Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (16 έως 22 Μαΐου 2022)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με την αστρολόγο του TLIFE, Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας πραγματοποιείται η ολική έκλειψη Σελήνης στο μυστηριώδες ζώδιο του Σκορπιού και ίσως ήρθε η ώρα για ένα βαθύ ανοιξιάτικο καθαρισμό του μυαλού και των συναισθημάτων σου. Μπορείς να διακρίνεις τους φόβους και τα κρυμμένα μυστικά που σε βαραίνουν και μόλις αντικρίσεις τους σκελετούς της ψυχής σου επιτέλους θα αρχίσεις να τους αφήσεις να φύγουν. Συμβουλέψου άτομα που εμπιστεύεσαι στα εργασιακά και που θα σε βοηθήσουν να καταστρώσεις τις στρατηγικές που θα ευνοήσουν τις επιδιώξεις σου. Μην δεσμεύεσαι σε καταστάσεις ή υποχρεώσεις που αργότερα θα μετανιώσεις. Ο τομέας των οικονομικών επίσης θα σε απασχολήσει. Παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας καλό θα ήταν να τα αποφύγεις, έτσι ώστε να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, χρησιμοποίησε τη λογική και όχι την καρδιά και τον ενθουσιασμό απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Ταύρος
Η εβδομάδα ξεκινά με την έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και επηρεάζει τον τομέα των συνεργασιών και των σχέσεών σου. Ίσως είναι η ώρα να εντοπίσεις τους φόβους σου και τις αποσκευές που κουβαλούσες στις σχέσεις σου και να προχωρήσεις μπροστά. Πίστεψε στους στόχους σου και παρά τα εμπόδια συνέχισε να εργάζεσαι για αυτούς. Ασχολήσου με την πρακτική πλευρά των πραγμάτων και καταστάσεων και απομόνωσε το συναίσθημα σε αποφάσεις που αφορούν στα εργασιακά και την εξέλιξη της καριέρας σου. Παρόλο που υπάρχουν διαφωνίες με τον ερωτικό σύντροφό σου φρόντισε να βρεις τη χρυσή τομή και αν κρίνεις πως αξίζει πραγματικά να είσαι μαζί του κάνε τις απαραίτητες υποχωρήσεις ή συμβιβασμούς. Εάν είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι από νέες γνωριμίες. Πάρε τον χρόνο σου προκειμένου να μην κάνεις τα ίδια λάθη του παρελθόντος.

Δίδυμοι
Ο τρόπος με τον οποίο εργάζεσαι και οργανώνεις τη ζωή σου αλλάζει και αυτή η έκλειψη που πραγματοποιείται στο ξεκίνημα της εβδομάδας στο ζώδιο του Σκορπιού, θέλει να απαλλαγείς από όλες τις κολλώδεις συνήθειες και τις βαθιές ρουτίνες που σε κρατούν κολλημένη. Είναι ο καιρός να εντοπίσεις και να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου και να απαλλαγείς οριστικά από αυτούς. Πάρε τον χρόνο σου και κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου. Δώσε προτεραιότητα στα πρακτικά θέματα των επαγγελματικών υποχρεώσεών σου και απόφυγε συγκρούσεις ή διαφωνίες με συναδέλφους. Θέλεις να μοιραστείς υποχρεώσεις με τον αγαπημένο σου έτσι ώστε να σου δημιουργηθεί η αίσθηση του μαζί, όμως μην το παρακάνεις. Διατήρησε τον ρομαντισμό και το πάθος στη σχέση σας. Εάν είσαι μόνη, το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης να θυμάσαι πως ίσως να είναι ένας φόβος και μια παραπλανητική ασφάλεια.

Καρκίνος
Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη στον 5ο οίκο σου και τα γεγονότα που θα συμβούν τώρα θα δοκιμάσουν τις ικανότητές σου. Κάποιες αποκαλύψεις μπορεί να είναι συγκλονιστικές ή απροσδόκητες όμως φέρνουν πηγές φρέσκιας έμπνευσης. Τάσεις εσωστρέφειας στα εργασιακά ίσως σε απομακρύνουν από ανθρώπους και συναδέλφους οι οποίοι έχουν τη διάθεση να σε στηρίξουν και να σε ακολουθήσουν. Συνέλεξε σωστά τις πληροφορίες που σου δίνονται και κάνε τις στρατηγικές που θα ευνοήσουν κάπου παρακάτω τα σχέδιά σου. Βιαστικές αποφάσεις και δεσμεύσεις καλό θα ήταν να τις αποφύγεις. Ο έρωτας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου αυτήν τη βδομάδα και έχεις τη διάθεση να τον απολαύσεις, είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση είτε είσαι μόνη. Η ελκυστικότητα σου αυξάνεται και φέρνει στον δρόμο σου ευκαιρίες για διασκέδαση και απόλαυση.

