Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (25 Απριλίου έως 1 Μαΐου 2022)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Επεισοδιακά κλείνει ο μήνας αυτήν την εβδομάδα που φαίνεται να είναι και αρκετά έντονη. Στις 30/4 πραγματοποιείται η νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου. Οι ανησυχίες σχετικά με την εξέλιξη και πορεία των εργασιακών σου μεγαλώνουν,  για αυτό φρόντισε να σκέφτεσαι και να ενεργείς θετικά. Οι εντάσεις και οι ενέργειες δεν αφήνουν ούτε τον τομέα των ερωτικών σου σε ησυχία. Φρόντισε να διατηρήσεις τις ισορροπίες και μην μεταφέρεις τις αρνητικές σκέψεις και ανησυχίες στον σύντροφό σου και μάλιστα με λάθος τρόπο. Αν είσαι μόνη, παρορμητικές αποφάσεις μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές ανθρώπων. Πάρε τον χρόνο σου και μην επαναλαμβάνεις λάθη του παρελθόντος που σε τραυμάτισαν.

Ταύρος
Σημαντική προβλέπεται η νέα εβδομάδα για σένα,  καθώς η νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στα τέλη της εβδομάδας πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο όμως η επιρροή της ξεκινά πολύ νωρίτερα. Απόφυγε τις σπασμωδικές κινήσεις και αποφάσεις στα εργασιακά. Οι εντάσεις και οι διαφωνίες είναι μέρος του παιχνιδιού και μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες ενέργειες. Κάποιες συνεργασίες σου δεν αποκλείεται να τερματίσουν όμως μην ξεχνάς ότι σου δίνονται και νέες ευκαιρίες απλά θα πρέπει να τις επεξεργαστείς σωστά. Ο ερωτικός σύντροφός σου κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σε καθησυχάσει, καθώς αντιλαμβάνεται την έντασή σου. Εάν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να σε συναρπάσει, όμως και πάλι θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι.

Δίδυμοι
Δραστήρια και δυναμική προβλέπεται η νέα εβδομάδα για σένα, καθώς πολλά από τα αστρολογικά φαινόμενα σε επηρεάζουν θετικά. Αρκεί να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου και να μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις. Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου στα τέλη της εβδομάδας σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις παλιές υποθέσεις που επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σου. Είναι στο χέρι σου να ηρεμήσεις τις ανησυχίες σου και να προχωρήσεις μπροστά. Τελεσίδικες αποφάσεις καλό θα ήταν βέβαια να τις αποφύγεις. Μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στον αγαπημένο σου χωρίς εγωισμούς και μικροπρέπειες που δεν σου ταιριάζουν καθόλου. Αν είσαι μόνη, κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου εάν είσαι μόνη και αποφάσισε αν θέλεις και πρέπει να μείνεις κολλημένη στο παρελθόν.

