Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (3 έως 9 Ιουλίου 2023)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο, η οποία φέρνει εξελίξεις γύρω από επαγγελματικές και οικογενειακές υποθέσεις. Σύντομα αυτό το φεγγάρι προμηνύει μια προαγωγή, μια προσοδοφόρα προσφορά , ένα νέο πελάτη ή ακόμα και μια επιβράβευση. Ωστόσο αυτές τις μέρες θα πρέπει να μετριάσεις το άγχος και τη μεγέθυνση μικρών προβλημάτων. Φρόντισε να κλείσεις το συντομότερο δυνατόν εκκρεμότητες που συνεχώς αναβάλλεις. Το να είσαι συνεπής με τον αγαπημένο σου σε αυτά που κατά καιρούς του υπόσχεσαι είναι σημαντικό. Διατήρησε το καλό κλίμα που επικρατεί ανάμεσα σας με την ειλικρίνεια και συνέπεια. Εάν είσαι μόνη, η παρορμητικότητα σου πολλές φορές σε οδηγεί σε καταστάσεις ή συναισθήματα απογοήτευσης. Προσέγγισε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με μεθοδικότητα.

Ταύρος
Η εβδομάδα ξεκινά με την πραγματοποίηση της Πανσελήνου, φέρνοντας ευκαιρίες οι οποίες ναι μεν, μπορεί να σε κάνουν να βγεις από τη ζώνη άνεσης σου, όμως υπόσχονται επιτυχία. Προσωπικές ή επαγγελματικές αλλαγές θα μπορούσαν να έρθουν στο δρόμο σου, όπως ένα αποκορύφωμα, μια ξαφνική απόφαση για μετεγκατάσταση, ένα σχέδιο ταξιδιού μικρών αποστάσεων, μιας σχέσης από
το εξωτερικό ή μια διεθνή επιχειρηματική προσπάθεια θα μπορούσαν να είναι πιθανότητες. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή σε πληροφορίες που λαμβάνεις στα εργασιακά και λεπτομέρειες οι οποίες φαίνεται να είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Μπορείς να μοιραστείς με τον αγαπημένο σου συναισθήματα, ιδέες και επιθυμίες. Η συναισθηματική υπερχείλιση δε χρειάζεται φόβο. Εάν είσαι μόνη, ίσως ήρθε ο καιρός να κλείσουν εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Δίδυμοι
Η εβδομάδα ξεκινά με τη πραγματοποίηση της Πανσελήνου στον άξονα Καρκίνου –Αιγόκερου γι’αυτό ετοιμάσου να συζητήσεις συνεργασίες. Από τη μια μπορεί να αισθάνεσαι την ανάγκη να συγχωνευτείς, αλλά από την άλλη να θέλεις να δράσεις και να αναπτυχθείς ανεξάρτητα. Αυτό το φεγγάρι επίσης θα μπορούσε να προκαλέσει μια στροφή γύρω από οικονομικά θέματα,
επενδύσεις, περιουσιακά στοιχεία, επενδύσεις, ακόμα και μια υποτροφία. Απέφυγε ωστόσο αρνητικές σκέψεις που αφορούν ην επαγγελματική σου εξέλιξη. Οι λεπτομέρειες συμφωνιών να ξέρει πως είναι το κλειδί της επίτευξης των στόχων και της επιτυχίας. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να επηρεαστεί από τρίτα πρόσωπα σε θέματα που αφορούν την εξέλιξη της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, λανθασμένα ή βιαστικά συμπεράσματα μπορεί να οδηγήσουν στην απογοήτευση.

Καρκίνος
Η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο ακριβώς απέναντι σου ζώδιο, φέρνοντας στο απόλυτο επίκεντρο σου τις σχέσεις. Ίσως χρειαστεί να ληφθούν κάποιες αποφάσεις, αναπροσδιορίζοντας τους ρόλους, τα συμφέροντα ή τα ιδανικά. Είναι κατάλληλες οι επόμενες μέρες για να διευθετήσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες. Δώσε έμφαση στις συζητήσεις που θα προκύψουν καθώς μέσα από αυτές φαίνεται να λαμβάνεις πολύτιμες πληροφορίες. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως η παρορμητικότητα σου θα πρέπει να περιοριστεί προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα ή διλλήματα. Μπορείς να εκφραστείς στον αγαπημένο σου και να μοιραστείς μαζί του συναισθήματα, ανησυχίες και επιθυμίες. Να είσαι βέβαιη πως αυτό θα βελτιώσει τη σχέση σας και θα σας φέρει πιο κοντά. Εάν είσαι μόνη, με αυτό φεγγάρι ίσως είναι καιρός να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου σε σχέση με το παρελθόν.

Λέων
Αφιέρωσε λίγο χρόνο για χαλάρωση, καθώς αυτό το φεγγάρι σε κρατά διαρκώς απασχολημένη σε σημείο εξάντλησης. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις μια ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, προκειμένου να καταφέρεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις όταν χρειαστεί. Καλό θα ήταν να ακούς τη φωνή της λογικής για καλύτερα αποτελέσματα, τουλάχιστον σ’ αυτή τη φάση. Η εξέλιξη της επαγγελματικής σου πορείας είναι στο απόλυτο επίκεντρο σου αυτή τη εβδομάδα. Μη δημιουργείς την αίσθηση στο αγαπημένο σου ότι είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Έστω αφιερώνοντας του λίγο, όμως ποιοτικό και ουσιαστικό χρόνο θα καταφέρεις να
διατηρήσεις τις ισορροπίες και σταθερές σου. Εάν είσαι μόνη, ίσως ένα άτομο που ήδη συναναστρέφεσαι να σου εκδηλώσει το ερωτικό του ενδιαφέρον. Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να τον απογοητεύσεις.

