Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (27 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2023)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Καθώς ο μήνας φτάνει στο τέλος του αυτήν τη βδομάδα, σου δίνεται η ευκαιρία και η δυνατότητα να κλείσεις παλιές υποθέσεις και εκκρεμότητες. Οι ενέργειες φέρνουν εύνοια και δίνουν ώθηση στους στόχους και τις σχέσεις σου. Καιρός να μπούνε κάποια πράγματα στη θέση τους, έτσι ώστε να καταφέρεις να μετριάσεις το άγχος. Ακολούθησε το ένστικτο σου σε νέα ερεθίσματα και ξεκινήματα στα εργασιακά και μην αφήνεις ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες. Οι επόμενες μέρες σε κάνουν πιο κοινωνική και εξωστρεφή. Ιδανική προβλέπεται η εβδομάδα και κυρίως με το ξεκίνημα του νέου μήνα για να σταθεροποιήσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Να θυμάσαι πως όσο πιο ειλικρινής είσαι μαζί του, τόσο καλύτερα θα πάνε τα πράγματα. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τις νέες γνωριμίες και γίνε λίγο πιο προσιτή.

Ταύρος
Ευχάριστα και δημιουργικά φαίνεται να κυλά η εβδομάδα σου. Είσαι γεμάτη ενέργεια και αποφασιστικότητα, έτοιμη να υποδεχτείς τον νέο μήνα με χαμόγελο και αισιοδοξία. Κυνήγησε και προώθησε τα επαγγελματικά σχέδια σου, αποφεύγοντας ωστόσο τις υπερβολές και τις αυταπάτες. Ο νέος μήνας λειτουργεί πιο ευνοϊκά στα επαγγελματικά σχέδια σου, με περισσότερη βέβαια κούραση, αλλά και ευκαιρίες. Συζητήσεις που αφορούν στα οικονομικά, διαπραγματεύσου τες έξυπνα προστατεύοντας τα συμφέροντα σου. Με την ψυχολογία σου να ανεβαίνει, μπορείς να ξεπεράσεις παλιές δυσάρεστες καταστάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου, να θεραπεύσεις πληγές και να ανανεώσεις το κλίμα. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για ευχάριστες εκπλήξεις και νέους έρωτες που μπορεί να προκύψουν κυριολεκτικά απ’ το πουθενά. Ακολούθησε το ένστικτο σου που φαίνεται να σε οδηγεί στη σωστή κατεύθυνση.

Δίδυμοι
Η εβδομάδα ξεκινά με ευχάριστες συναντήσεις και επαφές χρήσιμες για την μετέπειτα πορεία των σχεδίων σου. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα ενισχύεται κι έτσι μπορείς να πετύχεις καλύτερους όρους στις όποιες διαπραγματεύσεις σου. Μπορείς να πετύχεις πολλά στα εργασιακά, αρκεί να λειτουργήσεις συνετά και προσγειωμένα. Φρόντισε τις πρώτες μέρες της εβδομάδας να κλείσεις παλιές εκκρεμότητες έτσι ώστε με τον νέο μήνα που σαφώς χαρακτηρίζεται πιο θετικός, να έχεις τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία. Ζήσε ρομαντικές στιγμές με τον αγαπημένο σου και βάλτε τις βάσεις που χρειάζονται, έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε σχέδια και όνειρα για το μέλλον. Μικρές στιγμές έντασης προσπέρασε τες και αντιμετώπισε τες με χιούμορ. Εσύ που είσαι μόνη, μια απρόσμενη γνωριμία μπορεί πράγματι να καταλήξει σε κάτι πολύ ενδιαφέρον. Απλά συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου και μην πιέζεις καταστάσεις.

Καρκίνος
Το κλίμα της άνοιξης ανεβάζει την ψυχολογία σου και η ανάγκη σου για κοινωνικοποίηση είναι έντονη. Προσαρμόσου σε κάποιες αλλαγές που προκύπτουν στα εργασιακά και εντόπισε τα σημεία που μπορείς να εκμεταλλευτείς σωστά. Κάποιες εξελίξεις σου δίνουν νέα κίνητρα και στόχους. Η συναισθηματική σου ζωή, κυρίως αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, σταθεροποιείται, καθώς σας δίνετε η δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά και να κάνετε συζητήσεις που θα διώξουν κάθε αίσθημα ανασφάλειας. Ίσως να ήρθε η στιγμή για να παρθούν κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, η αυξημένη κοινωνικότητα, σου δίνει τη δυνατότητα να αναδείξεις τη γοητεία σου και να κάνεις άφοβα νέες γνωριμίες που φαίνεται να έχουν και καλές προοπτικές. Αν δεν μπορείς να διαγράψεις το παρελθόν, άκου την καρδιά και το ένστικτο σου.

