Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (18 έως 24 Ιανουαρίου 2021)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Αρκετά έντονη προβλέπεται η εβδομάδα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις με υπομονή και ψυχραιμία. Οι συνθήκες που επικρατούν στα εργασιακά θα σου δώσουν την ευκαιρία να επιδείξεις τις ικανότητές σου, ωστόσο δεν θα λείπει και ο εκνευρισμός. Είναι φυσικό να υπάρχουν διαφορετικές αντιλήψεις και ιδέες με συναδέλφους, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να ανέβουν οι τόνοι ή να έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί τους. Πιθανές νέες συμφωνίες με την πολυαστρία στον Ταύρο και τον Υδροχόο εφιστούν την προσοχή σου. Πρέπει να είσαι επίσης προσεκτική στο τρόπο που επικοινωνείς με τον αγαπημένο σου, κυρίως αν υπάρχουν κοινά οικονομικά ή επαγγελματικά. Καλά θα κάνεις να διατηρήσεις τις συζητήσεις σε ένα ανάλαφρο κλίμα προκειμένου να αποφευχθούν εντάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται να διαπιστώσεις πως κάποιοι υποτιθέμενοι φίλοι σε βλέπουν και ως γυναίκα. Οποιεσδήποτε οικονομικές συναλλαγές χρειάζονται προσοχή.

 

Ταύρος
Έχεις τη δυνατότητα αυτήν τη βδομάδα να τακτοποιήσεις και να διευθετήσεις υποθέσεις του παρελθόντος, καθώς οι όψεις της εβδομάδας σε γεμίζουν ενέργεια, όμως και ένταση. Πρόσεξε τα απωθημένα ή κάποιες αδικίες που μπορεί να σε οδηγήσουν σε μια επαναστατική διάθεση κυρίως 20 και 21/1. Ίσως χρειαστεί επιπλέον προσπάθεια συγκέντρωσης στα εργασιακά. Δείξε συνέπεια στα όσα έχεις αναλάβει και μην δίνεις τη δυνατότητα σε αυτούς που σε υποθάλπουν να σε αμφισβητήσουν. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση μην διακινδυνεύεις για περιστασιακούς πειρασμούς τη σταθερότητα και την ασφάλεια που σου παρέχει ο ερωτικός σύντροφός σου. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτης να θυμάσαι πως σου υπόσχεται πολλά και σημαντικά για αυτό μην επηρεάζεσαι από τη λίγο κακή σου διάθεση τις πρώτες μέρες της εβδομάδας.

 

Δίδυμοι
Διαχειρίσου θέματα του παρελθόντος και κυρίως αυτά που σχετίζονται με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα με προσοχή. Κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου στις σχέσεις σας αποφεύγοντας ξεσπάσματα και εντάσεις ή διαφωνίες μαζί τους. Αρκετές δυσκολίες καλείσαι να αντιμετωπίσεις στα εργασιακά. Θα χρειαστεί να δείξεις υπομονή και να διατηρήσεις συμφέρουσες για τα μελλοντικά σχέδιά σου γνωριμίες και συναδελφικότητα. Οι όποιες διαφορές σας μπορούν να λυθούν ανώδυνα. Καιρός να αναθερμάνεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πάρε πρωτοβουλίες, κάντε κοινά σχέδια και εμπιστευτείτε το πλανητικό σκηνικό που εργάζεται ακατάπαυστα για το καλό σας έστω κι αν στήνει μικρές ανώδυνες παγίδες. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες μπορεί να μην είναι πραγματικά αυτό που δείχνουν.

 

Καρκίνος
Αυτήν τη βδομάδα φαίνεται να δίνεις περισσότερη προσοχή και έμφαση στους άλλους και κυρίως στις συναδελφικές σχέσεις σου. Κάποια εργασιακά ζητήματα, επιθυμίες και αποφάσεις ίσως χρειαστούν μια αναθεώρηση για καλύτερα αποτελέσματα.  Απόφυγε λοιπόν το άγχος και δώσε προτεραιότητα στα δικά σου συμφέροντα. Στιγμές έντασης ή διαφωνιών με συνεργάτες αντιμετώπισε τες με χιούμορ και καλή διάθεση. Η καλή επικοινωνία με τον αγαπημένο σου και οι κοινές μελλοντικές επιθυμίες είναι το κλειδί για τη διατήρηση των ισορροπιών της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια παρελθοντική κατάσταση ίσως να σου δημιουργήσει την ανάγκη για μια ακόμη προσπάθεια ή υποχώρηση. Σε κάθε περίπτωση όμως να θυμάσαι πως έρχονται ευχάριστες αλλαγές.

