Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (15 έως 21 Ιουλίου 2019)

Η εβδομάδα ξεκινά με την μερική σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στις 24ο 04΄του Αιγόκερου. Η μερική σεληνιακή έκλειψη της 16-17 Ιουλίου θα είναι ορατή κυρίως στην Αφρική, στον νοτιοανατολικό Ατλαντικό Ωκεανό και στον Ινδικό, στην Ανταρκτική, στην ανατολική Ευρώπη και την δυτική Ασία, και πολύ λιγότερο στην Αυστραλία, και την λατινική Αμερική. Θα σε επηρεάσει περισσότερο εάν ανήκεις στα παρορμητικά ζώδια (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) και εάν έχεις πλανήτες στα ζώδια αυτά, κυρίως μεταξύ περίπου 20ης και 30ης μοίρας, καθώς και εάν είσαι Δίδυμος ή Τοξότης!

Πραγματοποιείται σε ζώδιο της Γης και προδιαθέτει για κακή κρίση και διαταραγμένη λογική! Θα αισθανθείς να μην λειτουργεί αποτελεσματικά η μνήμη σου και τα έντονα συναισθήματα σου να έχουν ψυχοσωματικές επιπτώσεις. Είναι η περίοδος που πρέπει να εργαστείς συνειδητά για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου. Να κατασταλάξεις σε τι είναι αυτό που επιθυμείς στην συναισθηματική σου ζωή, τι είσαι σε θέση να προσφέρεις στο ταίρι σου και τι θέλεις σε αντάλλαγμα στη σχέση. Τώρα μπορείς να ανοίξεις την καρδιά σου στον σύντροφό σου και να επικοινωνήσεις επί της ουσίας, ακόμη και αν φοβάσαι για την τελική έκβαση.

Είναι μια έκλειψη που είναι στενά συνδεδεμένη με τον Πλούτωνα, που σημαίνει ότι πρόκειται για μια στιγμή της ζωή σου που μπορεί να σε μεταμορφώσει. Νέα ξεκινήματα που έγιναν τις πρώτες μέρες του έτους, με τις πρώτες εκλείψεις της χρονιάς, μπορούν τώρα να αξιολογηθούν με σχετική ασφάλεια, ως προς την επιτυχία της πορείας που ακολούθησες και ως προς το πόσο μακριά έχεις φτάσει μέσα στους έξι αυτούς μήνες.

ΚΡΙΟΣ
Ο τομέας της καριέρας σου, το τρίτο επταήμερο του Ιουλίου δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εύκολο. Προς το τέλος της εβδομάδας, με την βοήθεια και συνδρομή ατόμων από τον επαγγελματικό σου χώρο, που στηρίζουν την προσπάθεια σου, θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις τα σχέδια σου. Οι αλλαγές που από καιρό προγραμμάτιζες, αρχίζουν να υλοποιούνται σιγά-σιγά με την θέση του Ουρανού στον 2ο οίκο σου. Προσοχή μόνο στην επικοινωνία κατά το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας, που κρύβει παγίδες και κάποιες εντάσεις με τον ανάδρομο Ερμή. Στον οικονομικό τομέα ιδιαίτερη προσοχή θα απαιτηθεί στις εκκρεμότητες σου με φορολογικές αρχές, αλλά και στις σχεδιαζόμενες επενδύσεις.
Η εβδομάδα του μήνα ξεκινάει με αρκετά προβλήματα στη σχέση ή στον γάμο σου, με την ατμόσφαιρα να γίνεται αρκετά βαριά με την επιρροή της μερικής σεληνιακής έκλειψης – Πανσελήνου στον Αιγόκερω. Ίσως να βρεθείς προ απροόπτων, ίσως ακόμη να εκπλαγείς από τις απρόσμενες εξελίξεις που μπορεί να έχει η σχέση ή ο γάμος σου. Κάθε προσπάθεια σου για εξομάλυνση της κατάστασης μπορεί να πέσει στο κενό την περίοδο αυτή, δεν πρέπει όμως να το βάλεις κάτω. Εάν είσαι single, ίσως διαπιστώσεις ότι ένα άτομο που κινείται στον χώρο σου, επαγγελματικό ή κοινωνικό, δείχνει έντονο ενδιαφέρον για σένα και κατά κάποιο τρόπο σφίγγει την πολιορκία του.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 203!