Λέων
Ίσως να ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου προκειμένου να καταφέρεις να αποφορτιστείς από την πίεση του περασμένου διαστήματος. Οι κοινωνικές σου επαφές -σε όποια μορφή, σε βοηθούν να θέσεις υψηλότερους στόχους και να κατασταλάξεις στα θέλω σου. Η αυξημένη αισιοδοξία σου στα εργασιακά μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές ή να σε οδηγήσει σε δεσμεύσεις που δεν θα έπρεπε να κάνεις -τουλάχιστον ακόμα. Κλείσε παλιές υποθέσεις και εκκρεμότητες και διατήρησε το καλό συνεργασιακό κλίμα που λειτουργεί αποτελεσματικότερα. Μπορείς να ζήσεις έντονες στιγμές πάθους με τον ερωτικό σύντροφο σου, αρκεί να μην του μεταδίδεις τα προσωπικά άγχη σου. Ένα ευχάριστο γεγονός ή μια έκπληξη από πλευράς του θα σας ενώσει περισσότερο. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκαθάρισε τα συναισθήματα και τις φθαρμένες καταστάσεις για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά. Ξαφνικές γνωριμίες σε βοηθούν να δεις τις πραγματικές σου αξίες.

Παρθένος
Στόχος σου θα πρέπει να είναι αυτήν τη βδομάδα και ιδιαίτερα τις πρώτες μέρες, η διευθέτηση των εκκρεμοτήτων σου. Ο νέος μήνας προβλέπεται πιο δημιουργικός και δραστήριος κι έτσι δεν θα πρέπει να κουβαλάς παλιά βαρίδια. Οι κόποι και οι προσπάθειες που έχεις καταβάλλει στα εργασιακά αρχίζουν να αποδίδουν και να σου προσφέρουν πιο έφορο έδαφος για τις αλλαγές και βελτιώσεις που θέλεις να κάνεις. Η οικονομική σου κατάσταση σταδιακά βελτιώνεται, καθώς σου δίνεται και η δυνατότητα να βγάλεις έξτρα χρήματα. Τα συναισθήματα που τρέφεις για τον ερωτικό σύντροφο σου να ξέρεις πως είναι αμοιβαία, γι’ αυτό καθησύχασε τις ανασφάλειες σου. Πάρε πρωτοβουλίες και πρόσθεσε χρώμα στην καθημερινότητα σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία θα σου αποδείξει πως τόσο καιρό αδικούσες τον εαυτό σου. Η γοητεία σου είναι το ισχυρό σου ατού. Όπου κι αν βρεθείς κερδίζεις θαυμαστές.

Ζυγός
Η ανάγκη σου για αλλαγές μεγαλώνει και κάποιες εξελίξεις ίσως σε ενθουσιάσουν περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε. Κράτα μικρό καλάθι σ’ αυτά που σου υπόσχονται και προστάτευσε τον εαυτό σου από λανθασμένες ενέργειες. Πριν αποφασίσεις να δεσμευτείς σε νέα επαγγελματικά καθήκοντα, σκέψου τους στόχους και τις προσωπικές σου φιλοδοξίες. Ίσως κάποιοι να θελήσουν να εκμεταλλευτούν την καλή σου διάθεση ή τις ικανότητες σου. Δεν μπορείς την καταπίεση όμως εσύ είσαι αυτήν τη φορά που έχεις αυξημένες απαιτήσεις απ’ τον ερωτικό σύντροφο σου. Σκέψου και συμπεριφέρσου ώριμα και υπεύθυνα. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ λειτουργεί αναζωογονητικά για την ψυχολογία σου, κάτι που χρειάζεσαι προκειμένου να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση σου και να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Σκορπιός
Τα γεγονότα εναλλάσσονται αυτήν τη βδομάδα από θετικά σε αρνητικά όμως δεν φαίνεται να χάνεις την αισιοδοξία και την πίστη στους στόχους σου. Οι επιδόσεις σου στα επαγγελματικά αυξάνονται κι αυτό αρκεί να ενθουσιάσει τους ανώτερους σου. Οπότε προετοιμάσου για νέες προτάσεις ή νέα καθήκοντα. Σημαντικές υποθέσεις σου φρόντισε να τις διευθετήσεις με προσεκτικό τρόπο δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Αυτήν τη βδομάδα πιθανά να δημιουργηθούν κάποιες εντάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Κράτησε σε κάθε περίπτωση χαμηλούς τους τόνους στις συζητήσεις και προσπαθήστε να βρείτε τις λύσεις ήρεμα και όμορφα. Κάποιες φορές χωρίς να το καταλάβεις προσπαθείς να του επιβάλλεις τις απόψεις σου. Εσύ που είσαι μόνη, η έμφυτη ευγένεια και το μυστηριώδες βλέμμα σου είναι αρκετά για να καταφέρεις να εμπλουτίσεις τη λίστα των θαυμαστών σου.