 

Λέων
Οι ενέργειες της εβδομάδας συνεχίζουν να επηρεάζουν τον τομέα των εργασιακών και της καθημερινότητάς σου, για αυτό φαίνεται και να έχεις μια αρκετά πιεστική εβδομάδα μπροστά σου. Κάνε σωστούς προγραμματισμούς και μοίρασε σωστά το χρόνο σου προκειμένου να αποφύγεις τη σωματική εξουθένωση. Κράτα αποστάσεις ασφαλείας με τους συναδέλφους σου προκειμένου να αποφύγεις τις ρήξεις και τις διαφωνίες μαζί τους. Δώσε μεγαλύτερη έμφαση στα πρακτικά προβλήματα της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου και προσπάθησε να περάσεις αρκετό χρόνο μαζί του. Άλλωστε οι απόψεις του σε σχέση με τους προβληματισμούς σου φαίνονται ενδιαφέρουσες. Εσύ που είσαι μόνη, ένας νέος έρωτα προμηνύεται για αυτό προσπάθησε να απεγκλωβιστείς από το παρελθόν.

Παρθένος
Καταστάσεις του παρελθόντος φαίνεται να κάνουν την επανεμφάνισή τους αυτήν τη βδομάδα και να σου δημιουργούν άγχος. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου, τη διορατικότητα και την οργάνωσή σου και κινήσου μεθοδικά και ψύχραιμα. Οικονομικά θέματα διαχειρίσου τα με σύνεση και μην βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Βρες τρόπους να κατευνάσεις τις επαγγελματικές σου ανησυχίες και τη δίψα σου για αλλαγές και άμεση επιτυχία. Τα καλά κόποις κτώνται οπότε μην σταματάς την προσπάθεια έστω κι αν χρειαστεί να κουραστείς και να κάνεις λίγη υπομονή παραπάνω. Πρόσθεσε πάθος και ρομαντισμό στη σχέση με τον αγαπημένο σου, κάντε κοινά όνειρα και αποφύγετε συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε ένταση. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν αρχίζει να ανακατεύεται στα πόδια σου για μια ακόμη φορά. Απόλαυσέ το, θρέψε τον εγωισμό σου, όμως μην εντυπωσιάζεσαι.

 

Ζυγός
Οι σχέσεις σου με τους άλλους έρχονται στο προσκήνιο αυτήν τη βδομάδα και αποσπούν το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σου. Απόφυγε τις ρήξεις μαζί τους και διεκδίκησε όλα αυτά που σου ανήκουν με όμορφο και διαλλακτικό τρόπο. Οι ενέργειες της εβδομάδας δημιουργούν εντάσεις στον εργασιακό χώρο σου. Οι διαφορές απόψεων ή και τα σχόλια δείχνουν να σου δημιουργούν εκνευρισμό. Μια δεύτερη σκέψη θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις ήρεμο το κλίμα. Κοινές δραστηριότητες και ενδιαφέροντα θα σας φέρουν πολύ πιο κοντά με τον ερωτικό σύντροφό σου για αυτό και εμπιστεύσου τη φαντασία σου και αυτοσχεδίασε. Εσύ που είσαι μόνη, προσεγγίσεις του παρελθόντος δείχνουν να σου δημιουργούν προβληματισμούς, όμως και ικανοποίηση.

 

Σκορπιός
Πρακτικά και καθημερινότητας θέματα φαίνεται να σε απασχολούν περισσότερο αυτήν τη βδομάδα. Καιρός να γεφυρώσεις αποστάσεις σε σημαντικές για εσένα σχέσεις, αποφεύγοντας βέβαια επιμελώς τις αντιπαραθέσεις μαζί τους. Αν και τα επαγγελματικά φαίνεται να μην σε απασχολούν ιδιαίτερα αυτήν τη βδομάδα σε κάποιες υποχρεώσεις σου θα πρέπει να φανείς συνεπής. Η ενέργειά σου βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα και θα πρέπει να βρεις τρόπους να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Εκμεταλλεύσου τις θετικές ενέργειες που ευνοούν τη συναισθηματική σου ζωή και αναζωπύρωσε το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου, ξεχνώντας ή και διαγράφοντας οριστικά παλαιότερες διαφωνίες ή και προβλήματα. Εσύ που είσαι μόνη, αν επιθυμείς μια επανασύνδεση καιρός να λάβεις δράση. Η γοητεία και ο ισχυρός λόγος σου δεν επιτρέπουν άλλη επιλογή από την  παράδοση και αποδοχή.

