Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22 έως 28 Ιανουαρίου 2024)

Πώς θα είναι η πρώτη εβδομάδα του χρόνου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Εβδομαδιαίες.

Αυτή τη βδομάδα μπορεί να αισθάνεσαι λίγο αβέβαιη για το επαγγελματικό μέλλον και την εξέλιξη σου. Ίσως τα έργα εργασίας να χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ολοκληρωθούν απ’ τον αναμενόμενο ή ίσως τα κίνητρα σου να είναι λίγο χαμηλά. Να θυμάσαι πως αυτή η περίοδος απαιτεί να βγεις από τη ζώνη άνεσης σου και να ρίξεις μια νέα ματιά στους φίλους και στις σχέσεις. Μην ανησυχείς, οι άνθρωποι βρίσκονται στο πλευρό σου και μην υποτιμάς την υποστήριξη που σου δίνουν. Έχε πίστη στις τολμηρές κινήσεις οι οποίες θα λάβουν ακλόνητη βοήθεια. Δε θα ωφεληθείς ωστόσο από το να είσαι συναισθηματική και ευαίσθητη αυτή τη βδομάδα. Τα καλά νέα είναι ότι οι φίλοι και η οικογένεια μπορούν να ανεβάσουν τη διάθεση σου. Απλώς κράτησε τις προσδοκίες σου εντός ορίων.

Ταύρος

Είναι πολύ καλή στιγμή για να αφήσεις το στίγμα σου και να κυνηγήσεις τις φιλοδοξίες σου. Οι καινοτόμες ιδέες και οι ηγετικές σου ικανότητες θα εκτιμηθούν από συναδέλφους και ανώτερους. Δικτυώσου και συνεργάσου με άτομα και ομοϊδεάτες για να προωθήσεις την καριέρα σου. Σκέψου το να αναλάβεις ένα νέο έργο ή μια ευθύνη που θα μπορούσε να οδηγήσει σε σημαντική ανάπτυξη. Οι οικονομικές σου προοπτικές φαίνονται σταθερές αυτή τη βδομάδα. Μπορεί να λάβεις απροσδόκητη οικονομική υποστήριξη ή μια προσοδοφόρα επενδυτική ευκαιρία. Εάν είσαι σε σχέση θα διαπιστώσεις πως η σύνδεση σου βαθαίνει καθώς περνάς ποιοτικό χρόνο με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, να είσαι ανοιχτή σε νέες φιλίες ή κοινωνικές προτάσεις.

Δίδυμοι

Τα οικογενειακά θέματα βρίσκονται στο προσκήνιο αυτή τη βδομάδα. Οι πλανήτες ενθαρρύνουν βαθύτερες σχέσεις με τους αγαπημένους σου. Είναι η ιδανική στιγμή για να επιλύσεις τυχόν επίμονες συγκρούσεις ή παρεξηγήσεις μέσα στην οικογένεια και το άμεσο περιβάλλον σου. Εάν σκέφτεσαι μια αλλαγή καριέρας είναι η ιδανική στιγμή για να δραστηριοποιηθείς περισσότερο. Θα βρεις την αναγνώριση και την υποστήριξη που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις στον τομέα που έχεις επιλέξει. Αν και μπορεί να προκύψουν κάποιες συγκρούσεις αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να επιβραδύνεις. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου. Η ικανότητες σου να είσαι παρούσα στη σχέση με τον αγαπημένο σου αυτή τη στιγμή θα είναι κρίσιμη για τη διατήρηση ενός θετικού και χαρούμενου δεσμού. Εάν είσαι μόνη, αγκάλιασε τα φώτα της δημοσιότητας και απόλαυσε τη συντροφιά νέων γνωριμιών.

Καρκίνος

Αυτή τη βδομάδα μπορεί να νιώσεις λίγο πιο ευαίσθητη. Παρόλο που μπορεί να βοηθάς τους άλλους, προσπάθησε να θυμάσαι πως θα πρέπει να προσέχεις και τον εαυτό σου. Είναι επίσης πιθανό να μην είσαι σίγουρη ποιους προσωπικούς στόχους θέλεις να επιδιώξεις, κάτι που σου προκαλεί σύγχυση και ίσως λίγη απογοήτευση. Αυτή τη βδομάδα ωστόσο μπορείς να διεκδικήσεις πράγματα και στόχους στα εργασιακά. Επιπλέον να συμμετάσχεις περισσότερο σε οικογενειακές σχέσεις και συναντήσεις. Συνεργάτες θα μπορούσαν να δουν μέσα από τα μικρά λευκά ψεματάκια σου, επομένως θα ήταν καλύτερο να εμμείνεις στην αλήθεια. Μη διστάσεις να διατηρήσεις τη διαφάνεια στη δουλειά σου ακόμα κι αν σου φαίνεται δύσκολο. Να είσαι προσεκτική στις αλληλεπιδράσεις με τον αγαπημένο σου, προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Εάν είσαι μόνη, οι εναλλαγές της διάθεσης σου δε σου δίνουν τη δυνατότητα να ανοιχτείς απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Λέων