Καρκίνος
Η εβδομάδα ξεκινά με μια αναστάτωση και μια υπερδιέγερση. Τα συναισθήματα βρίσκονται στο επίκεντρο και είναι έντονα. Επαγγελματικά θέματα περνούν σε δεύτερη μοίρα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει και να τα αγνοείς. Κάποιες εξελίξεις χρειάζονται προσοχή, καθώς είναι σημαντικό να διατηρήσεις τις ισορροπίες και τα κεκτημένα σου. Μικρά ξεσπάσματα ή και αποφάσεις μπορούν να φρενάρουν την εξέλιξή σου. Ο έρωτας πρωταγωνιστεί στη ζωή σου αυτό το διάστημα για αυτό και θέλεις να πλησιάσεις ουσιαστικά τον αγαπημένο σου, να νιώσεις ασφάλεια και άνεση. Εάν είσαι μόνη, μην αποκλείεις μια νέα γνωριμία, πολλά υποσχόμενη να σου πάρει τα μυαλά. Μείνε προσγειωμένη και πάρε τις σωστές αποφάσεις. Μην ξεχνάς πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Λέων
Κάποιες ανησυχίες σου αυτήν την εβδομάδα έρχονται στην επιφάνεια και θα χρειαστεί να φανείς ενδεχομένως λίγο σκληρή με τον εαυτό σου, προκειμένου να καταφέρεις να τις αφήσεις πίσω και να λειτουργήσεις με ψυχραιμία και μεθοδικότητα. Η έκλειψη στα τέλη της εβδομάδας επηρεάζει τον εργασιακό σου τομέα και κάποια πράγματα ή οι συνθήκες αλλάζουν, όχι απαραίτητα όμως για κακό. Ξαφνικές προτάσεις κρύβουν σημαντικές ευκαιρίες που πρέπει να εξετάσεις εξονυχιστικά για καλύτερα αποτελέσματα και προετοιμασία. Η αυξημένη σου καχυποψία πιθανά να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Δείξε του περισσότερη εμπιστοσύνη και μην κλονίζεις τις ισορροπίες της σχέσης σας. Εάν είσαι μόνη, μην επιτρέψεις στα απωθημένα ή τις πληγές του παρελθόντος να θολώνουν την κρίση σου απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Παρθένος
Έντονα συναισθήματα σε κυριεύουν αυτήν την εβδομάδα από το ξεκίνημά της και έχεις την ανάγκη να τα εκφράσεις. Όσο προχωρούν οι μέρες γίνονται εντονότερα. Η Ηλιακή έκλειψη στα τέλη της εβδομάδας στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει ανατροπές στα εργασιακά σχέδιά σου, αλλά και εξαιρετικές ευκαιρίες. Νέες γνωριμίες και συζητήσεις σε βάζουν στη διαδικασία αναθεώρησης των απόψεών σου και των στόχων σου. Μην αποκλείεις ακόμα και το ενδεχόμενο να δεχτείς μια νέα πρόταση που σχετίζεται με το εξωτερικό. Η ανεβασμένη σου διάθεση αλλά και η ανάγκη διαφυγής από τη ρουτίνα ενισχύουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή σου.

Ζυγός
Οι πολυαστρία στο ζώδιο των Ιχθύων σε ενθαρρύνει να δώσεις προτεραιότητα στις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες αυτήν την εβδομάδα. Στις 30/4 η νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει εκπλήξεις που αφορούν στον οικονομικό σου τομέα. Κάποιες αλλαγές στα εργασιακά σε αιφνιδιάζουν και σου δημιουργούν άγχος. Εάν καταφέρεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου θα διαπιστώσεις σύντομα πως σε οδηγούν σε νέα ξεκινήματα με καλύτερες προοπτικές, για αυτό μείνε συγκεντρωμένη στους στόχους σου. Εξασφάλισε περισσότερο χρόνο στη σχέση με τον αγαπημένο σου αφού πραγματικά φαίνεται να το έχεις ανάγκη. Έτσι μέσα από ουσιαστικές συζητήσεις θα καταφέρετε να κάνετε πραγματοποιήσιμα σχέδια για το μέλλον. Εάν είσαι μόνη, η σύνοδος της Αφροδίτης με το Δία φέρνει στον δρόμο σου ίσως και μοναδικές ευκαιρίες για να αποχαιρετήσεις οριστικά την εργένικη ζωή.

Σκορπιός
Ξεκινάς την εβδομάδα με εξαιρετικά δημιουργική διάθεση και αποφασισμένη να δώσεις τέλος σε προβληματικές και αδιέξοδες καταστάσεις. Οι διαπροσωπικές σχέσεις σου βρίσκονται στο επίκεντρο και στα τέλη της εβδομάδας με τη νέα Σελήνη – Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Ταύρου δείξε κατανόηση στους ανθρώπους που αγαπάς και κυρίως στον ερωτικό σύντροφό σου. Απόφυγε περίπλοκες συζητήσεις και μην ψάχνεις απαντήσεις. Άσε το συναίσθημα και τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσουν. Κάποιες αλλαγές στα εργασιακά ίσως και στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι εσύ τα πράγματα σε αιφνιδιάζουν και σε βρίσκουν απροετοίμαστη. Παράμεινε ψύχραιμη και πάρε τις σωστές αποφάσεις. Εάν είσαι μόνη ερωτικά, κρίνε ρεαλιστικά και αντικειμενικά τις νέες γνωριμίες.

