Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (27 Σεπτεμβρίου – 3 Οκτωβρίου 2021)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Ζυγού. Αυτό το διάστημα που θα διαρκέσει έως τις 19/10 δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν οικονομικά ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων επίσης απαιτεί την προσοχή σου και σε συμβουλεύει να κρατηθείς μακριά από νέα ξεκινήματα. Ζήλια και κτητικότητα στη σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζονται φρένο προκειμένου να αποφευχθούν παρατράγουδα. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά, μια νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να σε ενθουσιάσει ή να επανέλθει στη ζωή σου ένας παλιός έρωτας.

Ταύρος
Ο ανάδρομος Ερμής στον τομέα της εργασίας σου δεν αποκλείεται να φέρει λίγο τα πάνω κάτω. Υπάρχει έντονα η τάση να επανέρχονται εκκρεμότητες ή παρελθοντικά λάθη στην επιφάνεια και θα σου δημιουργήσουν σύγχυση. Απόφυγε όσο το δυνατόν σημαντικές συζητήσεις, δεσμεύσεις και καινούρια ξεκινήματα. Μείνε ψύχραιμη απέναντι σε παρανοήσεις και αντιπαραθέσεις τόσο στο επαγγελματικό περιβάλλον όσο και στο προσωπικό. Η Αφροδίτη ευνοεί τη συναισθηματική σου ζωή και σου χαρίζει όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.

Δίδυμοι
Ο κυβερνήτης σου Ερμής από το ξεκίνημα της εβδομάδας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένη για λανθασμένες επικοινωνίες. Πρόσεξε τον τρόπο που διαχειρίζεσαι ή αντιλαμβάνεσαι τον λόγο κυρίως στα εργασιακά. Τα κουτσομπολιά και τα πηγαδάκια μπορεί να σε εκθέσουν για αυτό μην λαμβάνεις μέρος, όσο δελεαστικά κι αν σου φαίνονται. Οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται για αυτό προσπάθησε να παραμείνεις συγκεντρωμένη στους στόχους σου. Η αναμόχλευση παλιών ερωτικών περιπετειών μπορούν να σε εκθέσουν απέναντι στον αγαπημένο σου. Αν είσαι μόνη, μην επηρεάζεσαι από μεγάλους όρκους και ιδιαίτερα εάν προέρχονται από πρόσωπα που ήδη γνωρίζεις.

Καρκίνος
Η πορεία του ανάδρομου Ερμή επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Ολοκλήρωσε εργασίες ή επισκευές που δεν τελείωσαν ή δεν έγιναν σωστά διατηρώντας την υπομονή σου. Διαχειρίσου έξυπνα συμβόλαια και κόστη. Η επικοινωνία στα εργασιακά θα παίξει καθοριστικό ρόλο, για αυτό και καλό θα ήταν να προσπαθείς να είσαι απόλυτα σαφής σε αυτά που λες. Συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου απέναντι σε νέες προκλήσεις καθώς τα πράγματα όσο όμορφα και αν ακούγονται μπορεί εύκολα να ανατραπούν. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού λειτουργεί βοηθητικά και ανανεωτικά για τη συναισθηματική σου ζωή είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε είσαι μόνη.

Λέων
Με τον ανάδρομο Ερμή από το ξεκίνημα της εβδομάδας απόφυγε κερδοσκοπικές επενδύσεις, καθώς δεν είναι κατάλληλη η στιγμή για να αγοράσεις ή να πουλήσεις ή να κάνεις οποιαδήποτε οικονομική διαπραγμάτευση. Διατήρησε τις σχέσεις με συγγενείς και οικογένεια σε ένα καλό επίπεδο και πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς μαζί τους. Διπλοτσέκαρε τα ραντεβού και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις καθώς οι παρανοήσεις αυτό το διάστημα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μην απογοητεύεσαι αν μια συνεργασία στην οποία έχεις ποντάρει πολύ δεν αποδίδει με τους ρυθμούς που θα ήθελες. Μην επαναφέρεις παρελθοντικά θέματα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην αποκλείεις μια επανένωση ή μια ξαφνική επικοινωνία με κάποιον τον οποίο θεωρούσες χαμένο.

