Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (3 έως 9 Ιανουαρίου 2022)

Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Ξεκινάς τη βδομάδα σου με αρκετά χαλαρή διάθεση και ταυτόχρονα με αισιοδοξία για τα καλύτερα που έρχονται. Έχεις τη δυνατότητα ακόμα να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και αυτούς που αγαπάς,  καθώς οι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν έχουν επανέλθει απόλυτα. Οι συζητήσεις που αφορούν στα επαγγελματικά σχέδια σου έχουν την τιμητική τους ακόμα και με άτομα που προέρχονται από το φιλικό και οικογενειακό σου περιβάλλον. Έχεις όλον τον χρόνο στη διάθεση σου για να μελετήσεις τις αλλαγές και τον τρόπο που θα τις επιδιώξεις. Η ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου συνεχίζει να είναι γλυκιά και παθιασμένη. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά ίσως να αρχίσεις να βλέπεις μια παλιά γνωριμία με άλλο μάτι.

Ταύρος
Το εορταστικό κλίμα συνεχίζεται κι έτσι έχεις άπλετο χρόνο και χώρο για να ασχοληθείς με ευχάριστες δραστηριότητες που αφορούν στην κοινωνική σου ζωή. Αν και έχεις την ανάγκη της απόλυτης αποχής από τα επαγγελματικά, κάποιες καταστάσεις ή το ίδιο σου το μυαλό, δεν σε αφήνουν. Θα υπάρξουν στιγμές που το μυαλό σου θα αναζητά τρόπους ή τακτικές που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία ή τη βελτίωση. Κύριος στόχους είναι το πως θα εξοικονομήσεις περισσότερα χρήματα έτσι ώστε να καταφέρεις να διώξεις από πάνω σου παλιά βάρη. Η ανάδρομη Αφροδίτη συναντά τον Ποσειδώνα στις 5/1 και ευνοεί τη συναισθηματική σου ζωή είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε είσαι ακόμα μόνη. 

Δίδυμοι
Οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα συνεχίζονται καθώς θέλεις να παραμείνεις ακόμα στο εορταστικό και χαλαρό κλίμα των ημερών. Οι δυσάρεστες αναμνήσεις του παρελθόντος αρχίζουν να ξεθωριάζουν κάνοντας χώρο σε ευχάριστες σκέψεις και σχέδια. Αν και οι εργασιακές υποθέσεις σου δεν βρίσκονται στο επίκεντρο σου θα υπάρξουν στιγμές που θα σε απασχολήσουν, καθώς κάποιες εκκρεμότητες ήρθε η ώρα να διευθετηθούν. Ζεστό και ρομαντικό παραμένει το κλίμα και στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Περνάτε αρκετό χρόνο μαζί και προς τα τέλη της εβδομάδας φαίνεται ο ένας να αφουγκράζεται καλύτερα τις ανάγκες του άλλου. Εάν είσαι μόνη, γλυκόπικρες αναμνήσεις του παρελθόντος δημιουργούν μεταπτώσεις στην ψυχολογία σου όμως μια φωνούλα μέσα σου, σου επιβεβαιώνει πως έρχονται ευχάριστες αλλαγές.

Καρκίνος
Ιδιαίτερα επικοινωνιακές προβλέπονται οι μέρες αυτής της εβδομάδας κι εσύ δεν χάνεις ευκαιρία να αναζητήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα που έχεις να συναναστραφείς καιρό. Το εορταστικό κλίμα συνεχίζεται και παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν εσύ δεν χάνεις ευκαιρία να απολαύσεις κάθε λεπτό. Προς το τέλος της εβδομάδας αρχίζεις δειλά – δειλά να σκέφτεσαι το μέλλον και την εξέλιξη των επαγγελματικών σου. Η διάθεση σου παραμένει δραστήρια και αισιόδοξη οπότε εστιάζεις μόνο στα θετικά και εμπιστεύεσαι περισσότερο τον εαυτό σου. Αφιέρωσε χρόνο στον αγαπημένο σου, κάντε πράγματα μαζί και βρείτε νέες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που θα βελτιώσουν το επίπεδο της καθημερινότητας σας το επόμενο διάστημα. Εάν είσαι μόνη, μια πρόσφατη γνωριμία σου αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον και να σε συνεπαίρνει. 

Λέων
Αυτήν τη βδομάδα μπαίνουν σε προτεραιότητα οι σχέσεις σου με τους άλλους, κυρίως αυτούς που βρίσκονται στην καθημερινότητα σου. Έχεις περισσότερη διάθεση να τους αφιερώσεις χρόνο και να τους δείξεις έμπρακτα το ενδιαφέρον σου. Οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες σταδιακά ανακτούν τους ρυθμούς της καθημερινότητας κι αυτό δεν φαίνεται να σε δυσαρεστεί ιδιαίτερα, καθώς στόχος σου είναι η επιτυχία, οι αλλαγές και οι βελτιώσεις. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο σαφής γίνεται με αυτά που θέλεις να πεις στον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, οι γνωριμίες που θα προκύψουν στο άμεσο διάστημα έχουν ενδιαφέρον και σε βάζουν στη διαδικασία διαγραφής του παρελθόντος.