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή, με τις δύο εκλείψεις του Ιουλίου και τον Ερμή σε ανάδρομη κίνηση, δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από τις πιο εύκολες, τουλάχιστον για τον τομέα της καριέρας σου. Θέματα συνεργασιών επανέρχονται για μια ακόμη φορά στο τραπέζι και ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου, με κίνδυνο να παρεξηγηθείς με τους συνεργάτες ή συναδέλφους σου. Μετά τα μέσα του επταημέρου η δραστηριότητα σου κορυφώνεται και η καθημερινότητα σου ίσως γίνει λίγο απρόβλεπτη και ανατρεπτική. Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί στις επενδύσεις σου, μιας και αν δεν λάβεις τα μέτρα σου εγκαίρως, μπορεί να παρουσιάσεις ζημίες. Οι τελευταίες μέρες της εβδομάδας ενδείκνυνται για τακτοποίηση εκκρεμών οικονομικών υποθέσεων.
Εάν είσαι δεσμευμένη, η εβδομάδα θα παρουσιάσει κάποιες δυσκολίες, μια και το πλανητικό σκηνικό θα φέρει στην επιφάνεια τα άλυτα προβλήματα της σχέσης σου. Τα προβλήματα θα οξυνθούν με την μερική σεληνιακή έκλειψη και την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 17 του μήνα και καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να βρεθείς σε συνεννόηση με τον σύντροφό σου σχετικά με τις λύσεις που θα δώσουν μια ανάσα ζωής στην σχέση ή στον γάμο σου. Εάν είσαι single φαίνεται ότι τα ερωτικά σου τα έχεις απωθήσει κάπου στο μυαλό σου και δεν σε απασχολούν ιδιαίτερα. Είσαι λίγο πιο κλεισμένη στον εαυτό σου, δυσκολεύεσαι να έρθεις σε επαφή με τους γύρω σου και να φλερτάρεις.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 203!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Με ανάδρομους Δία και Ερμή και αρκετούς μεγάλους πλανήτες, θα δοκιμαστούν οι αντοχές σου στα θέματα καριέρας. Ίσως θελήσεις να ξεκινήσεις έναν συνεταιρισμό, ενδεχομένως να συζητάς κάποιες αλλαγές που θέλεις να πραγματοποιήσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, αλλά το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί διαρκώς εμπόδια και καθυστερήσεις. Κάνε λίγο υπομονή, χειρίσου τις καταστάσεις με ψυχραιμία και διπλωματία και προετοίμασε το έδαφος ώστε την κατάλληλη στιγμή να δράσεις. Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου του Ερμή, σε συνδυασμό με την μερική σεληνιακή έκλειψη και την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 17 Ιουλίου, μπορούν να φέρουν σημαντικές καθυστερήσεις και ανατροπές σε όσα προγραμματίζεις, μετά τις 20/7 μπορείς να κάνεις μια προσπάθεια τακτοποίησης παλιών οφειλών, αν και θα αντιμετωπίσεις κάποια εμπόδια και δυσκολίες.
Η τρίτη εβδομάδα του μήνα θέλει την προσοχή σου στον αισθηματικό τομέα, εάν έχεις μια μόνιμη σχέση, καθώς θα προκύψουν εντάσεις και απρόοπτα, εξαιτίας της εμπλοκής τρίτων προσώπων στην σχέση σου. Εάν δεν χειριστείς τις καταστάσεις με διπλωματία, η ζημιά που μπορεί να προκληθεί μπορεί να είναι σημαντικά μεγάλη. Εάν είσαι single, η ενασχόληση σου με τα ερωτικά σου θα είναι έντονη με πολλές επιτυχίες. Με την μερική σεληνιακή έκλειψη της Σελήνης στον Αιγόκερω – Πανσέληνος 17/7 δημιουργείται η ανάγκη για συναισθηματική κάλυψη. Ένας νέος καρμικός έρωτας θα μπορούσε να παρουσιαστεί αυτή την περίοδο που θα σε συναρπάσει.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 203!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή αυτή την εβδομάδα, μιας και δεν θα λείπουν τα απρόοπτα. Ο μήνας Ιούλιος έχει εκλείψεις, έχει και ανάδρομο Ερμή, κάτι που κάνει το κλίμα σχεδόν ανατρεπτικό. Εάν είσαι ελεύθερή επαγγελματίας θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα εν τη γενέσει τους καταστάσεις που μπορούν να σε φέρουν προ τετελεσμένων γεγονότων. Εάν έχεις εξαρτημένη σχέση εργασίας, δεν αποκλείεται να υπάρξει μια θετική εξέλιξη στον τομέα της καριέρας σου. Το μέλημα σου θα πρέπει να είναι η σταθερότητα στην διαχείριση των οικονομικών σου πόρων και να αποφύγεις ριψοκίνδυνες ενέργειες που θα οδηγήσουν στο αντίθετο ακριβώς αποτέλεσμα από αυτό που προσδοκάς.
Η μερική σεληνιακή έκλειψη τις 17/7 στον Αιγόκερω θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο εάν είσαι δεσμευμένη, μια και θα έχεις έντονη την ανάγκη της ψυχικής επαφής με τον σύντροφό σου, κάτι που θα μπορούσε να αναθερμάνει μια σχέση. Προσοχή θα χρειαστεί στα λεγόμενα και στις πράξεις σου μετά τις 18 του μήνα, που ξεκινά μια περίοδος με εντάσεις και συχνούς διαπληκτισμούς. Εάν είσαι single, η έκλειψη σου δημιουργεί την ανάγκη να αναζητήσεις μια ερωτική συντροφιά με την οποία να μπορείς να αποκτήσεις και ψυχική επαφή. Προς το τέλος του επταημέρου προσοχή θα χρειαστεί ως προς το ποιους εμπιστεύεσαι, γιατί κάποιοι ίσως να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνονται…

