Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (20 έως 26 Μαρτίου 2023)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ξεκινάς δυναμικά τη βδομάδα σου καθώς με το ξεκίνημα της, ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο και το πλανητικό σκηνικό σε γεμίζει πάθος και δύναμη. Έχεις όλα τα κίνητρα που χρειάζεσαι αλλά και το θάρρος να εκφράσεις την προσωπικότητα, τα σχέδια και τις ιδέες σου οι οποίες να είσαι σίγουρη πως θα πείσουν και θα επηρεάσουν. Τα επαγγελματικά, η εξέλιξη, η φήμη και η καριέρα σου βρίσκονται στο επίκεντρο αυτήν τη βδομάδα. Η παρορμητικότητα σου μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα στη συναισθηματική σου ζωή, κυρίως αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι και τα λόγια σου, καθώς μπορεί άθελα σου να πληγώσεις τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το επόμενο διάστημα υπόσχεται ευκαιρίες και εκπλήξεις που μπορεί να αλλάξουν ριζικά τη ζωή σου και τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Ταύρος
Ενδιαφέρουσα χαρακτηρίζεται η νέα εβδομάδα καθώς από τη Δευτέρα οι ενέργειες της σε απαλλάσσουν από το άγχος, τα βάρη και τον πόνο του παρελθόντος. Αρκετά βοηθητικές είναι οι ενέργειες των επόμενων ημερών για τον τομέα των επαγγελματικών σου. Ίσως να χρειαστεί να διακόψεις κάποιες συνεργασίες, οι οποίες νιώθεις πως δεν αποδίδουν, αυτό όμως δεν χρειάζεται να σου δημιουργεί άγχος. Σε κάθε περίπτωση είναι προτιμότερο να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου, έτσι ώστε το ενδιαφέρον σου να εστιάζεται σε ό,τι πραγματικά σε οδηγεί μπροστά. Η Αφροδίτη σταθεροποιεί τη συναισθηματική σου ζωή. Η επιθυμία σου να καλύψεις τα κενά στη σχέση με τον αγαπημένο σου μπορεί να σε οδηγήσει ακόμα και σε μια δέσμευση. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται να θελήσεις να δώσεις μια ευκαιρία επανασύνδεσης. Όμως, να θυμάσαι πως θα κάνουν ενδιαφέροντα πρόσωπα την εμφάνιση τους στη ζωή σου αυτό το διάστημα, γι’ αυτό δεν χρειάζεται να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.

Δίδυμοι
Νέοι στόχοι, όνειρα και επιθυμίες κερδίζουν το ενδιαφέρον σου αυτήν τη βδομάδα και ανεβάζουν την ενέργεια σου. Η κοινωνικότητα σου επίσης ανεβαίνει και νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου. Πάρε τον έλεγχο των εργασιακών σου υποθέσεων στα δικά σου χέρια και μην βασίζεσαι τόσο στη βοήθεια και τη στήριξη των άλλων. Έχεις τη δυνατότητα να ανταπεξέλθεις, έστω κι αν χρειαστεί να κουραστείς λίγο περισσότερο. Η Αφροδίτη και οι όψεις της ενδέχεται να σου δημιουργήσει μια αναταραχή στη συναισθηματική σου ζωή, καθώς οι δικές σου ανάγκες -ίσως και οι καταπιεσμένες, κερδίζουν έδαφος και γίνονται προτεραιότητα σου. Ευνοεί βέβαια εσένα που είσαι μόνη, αλλά αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση μπορεί να υπάρξουν αναταράξεις.

Καρκίνος
Το πλανητικό σκηνικό αυτήν τη βδομάδα θα σε βοηθήσει να βγεις από το λήθαργο, να αναλάβεις δράση και να στοχεύσεις ψηλότερα. Επαναξιολογείς καταστάσεις και έχεις τη διαύγεια να κρίνεις τι πραγματικά σε κάνει ευτυχισμένη. Διαπραγματεύσιμη είναι η οικονομική σου κατάσταση και οι τυχόν εκκρεμότητες σου. Απόφυγε τις παρορμητικές ενέργειες στα επαγγελματικά που μπορεί να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Δέξου νέες προτάσεις και δείξε τις πραγματικές ικανότητες σου χωρίς να φέρεσαι προκλητικά. Με στόχο σου την εξέλιξη και την επιτυχία και προχωρώντας ένα βήμα τη φορά θα καταφέρεις περισσότερα. Πάρε πρωτοβουλίες και χρωμάτισε τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Σε γενικές γραμμές η Αφροδίτη λειτουργεί σταθεροποιητικά. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση ή ένα νέο ειδύλλιο είναι προ των πυλών.

