Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (20 έως 26 Σεπτεμβρίου 2021)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Μια ιδιαίτερα απαιτητική εβδομάδα σε περιμένει, για αυτό και θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλες σου τις δυνάμεις και αντοχές. Οικονομικά και επαγγελματικά θέματα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου, όμως η Πανσέληνος στις 21/9 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις εκκρεμότητες και να βάλεις σε τάξη πρακτικά θέματα καθημερινότητας. Απόφυγε σημαντικές συζητήσεις με τον αγαπημένο σου καθώς υπάρχει η πιθανότητα να παρεκτραπούν. Εσύ που είσαι μόνη, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιου του Ζυγού ενισχύει την ανάγκη για συντροφικότητα.

Ταύρος
Η επικοινωνία σου με τους άλλους αυτήν την εβδομάδα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη διατήρηση των σχέσεών σου μαζί τους και ιδιαίτερα με αυτούς που ο ρόλος τους στη ζωή σου είναι καθοριστικής σημασίας. Οι συγκυρίες στα εργασιακά δεν βοηθούν στο να επιδιώξεις και να θέσεις σε εφαρμογή τα επαγγελματικά σχέδιά σου. Διατήρησε την καλή σου εικόνα και μην επιτρέψεις σε συζητήσεις να παρεκτραπούν. Εξελίξεις που πιθανά δεν περίμενες προμηνύονται για τη συναισθηματική σου ζωή. Απόφυγε τις εντάσεις και διαφωνίες με τον ερωτικό σύντροφό σου, έστω κι αν χρειαστεί να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου.

Δίδυμοι
Η οικογένεια και η καριέρα θα είναι τα θέματα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου αυτήν την εβδομάδα με αφορμή την πραγματοποίηση της Πανσελήνου στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων. Βρες τις ισορροπίες σου και μοίρασε τον χρόνο σου σωστά. Κλείσε παλιές εργασιακές εκκρεμότητες και μην αφήνεις κι άλλα μέτωπα ανοιχτά. Είναι σημαντικό να μην δεσμευτείς σε νέες περιπέτειες και καθήκοντα. Έλεγξε και απόφυγε την ένταση με τον αγαπημένο σου και μην προσπαθείτε να λύσετε όλες τις διαφορές σας αυτήν την εβδομάδα. Εσύ που είσαι μόνη, μια παρελθοντική γνωριμία ή σχέση δεν αποκλείεται να αναθερμανθεί.

Καρκίνος
Η ανάγκη σου να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να κάνεις νέα πράγματα και να αναλάβεις νέα καθήκοντα αυτήν την εβδομάδα μεγαλώνει. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτική στον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους και να βάλεις φρένο στην παρορμητικότητά σου. Παιχνίδια δύναμης και εξουσίας στα εργασιακά απόφυγέ τα επιμελώς. Το γεγονός ότι κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις ικανότητές σου προσπέρασέ το και απλά μην το επιτρέψεις. Ανάλαφρες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου και ευχάριστες δραστηριότητες θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε εντάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μια ανέλπιστη νέα γνωριμία σε ενθουσιάζει.

Λέων
Η Πανσέληνος της εβδομάδας στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων σου δίνει τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος κυρίως αν αυτές αφορούν σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Ταυτόχρονα διαπιστώνεις πως οι προτεραιότητες καθώς και ο τρόπος σκέψης σου αλλάζουν. Πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς στα εργασιακά και τον τρόπο που εκφράζεσαι. Πιθανά να υπάρξουν στιγμές που η παρορμητικότητά σου σε παρασύρει στο να πεις πράγματα που δεν πρέπει. Τεταμένο είναι το κλίμα ανάμεσα σε σένα και τον αγαπημένο σου. Φρόντισε να του μιλάς για τις ανάγκες σου και όχι να περιμένεις να τις καταλάβει από μόνος του. Εσύ που είσαι μόνη, παρελθοντικές καταστάσεις επανέρχονται ή αναθερμαίνονται.

Παρθένος
Νέες εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα φέρνουν απρόσμενες λύσεις σε ζητήματα που αφορούν στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο δικό σου άξονα με τους Ιχθύες σε βοηθά στο να πάρεις αποφάσεις και να αποδεχτείς ότι δεν μπορείς να αλλάξεις. Η παρορμητική σου διάθεση αλλά και η ανάγκη σου για εξέλιξη και ανάπτυξη στα εργασιακά μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις. Πριν δεσμευτείς φρόντισε να εξετάσεις κάθε λεπτομέρεια. Η επικοινωνία με τον αγαπημένο σου φαίνεται να είναι λίγο δύσκολη αυτές τις μέρες για αυτό επίλεξε ουδέτερα θέματα συζήτησης. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να περιμένεις ευχάριστες εκπλήξεις που συνδέονται με το παρελθόν.