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 203!

 

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα, αν και κατά γενική ομολογία είναι δύσκολη, εσένα δεν φαίνεται να σε επηρεάζει ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σου έρθουν έτοιμα και ουρανοκατέβατα, κάθε άλλο μάλιστα. Θα χρειαστεί να εργαστείς σκληρά για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου με την θέση του Ουρανού στον 10ο οίκο σου, αλλά και να μπορέσεις να τηρήσεις τα χρονοδιαγράμματα σου. Από οικονομικής άποψης, εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι οι πάσης φύσης εκκρεμότητες σου, τις οποίες θα πρέπει να τακτοποιήσεις κατά προτεραιότητα.
Από συναισθηματικής άποψης, αυτό το επταήμερο δεν είναι και πολύ καλό μαζί σου. Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί ένταση στις σχέσεις σου, οικογενειακές και συναισθηματικές, που μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα άκρα. Κάποιες στιγμές θα αισθάνεσαι ότι τα πράγματα εξισορροπούν, την επόμενη στιγμή ότι έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Το κλίμα θα είναι βαρύ με την Πανσέληνο και την έκλειψη Σελήνης στις 17 Ιουλίου. Εάν είσαι έτοιμη ψυχολογικά για αλλαγές σε συναισθηματικό επίπεδο, μην προχωρήσεις στην λήψη τελικών αποφάσεων πριν την έκλειψη. Εάν είσαι single δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις κάποια απρόοπτα από φιλικά σου πρόσωπα, που θα σε εκνευρίσουν και θα σε κάνουν να ξανασκεφτείς τις φιλικές σου σχέσεις. Μην προχωρήσεις όμως σε κάτι πιο μόνιμο πριν το τέλος του μήνα.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 203!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα μπαίνει αρκετά δυναμικά στον τομέα της καριέρας σου και σε σχέση με άλλα ζώδια, δεν θα πρέπει να παραπονιέσαι! Οι προοπτικές που θα παρουσιαστούν για την επαγγελματική σου εξέλιξη θα είναι αξιόλογες, θα πρέπει να είσαι όμως κατασταλαγμένη ως προς το τι θέλεις και τι σε ενδιαφέρει προσωπικά να κάνεις, αλλά και καλά προετοιμασμένη να διεκδικήσεις τα δικαιώματα σου. Προς τα μέσα της εβδομάδας και γύρω από την σεληνιακή έκλειψη και την Πανσέληνο 17/7 καλό θα ήταν να αποφύγεις διαφωνίες, μια και θα μπορούσαν να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις, καθώς επίσης να είσαι προσεκτική και συγκεντρωμένη στην δουλειά σου, για να αποφύγεις λάθη, παραλήψεις, ίσως και την πιθανότητα ατυχήματος.
Ίσως αισθανθείς καταπιεσμένη από τον σύντροφο ή σύζυγό σου αυτό το επταήμερο και θα θελήσεις να βρεις διέξοδο από την κατάσταση που έχεις περιέλθει. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, γιατί το πλανητικό σκηνικό είναι από μόνο του δύσκολο και επίλεξε για αρχή να γίνεις λίγο πιο ευθύς και ειλικρινής με τον σύντροφό σου. Κάποια πράγματα μπορεί να βρουν την λύση τους, κάποια ίσως λυθούν εν καιρώ… Εάν είσαι single, πέρασες αρκετά τους τελευταίους μήνες και είναι λογικό να έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη σου, θα ήταν άδικο όμως να συμπεριφερθείς με ψυχρότητα σε όσους σου στάθηκαν στα δύσκολα. Απλά στις δύσκολες στιγμές θα πρέπει να μην αφήνεις τις ευαισθησίες σου να εκδηλώνονται…