Τοξότης
Με προβληματισμούς γύρω από θέματα ρουτίνας και καθημερινών υποχρεώσεων ξεκινάς την εβδομάδα σου. Η νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου σε προδιαθέτει να δείξεις περισσότερη προσοχή στον εαυτό σου, τη φυσική σου κατάσταση αλλά και τα συναισθήματά σου. Αλλαγές προβλέπονται και στα εργασιακά, καθώς κάποιες εξελίξεις ανατρέπουν τα μέχρι τώρα δεδομένα. Προσπάθησε να διώξεις το άγχος και δες τες σαν μια ευκαιρία για να εξελιχθείς. Έχεις πολλές ικανότητες που ίσως δεν σου δόθηκε ακόμα η ευκαιρία να αναδείξεις. Λειτούργησε με προγραμματισμό και μην πελαγώνεις. Αυτές οι μέρες είναι κατάλληλες για να πλησιάσεις ουσιαστικά τον αγαπημένο σου και να λύσετε κάθε διαφορά ή πρόβλημα που κατά διαστήματα δημιουργεί απομακρύνσεις. Εάν είσαι μόνη, και  κάποια πρόσφατη γνωριμία δεν εξελίσσεται με τους ρυθμούς που θα ήθελες μην απογοητεύεσαι.

Αιγόκερος
Η τελευταία εβδομάδα του μήνα ξεκινά θέτοντας στο απόλυτο επίκεντρο τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Η επικοινωνία βελτιώνεται σημαντικά κι έτσι έχεις την ευκαιρία μέσα από τον διάλογο να λύσεις παρεξηγήσεις και να νιώσεις πιο ασφαλής. Το καλό συνεργασιακό κλίμα που επικρατεί στον χώρο της δουλειάς σου βοηθά στο να ανταπεξέλθεις καλύτερα στις καθημερινές υποχρεώσεις σου. Είναι πρόθυμοι οι συνεργάτες αλλά και οι ανώτεροί σου να σε στηρίξουν σε κάθε σου επιδίωξη και πρόβλημα. Ζήσε το πάθος και τον ρομαντισμό στην ερωτική σου ζωή. Εκφράσου ελεύθερα και πέτα από πάνω σου προκαταλήψεις και στερεότυπα. Απελευθερώσου και απόλαυσε τον έρωτα είτε στη σχέση με τον μόνιμο σύντροφό σου, είτε με νέες γνωριμίες που σου δείχνουν τον θαυμασμό τους.

Υδροχόος
Ο Ερμής και οι όψεις του αυτήν την εβδομάδα σου δίνουν τη δυνατότητα μέσα από συζητήσεις να δώσεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν. Η θετική σου διάθεση σε ενθαρρύνει να δείξεις περισσότερη κατανόηση κυρίως σε οικογενειακές υποθέσεις και να μπεις στα παπούτσια των άλλων έτσι ώστε να τους στηρίξεις ουσιαστικά. Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου  φέρνει αλλαγές αλλά και σημαντικές αποφάσεις για τα εργασιακά. Μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να τολμήσεις το καινούριο. Μικρές στιγμές έντασης ή φόρτου εργασίας αντιμετώπισέ τες με υπομονή και μεθοδικότητα. Ο τομέα των οικονομικών σου είναι αυτός που χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα. Αισθάνεσαι πιο ασφαλής στη σχέση με τον αγαπημένο σου κι έτσι δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε όρκους αγάπης και αφοσίωσης. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες βοηθούν στο να ξεκολλήσεις από το παρελθόν.

Ιχθείς
Το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο ενισχύεται σημαντικά αυτήν την εβδομάδα κι έτσι έχεις την ικανότητα να μαγέψεις τους πάντες, αλλά και να προωθήσεις τα σχέδιά σου με τον καλύτερο τρόπο. Η νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στα τέλη της εβδομάδας αλλά και του μήνα, σε κάνει εξαιρετικά κοινωνική, σου δίνει τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις φιλίες ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στα εργασιακά. Μείνε πιστή στους στόχους σου και μην αφήσεις μικρά εμπόδια να κόψουν τα φτερά σου. Μπορείς να τα καταφέρεις και να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου, έτσι ώστε να ξεχωρίσεις. Τα έντονα συναισθήματα χρειάζονται προσοχή απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εύκολα μπορούν να σε οδηγήσουν σε ζήλια, καχυποψία και έντονη κτητικότητα. Εάν είσαι μόνη, το σύμπαν και οι πλανήτες σου υπόσχονται πολλά.

Read More

And More