας και διαίσθησης στις αλληλεπιδράσεις σου με τους άλλους στα εργασιακά, θα βοηθήσει πολύ στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου. Λάβε μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις αν είσαι μόνη συναισθηματικά- ερωτικά. Εάν αφιερώνεις πολύ χρόνο στα εργασιακά αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επαναξιολογήσεις τις προτεραιότητες σου και να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τον αγαπημένο σου, έτσι ώστε να δυναμώσει η σχέση σας.

Ζυγός

Εάν το κοινωνικό σου ημερολόγιο έχει γεμίσει αυτό το διάστημα, η νέα Σελήνη της Δευτέρα στο ζώδιο του Σκορπιού σου παρέχει την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να επαναφέρεις τις δυνάμεις σου, να ανασυγκροτήσεις τις σκέψεις σου και να βάλεις μια προτεραιότητα στις υποθέσεις σου. θέσε υγιή όρια και δώσε προτεραιότητα στην αυτοφροντίδα σου. Μπορεί να λάβεις αναγνώριση για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση σου. Εάν σκέφτεσαι να κάνεις κάποιες αλλαγές στα εργασιακά μπορείς να κάνεις τα πρώτα βήματα. Ίσως κληθείς να δώσεις λύσεις σε κάποια οικονομικά ζητήματα. Αναθεώρησε την οικονομική σου κατάσταση και κάνε τις απαραίτητες προσαρμογές. Η επίλυση τυχόν παρεξηγήσεων με τον αγαπημένο σου θα ενισχύσει τη σχέση σας. Εάν είσαι μόνη, βρες τρόπους να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου και τόλμησε να μπεις σε νέους κοινωνικούς κύκλους.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Νέα Σελήνη που παρουσιάζεται στο δικό σου ζώδιο, με τη συμμετοχή του Άρη και του Ουρανού, σηματοδοτώντας ουσιαστικά ένα απελευθερωτικό κύκλο. Είναι η κατάλληλη στιγμή να προωθήσεις τα σχέδια και τις στρατηγικές σου. Αυτή η νέα Σελήνη είναι ιδιαίτερα ισχυρή σε ενέργεια, γι’ αυτό αξιοποίησε τη στο έπακρο. Αν αντιμετωπίζεις κρίση ταυτότητας, είναι επειδή είσαι στα πρόθυρα μιας ενδοσκόπησης και μεταμόρφωσης. Επίσης είναι μια καλή στιγμή για να εξερευνήσεις επενδυτικές ευκαιρίες και να πάρεις καλά ενημερωμένες αποφάσεις. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση είναι η ιδανική στιγμή να αναζωπυρώσεις τις σπίθες πάθους με τον αγαπημένο σου και να ξεκινήσετε μαζί αυθόρμητες, συναρπαστικές περιπέτειες. Εάν πάλι είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία που διαθέτει μια μαγνητική προσωπικότητα φαίνεται να σου ταιριάζει γάντι.

Τοξότης

Υπάρχει ένας πολεμιστής μέσα σου και θα πρέπει να είσαι έτοιμη να δώσεις τη μάχη σου με παλιούς φόβους και αμφιβολίες για τον εαυτό σου και τις ικανότητες σου. Άλλωστε στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας πραγματοποιείται μια ισχυρή νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, που μπορεί να σε αναγκάσει να αντιμετωπίσεις τα συναισθήματα που σε κάνουν να θέλεις να κάνεις ένα βήμα πίσω αντί να προχωρήσεις. Αξιοποίησε αυτό το διάστημα για να ξεπεράσεις αυτές τις προκλήσεις. Κάποιες αποκαλύψεις ή αλλαγές στα εργασιακά σου προκαλούν εκνευρισμό. Βάλε τα δυνατά σου προκειμένου να μη διαταράξεις τις καλές συναδελφικές σχέσεις σου. Αφιέρωσε χρόνο σε αγαπημένα πρόσωπα και κυρίως στον ερωτικό σύντροφο σου. Αυτό θα σε χαλαρώσει και θα σε κάνει να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Εάν είσαι μόνη, μπορεί να διαπιστώσεις ότι σε ελκύει κάποιος που συμμερίζεται και αναγνωρίζει τις αξίες σου.