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 203!

 

ΖΥΓΟΣ
Οι προοπτικές στον επαγγελματικό σου χώρο είναι αρκετά καλές αυτό το επταήμερο, χωρίς να λείπουν τα απρόοπτα. Για να μπορέσεις να βελτιώσεις την θέση σου, εάν έχεις εξαρτημένη θέση εργασίας, φρόντισε να φανείς εφευρετική και δημιουργική, μια και το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας. Εάν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας ευνοείσαι να εφαρμόσεις νέες ιδέες ή να κάνεις κάποιες αναπροσαρμογές στον χώρο της εργασίας σου, αρκεί να τις προετοιμάσεις και να τις δρομολογήσεις κατά το τέλος του μήνα. Η μερική σεληνιακή έκλειψη στις 17 Ιουλίου θα έχει άμεσο αντίκτυπο στα οικονομικά σου, γι αυτό πρόσεχε για να έχεις…
Στον συναισθηματικό τομέα, η ανασφάλεια σου θα εκφραστεί με το να έχεις την έντονη ανάγκη και επιθυμία να σου δείχνει ο ερωτικός σου σύντροφος την αγάπη του και να σου λέει πόσο πολύ σε αγαπά… Είναι μια περίοδος που θα αρχίσεις να ξεκαθαρίζεις μέσα σου, ποιες από τις σχέσεις σου, ερωτικές, φιλικές ή κοινωνικές, αξίζουν τον κόπο να τις παλέψεις και να ασχοληθείς μαζί τους και ποιες έχουν κλείσει τον κύκλο τους. Εάν είσαι single έχεις πολύ καλύτερη τύχη να βρεις έναν νέο ερωτικό σύντροφο κατά το τέλος της εβδομάδας, παρά ταύτα όμως…. ο ανάδρομος Ερμής και ότι ξεκινήσεις την περίοδο της ανάδρομης κίνησης του δεν έχει τύχη για μακροχρόνια πορεία.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 203!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κινητικότητα θα παρατηρηθεί στον επαγγελματικό σου τομέα και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά στο τρίτο επταήμερο μήνα που φιλοξενεί δύο εκλείψεις! Θα έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετές προκλήσεις, ίσως χρειαστεί να ψαλιδίσεις τα όνειρα σου και να συμβιβαστείς με λίγο λιγότερα, θα πρέπει εν πάση περιπτώσει να κάνεις τις επιλογές σου αλλά και τους συμβιβασμούς σου. Μετά τα μέσα της εβδομάδας τα πράγματα φαίνεται να εξελίσσονται πιο ομαλά και με λιγότερα απρόοπτα, και θα είναι μια καλή περίοδος για ανοίγματα και επεξεργασία μελλοντικών σχεδίων με τον Δία από τον Τοξότη στον 2ο οίκο σου.
Κάποια σημαντική αλλαγή καταγράφεται αυτή την περίοδο, στον τρόπο που αντιμετωπίζεις την σχέση σου. Είναι πολύ πιθανό να αισθανθείς ότι πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα στην σχέση σου, να βλέπεις τον σύντροφό σου με διαφορετική ματιά και με μεγαλύτερη σοβαρότητα και σεβασμό. Εάν όμως βρίσκεσαι σε μια σχέση που απλά την ανέχεσαι, γιατί δεν βρήκες ακόμη το κουράγιο να ανοίξεις την πόρτα και να φύγεις, το διάστημα αυτό ίσως αποφασίσεις να την κάνεις την κίνηση αυτή. Εάν είσαι single, φαίνεται ότι θα επηρεαστείς από το κλίμα που θα δημιουργήσουν τα πλανητικά και ίσως θελήσεις και αναζητήσεις κάτι πιο ουσιαστικό στην ζωή σου. Φρόντισε να ξεκινήσεις οτιδήποτε νέο μετά το τέλος Ιουλίου που θα έχουν περάσει οι εκλείψεις, θα έχει επανέλθει και ο Ερμής στην ορθή του φορά…

