Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22 έως 28 Νοεμβρίου 2021)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Αρκετά ευοίωνες είναι οι συνθήκες για σένα αυτήν την εβδομάδα, για αυτό ξεκίνησέ τη αισιόδοξα και δυναμικά. Η νέα θέση του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη σου και την αισιοδοξία στη σκέψη και την καρδιά σου. Η διαίσθηση και το ένστικτό σου ενισχύονται κι έτσι αν καταφέρεις να τα εμπιστευτείς θα αποφύγεις πολλές δυσκολίες και πιθανές παγίδες. Στόχος σου είναι να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις την ελευθερία και ανεξαρτησία σου στα εργασιακά, για αυτό είσαι αρκετά τολμηρή στις αποφάσεις σου. Ωστόσο θα πρέπει να αποφύγεις το να ενεργήσεις βιαστικά ή παρορμητικά. Θέλεις να θέσεις κάποιους όρους στον ερωτικό σύντροφό σου όμως θα πρέπει να το κάνεις με προσεκτικό τρόπο προκειμένου να αποφύγεις τις ρήξεις μαζί του. Εάν είσαι μόνη, φαίνεται να απολαμβάνεις την ελευθερία σου εκτός από κάποιες στιγμές που το παρελθόν στροβιλίζει έντονα στο μυαλό σου.

Ταύρος
Ενδιαφέρουσα χαρακτηρίζεται η εβδομάδα σου καθώς οι ευκαιρίες είναι πολλές. Βέβαια χρειάζονται αντικειμενικότητα και σοφή σκέψη. Η καλή επικοινωνία βελτιώνει τις συνθήκες στα εργασιακά και σε φέρνει πιο κοντά στους στόχους σου. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη ευνοεί τον τομέα των οικονομικών σου και σου δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσεις ή να διορθώσεις τον τρόπο διαχείρισης τους, έτσι ώστε να βάλεις το πορτοφόλι σου σε μια τάξη. Η απελευθερωμένη πλευρά του εαυτού σου έρχεται στην επιφάνεια κι έτσι από τη μια εντυπωσιάζεις τον ερωτικό σύντροφό σου, αλλά από την άλλη πιθανά να διεκδικήσεις την ανεξαρτησία σου με λάθος τρόπο. Εάν είσαι μόνη, ασυνήθιστοι και έξω από τα δεδομένα σου άνθρωποι κεντρίζουν το ενδιαφέρον σου προς μεγάλη σου έκπληξη, όμως είναι μια ανάγκη σου που θέλεις να την εκπληρώσεις.

Δίδυμοι
Αρκετά προσγειωμένες είναι παραδόξως οι επιδιώξεις σου αυτήν την εβδομάδα κι αυτό σε βοηθά να χαλαρώσεις, να αποβάλεις το άγχος και να απολαύσεις τον εαυτό σου, αλλά και τις σχέσεις σου με αγαπημένα, οικεία σου πρόσωπα. Περιόρισε την ανάγκη σου για σπατάλη προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες στο πορτοφόλι σου. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία στα εργασιακά σκεπτόμενη όμως προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια. Στιγμές που θα νιώσεις πως οι συνεργάτες σου δεν σε καταλαβαίνουν ή δυσκολεύονται να ακολουθήσουν και να πιστέψουν στις ιδέες σου κάνε ένα βήμα πίσω και μην δημιουργείς εντάσεις. Συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα νιώθεις να σε απελευθερώνουν. Σε κάθε περίπτωση είτε θέλεις να προχωρήσεις μπροστά ή θέλεις να παραμείνεις πιστή στο παρελθόν μπορείς να το κάνεις αρκεί να αναλάβεις τις ευθύνες σου.

Καρκίνος
Αισιόδοξη και οργανωτική φαίνεται να είσαι τις επόμενες μέρες. Ωστόσο κάθε απόφασή σου απαιτεί ορθολογισμό, σοβαρή σκέψη και μελέτη ως προς τις λεπτομέρειες. Η κοινωνικότητά σου στα εργασιακά ωφελεί τα σχέδιά σου, για αυτό μην αφήνεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη φέρνει την εξέλιξη των εργασιακών σου στην απόλυτη προτεραιότητά σου. Αλλάζει τον τρόπο σκέψης και διεκδίκησης των στόχων σου και σε κάνει πιο διαλλακτική και ευφυή απέναντι στις προκλήσεις. Ίσως θελήσεις να προχωρήσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου ένα βήμα παρακάτω και να σκεφτείς ακόμα και μια δέσμευση. Εάν είσαι μόνη, μετρίασε τον ανεξέλεγκτο ενθουσιασμό σου απέναντι σε νέες γνωριμίες και μην παρασύρεσαι σε γνώριμα λάθη του παρελθόντος.