Λέων
Έχεις μια δραστήρια και ενδιαφέρουσα εβδομάδα μπροστά σου, ευνοϊκή για οικονομικές διαπραγματεύσεις και ολοκαίνουρια επαγγελματικά σχέδια και στόχους. Μια συνεργασία ισχυροποιείται αυτήν τη βδομάδα και οι ρυθμοί ανεβαίνουν μαζί με τις φιλοδοξίες σου. Απόφυγε όμως την παρορμητικότητα και κάποιες στιγμές έντασης αντιμετώπισε τες με ψυχραιμία. Στόχος σου είναι να προχωρήσεις μπροστά, να αποκτήσεις συμμάχους και να πραγματοποιήσεις τα σχέδια σου. Η ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι ιδανική για όνειρα και σχέδια. Μοιράσου τις ανάγκες, τις αγκαλιές μαζί του και μην διστάσεις να δώσεις υποσχέσεις που πραγματικά πιστεύεις πως μπορείς να τηρήσεις. Για σένα που είσαι μόνη, προβλέπονται πολλά και καλά. Νέα ειδύλλια και νέοι έρωτες πιθανά να προέρχονται απ’ τον επαγγελματικό χώρο σου.

Παρθένος
Το ξεκίνημα της εβδομάδας λειτουργεί βοηθητικά για τις οικονομικές κυρίως υποθέσεις σου. Οργάνωσε τις υποχρεώσεις σου, απαλλάξου από παλιά αγχωτικά βάρη και κάνε τα ξεκαθαρίσματα σου. Το καλό επικοινωνιακό κλίμα στα επαγγελματικά και οι συζητήσεις θα φέρουν ευχάριστες εξελίξεις στα σχέδια και τις επιδιώξεις σου. Μια νέα πρόταση φαίνεται να έχει ενδιαφέρον γι’ αυτό μην διστάσεις να πεις ναι. Φιλοσοφείς αλλιώς τον έρωτα γι’ αυτό και προσθέτεις το αλατοπίπερο που λείπει από τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Παρά τον εγωισμό σου καταφέρνεις να εξομολογηθείς, να υποσχεθείς και να τηρήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη πιθανά να φέρνει μια πολυπόθητη επανασύνδεση ή έναν νέο έρωτα. Σε κάθε περίπτωση η μοναξιά σου φαίνεται να λαμβάνει τέλος.

Ζυγός
Η νέα εβδομάδα έρχεται να δώσει τέλος σε προβληματικές καταστάσεις και να ευνοήσει νέα ξεκινήματα. Για αυτό ξεκίνησε τη με χαμόγελο, δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Η ενέργεια και η παραγωγικότητα σου ανεβαίνουν, όμως καταφέρνεις να εξοικονομήσεις προσωπικό χρόνο ξεκούρασης και απόλαυσης. Ο επαγγελματικός τομέας βρίσκεται στην απόλυτη προτεραιότητα σου γι’ αυτό και καταβάλλεις ιδιαίτερη προσπάθεια προκειμένου να δείξεις και να επιδείξεις τις ικανότητες σου. Μια πιθανή νέα συνεργασία είναι ιδιαίτερα προσοδοφόρα ενώ σου δίνει και τη δυνατότητα μακροπρόθεσμης ανάδειξης. Οι επόμενες μέρες ανεβάζουν τη σεξουαλική σου διάθεση και την ποιότητα της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η ανανεωμένη διάθεση σου, σου δίνει τη δυνατότητα να επιδιώξεις μια επανασύνδεση αν αυτό επιθυμείς, καθώς και το να κάνεις νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες που πιθανά προέρχονται μέσα απ’ το οικείο σου περιβάλλον.

Σκορπιός
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σου δίνει τη δυνατότητα να επιδείξεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου, να στοχεύσεις και να πιστέψεις στα όνειρα και σχέδια σου. Η ενέργεια σου ανεβαίνει κατακόρυφα, γι’ αυτό και θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να τονώσεις τον οργανισμό σου. Οι γρήγοροι ρυθμοί στα εργασιακά μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη, γι’ αυτό μην χάνεις τον έλεγχο. Ένα ενδεχόμενο προαγωγής και αναγνώρισης εκμεταλλεύσου το σωστά και αποκόμισε τα οικονομικά οφέλη. Η Αφροδίτη ανεβάζει την ερωτική σου διάθεση και πλέον νιώθεις την ανάγκη να θέσεις και να χτίσεις γερές βάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αναζήτηση μιας σταθερής και μόνιμης σχέσης σε απομακρύνει από επιπόλαιες γνωριμίες και ανούσιο φλερτ.