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 203!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στον εργασιακό τομέα, από την μια θα υπάρχει ένταση και πίεση χρόνου να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις σου στην ώρα τους, από την άλλη όμως θα βλέπεις ότι παρόλες τις προσπάθειες σου τα πράγματα δεν προχωρούν όπως θα ήθελες. Ίσως κατά την περίοδο αυτή να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο αντικείμενο εργασίας σου, ακόμη και στον τόπο εργασίας με την σύνοδο του Πλούτωνα να ενισχύει τις προσπάθειες σου. Μετά τα μέσα της εβδομάδας οι εισροές ομαλοποιούνται, θα πρέπει όμως να είσαι πολύ προσεκτική στις συναλλαγές σου με τράπεζες και εφορίες, καθώς και με την υπογραφή συμβολαίων και συμβάσεων.
Στον συναισθηματικό τομέα το τρίτο επταήμερο του μήνα δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες προστριβές και έριδες που θα δημιουργήσουν μια περίεργη ατμόσφαιρα στην σχέση ή στον γάμο σου. Εάν η σχέση σου στηρίζεται σε γερά θεμέλια δεν έχεις να φοβηθείς και πολλά, μια και μπόρα είναι και θα περάσει. Περισσότερα προβλήματα θα έχεις να αντιμετωπίσεις εάν έχεις μια προβληματική σχέση ή εάν η σχέση σου είναι καινούργια και δεν έχει δοκιμαστεί ακόμη. Εάν είσαι single θα έχεις μια έντονη κοινωνική ζωή και ίσως να βρεθεί στο διάβα σου ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει την προσοχή. Μην βιαστείς να ενθουσιαστείς και να επενδύσεις, μια και οι πλανητικές συνθήκες δεν ευνοούν ιδιαίτερα τα νέα ξεκινήματα. Δώσε του χρόνο και το επόμενο διάστημα θα σου δείξει εάν αξίζει τον κόπο να κάνεις την προσπάθεια.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 203!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η πίεση στα εργασιακά σου απομακρύνεται, δεν σημαίνει όμως αυτό ότι θα βγεις να πανηγυρίσεις. Η εβδομάδα είναι δύσκολη και απρόβλεπτη, αν και θα σου δώσει κάποιες ευκαιρίες να κάνεις κάποιες αλλαγές και αναπροσαρμογές στην καριέρα σου, κυρίως στο πρώτο μισό του επταημέρου. Το πλανητικό σκηνικό όμως δεν προσφέρεται για δραστικές αλλαγές, επαναστατικές κινήσεις και νέα ξεκινήματα, τουλάχιστον κατά το δεύτερο μισό του επταημέρου. Στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να είσαι προσεκτική καθόλη την διάρκεια της εβδομάδας, μιας και θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που περίμενες, αλλά και αυξημένα έξοδα!
Οικονομικά και αισθηματικά διαπλέκονται αυτήν την περίοδο και δημιουργούν μια σύνθετη κατάσταση που δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιδιαίτερα αρμονική. Ίσως η πίεση από τα οικονομικά σου να μεταφέρεται στην σχέση σου, ίσως όμως τα κοινά οικονομικά της σχέσης ή του γάμου να αποτελέσουν πηγή έντασης. Ανεξάρτητα με το ποια θα είναι η αφορμή, το πλανητικό σκηνικό σε ωθεί να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σου. Εάν πρόκειται για μια σχέση που έχει βάθος και ποιότητα, τα προβλήματα θα είναι απλά παροδικά και θα σε φέρουν ακόμη πιο κοντά στο άλλο σου μισό. Εάν είσαι single με την Αφροδίτη να σου χαρίζει περίσσια ακτινοβολία δεν θα έχεις κανένα παράπονο με τις κατακτήσεις σου. Μην αποτολμήσεις μόνο να ξεκινήσεις κάτι πιο σταθερό αυτή την εβδομάδα, τουλάχιστον μέχρι και την μερική έκλειψη της Σελήνης στο ζώδιο σου στις 17/7