Λέων
Η Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ξεκίνημα της εβδομάδας επηρεάζει την ιδιωτική και δημόσια ζωή σου. Ίσως ήρθε η ώρα να αφήσεις οριστικά το παρελθόν και να αρχίσεις να βάζεις τα θεμέλια σε πιο γερές βάσεις. Οικογενειακά θέματα θα σε απασχολήσουν και ίσως χρειαστεί και η δική σου συμβολή σε κάποιες λύσεις ή μακροχρόνια προβλήματα. Αισθάνεσαι αρκετά διχασμένη και αναποφάσιστη στα εργασιακά όμως μπορεί να είναι και μια καλή ευκαιρία να αναλύσεις προσεκτικά και εκτενέστερα κάποιες λεπτομέρειες προτού καταλήξεις σε αποφάσεις. Μην επιτρέψεις στον εγωισμό σου να σε παρασύρει σε ακρότητες απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Διατήρησε τις ισορροπίες έστω κι αν χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις ή και συμβιβασμούς. Το κλειδί για την επιτυχία είναι να μάθεις να τον ακούς και να λαμβάνεις υπόψη σου τα θέλω και τις ανησυχίες του. Εάν είσαι μόνη, μην κόβεις τις επαφές σου με φίλους και παλιούς θαυμαστές.

Παρθένος
Μην διστάσεις να εκφράσεις ό,τι πρέπει να γνωστοποιηθεί ακόμα κι αν σου φαίνεται δύσκολο να το κάνεις. Ήρθε η ώρα να μιλήσεις ανοιχτά για τους φόβους σου, να μοιραστείς τα βαθύτερα συναισθήματα σου και να συμφιλιωθείς με τους γύρω σου, κυρίως αυτούς που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες σου μπορεί να τελειώσουν όμως ανοίγει ο δρόμος για το ξεκίνημα κάποιων άλλων. Ικανοποίησε την ανάγκη σου για κάτι νέο στα εργασιακά. Κάνε την έρευνα σου και άκου τις απόψεις ή τις ιδέες των άλλων. Η ικανότητά σου να ελίσσεσαι σου δίνει τη δυνατότητα να αποφύγεις κακοτοπιές στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Διατήρησε τις ισορροπίες της σχέσης σου και απόφυγε τη σκληρή γλώσσα σε συζητήσεις που χρειάζονται ψυχραιμία. Εάν είσαι μόνη, η αλαζονική στάση και συμπεριφορά σου κρατά μακριά ανθρώπους που πραγματικά δείχνουν να αξίζουν τον κόπο.

Ζυγός
Σταμάτα να υποτιμάς τον εαυτό σου και ξεκίνα να εγκαταλείπεις όλα αυτά που σε εμποδίζουν να αγκαλιάσεις την υψηλότερη αυτοεκτίμησή σου. Μόλις καθαρίσεις την ακαταστασία του μυαλού σου και συντονιστείς με τον πραγματικό σου εαυτό, θα είσαι σε θέση να διεκδικήσεις αυτό ακριβώς που σου αξίζει. Με τη Σεληνιακή έκλειψη στην αρχή της εβδομάδας που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού και να επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου, θα πρέπει να προσέξεις τη διαχείριση τους, αλλά και να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Η επιθυμία σου να διακριθείς και να ξεχωρίσεις στα εργασιακά μπορεί να σε κάνει λίγο προκλητική στη συμπεριφορά σου απέναντι σε συνεργάτες. Μην απομακρύνεσαι επικοινωνιακά από τον ερωτικό σύντροφο σου. Μίλησε του για σκέψεις, ανησυχίες και επιθυμίες σου. Έτσι θα τον φέρεις πιο κοντά σου και θα νιώσεις περισσότερο ασφαλής. Εάν είσαι μόνη, απόλαυσε τις νέες γνωριμίες όμως παράμεινε προσγειωμένη.

Σκορπιός
Με τη Σεληνιακή έκλειψη της βδομάδας στο δικό σου ζώδιο μνήμες του παρελθόντος και κρυμμένες σκέψεις ή επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια. Μπορεί να αισθανθείς αρκετά πιεσμένη ή να νιώθεις ότι περπατάς μέσα στη ζέστη φλογών, αλλά να θυμάσαι πως σύντομα θα βγεις μέσα από τις στάχτες ριζικά ανανεωμένη. Συγκράτησε τον εκνευρισμό σου ή την ανυπομονησία σου στα εργασιακά. Μπορεί να νιώσεις πως ξεπερνάς τις αντοχές και τις δυνάμεις σου, όμως με μικρά ενδιάμεσα διαλείμματα ή ευχάριστες προσωπικές δραστηριότητες θα καταφέρεις να διατηρήσεις τις αντοχές σου και να ανταπεξέλθεις. Τα συναισθήματα είναι έντονα και ίσως να απασφαλίσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Απόφυγε τις ακρότητες και δώσε χρόνο για μια δεύτερη σκέψη προτού μιλήσεις. Εάν είσαι μόνη, κλείσε παλιά κεφάλαια και επούλωσε παλιές πληγές. Να είσαι βέβαιη πως το καλοκαίρι σου υπόσχεται πολλά και καλά.

