Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (18 έως 24 Ιουλίου 2022)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Αισιοδοξία και δυναμισμό φέρνει η νέα εβδομάδα για σένα, καθώς η είσοδος του Ερμή αλλά και του ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα, σου δίνουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσεις χρόνο για τον εαυτό σου και να ξεκουραστείς. Παιχνίδια δύναμης και εξουσίας στα επαγγελματικά φρόντισε να τα αποφύγεις, διατήρησε τις ισορροπίες σου και δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις ικανότητες σου. Το πέρασμα της Αφροδίτη στον Καρκίνο σε κάνει να αναζητάς περισσότερη ασφάλεια και άνεση στην οικογένεια και το σπίτι. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου ανανεώνεται μέσα από νέες δραστηριότητες, διακοπές ή και ουσιαστικές συζητήσεις. Εάν είσαι μόνη, οι επιστροφές του παρελθόντος είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο παρόλα αυτά όμως δεν λείπουν και οι νέες γνωριμίες που σε ενθουσιάζουν.

Ταύρος
Ο τομέας των εργασιακών, σπίτι και οικογένεια έρχονται στο απόλυτο επίκεντρο αυτήν την εβδομάδα. Η είσοδος του Ερμή, αλλά και του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα φέρνουν ευχάριστες αλλαγές και εξελίξεις που ίσως και να περίμενες καιρό. Οι εργασιακές σου υποχρεώσεις αυξάνονται, νέες γνωριμίες κρύβουν ευκαιρίες και οι συζητήσεις ευνοούν τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου αποκαθιστά σημαντικές για εσένα σχέσεις. Οι επικοινωνίες γίνονται πιο γλυκές και ουσιαστικές δίνοντας τη δυνατότητα περισσότερης κατανόησης και αλληλοϋποστήριξης. Εάν είσαι μόνη ερωτικά, μια νέα γνωριμία που θα προκύψει ουσιαστικά από το πουθενά δεν αποκλείεται να σε ενθουσιάσει και να επαναφέρει τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση.

Δίδυμοι
Η είσοδος του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα επαναφέρουν την ασφάλεια και τις θετικές, αισιόδοξες σκέψεις στην καθημερινότητα σου. Αν και οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές καταφέρνεις να εξασφαλίσεις προσωπικό χρόνο διασκέδασης και ανανέωσης στον εαυτό σου. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα είναι αυτή που σε φέρνει απέναντι σε νέες εργασιακές ευκαιρίες. Αν και το καλοκαιρινό κλίμα σε προδιαθέτει για ανεμελιά, διακοπές και χαλάρωση θα υπάρξουν στιγμές που θα πρέπει να επικεντρωθείς περισσότερο στα εργασιακά. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνει πιθανότατα περισσότερη γαλήνη στην καθημερινότητα και τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Αντιμετωπίζεις με περισσότερη αισιοδοξία τον τομέα των οικονομικών σου και ίσως μια αναθεώρηση στον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σου. Εάν είσαι μόνη ερωτικά, η ανάγκη της σταθερότητας και της ασφάλειας μεγαλώνει κι έτσι ξέρεις προς τα που να στραφείς, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει μια επανασύνδεση.

Καρκίνος
Στις 18/7 η Αφροδίτη κάνει το πέρασμα της στο δικό σου ζώδιο δημιουργώντας ένα κλίμα σταθερότητας και ηρεμίας γύρω σου τόσο στα προσωπικά, όσο και στα οικονομικά. Ο Ερμής πραγματοποιεί τη διέλευση του στον 2ο ηλιακό σου οίκο δημιουργώντας σου την ανάγκη ανεξαρτησίας, αλλά και αναζήτησης νέων πηγών εσόδων. Η παρουσία του Ερμή και του ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα ενισχύουν την αυτοπεποίθηση σου στα εργασιακά και σε κάνουν καλύτερη διαπραγματεύτρια σε θέματα που συνδέονται με τα επαγγελματικά και οικονομικά. Η γοητεία σου αυξάνεται και έχεις τη διάθεση να σαγηνεύσεις τον αγαπημένο σου, κάτι που καταφέρνεις εύκολα. Μπορείτε να περάσετε αρκετό χρόνο μαζί, να κάνετε σχέδια και να θυμηθείτε στιγμές πάθους και ερωτισμού. Εάν είσαι μόνη, οι ευκαιρίες να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις αλλά και να εντυπωσιάσεις δεν λείπουν.