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 203!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το τοπίο στα επαγγελματικά σου μοιάζει με κινούμενη άμμο, τον τελευταίο καιρό, και κάπως έτσι θα συνεχίσει και κατά το τρίτο επταήμερο του Ιουλίου. Θα χρειαστεί να καταβάλεις πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια και να αναλώσεις περισσότερη ενέργεια για να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις σου, χωρίς να υπολογιστούν τυχόν εμπόδια από άσπονδους φίλους-συναδέλφους ή συνεργάτες με κρυφή ατζέντα. Προσοχή στις επενδύσεις και υπογραφή συμβολαίων λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή, γιατί μπορεί να υπάρξουν παρανοήσεις, λάθη ή παραλείψεις που θα σου στοιχίσουν σε βάθος χρόνου.
Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα θα φέρει στην επιφάνεια και θα μεγεθύνει όλα τα προβλήματα που ενδεχομένως να υπάρχουν στην σχέση σου. Θα είναι στο χέρι σου από εκεί και πέρα, ποια γραμμή θα ακολουθήσεις. Θα παλέψεις για να την σώσεις ή θα την αφήσεις να κλείσει τον κύκλο της; Αυτό θα εξαρτηθεί από την ποιότητα της σχέσης αλλά και από τις δικές σου προσωπικές ανάγκες και επιδιώξεις. Ζύγισε μόνο τα πράγματα προσεκτικά πριν αναλάβεις δάση. Εάν είσαι single, το πλανητικό σκηνικό φέρνει νέα πρόσωπα στην ζωή σου. Στην παρούσα φάση όμως καλείσαι να βάλεις λίγο φρένο στον αυθορμητισμό σου και να επιστρατεύσεις την όποια πείρα σου, για να μην απογοητευθείς στο άμεσο μέλλον.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 203!

 

ΙΧΘΕΙΣ
Στον τομέα της καριέρας σου δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις απρόβλεπτες καταστάσεις, καθυστερήσεις, άγχος και νευρικότητα που θα οφείλονται εν πολλοίς στις διαδοχικές εκλείψεις του μήνα και την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Τιθάσευσε τον άγχος σου και προσπάθησε να φανείς αποτελεσματική, ακόμη και κάτω από αντίξοες συνθήκες. Αλλαγές ή επαγγελματικά ταξίδια ευνοούνται περισσότερο προς το τέλος της εβδομάδας. Ακόμη όμως και την περίοδο που επικρατούν σχετικά δύσκολες συνθήκες, μέσα σε όλες τις αναποδιές που μπορεί να σου συμβούν θα υπάρχουν και θετικά συμβάντα. Άντλησε κουράγιο από αυτά και μην αφήνεις την ψυχολογία σου να καταρρακωθεί από τα αρνητικά.
Το πλανητικό σκηνικό θα περιπλέξει λίγο περισσότερο τις «δύσκολες» σχέσεις, μια και είναι έντονη η πιθανότητα να υπάρξει έλλειψη επικοινωνίας, παρανοήσεις και εντάσεις, τουλάχιστον κατά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στις κινήσεις και τα λεγόμενα σου, γιατί με το παραμικρό μπορεί να ανάψει η σπίθα που θα έχει απρόβλεπτα αποτελέσματα. Εάν καταφέρεις να ξεπεράσεις τον σκόπελο αυτό, το υπόλοιπο επταήμερο είναι αρκετά καλύτερο και μπορεί να προσπαθήσεις να επαναφέρεις τις ισορροπίες και την ηρεμία, από την ένταση της μερικής σεληνιακής έκλειψη στις 17/7. Εάν είσαι single θα ξεχάσεις με τις φιλικές συναναστροφές που θα προκύψουν τα προβλήματα που σε απασχολούν και δεν αποκλείεται η θεά του έρωτα να σε ευνοήσει με νέες ερωτικές επαφές και γνωριμίες.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 203!

 

Read More

And More