Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (28 Αυγούστου ως 3 Σεπτεμβρίου 2023)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η τελευταία βδομάδα του Αυγούστου περιλαμβάνει τη 2 η Πανσέληνο του μήνα, που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου –Ιχθύων, υπενθυμίζοντας μας πως το καλοκαιράκι φτάνει στο τέλος του και θα πρέπει σιγά- σιγά να αρχίσουμε να προσαρμοζόμαστε στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Ανακαλύπτοντας μια σημαντική αλήθεια, ανακαλύπτοντας τη δύναμη της δικής σου διαίσθησης, νιώθεις έτοιμη να κλείσεις το παρελθόν και να αφοσιωθείς σε μια πνευματική ή θεραπευτική πρακτική ώστε να φορτίσεις μπαταρίες και να προχωρήσεις δυναμικά μπροστά. Άφησε κάποιον ή κάτι νέο να μπει στη ζωή σου. Η διαχείριση των οικονομικών σου ίσως χρειάζεται κάποια αναθεώρηση. Κάποιες διορθωτικές κινήσεις ίσως σε βοηθήσουν να βάλεις κάποια τάξη, έτσι ώστε να απαλλαγείς από το άγχος των υποχρεώσεων σου. Ο κυβερνήτης σου Άρης στις 27 εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και σε αρμονικές όψεις με τον Ερμή, σε ενθαρρύνει να κυνηγήσεις νέες εργασιακές ευκαιρίες. Φρόντισε να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου με συμμάχους για καλύτερα αποτελέσματα. Μην αφήσεις την παρορμητικότητα σου να επηρεάσει αρνητικά τη συναισθηματική – ερωτική σου ζωή.

Ταύρος
Ένα μήνας απολογισμού αλλά και χαλάρωσης φτάνει στο τέλος του αυτή τη βδομάδα, μαζί με το τυπικό τέλος του καλοκαιριού. Η βδομάδα περιλαμβάνει τη δεύτερη Πανσέληνο του μήνα που πραγματοποιείτε στις 31 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, βοηθώντας σε να συνειδητοποιήσεις το πως ταιριάζεις σε μια ομάδα φίλων ή συναδέλφων. Θέλεις να ξέρεις με ποιους αξίζει να περάσεις περισσότερο χρόνο, να κάνεις σημαντικές συνδέσεις στα εργασιακά και να εγκαταλείψεις ότι κρίνεις ότι λειτουργεί μονόπλευρα. Στις 27 επίσης ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ζυγού όπου και θα παραμείνει έως τις 12/10, φέρνοντας τον επαγγελματικό σου τομέα και την εξέλιξη της καριέρα σου σε προτεραιότητα. Απέφυγε το άγχος και μην αναλαμβάνεις περισσότερα απ’ όσα μπορείς να κάνεις από τη δίψα σου για γρήγορη επιτυχία. Κίνησε τα σχέδια και εφάρμοσε τις στρατηγικές σου με ένα βήμα τη φορά για καλύτερα αποτελέσματα. Είναι σημαντικό να προσέξεις την τάση του να είσαι πεισματάρα και άκαμπτη. Επωφελήσου από την καλλιέργεια μιας πιο διπλωματικής
προσέγγισης στις σχέσεις σου για να αντιμετωπίσεις τυχόν προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν.

Δίδυμοι
Η τελευταία βδομάδα του μήνα κλείνει με την Πανσέληνο στο ζώδιο των Ιχθύων στις 31, η οποία σε καλεί να πάρεις αποφάσεις και να θέσεις νέες προτεραιότητες που να αφορούν την εξέλιξη της καριέρας αλλά και της οικογένειας σου. Σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις όνειρα, να επαναπροσδιορίσεις το τι σημαίνει επιτυχία για σένα, να καταλάβεις ποιος είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος σου, να μάθεις το τι πρέπει να κάνεις για να φτάσεις εκεί και να αφήσεις οτιδήποτε μπορεί να σε κρατήσει πίσω. Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού στις 27 θα φέρει θετικά αποτελέσματα για σένα. Αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει αυξημένες ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση και δημιουργία νέων συνδέσεων. Επιπλέον αυτή η διέλευση δίνει ώθηση στη δημιουργικότητα και την καλλιτεχνική σου έκφραση. Ωστόσο είναι σημαντικό να προσέχεις την τάση να αποσπάσαι εύκολα. Είσαι σε θέση να κλείσεις παλιά κεφάλαια και να πάρεις αποφάσεις που αφορούν τη συναισθηματική σου ζωή. Ένας νέος έρωτας δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του στη ζωή σου και να σε συναρπάσει.