Παρθένος
Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή από την Δευτέρα φαίνεται να προκύπτουν προκλητικές καταστάσεις ειδικά στο χώρο εργασίας σου. Αναμένονται καθυστερήσεις, πιθανές βλάβες σε εξοπλισμό, καθώς και παρανοήσεις με συναδέλφους κάτι που δεν αντέχει η φύση σου. Έλεγξε ό,τι παραδίδεις δυο και τρείς φορές αν χρειαστεί προκειμένου να αποφύγεις λάθη. Οικονομικά ζητήματα επίσης χρειάζονται προσοχή εάν δεν μπορείς να αποφύγεις τη διεκπεραίωσή τους. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί ευνοϊκές όψεις για τη συναισθηματική σου ζωή. Εάν είσαι μόνη μην εκπλαγείς αν ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις αρχίζει να σε φλερτάρει. Βέβαια καλού κακού κράτα κι ένα μικρό καλάθι.

Ζυγός
Ο Ερμής που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και εφιστά την προσοχή σου στις σκέψεις και αποφάσεις σου. Οι διαπροσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις δεν αποκλείεται να διαταραχθούν αυτό το διάστημα για αυτό καλά θα κάνεις -εάν βέβαια είναι εφικτό, να αποφύγεις τις περίπλοκες συζητήσεις και τα νέα ξεκινήματα. Οι λεπτομέρειες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις υποθέσεις σου για αυτό φρόντισε να είσαι συγκεντρωμένη. Αντί να αναμοχλεύεις παρελθοντικές καταστάσεις που αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου φρόντισε να δημιουργήσεις ένα κλίμα ανανέωσης και ζεστασιάς. Εσύ που είσαι μόνη, παλιοί έρωτες, ανεκπλήρωτοι ή απωθημένοι έχουν την τάση να επανέρχονται. Από εκεί και πέρα στο χέρι σου είναι να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Σκορπιός
Με την πορεία του ανάδρομου Ερμή τα συναισθήματα είναι αυτά που κυβερνούν και όχι η λογική για αυτό απόφυγε τις υποθέσεις της καρδιάς. Κάποια μυστικά σου μπορεί να αποκαλυφθούν και να βρεθείς σε δύσκολη θέση. Οι αντιπαραθέσεις στα εργασιακά με συνεργάτες και συναδέλφους είναι σχεδόν ένα καθημερινό σενάριο για αυτό επικεντρώσου περισσότερο στις δικές σου υποχρεώσεις και απόψεις. Διατήρησε την ψυχραιμία σου έστω και αν νιώσεις ότι κάποιες στιγμές ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι σου. Άτομα από το παρελθόν που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή έχουν την τάση να επανέρχονται και το μυστήριο ή το κρυφό να γίνεται δελεαστικό. Για αυτό αν βρίσκεσαι ήδη σε μια μόνιμη σχέση απόφυγε τα παράνομα και τα κρυφά. Επικέντρωσε την ενέργειά σου στον αγαπημένο σου και πρόσθεσε αυτό που νιώθεις ότι σου λείπει.

Τοξότης
Ο ανάδρομος Ερμής στον 11ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζει την επικοινωνία, τις ομαδικές δραστηριότητες, την τεχνολογία για αυτό διατήρησε την υπομονή και την αίσθηση του χιούμορ σου όσο το δυνατόν περισσότερο. Αναπρογραμμάτισε και επανεξέτασε πιθανά ταξίδια και προετοιμάσου για καθυστερήσεις στα επαγγελματικά σχέδιά σου. Οι πρακτικές λεπτομέρειες είναι καθοριστικής σημασίας για αυτό και θα πρέπει να καταβάλλεις έξτρα προσπάθεια συγκέντρωσης. Οι τελευταίες μέρες της εβδομάδας είναι ευνοϊκότερες για συζητήσεις. Οι αντιπαραθέσεις με τον αγαπημένο σου θα επιβαρύνουν το κλίμα μεταξύ σας, οπότε είναι προτιμότερο να επινοήσεις ευχάριστες δραστηριότητες για τις στιγμές που περνάτε μαζί και όχι να επιδιώκεις φιλοσοφικές συζητήσεις. Εάν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία χρειάζεται υπομονή προκειμένου να εξελιχθεί.