Λέων
Λειτούργησε με προγραμματισμό αυτήν την εβδομάδα έως ότου βρεις πρόσφορο έδαφος για την εφαρμογή των σχεδίων και στόχων σου. Ο Ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη φέρνει τη χαρά στην καθημερινότητά σου, ανεβάζει την κοινωνικότητα και τις ηγετικές ικανότητές σου. Η επαγγελματική σου διάκριση και επιτυχία γίνεται προτεραιότητα σου. Ωστόσο θα πρέπει να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό και να προχωρήσεις μπροστά αργά και προσεκτικά. Κάποιες αιφνίδιες αλλαγές ή ανακατατάξεις αντιμετώπισέ τες με ψυχραιμία δείχνοντας περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Ασυνήθιστες ή διαφορετικές δραστηριότητες στη σχέση με τον αγαπημένο σου θα φέρουν ανανέωση, για αυτό μη διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες έστω κι αν σου φαίνονται πολύ προχωρημένες για τα δεδομένα σου. Εάν είσαι μόνη, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και ίσως μια προσέγγιση επανασύνδεσης θα έχουν θετική εξέλιξη και θα βοηθήσουν στο να βγεις από τα στάνταρ και τους κανόνες σου.

Παρθένος
Αυτήν την εβδομάδα νιώθεις απόλυτη την ανάγκη να ενισχύσεις την ψυχολογία σου με κάθε τρόπο για αυτό και διατίθεσαι να θέσεις τα όριά σου, να πάρεις τις αποφάσεις σου και να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου. Είσαι θετική απέναντι σε αλλαγές στα εργασιακά έστω και αν χρειαστεί να προσαρμοστείς προσωρινά. Νέες προκλήσεις και νέα ερεθίσματα πρέπει και επιβάλλεται να τα αντιμετωπίσεις χωρίς ενθουσιασμό. Ανάλυσέ τα, βεβαιώσου για κάθε πιθανότητα προτού καταλήξεις σε μια νέα δέσμευση. Οι πιθανότητες επιτυχίας είναι πολλές όμως έτσι θα καταφέρεις να περιορίσεις το ανεξέλεγκτο άγχος που γίνεται δεύτερη φύση σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου λειτουργεί σαν αναλγητικό ή σαν ηρεμιστικό στις ανησυχίες σου για αυτό φρόντισε να περάσεις αρκετό χρόνο μαζί του. Εάν είσαι μόνη, συναρπαστικές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες βοηθούν στο να αποκολληθείς από το παρελθόν και να προχωρήσεις μπροστά.

Ζυγός
Δραστηριοποιήσου περισσότερο αυτήν την εβδομάδα και μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες προκειμένου να αλλάξεις ή να απαλλαγείς από παλιές κακές συνήθειες. Απόφυγε το άγχος έστω και αν κάποιες καταστάσεις νιώθεις ότι δεν τηρούν τις προϋποθέσεις για αλλαγές και βελτιώσεις προς το παρόν. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη εφιστά την προσοχή σου σε θέματα επικοινωνίας και προγραμματισμού. Ωστόσο νέες δραστηριότητες και καινούρια πρόσωπα φρεσκάρουν την καθημερινότητά σου στα εργασιακά και σου δίνουν νέα ερεθίσματα που μελλοντικά μπορούν να αποδώσουν τα καλύτερα. Αυθόρμητες ενέργειες από πλευράς σου στη σχέση με τον αγαπημένο σου μπορούν να δημιουργήσουν αποστάσεις ανάμεσα σας. Εάν είσαι μόνη και πιθανά επιδιώκεις μια επανασύνδεση περιόρισε τις τάσεις ανυπομονησίας σου. Μεθόδευσε τις κινήσεις σου για καλύτερα αποτελέσματα.

Σκορπιός
Έντονα κοινωνική προβλέπεται η νέα εβδομάδα σου καθώς η επικοινωνιακή ικανότητά σου αυξάνεται και νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου. Οι όποιες συζητήσεις λειτουργούν βοηθητικά για σένα καθώς σου δείχνουν νέες κατευθύνσεις και ευκαιρίες που πιθανά δεν είχες διακρίνει στο παρελθόν. Η συγκαταβατική σου διάθεση στα εργασιακά και κυρίως στις σχέσεις σου με συναδέλφους, βελτιώνει τις συνθήκες της καθημερινότητας σου κι έτσι οι ώρες περνούν πιο ευχάριστα και δημιουργικά. Η ασφάλεια και η ποιότητα που χρειάζεσαι στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου είναι και στο δικό σου χέρι να τα εξασφαλίσεις. Μίλησέ του για όλα αυτά τα όμορφα που αισθάνεσαι και να είσαι σίγουρη πως θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο. Εάν είσαι μόνη, οι αυξημένες κοινωνικές σου συναναστροφές φέρνουν ευκαιρίες που δεν φαντάζεσαι, για αυτό μην σταματάς να ονειρεύεσαι.