Αυτή τη βδομάδα μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποια διλλήματα στα εργασιακά. Δε θα βρεις κάτι εύκολο να κάνεις οπότε προετοιμάσου ψυχικά αλλά και σωματικά. Επίσης να είσαι προσεκτική γιατί πιθανότατα θα αντιμετωπίσεις συγκρούσεις στις αλληλεπιδράσεις σου. Ίσως χρειαστεί να εργαστείς περισσότερο στις δεξιότητες παρουσίασης ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα στον τομέα της καριέρας. Η σχέση με τον αγαπημένο σου θα είναι ο απόλυτος καθρέπτης σου τώρα και αν δε σου αρέσει αυτό που αντικατοπτρίζεται, η αλλαγή θα πρέπει να έρθει από μέσα σου. Εάν είσαι μόνη, οι ευκαιρίες για ρομαντικές περιπέτειες είναι στον ορίζοντα. Αγκάλιασε τον αυθορμητισμό και άφησε την καρδιά σου να σε καθοδηγήσει. Το ένστικτο σου είναι έντονο και με προσεκτική σκέψη μπορείς να πάρεις αποφάσεις που θα επηρεάσουν θετικά το οικονομικό σου μέλλον.

Παρθένος

Καθώς εξελίσσετε η βδομάδα σου χαρίζονται ευκαιρίες για ανάπτυξη, αυτοανακάλυψη και επιτυχία. Ένα κύμα παραγωγικότητας και θετικής ενέργειας είναι μαζί σου κι έτσι μπορείς να προωθήσεις τα επαγγελματικά σχέδια σου, που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Οι συλλογικές προσπάθειες αποφέρουν καρπούς και η ομαδική εργασία καθιστάτε καθοριστική για την επίτευξη συλλογικών στόχων. Αγκάλιασε νέες προκλήσεις και ευκαιρίες για ανάπτυξη. Η αφοσίωση και η προσοχή σου στη λεπτομέρεια θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Άκουσε τα σήματα του σώματος σου και φρόντισε για τυχών παρατεταμένες ανησυχίες για την υγεία σου. Είτε είσαι σε μια μόνιμη σχέση είτε είσαι μόνη, το σύμπαν σε ενθαρρύνει να εκφράσεις τα αληθινά συναισθήματα σου. Η επικοινωνία να θυμάσαι πως είναι το κλειδί για την ενίσχυση των συναισθηματικών – ερωτικών δεσμών.

Ζυγός

Αυτή τη βδομάδα μπορεί να βιώσεις βελτιωμένες δεξιότητες δικτύωσης, μεγαλύτερο φόρτο εργασίας και διασκεδαστικό χρόνο με αγαπημένα σου πρόσωπα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα θελήσεις να μάθεις νέες δεξιότητες και να ενισχύσεις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες, κάτι που θα βοηθήσει πολύ στην ανάπτυξη και εξέλιξη της καριέρας σου. Είναι επίσης ιδανική η στιγμή για να λάβεις πληροφορίες από το περιβάλλον σου. Δικτυώσου και διεύρυνε τον κύκλο σου όσο περισσότερο μπορείς. Ωστόσο στην ερωτική σου ζωή μπορεί να βιώσεις κάποια σκαμπανεβάσματα και να δημιουργηθούν εντάσεις με τον αγαπημένο σου. Μην κατηγορείς το σύντροφο σου για όλα και ανέλαβε τις ευθύνες που σου αναλογούν. Εάν υπάρχει κάποιο κενό επικοινωνίας προσπάθησε να το γεφυρώσεις καθώς είναι η βάση μια υγιούς, ευτυχισμένης σχέσης. Εάν είσαι μόνη, το φλερτ σου είναι αρκετό για να ενισχυθεί η αυτοπεποίθηση σου.

Σκορπιός

Αυτή η βδομάδα μπορεί να φέρει καλή ταμειακή ροή, οικονομική διαχείριση και συναισθηματική ευδαιμονία. Είσαι πιο πρακτική και ορθολογική στην προσέγγιση σου με τα οικονομικά. Μπορεί επίσης να υπάρξει κάποια συζήτηση για την κληρονομιά ή την προγονική περιουσία. Ομαλή θα είναι η πορεία σου στα εργασιακά χωρίς αλλαγές και αιφνίδιες καταστάσεις. Οι σχέσεις σου με συναδέλφους και ανώτερους βελτιώνονται και η σωστή επικοινωνία διευκολύνει ακόμα περισσότερο την καθημερινότητα αλλά και τις υποθέσεις σου. Στη συναισθηματική σου ζωή ιδιαίτερα αν διατηρείς μια μόνιμη σχέση, επικρατεί αρμονία και θα διαπιστώσεις ότι ο ρομαντισμός και το πάθος αναζωπυρώνονται. Εάν είσαι μόνη, πιθανά να συναντήσεις κάποιον που όχι μόνο συμμερίζεται τις αξίες και τους στόχους σου, αλλά είναι επίσης αξιόπιστος.