Παρθένος
Το εορταστικό κλίμα συνεχίζεται και σε γεμίζει ενέργεια, δύναμη, ενισχύει τις μπαταρίες αλλά και την αυτοπεποίθηση σου. Προς το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να δεχτείς μια νέα πρόταση στα εργασιακά, όμως μην βιαστείς να δεσμευτείς και δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες και τα ψιλά γράμματα. Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για τη βελτίωση της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφο σου. Αυτό ισχύει και για σένα που είσαι μόνη, καθώς νέες γνωριμίες που προκύπτουν κυριολεκτικά από το πουθενά μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σου.

Ζυγός
Ο τρόπος να ενισχύσεις και να ανεβάσεις την ενέργεια και τη διάθεση σου είναι να συνεχίζεις να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου και να αναβάλλεις κάποιες υποχρεώσεις σου. Χρησιμοποιώντας το ταλέντο της ευελιξίας και διπλωματίας που διαθέτεις περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στα εργασιακά θα καταφέρεις να εκμεταλλευτείς σωστά τις ευκαιρίες. Οικογενειακές υποχρεώσεις θα χρειαστούν το ενδιαφέρον σου καθώς και η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, παρελθοντικές καταστάσεις και γνωριμίες φαίνεται να διαταράσσουν τις ισορροπίες σου καθώς επανέρχονται.

Σκορπιός
Το πρώτο μισό της εβδομάδας φρόντισε να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, καθώς παραμένεις στο εορταστικό κλίμα. Στη συνέχεια και όσο η βδομάδα φτάνει προς το τέλος της οι υποχρεώσεις σου σταδιακά επανέρχονται και φαίνεται να είσαι έτοιμη να λάβεις δράση. Θέματα τρίτων ή και πιθανές παρεμβολές τους απαγόρευσε να επηρεάσουν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Λύστε μόνοι σας τις όποιες διαφορές σας και κυρίως μην προσπαθείς να του επιβληθείς και να του επιβάλλεις πράγματα και απόψεις. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα συνωμοτούν και σου υπόσχονται αλλαγές στη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή. Κλείσε λοιπόν τα μάτια και απόλαυσε τα δώρα που σου ετοιμάζουν.

Τοξότης
Η ανάγκη σου για απόδραση και συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα που δεν πρόλαβες ή δεν μπορούσες με τις συνθήκες που επικρατούν να συναντήσεις και να επικοινωνήσεις μεγαλώνει. Μια έλλειψη συγκέντρωσης στα εργασιακά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας οφείλεται στις μελλοντικές σκέψεις και τις στρατηγικές που καταστρώνεις. Στη συνέχεια όμως ανακτάς και πάλι τον έλεγχο και αναλαμβάνεις ενεργό δράση. Αν έχεις κοινό ταμείο με τον ερωτικό σύντροφο σου θα πρέπει να  είσαι προσεκτική καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ως προς τη διαχείριση του. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία που πιθανά προκύψει μέσα από τις κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητες σου φαίνεται να σε μαγεύει.

Αιγόκερος
Σπίτι και οικογένεια αυτήν τη βδομάδα χρειάζονται το ενδιαφέρον σου και επιβάλλεται να ασχοληθείς,  μιας και κάποια θέματα τα έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και στόχοι σου δεν φαίνεται να είναι και στην απόλυτη προτεραιότητα σου τώρα. Κάποια θέματα όμως απαιτούν την προσοχή σου. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας είναι ευνοϊκότερο να διαπραγματευτείς νέα ξεκινήματα και να διεκδικήσεις τους στόχους σου. Ανάλαβε τις ευθύνες σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου και φρόντισε να είσαι δίκαιη μαζί του προκειμένου να αποφευχθούν παράπονα και γκρίνιες. Εσύ που είσαι μόνη, οι ευνοϊκές όψεις της εβδομάδας υπόσχονται θεαματικές αλλαγές για τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Υδροχόος
Τις όποιες διαπραγματεύσεις και διευθετήσεις των υποθέσεων σου φρόντισε να τις μεταθέσεις για το δεύτερο μισό της εβδομάδας που είσαι περισσότερο συγκεντρωμένη. Μην επιτρέψεις στις ανησυχίες σου  να ανατρέψουν τα επαγγελματικά σχέδια σου. Γρήγορα συμπεράσματα και αποφάσεις θα λειτουργήσουν ανασταλτικά. Μην εμπλέκεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου τρίτα πρόσωπα, έστω κι αν πρόκειται για αυτούς που αγαπάς και εμπιστεύεσαι. Περάστε αρκετό χρόνο μαζί και συζητήστε τα όσα από κοινού σας απασχολούν. Εσύ που είσαι μόνη, ένας πλατωνικός έρωτας ή μια παλιά σχέση πιθανά να κάνει την επανεμφάνιση του και να σε ταράξει ευχάριστα.

Ιχθείς
Ευχάριστη και δημιουργική προβλέπεται η βδομάδα για σένα καθώς παραμένεις στον κλίμα των εορτών, όμως αναλαμβάνεις και δράση σε θέματα που επείγουν. Η συμπεριφορά κάποιων συνεργατών ή και ανώτερων σου στα εργασιακά σε ξαφνιάζει ευχάριστα και μεγαλώνει το πνεύμα της ομαδικότητας που αποδίδει καλύτερα. Οι διαφορές που υπάρχουν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου λύνονται μόνο με καλή διάθεση, αλληλοκατανόηση και σεβασμό, για αυτό περάστε αρκετό χρόνο μαζί και μιλήστε για τις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά. Εσύ που είσαι μόνη, η όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα σε εκπλήσσει ευχάριστα αυτήν τη βδομάδα.

Read More

And More