Καρκίνος
Θεωρητικά και τυπικά διανύουμε την τελευταία βδομάδα του καλοκαιριού, ανεξάρτητα αν θέλουμε να το γευτούμε, να το κρατήσουμε στην καρδιά και την ψυχή μας όσο περισσότερο γίνεται. Αυτή τη βδομάδα και συγκεκριμένα στις 27 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ζυγού όπου και θα παραμείνει έως τις 12/10. Αυτή η διέλευση φαίνεται να έχει μεικτές επιπτώσεις για σένα. Ξεκινά μια έντονη περίοδος εστίασης στις σχέσεις, τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές. Αναζητάς ισορροπία και αρμονία στις αλληλεπιδράσεις σου με τους άλλους κι αυτό θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε σημαντικές προσωπικές και επαγγελματικές συνεργασίες. Ωστόσο μέσα σ’ αυτή την περίοδο συμπεριλαμβάνονται συγκρούσεις ή αγώνες εξουσίας, που μπορεί να απαιτούν προσεκτικές διαπραγματεύσεις και επικοινωνιακές δεξιότητες. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσεις τη συναισθηματική σου νοημοσύνη για να αντιμετωπίσεις τυχόν προκλήσεις. Τέλος στις 31 πραγματοποιείτε η δεύτερη Πανσέληνος του μήνα που θέτει έντονα το ερώτημα στον εαυτό σου στο πως μπορείς να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη. Είναι ιδανική η στιγμή για να βρεις τρόπους ή δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να σκεφτείς τον εαυτό σου.

Λέων
Εντυπωσιακά κλείνει αυτός ο μήνας διανύοντας την τελευταία εβδομάδα του και έχει αρκετό ενδιαφέρον, καθώς ο Άρης περνά στο ζώδιο του ζυγού στις 27 και φέρνει θετικές εξελίξεις για σένα, ιδιαίτερα στην επαγγελματική σου ζωή. Αυτή η διέλευση μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες για αναγνώριση και τη δυνατότητα να αναλάβεις περισσότερους ηγετικούς ρόλους. Ωστόσο καλό θα ήταν να αποφύγεις συγκρούσεις ή αγώνες εξουσίας με συνεργάτες ή πρόσωπα εξουσίας. Παρέμεινε προσγειωμένη, συγκεντρωμένη και χρησιμοποίησε το χάρισμα της διπλωματίας σου για να επιλύσεις τυχόν συγκρούσεις που μπορεί να προκύψουν. Στις 31 επίσης, πραγματοποιείται η μεγάλη Μπλε Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων, που φέρνει την αποκάλυψη ενός μυστικού, σου δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσεις τις αλήθειες και να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ζήσει έξω από κανόνες, να εγκαταλείψεις μια παλιά εκδοχή του εαυτού σου και να προετοιμαστείς για τη μεταμόρφωση. Στην επιφάνεια επίσης έρχονται οικονομικά ζητήματα που αναζητούν επίλυση ή τακτοποίηση. Απόλαυσε το Σαββατοκύριακο που σου χαρίζει αυθορμητισμό και ενθουσιασμό.

Παρθένος
Αυτή η τελευταία βδομάδα του μήνα περιλαμβάνει δυο κυρίως πλανητικά φαινόμενα. Ο Άρης εγκαταλείπει το δικό σου ζώδιο στις 27 και περνά στο Ζυγό. Αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει αυξημένη εστίαση στις ρομαντικές συνεργασίες και μπορεί να βρεις τον εαυτό σου να αναζητά μεγαλύτερη ισορροπία και αρμονία στην ερωτική σου ζωή. Ωστόσο δεν αποκλείεται να φέρει επίσης ορισμένες συγκρούσεις ή αγώνες εξουσίας μέσα στις σχέσεις. Είναι σημαντικό να παραμείνεις προσγειωμένη και ανοιχτόμυαλη την επόμενη περίοδο και να επικοινωνείς ειλικρινά και ξεκάθαρα με τον ερωτικό σύντροφο σου, για να καταφέρετε να επιλύσετε τυχόν συγκρούσεις που μπορεί να προκύψουν. Η ενέργεια του Άρη επίσης μπορεί να δώσει ώθηση στα κίνητρα και δημιουργικότητα σε άλλους τομείς της ζωής σου, όπως καλλιτεχνικές αναζητήσεις ή χόμπι. Στις 31 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον δικό σου άξονα και το ζώδιο των Ιχθύων, δίνοντας σου την ευκαιρία να αποφασίσεις να δεσμευτείς με κάποιον που αγαπάς, να αφήσεις ένα κακό πίσω σου κυρίως αν σε κρατούσε στάσιμη για πολύ καιρό και να προχωρήσεις μπροστά. Στα οικονομικά απέφυγε τα νέα ανοίγματα και τους δανεισμούς. Η βδομάδα κλείνει νωχελικά, καθώς η αίσθηση του πως το καλοκαίρι τελειώνει, σου δημιουργεί μια γλυκόπικρη αίσθηση.