Τοξότης
Αν και κανείς δεν αγαπά την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό περισσότερο από εσένα υπάρχει ένα μέρος του εαυτού σου που αναζητά την πνευματική ησυχία. Ωστόσο η ταραχώδης ατμόσφαιρα, αυτή της έκλειψης στις αρχές της εβδομάδας, θα μπορούσε προσωρινά να δυσκολέψει την εύρεση ηρεμίας. Εάν νιώθεις κουρασμένη οι βαθιές αλλαγές που λαμβάνουν χώρα τώρα, να ξέρεις πως επηρεάζουν τα επίπεδα ενέργειας σου και σου ζητούν να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου αναλογιζόμενη την πορεία σου. Συνειδητοποιείς τις ικανότητές σου στα εργασιακά κι έτσι προετοιμάζεσαι για τα μεγάλα άλματα, τις αλλαγές αλλά και τις σημαντικές βελτιώσεις. Μην αμφισβητείς τα συναισθήματα του ερωτικού σου συντρόφου και μην παρερμηνεύεις τα λεγόμενά του. Εάν είσαι μόνη, καλύτερα αυτήν την εβδομάδα να αποστασιοποιηθείς από το φλερτ και να προσπαθήσεις να ανακαλύψεις τις πραγματικές σου ανάγκες ή να επουλώσεις τις παλιές σου πληγές.

Αιγόκερος
Η έκλειψη που πραγματοποιείται στο ξεκίνημα της βδομάδας στο ζώδιο του Σκορπιού σε παρακινεί να αφήσεις τις παλιές και ξεπερασμένες αντιλήψεις και να αγκαλιάσεις πιθανότητες που δεν είχες ποτέ στο παρελθόν. Ανακάλυψε νέους τρόπους για να συνδεθείς με τους άλλους και μάθε το τι σημαίνει να εργάζεσαι σαν ομάδα. Μην φοβάσαι να ζητήσεις βοήθεια και υποστήριξη όταν τη χρειάζεσαι. Απόφυγε τις εντάσεις και τις διαφωνίες στα εργασιακά και δείξε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Οι ικανότητές σου είναι πολλές και αν τις αξιοποιήσεις θα διαπιστώσεις πως μπορείς να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Μην προκαλείς τη ζήλια του αγαπημένου σου και προσπάθησε να επιβεβαιώσεις την αφοσίωσή σου. Εάν είσαι μόνη, μέσα από τον κοινωνικό σου περίγυρο ή τις ομαδικές δραστηριότητες σου προβλέπονται εκπλήξεις.

Υδροχόος
Οι αναταράξεις στην επαγγελματική σου ζωή μπορεί να σε ωθήσουν να αλλάξεις πορεία κάτω από την επιρροή αυτής της έκλειψης, που πραγματοποιείται στις αρχές της βδομάδας στο ζώδιο του Σκορπιού, καθώς πλήττει την πιο δημόσια περιοχή του γενέθλιου χάρτη σου. Είτε αυτό σηματοδοτεί μια σημαντική καμπή στην καριέρα σου, είτε μια συνειδητοποίηση σχετικά με το τι θέλεις πραγματικά να επιδιώξεις. Πίστεψε ότι οι αλλαγές που συμβαίνουν τώρα θα σε βοηθήσουν να ευθυγραμμιστείς με τον υψηλότερο σκοπό σου. Μην συμβιβαστείς σε κάτι που απλά σε ενθουσιάζει στη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή, κυρίως αν είσαι μόνη. Εκτίμησε και αγάπησε περισσότερο τον εαυτό σου. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, περίπλοκες συζητήσεις είναι προτιμότερο να τις αποφύγεις. Ευχάριστες, καλοκαιρινές δραστηριότητες θα σας φέρουν πιο κοντά και θα διατηρηθούν οι ισορροπίες ευκολότερα.

Ιχθείς
Αυτή η έκλειψη στις αρχές της εβδομάδας φέρνει αποκαλύψεις για όλους, αλλά για εσένα οι αφυπνίσεις θα είναι σε πνευματικό και φιλοσοφικό επίπεδο. Βρίσκεσαι στη διαδικασία αναθεώρησης ολόκληρου του τρόπου σκέψης. Απόφυγε τις καινούριες δεσμεύσεις στα εργασιακά, όσο συναρπαστικές κι αν σου φαίνονται. Έχεις έντονη την ανάγκη για περιπέτεια κυρίως σε θέματα καρδιάς και έρωτα. Προστάτεψε τον εαυτό σου από ριψοκίνδυνες ενέργειες που σχετίζονται με τη σχέση με τον αγαπημένο σου ή τις ψυχικές σου αντοχές. Οι υποσχέσεις που δίνονται τώρα μπορεί να μην τηρηθούν και να ανοίξουν θεωρητικά παλιές πληγές.

Read More

And More