Τοξότης
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας νιώθεις αρκετά κουρασμένη και με έντονη την έλλειψη συγκέντρωσης. Οικογενειακά θέματα που πιθανά θα έρθουν στο προσκήνιο φρόντισε να τα επιλύσεις προς το τέλος της εβδομάδας για καλύτερα αποτελέσματα. Κάποιες ενέργειες δημιουργούν μια ασάφεια στα εργασιακά και σε κάνουν πιο επιρρεπή σε λάθη και γρήγορες αποφάσεις. Αν χρειαστεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις φρόντισε να δώσεις περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες και να σκεφτείς τα προσωπικά σου οφέλη. Μην υπόσχεσαι πράγματα στον αγαπημένο σου, ειδικά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, που θα είναι λίγο δύσκολο να τηρήσεις. Κατά τα άλλα το κλίμα μεταξύ σας είναι αρκετά θετικό και κυρίως ερωτικό. Εσύ που είσαι μόνη, ανταποκρίσου ελεύθερα στο φλερτ μιας νέας γνωριμίας που από την πρώτη ματιά μπορεί να κάνει την καρδιά σου να σκιρτήσει.

Αιγόκερος
Η εβδομάδα ξεκινά έντονα γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τις πληροφορίες που λαμβάνεις και αφορούν στα σχέδια σου. Φαίνεται κάποιες από αυτές να σου δημιουργούν αμφιβολίες και να σε μπερδεύουν περισσότερο. Κάποιες καθυστερήσεις στα εργασιακά αντιμετώπισε τες με ψυχραιμία. Ίσως σου δώσουν την ευκαιρία να επανεξετάσεις κάποια πράγματα και να μπορέσεις να κάνεις τις διορθωτικές σου κινήσεις. Περιοριστείτε σε ευχάριστες και διαφορετικές δραστηριότητες με τον αγαπημένο σου που θα αναθερμάνουν το κλίμα μεταξύ σας. Η άνοιξη σε κάθε περίπτωση λειτουργεί αναζωογονητικά. Εσύ που είσαι μόνη, να ξέρεις ότι ξεκινά ένα καλό και ευνοϊκό διάστημα για σένα και τα πάντα μπορούν να συμβούν, για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένη. Μια ανανέωση της εμφάνισης σου θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου.

Υδροχόος
Ο τομέας των οικονομικών σου είναι αυτός που θα σε απασχολήσει και θα μπεις στη διαδικασία αναζήτησης νέων πηγών εσόδων. Ωστόσο με λίγη περισσότερη οργάνωση και μέτρο θα καταφέρεις να νιώσεις καλύτερα και πιο ασφαλής, κυρίως με την είσοδο του νέου μήνα στα τέλη της εβδομάδας. Οι εργασιακές υποθέσεις και η προώθηση των ιδεών σου πιθανά να σε ταλαιπωρήσουν με κάποιες καθυστερήσεις. Υποσχέσεις και δεσμεύσεις καλύτερα να τις παρατείνεις για αργότερα που τα πράγματα και οι συνθήκες θα ξεκαθαρίσουν και θα μπορέσεις να δεις πιο ξεκάθαρα τα συν και τα πλην. Μετρίασε την παρορμητικότητα σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου αυτήν τη βδομάδα, καθώς μπορεί άθελα σου να τον πληγώσεις. Στόχος είναι να χτίσετε γερές βάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ένα πρόσωπο που πιθανά σε είχα απογοητεύσει το τελευταίο διάστημα κάνει τη μεταστροφή του και σου δείχνει το πραγματικό του ενδιαφέρον.

Ιχθείς
Δυναμική και δραστήρια προβλέπεται η νέα βδομάδα για σένα και ο ερχομός του νέου μήνα στα τέλη της, ανεβάζει την ψυχολογία και τα στάνταρ των προσδοκιών σου. Μια δυσκολία συγκέντρωσης σου στα εργασιακά μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη, γι’ αυτό κάνε έναν επανέλεγχο σε αυτά που θεωρείς σημαντικά και παραδίδεις. Προτίμησε το δεύτερο μισό της εβδομάδας για σημαντικές αποφάσεις και αλλαγές, κυρίως αυτές που για να πραγματοποιηθούν και να αποδώσουν συμπεριλαμβάνουν και τη στήριξη τρίτων προσώπων. Περίπλοκες συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου δεν θα έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, για αυτό προτίμησε μια ήρεμη και ανέμελη ατμόσφαιρα και δραστηριότητες ευχάριστες. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο σου περιβάλλον δείχνουν να έχουν ενδιαφέρον. Απλά μην βιαστείς να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση.

Read More

And More