Ζυγός
Ο Άρης αυτή τη βδομάδα και συγκεκριμένα στις 27, περνά στο δικό σου ζώδιο όπου και θα παραμείνει έως τις 12/10. Αυτός ο πλανήτης ενέργειας, δράσης και διεκδίκησης δίνει ώθηση στη ζωτικότητα, το κίνητρο και την ορμή σου. Έτσι αισθάνεσαι πιο σίγουρη και διεκδικητική με τους στόχους, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Είσαι διατεθειμένη να πάρεις ρίσκα και να επιδιώξεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Ωστόσο μπορεί να χρειαστεί να προσπαθήσεις ώστε να μη γίνεις πολύ επιθετική ή παρορμητική στις ενέργειες σου. Διοχέτευσε την ενέργεια σου με θετικούς και εποικοδομητικούς τρόπος για καλύτερα αποτελέσματα. Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων πραγματοποιείται την τελευταία μέρα αυτού του μήνα και σου υπενθυμίζει ότι πρέπει να προσέξεις την υγεία σου, να αφήσεις πίσω σου παλιούς τρόπους και να εγκαταλείψεις μια κακή συνήθεια. Με λίγα λόγια σου δίνει την ευκαιρία να ολοκληρώσεις ένα κύκλο και να ακολουθήσεις ένα νέο μονοπάτι. Απόλαυσε τις πρώτες μέρες του νέου μήνα μοιραζόμενη όμορφες και χαλαρές στιγμές με όποιους αγαπάς περισσότερο.

Σκορπιός
Διανύουμε την τελευταία βδομάδα του τελευταίου μήνα του καλοκαιριού και τα συναισθήματα ή η διάθεση σου έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Στις 27 ο Άρης, ο κυρίαρχος πλανήτης σου περνά στο γειτονικό ζώδιο του Ζυγού όπου και θα παραμείνεις έως τις 12/10. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης μπορεί να βιώσεις αυξημένη ένταση και συγκρούσεις τις σχέσεις σου, καθώς ο Άρης μπορεί να αναδείξει μια πιο διεκδικητική και συγκρουσιακή πλευρά της προσωπικότητας σου. Μπορεί επίσης να νιώσεις αυξημένο αίσθημα απογοήτευσης και ανυπομονησίας στην καθημερινή σου ζωή, καθώς αισθάνεσαι πιο επιρρεπής, αποκλεισμένη ή συγκρατημένη. Ωστόσο έρχονται και ευκαιρίες που σε ωθούν να αντιμετωπίσεις και να ξεπεράσεις τις προκλήσεις με νέους και καινοτόμους τρόπους. Η Πανσέληνος την τελευταία μέρα αυτού του μήνα στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων σε βοηθά να ανακαλύψεις και να θυμηθείς ξανά το φλερτ, σε φέρνει στο προσκήνιο, γίνεσαι πιο δημιουργική, περνάς ευχάριστο χρόνο με παιδιά και αγαπημένα πρόσωπα, αφήνεις τον
αρνητισμό και αναζητάς τη χαρά. Έτσι κλείνεις τη βδομάδα ευχάριστα συντροφιά με αγαπημένα σου πρόσωπα και γεμάτη ενέργεια.

Τοξότης
Αυτή είναι η τελευταία βδομάδα του μήνα και φαίνεται να έχει αρκετό ενδιαφέρον για σένα, καθώς συμπεριλαμβάνει την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού στις 27 και έχει μια θετική και ενδυναμωτική επίδραση επάνω σου, καθώς σου δίνει ώθηση ενθουσιασμού και κινήτρων. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης αισθάνεσαι πιο σίγουρη και διεκδικητική στην επιδίωξη των στόχων και των φιλοδοξιών σου. Ελκύεσαι περισσότερο από νέες και συναρπαστικές εμπειρίες και ευκαιρίες, καθώς ο Άρης σου εμπνέει μια αίσθηση περιπέτειας και εξερεύνησης. Ωστόσο θα πρέπει να προσέξεις την πιθανότητα σύγκρουσης και έντασης στις σχέσεις σου, καθώς υπάρχουν στιγμές που θέλεις να αναδείξεις τη πιο μαχητική πλευρά του εαυτού σου. Ο μήνας σχεδόν κλείνει με την επιρροή της Πανσέληνου που πραγματοποιείται στις 31 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων. Σπίτι και οικογένεια γίνονται η προτεραιότητα σου κι έτσι προετοιμάσου για καλά νέα σ’ αυτούς τους τομείς. Ίσως σκεφτείς μια μετακόμιση, να θελήσεις να αλλάξεις την κατάσταση διαβίωσης σου και να επενδύσεις περισσότερο στο μέλλον. Επαγγελματικά ζητήματα επανέρχονται και ίσως χρειαστούν την ιδιαίτερη προσοχή σου.

