Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (15 έως 21 Μαρτίου 2021)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη

ΚΡΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτική στη λήψη αποφάσεων, να αποφύγεις γρήγορα συμπεράσματα και να δώσεις περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 16/3 όπου και θα παραμείνει έως τις 4/4 ίσως να δημιουργήσει ένα θολό τοπίο γύρω σου. Απόφυγε την εμπλοκή σου σε παρασκηνιακές καταστάσεις στα εργασιακά και επιβράδυνε τους ρυθμούς σου. Χρειάζεσαι ενέργεια και ξεκούραση έτσι ώστε το επόμενο διάστημα να μπορείς να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις που αυξάνονται και να προσαρμοστείς στις αλλαγές που προκύπτουν. Κάποιες αποκαλύψεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου πιθανά να σε κάνουν να αναθεωρήσεις συναισθήματα και συμπεριφορές. Ίσως να νιώσεις πως τον έχεις αδικήσει και να θελήσεις να καλύψεις τα όποια κενά με πράξεις αγάπης και αφοσίωσης. Εσύ που είσαι μόνη, στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο και οι συνθήκες ευνοούν περισσότερο τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Διορθωτικά για την επικοινωνία και την κοινωνικότητά σου λειτουργεί η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 16/3. Έρχεσαι ξανά κοντά με αγαπημένους φίλους που ίσως οι δύσκολες συνθήκες που επικρατούν σε είχαν απομακρύνει και προστίθενται και νέοι άνθρωποι στη ζωή σου. Ο τομέας των εργασιακών και θέματα καριέρας είναι αυτά που θα αποσπάσουν το μεγαλύτερο κομμάτι του ενδιαφέροντός σου. Οι συζητήσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και θα σου δώσουν τη δυνατότητα να συλλέξεις τα κομμάτια του παζλ που λείπουν και που θα δώσουν ώθηση στα σχέδιά σου. Συνδύασε λογική και συναίσθημα προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων ίσως σε οδηγήσει στην υπερβολή.
Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από την αυξημένη κοινωνικότητα έστω και τη διαδικτυακή, ο αριθμός των θαυμαστών σου ανεβαίνει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχεις τη διάθεση για επέκταση και για αλλαγές αυτήν την εβδομάδα και την ανάγκη να αποδράσεις από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα. Η δημοτικότητά σου στα εργασιακά αυξάνεται και οι σχέσεις με συναδέλφους καλυτερεύει. Οι ενέργειες μπορεί να φέρουν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες που πιθανά έχουν συζητηθεί ξανά στο παρελθόν. Το τέλειο ρομάντζο που ονειρεύεσαι για τη συναισθηματική σου ζωή μπορείς να το γράψεις μόνη σου. Πρόσθεσε μαγεία στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, πάρε πρωτοβουλίες και μην περιμένεις να γίνει κάτι από μόνο του. Εσύ που είσαι μόνη, το πλανητικό σκηνικό σε κάνει ρομαντική και υπερευαίσθητη κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Βέβαια οι ευκαιρίες να γνωρίσεις το άλλο σου μισό δεν λείπουν αρκεί, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να πατάς τα πόδια σου στη γη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι όψεις της εβδομάδας σε βοηθούν να εξερευνήσεις τον εαυτό σου, τις συμπεριφορές και τις αντιδράσεις σου καθώς και τις ανάγκες σου. Θα χρειαστεί να καταναλώσεις πολλή ενέργεια στα εργασιακά, καθώς οι απαιτήσεις των στόχων αλλά και των ανώτερων σου αυξάνονται. Προσπάθησε να είσαι σαφής στην επικοινωνία σου προκειμένου να αποφύγεις παρεξηγήσεις ή και παρανοήσεις. Η Αφροδίτη από τη νέα της θέση στις 21/3 σου δίνει τη δυνατότητα να εξοικονομείς προσωπικό χρόνο για ξεκούραση και εσωτερική ηρεμία. Κάνε με τον ερωτικό σύντροφό σου σχέδια για το μέλλον. Διαφορετικές, ανανεωτικές δραστηριότητες θα χρωματίσουν τη σχέση σας και θα σας φέρουν πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου να θυμάσαι πως σου δίνονται οι ευκαιρίες να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ
Οι πλανητικές ενέργειες από την αρχή της εβδομάδας σου δημιουργούν την επιθυμία να ασχοληθείς με τις ανάγκες των άλλων, κυρίως αυτών που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Θέλεις να κάνεις ριζικές αλλαγές στα εργασιακά, θα πρέπει όμως να κινηθείς με πρόγραμμα. Απόφυγε τις επιπόλαιες ενέργειες και βάλε σε εφαρμογή τα σχέδιά σου σιγά σιγά. Ξεδίπλωσε τα ηγετικά σου ταλέντα χωρίς να γίνεις προκλητική απέναντι σε συναδέλφους.
Μπορείς να συνδυάσεις την ανάγκη σου για ανεξαρτησία με την επιθυμία σου για συντροφικότητα και να διατηρήσεις το καλό κλίμα που ήδη υπάρχει στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη σου δημιουργεί τη διάθεση για ερωτικές περιπέτειες και εμπειρίες. Λάβε βέβαια υπόψη το κόστος που θα μπορούσε να έχει αυτή σου η διάθεση και προστάτεψε τον εαυτό σου από πιθανές παγίδες και εξιδανικεύσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα σου δίνει τη δυνατότητα να διεκπεραιώσεις γραφειοκρατικές υποθέσεις και πιθανές εκκρεμότητες των υποθέσεών σου με επιτυχία. Είσαι πολύ πιο δημιουργική, οργανωτική και λειτουργική στα εργασιακά, περισσότερο ίσως από κάθε άλλη φορά. Πρόσεξε βέβαια τα σημεία της υπερβολής και απόφυγέ τα. Η εβδομάδα παρουσιάζει σημαντικές ευκαιρίες στην εξέλιξή σου και δημιουργεί όλες τις απαραίτητες συγκυρίες και προϋποθέσεις να δείξεις τις ηγετικές ικανότητές σου. Η Αφροδίτη σε κάνει πολύ πιο συμπονετική με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, κυρίως με τον ερωτικό σύντροφό σου, που πλέον νιώθεις την ανάγκη να τον στηρίξεις και να τον κάνεις να νιώσει ασφαλής.
Εσύ που είσαι μόνη, ίσως χρειαστεί να κάνεις λίγη υπομονή ή και να καταβάλλεις προσπάθεια προκειμένου να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το θέμα είναι πως αξίζει τον κόπο.