Τοξότης
Οι ενέργειες της εβδομάδας τονώνουν τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση σου, φέρνουν τα συναισθήματα σου στην επιφάνεια και κυρίως αυτά που αφορούν στον εαυτό σου. Είναι καιρός επιτέλους να αγαπήσεις τον εαυτό σου και να τον βάλεις σε προτεραιότητα. Οι πνευματικοί και επαγγελματικοί σου στόχοι διευρύνονται και οι ρυθμοί ανεβαίνουν, καθώς νέα καθήκοντα και νέες προτάσεις φαίνονται δελεαστικές και διατίθεσαι να τα υπηρετήσεις. Περιόρισε την τάση αναβλητικότητας που είναι δεύτερη φύση σου και δείξε συνέπεια. Μια άκρως ερωτική και συναισθηματική εβδομάδα έχεις μπροστά σου που εμπεριέχει πάθος και ρομαντισμό στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Περιόρισε την παρορμητικότητα σου και κάνε μια δεύτερη σκέψη προτού κάνεις δηλώσεις. Εσύ που είσαι μόνη, δείχνεις αποφασισμένη να κλείσεις παλιά, αδιέξοδα κεφάλαια και να προχωρήσεις μπροστά. Ένας καινούριος έρωτας δεν αποκλείεται να προκύψει αναπάντεχα.

Αιγόκερος
Η εβδομάδα φέρνει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν στα οικονομικά και το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία. Νέες ιδέες ή επιθυμίες γίνονται εντονότερες βάζοντας σε στη διαδικασία αναζήτησης τρόπων πραγματοποίησής τους. Η δημιουργική σου διάθεση στα επαγγελματικά και οι πρωτοποριακές ιδέες σου αναγνωρίζονται αυτήν τη βδομάδα και βελτιώνουν το κλίμα ανάμεσα σε συνεργάτες και ανώτερους. Μια νέα πρόταση ή συνεργασία προσπάθησε να την προσαρμόσεις στα μέτρα των δικών σου συμφερόντων. Η Αφροδίτη ευνοεί τον τομέα των συναισθηματικών σου. Αν και διακατέχεσαι από μια τάση εσωστρέφειας, ο ερωτικός σύντροφος σου καταφέρνει να σε κάνει να ανοιχτείς και να εκφραστείς ευκολότερα. Εσύ που είσαι μόνη, νέες ερωτικές περιπέτειες και γνωριμίες δίνουν ενδιαφέρον στη βδομάδα σου. Αν και λίγο διστακτικά απολαμβάνεις το φλερτ και δίνεις την ευκαιρία να σε πλησιάσουν.

Υδροχόος
Η εβδομάδα σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις καθοριστικές και δυναμικές αποφάσεις σε θέματα που αφορούν στα μελλοντικά σχέδια σου και τη βελτίωση της ζωής σου. Η επικοινωνία είναι ένας τομέας που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των υποθέσεων σου, ωστόσο σε ευνοεί. Κάποια θέματα ή οι ρυθμοί στα εργασιακά δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν εντάσεις. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην αφήνεις να κλονιστούν οι συνεργασιακές σχέσεις σου. Προσοχή επίσης χρειάζεται η διαχείριση των οικονομικών σου. Μην ξεφεύγεις απ’ τον προϋπολογισμό σου και μην παρασύρεσαι σε αγορές που δεν επείγουν. Έχεις μια τάση ή και επιθυμία να νιώσεις ασφάλεια και να εξασφαλίσεις το μέλλον της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι αποφασισμένη να γυρίσεις σελίδα, να αποκοπείς από τα λάθη του παρελθόντος -και πιθανά τις όποιες ενοχές και λάθη σου- και να προχωρήσεις μπροστά.

Ιχθείς
Το ξεκίνημα της εβδομάδας αλλάζει τις προτεραιότητες σου, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στον τομέα των οικονομικών σου. Αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να δραστηριοποιηθείς περισσότερο, να εξασφαλίσεις περισσότερη άνεση και να απαλλαγείς από διάφορες εκκρεμότητες του παρελθόντος. Με δική σου πρωτοβουλία θέτεις σε εφαρμογή τις αλλαγές και τις ιδέες σου στα επαγγελματικά, οι οποίες αντικειμενικά ενθουσιάζουν. Η επικοινωνία με τα κατάλληλα πρόσωπα θα δώσει κατεύθυνση στους στόχους σου βοηθώντας να κατασταλάξεις στα θέλω σου. Έχεις τη διάθεση να βάλεις στην άκρη τις συναισθηματικές ανασφάλειες σου και να ανοιχτείς περισσότερο στον ερωτικό σύντροφο σου. Η κοινωνικότητα σου αυξάνεται και προσθέτει νέους θαυμαστές στην ατζέντα σου. Τα μέσα δικτυώσεις κυρίως σου δίνουν τη δυνατότητα για ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164