Αιγόκερος
Υπομονή και αυτοσυγκράτηση απαιτεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινά ήδη από τη Δευτέρα στο ζώδιο του Ζυγού. Θέματα ιδιοκτησίας, αγορές, πωλήσεις ή ενοικιάσεις χρειάζονται προσοχή. Οι πληροφορίες που λαμβάνεις στα εργασιακά φαίνεται να είναι συγκεχυμένες για αυτό θα ήταν προτιμότερο να μην οδηγηθείς σε αποφάσεις, δεσμεύσεις και συμπεράσματα. Ίσως διαπιστώσεις πως κάποιοι υπονομεύουν τα σχέδιά σου ή να διαπιστώσεις πως κάποιοι συνάδελφοι δεν είναι τόσο υποστηρικτικοί μαζί σου τουλάχιστον όσο νόμιζες. Μην μεταφέρεις προβλήματα και άγχη της δουλειάς στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Ήδη αρκετά δικά σας προβλήματα έρχονται στην επιφάνεια που πρέπει να επιλυθούν με υπομονή και καλή διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού τονίζει τη γοητεία σου και φέρνει νέες γνωριμίες στο προσκήνιο.

Υδροχόος
Ο ανάδρομος Ερμής στρέφει το ενδιαφέρον σου σε παρελθοντικές καταστάσεις και υποθέσεις που είτε δεν εξελίχθηκαν, είτε δεν πήγαν τόσο καλά όσο θα έπρεπε. Αυτό είναι μια καλή αφορμή για να κάνεις μια προσπάθεια να εμπλουτίσεις τις γνώσεις και δεξιότητές σου. Μικρές παρεξηγήσεις με φίλους και λανθασμένες επικοινωνίες αφθονούν αυτό το διάστημα για αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική και να μην ξύνεις παλιές πληγές. Δείξε συνέπεια στις εργασιακές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει έστω κι αν χρειαστεί να δουλέψεις περισσότερο. Κάποιες μικρές και πρακτικές λεπτομέρειες μπορεί να πυροδοτήσουν ένα κλίμα έντασης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια ήδη υπάρχουσα γνωριμία αρχίζει να εξελίσσεται ικανοποιητικά αν και στην αρχή της μπορεί να σε είχε λίγο απογοητεύσει.

Ιχθείς
Αυτήν τη βδομάδα ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή και εφιστά την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν στο παρελθόν. Αντιμετώπισέ τα με υπομονή και δες το σαν μια καλή ευκαιρία να τακτοποιήσεις τις όποιες εκκρεμότητές τους. Τα επαγγελματικά και η εξέλιξή τους αυτήν τη βδομάδα δεν είναι στην απόλυτη προτεραιότητά σου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως κάποιες υποθέσεις σου καθώς και η επικοινωνία δεν χρειάζονται προσοχή. Οι πληροφορίες που λαμβάνεις δεν είναι σαφείς για αυτό και φαίνεται να μπερδεύεσαι. Προτίμησε να επιβραδύνεις λίγο τους ρυθμούς σου και να καθυστερήσεις τη λήψη αποφάσεων. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού ευνοεί τη σχέση με τον αγαπημένο σου και παρά τη δυσκολία στην επικοινωνία περνάτε όμορφες και ερωτικές στιγμές. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σου και δίνει ενδιαφέρον στις μέρες σου.

Read More

And More