Τοξότης

Η βδομάδα δυναμώνει την επιθυμία σου για προσωπική ανάπτυξη, ανοιχτόμυαλο στυλ επικοινωνίας και αυξημένη αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση. Στην επαγγελματική σου ζωή η αφοσίωση σου στη δουλειά θα κερδίσει το σεβασμό και το θαυμασμό. Οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες θα γίνουν πιο ομαλές και οι καλλιτεχνικές σου ικανότητες θα ενισχυθούν επίσης. Εάν υπάρχει ένα έργο ή μια ιδέα που διστάζεις να ακολουθήσεις, τώρα είναι η ώρα να απελευθερώσεις τη δημιουργικότητα σου και να πάρεις υπολογισμένα ρίσκα. Εμπιστεύσου τις ικανότητες σου και το σύμπαν θα ανταποκριθεί με ευκαιρίες. Σε θέματα καρδιάς η βδομάδα, αλλά και η Αφροδίτη πυροδοτούν το πάθος και την κατανόηση. Εάν είσαι μόνη, άνοιξε την καρδιά σου σε νέες δυνατότητες και άφησε την κοσμική ενέργεια να πλέξει τη ρομαντική της μαγεία. Ίσως ήρθε η ώρα να αξιολογήσεις εκ νέου την οικονομική σου κατάσταση και να καταστρώσεις τις στρατηγικές σου.

Αιγόκερως

Είσαι καλά προετοιμασμένη για να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις και να αδράξεις τις ευκαιρίες που σε περιμένουν αυτή τη βδομάδα. Είσαι γνωστή για την έντονη εργασιακή σου ηθική και το πλανητικό σκηνικό σου δίνει τη δυνατότητα να αναλάβεις υπολογισμένα ρίσκα και να κάνεις στρατηγικές κινήσεις καριέρας. Η αφοσίωση και η επιμέλεια σου αναγνωρίζονται, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε προόδους ή νέες ευκαιρίες. Μείνε συγκεντρωμένη στους στόχους σου και μη φοβάσαι να επιδείξεις τις δεξιότητες σου. Το ταξίδι της καριέρας σου βρίσκεται σε ανοδική τροχιά οπότε άδραξε τη στιγμή και τις ευκαιρίες. Η ερωτική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο και η Αφροδίτη κοσμεί τις σχέσεις σου με ζεστασιά και αρμονία. Είναι καιρός να εκφράσεις τα συναισθήματα σου ανοιχτά και να δημιουργήσεις μακροχρόνιους δεσμούς.

Υδροχόος

Αυτή τη βδομάδα προετοιμάσου για μια ώθηση στην επαγγελματική σου ζωή. Ο Ήλιος και ο Δίας συνεργάζονται, ανοίγοντας σου πόρτες σε νέες ευκαιρίες και επαγγελματική ανάπτυξη. Οι καινοτόμες ιδέες και η μοναδική σου προσέγγιση θα αναγνωριστούν και θα εκτιμηθούν τόσο από τους συναδέλφους όσο και από τους ανώτερους σου. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επιδείξεις τις δεξιότητες σου και να αναλάβεις προκλητικά έργα. Εάν σκέφτεσαι μια αλλαγή καριέρας, η κοσμική ενέργεια υποστηρίζει τις προσπάθειες σου, παρέχοντας σου το θάρρος να κυνηγήσεις τα όνειρα και τους στόχους σου. Η ερωτική σου ζωή επίσης, βρίσκεται στο επίκεντρο καθώς η Αφροδίτη με το Δία φέρνουν ένα ισχυρό μείγμα πάθους και αρμονίας στις σχέσεις σου. Ερωτικές σπίθες αναζωπυρώνονται και ανακαλύπτεις ξανά τη χαρά των κοινών ονείρων και των στενών σχέσεων. Εάν είσαι μόνη, η αγάπη μπορεί να ανθίσει στα πιο απροσδόκητα μέρη.

Ιχθύες

Η δημιουργικότητα και το πλεονέκτημα σου αυτή τη βδομάδα βρίσκονται στο επίκεντρο της καριέρας σου. Μη διστάσεις να εκφράσεις τις μοναδικές ιδέες σου, καθώς έχουν τη δυνατότητα να κάνουν πάταγο στην επαγγελματική σου ζωή. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου όταν αντιμετωπίζεις προκλήσεις και άφησε το δημιουργικό σου πνεύμα να σε καθοδηγήσει σε καινοτόμες λύσεις. Συνεργάσου με άτομα και ομοϊδεάτες για να ενισχύσεις το αντίκτυπο των ιδεών σου. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σου σε ότι αφορά θέματα καρδιάς. Αν είσαι σε σχέση μπορείς να περιμένεις τα ρεύματα της αγάπης να κυλούν βαθύτερα και πιο παθιασμένα. Η διαισθητική φύση σου θα σε καθοδηγήσει στο να κατανοήσεις της ανάγκες του αγαπημένου σου, ενισχύοντας μια ισχυρότερη συναισθηματική σύνδεση. Εάν είσαι μόνη, γίνεσαι ακαταμάχητα γοητευτική και τραβάς τους άλλους σαν μαγνήτης.

Κεντρική φωτογραφία Edward Berthelot/Getty Images

Read More

And More