Λέων
Αυτήν την εβδομάδα έχεις την τιμητική σου, καθώς ο Ερμής αλλά και ο Ήλιος περνούν στο δικό σου ζώδιο. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα ενισχύεται δίνοντας σου τη δυνατότητα να στρέψεις τις όποιες διαπραγματεύσεις προς όφελος σου. Ωστόσο έλεγξε την παρορμητικότητα σου και μην λες πράγματα που δεν πρέπει ή θα μετανιώσεις. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις τη εχεμύθεια σου στα εργασιακά, προκειμένου να μην διαταραχθούν σημαντικές συνεργασιακές σχέσεις. Μια νέα πιθανή πρόταση επαναφέρει τις φιλοδοξίες σου και σου δίνει τη δυνατότητα να αναδειχτείς. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου ανεβάζει την ψυχολογία, τον ερωτισμό και φέρνει στην επιφάνεια ρομαντικά συναισθήματα που πιθανά και να έχεις ξεχάσει πως υπάρχουν. Εάν είσαι μόνη, η μπάλα βρίσκεται στο δικό σου γήπεδο κι έτσι μπορείς να θέσεις όρους και να διεκδικήσεις.

Παρθένος
Αρκετά σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα αυτήν την εβδομάδα και κυρίως με πρωταγωνιστή τον Ερμή και τον Ήλιο να περνούν στο ζώδιο του Λέοντα αλλά και της Αφροδίτης στον Καρκίνο, φέρνουν αλλαγές, διευκολύνσεις στις υποθέσεις σου αλλά και αισιοδοξία. Διεκδίκησε δυναμικά νέες ευκαιρίες στα εργασιακά που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να αναδείξεις τις ικανότητες σου. Να θυμάσαι πως έχεις συμμάχους που πιστεύουν σε σένα και είναι πρόθυμοι να σε στηρίξουν και να σε ακολουθήσουν. Η Αφροδίτη από τη νέα της θέση ευνοεί τον τομέα των  ερωτικών σου σε κάθε περίπτωση. Εάν διατηρείς μια μόνιμη σχέση έχεις τη ευκαιρία να εξομολογηθείς και να περάσεις ουσιαστικό χρόνο με τον αγαπημένο σου. Εάν τώρα είσαι μόνη, μέσα από την κοινωνικότητα αλλά και τις συλλογικές, ομαδικές δραστηριότητες προκύπτουν ίσως και μοναδικές ευκαιρίες.

Ζυγός
Η κοινωνικότητα σου αυτήν την εβδομάδα έχει την τιμητική της. Συναντήσεις με παλιούς αγαπημένους φίλους, μικρές αποδράσεις εάν δεν υπάρχει η δυνατότητα διακοπών για χίλιους δυο λόγους, συζητήσεις αλλά και νέες γνωριμίες δίνουν ενδιαφέρον στην καθημερινότητα σου. Η νέα θέση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Καρκίνου φέρνει ενδιαφέρουσες εξελίξεις στα εργασιακά και απαντήσεις ή ξεκαθαρίσματα που περιμένεις εδώ και καιρό. Αξιοποίησε στο έπακρο τις δυνατότητες και δεξιότητες σου και μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες όπου και όταν χρειάζεται. Έχετε τη δυνατότητα με τον αγαπημένο σου να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, να ενισχύσετε τον κοινωνικό σας περίγυρο και να αποκτήσετε νέες εμπειρίες. Κάτι που η αλήθεια είναι ό,τι χρειάζεστε. Εάν είσαι μόνη, η κοινωνική σου ζωή κρύβει ευκαιρίες για αυτό μην λες όχι σε νέες προκλήσεις.

Σκορπιός
Η εβδομάδα ουσιαστικά ξεκινά με την είσοδο τη Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου, μια αρκετά βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο. Επίσης ο Ερμής και ο Ήλιος περνούν στο ζώδιο του Λέοντα που ναι μεν ανεβάζουν τις υποχρεώσεις και απαιτήσεις ωστόσο κρύβουν και ευκαιρίες. Ίσως οι εργασιακές υποχρεώσεις ή και οι φιλοδοξίες σου δεν σε αφήσουν να απολαύσεις την κατά γενική ομολογία περίοδο διακοπών, όμως δεν φαίνεσαι και να πτοείσαι. Πάντα εξοικονομείς ουσιαστικό -έστω και λίγο- χρόνο για τον εαυτό σου και την ενίσχυση της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, μην αποκλείεις νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν από το πουθενά. Το άγνωστο πάντα σε εξιτάρει κι έτσι διανύεις μια περίοδο που τα πάντα μπορούν να συμβούν στη ζωή σου.