Τοξότης
Ο Ήλιος πλέον στο δικό σου ζώδιο σε φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων. Αισθάνεσαι πιο αισιόδοξη με ανεβασμένη τη διάθεση και επιθυμία σου για ευτυχία, διάκριση αλλά και εσωτερική γαλήνη και ηρεμία. Η περίοδος των γενεθλίων σου φέρνει σημαντικές αλλαγές τόσο στην καθημερινότητά σου, όσο και στη θετική εξέλιξη των μελλοντικών σου στόχων. Η μεθοδικότητα και η προτεραιότητα βασικών υποχρεώσεών σου στα εργασιακά είναι το κλειδί της εξασφάλισης ηρεμίας και περιορισμού του έμφυτου άγχους σου. Μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες αρκεί να κάνεις το πρώτο βήμα. Σταθεροποίησε τη σχέση με τον αγαπημένο σου παραδεχόμενη τα δικά σου λάθη. Εάν είσαι μόνη, έρχονται εκπλήξεις που δεν φαντάζεσαι για αυτό πάρε τα πάνω σου και μην βυθίζεσαι σε σκέψεις και λάθη του παρελθόντος.

Αιγόκερος
Η οργανωτική διάθεσή σου αυτήν την εβδομάδα είναι το κλειδί για να διατηρήσεις την καλή σου διάθεση, αλλά και τις ισορροπίες σου. Είσαι διατεθειμένη να συνεργαστείς, να υποχωρήσεις και να προσαρμοστείς χωρίς αυτό να σημαίνει πως κάνεις εκπτώσεις σε αυτό που έχεις ανάγκη και επιδιώκεις. Η παραμονή του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τον βαθύτερο εαυτό σου και τις ανάγκες σου κι αυτές δεν είναι άλλες από το να προσπαθήσεις και να υπερνικήσεις τις προσωπικές ανασφάλειές σου. Νιώθεις την ανάγκη να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά για αυτό τον τομέα των εργασιακών τον περνάς σε δεύτερη μοίρα. Οι στιγμές που περνάς με τον αγαπημένο σου είναι ανέμελες και ευχάριστες και αυτό γίνεται με τη συμμετοχή και των δύο. Εάν είσαι μόνη, η κοινωνική σου ζωή σου δημιουργεί νέες παρέες και μέσα από αυτές δεν αποκλείεται να γνωρίσεις και τον άνθρωπο της ζωής σου.

Υδροχόος
Αυτήν την εβδομάδα καλό θα ήταν να βάλεις φρένο στις αναζητήσεις, την ονειροπόλησης και τη φαντασία. Κίνησε τα σχέδια και τις υποθέσεις σου βήμα – βήμα τη φορά και μην αφήνεις τον ενθουσιασμό ή την παρορμητικότητα σου να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδες ή επικίνδυνες καταστάσεις. Στα εργασιακά υπάρχει ένα θολό τοπίο γύρω σου για αυτό και θα ήταν φρόνιμο να αποφύγεις τις δεσμεύσεις. Στηρίξου περισσότερο στις δυνάμεις σου και πίστεψε στον εαυτό σου. Ο Ήλιος πλέον στο ζώδιο του Τοξότη αναβαθμίζει και ενισχύει την κοινωνική σου ζωή και φέρνει ευκαιρίες τόσο στη συναισθηματική, όσο και την επαγγελματική σου ζωή. Εάν βρίσκεσαι μέσα σε μια μόνιμη σχέση το ερωτικό ενδιαφέρον για τον σύντροφό σου αυξάνεται και η σχέση σας αναβαθμίζεται.

Ιχθείς
Μην αφήσεις τις ανασφάλειές σου αυτήν την εβδομάδα να σε κυριεύσουν και διατήρησε τις ισορροπίες σου. Διανύεις μια εποχή ευκαιριών που πρέπει να είσαι τολμηρή και θαρραλέα. Προτίμησε να κάνεις τις στρατηγικές σου στα εργασιακά από το να πάρεις ριψοκίνδυνες αποφάσεις. Ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη υποδηλώνει μια περίοδο που τα επαγγελματικά θα σε απασχολήσουν ίσως περισσότερο από ποτέ και οι στόχοι σου γίνονται προτεραιότητά σου. Η διαίσθησή σου επίσης μπορεί να σε βοηθήσει να την εμπιστευτείς στις αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις. Η εβδομάδα θα ανανεώσει τη σχέση με τον αγαπημένο σου κι αυτό λειτουργεί βοηθητικά για την ψυχολογία σου. Εάν είσαι μόνη, πιθανόν να ερωτευτείς από εκεί που δεν το περίμενες, όμως κάνε κάθε προσπάθεια προκειμένου να μην το δείξεις.

Read More

And More