Αιγόκερως
Με αυξημένη ενέργεια ξεκινάς τη βδομάδα σου και αποφασισμένη να ξεπεράσεις ή να επαναπροσανατολίσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Στις 27 ο Άρης, ο πλανήτης που συνδέεται με την ενέργεια, δράση και επιθετικότητα περνά στο ζώδιο του Ζυγού που συνδέεται με την ισορροπία, αρμονία και συνεργασία. Έτσι επικεντρώνεσαι στο να βρεις τρόπους ισορροπίας μεταξύ διεκδικητικότητας και διπλωματίας, κάτι που εύκολα μπορείς να βρεις και να εφαρμόσεις αν παραμείνεις ψύχραιμη και νηφάλια. Η διάθεση σου σε γενικές γραμμές είναι κοινωνική και αισιόδοξη, γι’ αυτό και οι πόρτες της καρδιάς σου είναι ανοιχτές για να υποδεχτούν ένα νέο έρωτα. Η δεύτερη Πανσέληνος του μήνα στις 31, πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων και σου δίνει το κίνητρο να βελτιώσεις τις γνώσεις και τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες. Στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις και να προωθήσεις μελλοντικά την καριέρα σου.

Υδροχόος
Αυτή τη βδομάδα τελειώνει και ο τελευταίος μήνα του καλοκαιριού και φαινομενικά σιγά – σιγά επανέρχονται οι ρυθμοί της καθημερινότητας. Αυτό μπορεί να σου δημιουργεί ένα άγχος και μια ανησυχία, ωστόσο δε θα δυσκολευτείς να βρεις τις ισορροπίες και σταδιακά να προσαρμοστείς. Στις 27 ο Άρης ο πλανήτης της δράσης και της ενέργειας περνά στο ζώδιο του Ζυγού όπου θα παραμείνει έως τις 12/10. Σαν ζώδιο του αέρα είναι γνωστό πόσο αγαπάς την ανεξαρτησία, την πρωτοτυπία και τις ανθρωπιστικές σου αξίες. Έτσι αυτό το διάστημα αισθάνεσαι αυξημένη την αίσθηση ενέργειας και κινήτρων, ιδιαίτερα στα κοινωνικά και επαγγελματικά δίκτυα σου. Έχεις τη διάθεση για ταξίδια, νέες εμπειρίες και περιπέτειες. Ωστόσο περιόρισε ή απέκλεισε τα παιχνίδια
εξουσίας και διεκδίκησε αυτά που θέλεις να αλλάξεις στη ζωή σου με αμεσότητα, διπλωματία και αποφασιστικότητα. Τέλος ο μήνας αλλά και η βδομάδα σχεδόν τελειώνει με την πραγματοποίηση της Πανσελήνου στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, που προμηνύει αύξηση του τραπεζικού σου λογαριασμού, την υπογραφή μιας νέα συμφωνίας, αύξηση μισθού, το αίσθημα της ελευθερίας και κυρίως διαγραφή παλιών ιδεών σχετικά με το ποια είσαι, τι αξίζεις και που θέλεις να πας.

Ιχθύες
Αυτή η βδομάδα περιλαμβάνει το τέλος τυπικά του καλοκαιριού και του μήνα, τη μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού και την Μπλε Πανσέληνο καθώς είναι η 2 η του μήνα στο δικό σου ζώδιο. Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, η επαναφορά των ρυθμών της καθημερινότητας δεν είναι και το καλύτερο σου, όμως με λίγη καλή θέληση θα καταφέρεις να προσαρμοστείς μέρα – μέρα και καλύτερα. Η μετακίνηση του Άρη ανεβάζει την ενέργεια και τη διάθεση σου για δράση, ιδιαίτερα στις ρομαντικές σχέσεις σου και τις δημιουργικές σου αναζητήσεις. Ίσως είναι μια καλή στιγμή να επικεντρωθείς στο να βρεις μια ισορροπία μεταξύ του εσωτερικού κόσμου και των εξωτερικών σχέσεων σου. Οικονομικές υποθέσεις σου ίσως λίγο να παίξουν με τα νεύρα σου, καθώς θέλεις να εξασφαλίσεις μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια στη ζωή σου. Στις 31 το μπλε φεγγάρι σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός κύκλου που κυρίως αφορά προσωπικά σου ζητήματα. Σου δίνει επίσης τη δυνατότητα να ισορροπήσεις ανάμεσα σε λογική και σε συναίσθημα κι αυτό σε βοηθά να προχωρήσεις μπροστά. Είναι καιρός να αφήσεις πίσω σου ότι σε πλήγωσε στο παρελθόν, να επουλώσεις τις πληγές σου και να ανοίξεις νέες σελίδες και κεφάλαια στη ζωή σου.

Read More

And More