 

ΖΥΓΟΣ
Διανύεις μια περίοδο αυξημένης επικοινωνίας και υποχρεώσεων. Δεν σου λείπει ο δυναμισμός στο να εκφράζεις τις ιδέες σου στα εργασιακά και να διεκδικείς τα κεκτημένα σου. Οι σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται σημαντικά κι έτσι μπορείς να αποκτήσεις συμμάχους, αρκεί βέβαια να αποφύγεις τους ανταγωνισμούς μεταξύ σας. Ίσως μια νέα επαγγελματική πρόταση να σε κινητοποιήσει και να σου δημιουργήσει ενθουσιασμό. Απόφυγε το άγχος και τις βιαστικές αποφάσεις. Η συγκαταβατική σου συμπεριφορά βοηθά στο να αποφευχθούν δυσάρεστες εξελίξεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Η σεξουαλική σου διάθεση βρίσκεται στα ύψη κι έτσι μπορείς να τον κάνεις να νιώθει μοναδικός. Εσύ που είσαι μόνη, βελτίωσε την εμφάνισή σου, φρόντισε την ευεξία σου και άσε όλα τα υπόλοιπα στα χέρια της θεάς Αφροδίτης που από τη νέα της θέση στα τέλη της εβδομάδας φροντίζει για σένα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα ουσιαστικά ξεκινά δυναμικά για εσένα. Η ανάγκη σου να εμπλουτίσεις τις εμπειρίες σου και να αναδείξεις τα προσόντα σου στα εργασιακά είναι πλέον προτεραιότητά σου. Ξέρεις πως οι στόχοι σου είναι πολύ υψηλοί, για αυτό και φροντίζεις να προετοιμαστείς. Προς το παρόν έχεις όλες τις δυνατότητες να αναδείξεις τα ταλέντα σου και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με συναδέλφους, αποφεύγοντας βέβαια τις παρασκηνιακές καταστάσεις. Η Αφροδίτη ευνοεί αρκετά τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή. Ανανέωσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, εκμεταλλευόμενη την ακαταμάχητη σεξουαλικότητά σου. Ξεδίπλωσε την ερωτική πλευρά του εαυτού σου και μην φοβηθείς να συζητήσεις για μια δέσμευση. Εσύ που είσαι μόνη, μην αρνείσαι καμία πρόταση από φίλους για διαφορετικές δραστηριότητες. Ο μεγάλος έρωτας έρχεται από εκεί που δεν τον περιμένεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μαχητικότητα και η διεκδίκηση για την κατάκτηση των στόχων σου στα εργασιακά είναι ισχυρότερη από το συνηθισμένο. Μην διστάσεις να αναλάβεις νέα καθήκοντα γιατί μέσα από αυτά θα καταφέρεις πρώτον, να διαπιστώσεις τα ταλέντα σου και δεύτερον να ανέβεις ένα ακόμα σκαλοπάτι προς την επιτυχία. Διαχειρίσου στιγμές έντασης ή και κούρασης με διαλλακτικότητα. Οι πλανητικές διελεύσεις σου δημιουργούν την ανάγκη να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να βελτιώσεις κατά πολύ τον τρόπο επικοινωνίας σου. Μοιράσου εμπειρίες, γνώσεις και απόψεις με συναδέλφους. Ίσως αυτήν την εβδομάδα να νιώσεις μια κούραση και να θελήσεις να αποδράσεις από την καθημερινότητα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Χρειάζεσαι ένα διάλειμμα και αντικειμενικά επιβάλλεται να αφιερώσεις ουσιαστικό και πιο ποιοτικό χρόνο στον άνθρωπό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ δεν λείπει από την καθημερινότητά σου όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική και να μην ενθουσιάζεσαι εύκολα από τα μεγάλα λόγια. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάνε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου αυτήν την εβδομάδα και φρόντισε τον εαυτό σου. Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει τη δυνατότητα να ξαναβρείς την αυτοεκτίμησή σου, να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου και ίσως τις άγνωστες πτυχές και δυνατότητες του εαυτού σου. Οι εξελίξεις στα εργασιακά ίσως σου αποκαλύψουν ένα παρασκήνιο από το οποίο θα πρέπει να προφυλαχθείς. Μην λες πολλά και κυρίως μην μπερδεύεσαι σε ξένα χωράφια. Από την άλλη οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να θέσεις σε εφαρμογή τις στρατηγικές που θα διευκολύνουν τα προσωπικά σχέδια και τους στόχους σου. Ανανέωσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και πάρε τις αποφάσεις που θα επισφραγίσουν την αγάπη σας, αποφεύγοντας στιγμές έντασης. Εσύ που είσαι μόνη, μέσο ενός κοινωνικού δικτύου δεν αποκλείεται να βρεις και τον μεγάλο έρωτα. Καλώς να ορίσει στη ζωή σου από όπου κι αν προέρχεται.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι καιρός να πιστέψεις στον εαυτό σου και να πάρεις τα πάνω σου. Οι ιδέες και οι απόψεις σου γίνονται απόλυτα αποδεκτές από τους άλλους, η αυτοπεποίθηση και η λάμψη σου ακαταμάχητες και οι ηγετικές δυνατότητές σου βρίσκονται στο ζενίθ. Μπορεί να κληθείς να δουλέψεις σε μια ομάδα που από τη μια θα σε βοηθήσει να ανέβεις τα σκαλιά της επιτυχίας, από την άλλη όμως θα πρέπει να αποφύγεις και τις συγκρούσεις, τον ανταγωνισμό και τις διαφωνίες. Διατήρησε την ψυχραιμία σου εστιάζοντας το ενδιαφέρον σου στα σχέδια και τους στόχους σου. Νιώθεις πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον ερωτικό σύντροφό σου κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε κτητικότητα, ζήλιες και υπερβολές. Θυμήσου πως παν μέτρο άριστον και διατήρησε τις ισορροπίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια δεύτερη ή μια πιο καχύποπτη σκέψη απέναντι σε νέες γνωριμίες δεν θα σου έκανε κακό. Αντίθετα θα σε προστάτευε από κακοτοπιές.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Οι ενέργειες της εβδομάδας φέρνουν τις ευαισθησίες και τη συμπόνια σου στην επιφάνεια. Για αυτό και η προτεραιότητά σου είναι να πλησιάσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να τα κατανοήσεις και να τα βοηθήσεις όσο μπορείς να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες με τον Ερμή να περνά στο δικό σου ζώδιο στις 16/3. Νιώθεις έτοιμη να διεκδικήσεις και να κυνηγήσεις τα επαγγελματικά όνειρα και τους στόχους σου, όμως θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολικές αντιδράσεις και τις αποφάσεις – κινήσεις ενθουσιασμού. Η Αφροδίτη συνεχίζει να σε γεμίζει δώρα στη συναισθηματική σου ζωή. Στο χέρι σου είναι να πάρεις τον έλεγχο και να βελτιώσεις την ποιότητα της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ανανέωσε την εμφάνισή σου, φρεσκάρισε την ντουλάπα σου χωρίς όμως να επιβαρύνεις πολύ το πορτοφόλι σου. Να είσαι βέβαιη πως κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία και στη θηλυκότητά σου.

Read More

And More