Ζυγός
Ο Ήλιος αυτήν την εβδομάδα περνά στο δικό σου ζώδιο δίνοντάς σου την ευκαιρία να αναπτυχθείς, να εξελιχθείς και να αναδειχθείς. Η Πανσέληνος στις 21/9 σε προδιαθέτει να αντιληφθείς πως δεν πρέπει να θυσιάζεις τον εαυτό σου για τους άλλους προκειμένου να τους δώσεις να καταλάβουν τα συναισθήματά σου. Η επικοινωνία στα εργασιακά και κυρίως στο ξεκίνημα της εβδομάδας χρειάζεται προσοχή καθώς παίζει με τα όριά σου. Απόφυγε αντιπαραθέσεις με τον αγαπημένο σου και φρόντισε να προσθέσεις στην καθημερινότητά σας ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες. Εσύ που είσαι μόνη, ένας πλατωνικός έρωτας ή μια παλιά σχέση επανέρχεται.

Σκορπιός
Μέσα από τις κοινωνικές σου συναναστροφές μπορείς κυριολεκτικά να φορτίσεις τις συναισθηματικές μπαταρίες σου και να βρεις νέες πηγές ενέργειας. Αρκετό άγχος εμπεριέχουν τα επαγγελματικά, καθώς οι απαιτήσεις τους ανεβαίνουν ταυτόχρονα με την επιθυμία σου για διάκριση. Η επικοινωνία είναι αυτή που χρειάζεται προσοχή καθώς με τους γρήγορους ρυθμούς ανεβαίνουν και οι τόνοι. Η Πανσέληνος στις 21/9 σε καλεί να κλείσεις παλιές συναισθηματικές υποθέσεις σου. Διοχέτευσε σωστά το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου και μην αφήνεις τις αδυναμίες σου να σε πολιορκούν. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα ή πρόσφατη γνωριμία χρειάζεται αναθεώρηση και σωστή αντιμετώπιση.

Τοξότης
Αρκετά πιεστική προβλέπεται η εβδομάδα σου καθώς καλείσαι να αντιμετωπίσεις επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα. Ένα τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας σου για αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική σε αυτά που λες και αντιλαμβάνεσαι στα εργασιακά. Δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν εντάσεις που θα βλάψουν τις σχέσεις σου με συναδέλφους αλλά και ανώτερους σου. Ένα περίεργο κλίμα επικρατεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου αυτήν την εβδομάδα. Φρόντισε να διατηρήσεις χαμηλούς τους τόνους και να ρίξεις τις απαιτήσεις σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόφυγε τα γρήγορα συμπεράσματα και τους ενθουσιασμούς απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Αιγόκερος
Ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι και προσεγγίζεις τα γεγονότα αυτήν την εβδομάδα και με αφορμή την πραγματοποίηση της Πανσελήνου στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων αλλάζει. Οι σχέσεις σου με τους άλλους χρειάζονται προσοχή και πιθανά να σε απασχολήσουν. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού επηρεάζει θετικά τον τομέα των εργασιακών σου. Ωστόσο απόφυγε τις παρορμητικές αποφάσεις και ενέργειες οι οποίες επηρεάζονται από την προετοιμασία του Ερμή για την ανάδρομη πορεία του. Στιγμές έντασης με τον αγαπημένο σου φρόντισε να τις προσπεράσεις αναίμακτα. Εσύ που είσαι μόνη, εκπλήξεις και τυχαίες, απροσδόκητες συναντήσεις αντιμετώπισέ τες με ψυχραιμία.

Υδροχόος
Ίσως να νιώσεις πίεση αυτήν την εβδομάδα καθώς στις ήδη τρέχουσες υποχρεώσεις σου προστίθενται και παρελθοντικές εκκρεμότητες. Η Πανσέληνος της εβδομάδας στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων αλλά και η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού σου χαρίζουν και επαναφέρουν την αισιοδοξία και αυτοπεποίθησή σου. Η επικοινωνία στα εργασιακά φαίνεται να δυσκολεύει, για αυτό απόφυγε εντάσεις, ρήξεις ή αποφάσεις. Δείξε διαλλακτικότητα και μην διακινδυνεύεις την εικόνα σου. Προστάτευσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου και πρόσθεσε στην καθημερινότητά σας ευχάριστες δραστηριότητες, όπως συναντήσεις με φίλους, μια ωραία συναισθηματική ταινία και ό,τι τέλος πάντων σας φέρνει πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου με διπλωματία το άτομο που σε ενδιαφέρει και κυρίως μην δείχνεις τις αδυναμίες σου.

Ιχθείς
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο, σου επισημαίνει την ανάγκη σου να δώσει προτεραιότητα στον εαυτό σου και να μην θυσιάζεσαι τόσο πολύ για τους άλλους. Είναι καιρός να βάλεις τις προτεραιότητές σου και να ξεκαθαρίσεις τα θέλω και τα συναισθήματά σου. Διευθέτησε επαγγελματικά θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα και μην αναλαμβάνεις νέα καθήκοντα και δεσμεύσεις. Μην λες πράγματα που δεν σε αντιπροσωπεύουν ή δεν πιστεύεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Άθελά σου δημιουργείς ένα κλίμα έντασης και απομάκρυνσεις που ούτε κι εσύ θέλεις. Εσύ που είσαι μόνη, επικοινωνιακά μπερδέματα φέρνει η εβδομάδα.

Read More

And More