 

Τοξότης
Ο τομέας των οικονομικών σου φαίνεται να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο μυαλό, τις ενέργειες και το ενδιαφέρον σου. Καιρός να μάθεις να διαχειρίζεσαι σωστά το πορτοφόλι σου και να εφαρμόσεις μια διαφορετική μεταχείριση των προϋπολογισμών σου. Ίσως δεν είναι κατάλληλη η περίοδος για να προωθήσεις τα επαγγελματικά σχέδιά σου. Δείξε λίγη υπομονή και άσε το χρόνο να κάνει τα ξεκαθαρίσματά του. Να θυμάσαι όμως πως είναι σημαντικό να διατηρήσεις τις καλές σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες. Η προσωπική σου ζωή και η σχέση με τον αγαπημένο σου καιρός να έρθει στο προσκήνιο. Απόλαυσε τη συντροφιά του όσο το δυνατόν περισσότερο καθώς αποτελεί πηγή της ενέργειάς σου. Εσύ που είσαι μόνη, η εβδομάδα φέρνει ευχάριστες εξελίξεις που αφορούν είτε νέες γνωριμίες, είτε επανασυνδέσεις.

 

Αιγόκερος
Σπίτι και οικογένεια έρχονται στο απόλυτο επίκεντρό σου αυτήν τη βδομάδα. Έχεις την ανάγκη να διευθετήσεις εκκρεμότητες και να γεφυρώσεις σχέσεις, για τις οποίες όμως θα πρέπει αν είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στον τρόπο που εκφράζεις τις ανάγκες και το συναίσθημά σου. Ένας λάθος τρόπος μπορεί να φέρει τα εντελώς αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα. Έξτρα προσπάθεια θα χρειαστούν οι διευθετήσεις επαγγελματικών σου υποχρεώσεων. Είσαι επιρρεπής στα λάθη καθώς υπάρχει μια δυσκολία συγκέντρωσης και αρκετή ένταση γύρω σου. Επωφελήσου από τις ευνοϊκές όψεις στη συναισθηματική σου ζωή. Πλησίασε ουσιαστικά τον ερωτικό σύντροφό σου, κάντε πράγματα μαζί και σταματήστε να ασχολείστε με τα όσα δυσάρεστα συνέβησαν στο παρελθόν. Εσύ που είσαι μόνη, το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας φέρνει εκπλήξεις και αναθεώρηση των αναγκών σου.

 

Υδροχόος
Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις αυτήν τη βδομάδα είναι ο τρόπος που επικοινωνείς με τους άλλους. Όσο κι αν θέλεις να γεφυρώσεις αποστάσεις οι διαφορές στις απόψεις σας μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις. Βάλε λίγο νερό στο κρασί σου αν κάποιες συμπεριφορές συνεργατών σου δημιουργούν εκνευρισμό. Επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου στα δικά σου ιδανικά και μην επηρεάζεσαι. Οι ενέργειες που λαμβάνεις στη συναισθηματική σου ζωή είναι ιδιαίτερα θετικές κι έτσι μπορείς να αναθεωρήσεις τα όσα αισθάνεσαι να λαμβάνεις από τον ερωτικό σύντροφό σου. Ανάλαβε τις υποχρεώσεις σου απέναντί του και παραμέρισε τον εγωισμό σου. Εσύ που είσαι μόνη, παρελθοντικές αναζωπυρώσεις και επανασυνδέσεις είναι ένα πιθανό σενάριο αυτήν τη βδομάδα.

 

Ιχθείς
Οι ενέργειες της εβδομάδας φαίνεται να διαταράσσουν το κλίμα στις σχέσεις σου με τους άλλους. Απόφυγε πιθανές παρεξηγήσεις και στην ανάγκη βάλε λίγο νερό στο κρασί σου αν ειπωθούν και κάποιες σκληρές αλήθειες ή διαφορετικές απόψεις. Δείξε προσοχή στη διευθέτηση των εργασιακών υποχρεώσεων σου αποφεύγοντας λάθη και υπερβολές. Είναι προτιμότερο να κινηθείς σε γνώριμα μονοπάτια και να αφήσεις το χρόνο να καλλιεργήσει το έδαφος για τις αλλαγές που επιδιώκεις. Εξαιρετικά βοηθητικό είναι το κλίμα και οι ενέργειες για τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Μοιραστείτε τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας έτσι ώστε να απολαύσετε και προσωπικό χρόνο. Εσύ που είσαι μόνη, θετικές εξελίξεις και γνωριμίες δίνουν νόημα και χρώμα στην καθημερινότητά σου.

Read More

And More