Τοξότης
Η μετακίνηση του Ερμή, του Ήλιου και της Αφροδίτης αυτήν την εβδομάδα φέρνουν ξεκούραση, ανανέωση αλλά και νέες επιδιώξεις στη ζωή και την καθημερινότητα σου. Έχεις ανάγκη από ξεκούραση και χαλάρωση για αυτό μην χάνεις την όποια ευκαιρία σου δίνεται. Οι εργασιακές υποχρεώσεις σου περνούν για λίγο στον αυτόματο πιλότο αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν στιγμές έντασης. Εάν η δουλειά σου συμπεριλαμβάνει ταξίδια τα απολαμβάνεις ιδιαίτερα. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου εξασφαλίζει όλες τις ευνοϊκές συνθήκες για να ενισχύσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Πάρε πρωτοβουλίες και εντυπωσίασε τον. Εάν είσαι μόνη, οι νέες γνωριμίες διαδέχονται η μια την άλλη. Από εκεί και πέρα στο δικό σου χέρι είναι να κάνεις τις σωστές επιλογές και να διακρίνεις τις πραγματικές σου ανάγκες.

Αιγόκερος
Η μετακίνηση του Ερμή και του Ήλιου αυτήν την εβδομάδα στο ζώδιο του Λέοντα στρέφουν το ενδιαφέρον σου σε θέματα καθημερινότητας. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να διευθετήσεις διάφορες μικρές εκκρεμότητες έτσι ώστε να καταφέρεις να ξεκουραστείς καθώς προβλέπεις ένα έντονο διάστημα στη συνέχεια. Οι αστρολογικές όψεις και ενέργειες της εβδομάδας σου δίνουν τη δυνατότητα να φέρεις εις πέρας τις εργασιακές υποχρεώσεις σου και να κάνεις τις κατάλληλες επαφές. Ωστόσο στιγμές έντασης αντιμετώπισε τες με ψυχραιμία και καλή διάθεση προκειμένου να μην επιβαρύνεις την ψυχολογία σου. Η Αφροδίτη ευνοεί τη συναισθηματική, ερωτική σου ζωή από τη νέα της θέση στις 18/7. Έχεις τη δυνατότητα να λύσεις τις όποιες διαφορές ή τα προβλήματα με τον αγαπημένο σου και να απολαύσεις τις καλοκαιρινές, γεμάτες ερωτισμό βραδιές. Εάν είσαι μόνη, πλέον ξέρεις τι χρειάζεσαι, τι να διεκδικήσεις και να απαιτήσεις από μια νέα γνωριμία, για αυτό και δεν πέφτεις σε παγίδες που η αλήθεια είναι πως έχεις ζήσει στο παρελθόν.

Υδροχόος
Η μετακίνηση του Ερμή αλλά και του Ήλιου αυτήν την εβδομάδα στο ζώδιο του Λέοντα στρέφουν το ενδιαφέρον σου κυρίως στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να γεφυρώσεις αποστάσεις, να λύσεις παρεξηγήσεις αλλά και να πλησιάσεις ουσιαστικά τα άτομα που έχουν ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σου είτε πρόκειται για συνεργασίες, οικογένεια, σύντροφο ή συγγενείς. Αν και έχεις μια δυσκολία συγκέντρωσης στα εργασιακά κάποιες υποθέσεις ή εξελίξεις σε θέλουν σε εγρήγορση. Ακόμα κι αν βρίσκεσαι σε διακοπές κάποιες υποθέσεις θα σε απορροφήσουν. Η είσοδος της Αφροδίτης σου δημιουργεί μια εσωστρέφεια καθώς έχεις την ανάγκη να αναγνωρίσεις ή να αφουγκραστείς τα πραγματικά συναισθήματα και ανάγκες σου. Ωστόσο αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση μην γεμίζεις με τη στάση σου ανασφάλειες τον αγαπημένο σου. Προτίμησε να μοιραστείς τις σκέψεις σου μαζί του.

Ιχθείς
Η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ξεκίνημα της εβδομάδας στο ζώδιο του Καρκίνου λειτουργεί βοηθητικά για εσένα διευκολύνοντας τις υποθέσεις και την επικοινωνία σου. Αφιερώνεις αρκετό χρόνο στον εαυτό σου και στους ανθρώπους που αγαπάς και η καλοκαιρινή διάθεση σου σε οδηγεί σε στιγμές χαλάρωσης, απόλαυσης και μικρών αποδράσεων από την καθημερινότητα. Έχεις δρομολογήσει και προνοήσει έτσι ώστε οι εργασιακές υποχρεώσεις σου να κυλούν ομαλά και εύκολα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου καιρός να πάρει τα πάνω της, να ανανεωθεί το πάθος και να επανέρθει ο ρομαντισμός στην ατμόσφαιρα. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες μπορεί να σε ενθουσιάζουν όμως τόσο όσο. Πατάς τα πόδια σου στη γη και ξέρεις πλέον τι θέλεις.

Read More

And More