Αιγόκερως

Επαναπροσδιόρισε αυτή τη βδομάδα το ρόλο σου μέσα σε ομάδες και ανανέωσε τις μελλοντικές σου φιλοδοξίες. Θα μπορούσες να έχεις ένα ηγετικό ρόλο σε ομαδικά έργα ή κοινωνικό ακτιβισμό. Λάβε μέρος σε δημιουργικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες και μην κρύβεσαι στις σκιές της απομόνωσης. Με την εύνοια της νέας Σελήνης που πραγματοποιείτε τη Δευτέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, μπορεί να νιώσεις μια ανανεωμένη πνευματική ή συναισθηματική σύνδεση. Ο τομέας της καριέρας σου λάμπει έντονα, γι’ αυτό μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς μια αλλαγή σταδιοδρομίας και να εξερευνήσεις νέες ευκαιρίες. Μη διστάσεις να απευθυνθείς σε μέντορες ή συναδέλφους για συμβουλές. Οι εγκάρδιες και ειλικρινείς συζητήσεις με τον αγαπημένο σου θα βελτιώσουν τη σχέση και θα αναπτύξουν την εμπιστοσύνη του ενός προς τον άλλον. Εάν είσαι μόνη, η προσέγγιση του ατόμου που σε ενδιαφέρει γίνεται ιδιαίτερα εύκολη.

Υδροχόος

Το νέο φεγγάρι στο ξεκίνημα της εβδομάδας φέρνει στην απόλυτη προτεραιότητα σου θέματα καριέρας και ανάπτυξης. Πιέζεις για αναβάθμιση σταδιοδρομίας και κάνεις τολμηρά βήματα στα επαγγελματικά. Ωστόσο μπορεί να υπάρξουν κάποιες οικιακές ανατροπές και θα πρέπει να εξισορροπήσεις την επαγγελματική και προσωπική σου ζωή. Να είσαι βέβαιη πως ανεβαίνεις τη σκάλα της επιτυχίας χωρίς να χάνεις από τα μάτια σου τις ανέσεις του σπιτιού και τις αξίες του συναισθήματος και της καρδιάς. Είσαι ένας αυθεντικός επιζών και σου αξίζει να είσαι περήφανη για τα επιτεύγματα σου. Είσαι ανοιχτή σε νέες εμπειρίες όμως θα πρέπει να συμπεριλάβεις σ’ αυτό και τον ερωτικό σύντροφο σου. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά- ερωτικά μη φοβάσαι να ρισκάρεις σε θέματα καρδιάς. Η τύχη είναι με το μέρος σου.

Ιχθύες

Αυτή τη βδομάδα και δεδομένου ότι στο ξεκίνημα της πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, θέτεις προθέσεις για ανάπτυξη σε διαπολιτισμικές ανταλλαγές, μαθαίνεις πράγματα στη μεγαλύτερη εμβέλεια τους και διευρύνεις την κοσμοθεωρία σου. Άφησε χρόνο και χώρο στον εαυτό σου, αναγνώρισε αυτό που σε πονάει και προσπάθησε να αποφύγεις να φιμώνεις τα παράπονα και τις ανάγκες σου. Η δημιουργικότητα και η διαίσθηση σου θα είναι οι κατευθυντήριες δυνάμεις στα εργασιακά, που θα σε βοηθήσουν να λάβεις κρίσιμες αποφάσεις και να λύσεις προβλήματα που υπάρχουν. Παρέμεινε πιστή στις δικές σου ανάγκες, χωρίς να παραγκωνίζεις τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου. Να είσαι υπομονετική με ενσυναίσθηση και καλή ακροάτρια όταν προσπαθεί να σου μιλήσει. Εάν είσαι μόνη, νέες συναρπαστικές γνωριμίες δε σε αφήνουν αδιάφορη!

Κεντρική φωτογραφία: Valentina Frugiuele/Getty Images

Read More

And More