Παρθένος
Αυτή η Πανσέληνος που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου θα μπορούσε να σου υπενθυμίσει ότι θα πρέπει αυτό το διάστημα η ευχαρίστηση, το πάθος, ο ρομαντισμός και η διασκέδαση να είναι η κορυφαία προτεραιότητα σου. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, αυτό το φεγγάρι θα μπορούσε να σε βοηθήσει να αναζωπυρώσεις τη σπίθα. Να περάσεις αρκετό χρόνο με τα παιδιά ή ακόμα και να φέρει νέα για μια εγκυμοσύνη. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά – ερωτικά και βγεις ένα τυχαίο ραντεβού μπορεί να νιώσεις ξαφνικά ερωτευμένη. Θα μπορούσες να βρεις κάποιον πολύ ιδιαίτερο άνθρωπο ίσως ακόμη και το απόλυτο άλλο σου μισό. Η προτεραιότητα σου δεν είναι τα επαγγελματικά αυτές στις μέρες, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να τα περάσεις όλα στον αυτόματο πιλότο. Μπορείς να προσεγγίσεις άτομα που θα σου δώσουν λύσεις και θα σε βγάλουν από αδιέξοδα.

Ζυγός
Η οικιακή ζωή θα μπορούσε με αυτή την Πανσέληνο της Δευτέρας να σημειώσει κάποιες αλλαγές. Αυτό θα μπορούσε να ήταν η σκέψη μιας μετακόμισης, ανακαίνισης ή ακόμα και μιας μετεγκατάστασης. Αν εμφανιστεί κάτι σχετικά με την οικογένεια ή τους γονείς σου φρόντισε να το λύσεις όσο πιο αντικειμενικά και γρήγορα μπορείς. Οι επόμενες μέρες θα φέρουν πολλές συζητήσεις στα εργασιακά. Διαχειρίσου ή έλεγξε την παρορμητικότητα σου και προσπάθησε να δεις και να αντιμετωπίσεις τα πάντα με τη λογική και όχι το συναίσθημα για καλύτερα αποτελέσματα. Μπορείς να περάσεις όμορφες, καλοκαιρινές, δροσερές, ξέγνοιαστες στιγμές με τον αγαπημένο σου. Ωστόσο καλό θα ήταν να είσαι λίγο προσεκτική με τα λόγια σου, καθώς κάποιες λέξεις μπορούν να παρερμηνευτούν. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες προσθέτουν ενδιαφέρον στην καθημερινότητα σου.

Σκορπιός
Αυτό το φεγγάρι της Δευτέρας, θα μπορούσε να σε κάνει να εστιάσεις σε μια σημαντική προσπάθεια που σχετίζεται με τη συγγραφή, την ομιλία ή την επικοινωνία. Ένα σημαντικό συμβόλαιο επίσης θα μπορούσε να εμφανιστεί στο γραφείο σου. Τα ταξίδια επίσης μικρών αποστάσεων θα μπορούσαν επίσης να σε ελκύσουν ιδιαίτερα. Δώσε έμφαση και προσοχή στις συζητήσεις που θα προκύψουν κυρίως στο πρώτο μισό τη εβδομάδος στα εργασιακά. Το κλίμα γενικότερα της καθημερινότητας βελτιώνεται σημαντικά κι έτσι να γίνεις ακόμα πιο παραγωγική. Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη σχέση με τον αγαπημένο σου. θυμήσου πως υπάρχει η
τάση του να παρερμηνεύονται λόγια και να δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Εάν είσαι μόνη, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να ενισχύσεις την κοινωνικότητα σου, να φλερτάρεις, να περάσεις καλά και γιατί όχι, να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου.

Τοξότης
Αυτή η Πανσέληνος αναδεικνύει τα χρήματα σου και θα μπορούσες να αξιολογήσεις – υπολογίσεις σωστά τα έσοδα και τα έξοδα. Εάν εμφανιστεί μια σημαντική δαπάνη ή θέλεις να ρυθμίσεις κάποιες παλιές υποχρεώσεις σου, κάνε ένα προϋπολογισμό για να καταλάβεις πως πρέπει να το χειριστείς. Αυτό το φεγγάρι ωστόσο θα μπορούσε εξίσου εύκολα να φέρει μια αύξηση, ένα νέο πελάτη ή ακόμα και μια προσφορά εργασίας. Οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες στα εργασιακά θα μπορούσαν να σου εξασφαλίσουν την επιτυχία. Μπορείς να διεκδικήσεις, να κερδίσεις και να ονειρευτείς. Αφιερώστε χρόνο με τον αγαπημένο σου για ευχάριστες και νέες δραστηριότητες. Μικρές αποδράσεις, ευχάριστες παρέες αλλά και ρομαντικές στιγμές ανάμεσα σας θα σας εξασφαλίσουν την επιτυχία. Εάν είσαι μόνη, διανύεις μια περίοδο έντονα κοινωνική και σωστά επικοινωνιακή, οπότε τα πάντα θα μπορούσαν να συμβούν.

Αιγόκερως
Αυτή η Πανσέληνος του Ιουλίου που πραγματοποιείτε στο δικό σου ζώδιο τη Δευτέρα, σου δίνει τη δυνατότητα πιθανά να δεις το αποκορύφωμα ενός πολύτιμου προσωπικού στόχου, ελπίδας φιλοδοξίας ή ονείρου που σου παρουσιάζεται τώρα σε μια ασημένια πιατέλα. Αυτό το σεληνιακό γεγονός θα μπορούσε να ρίξει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σου. Οι συζητήσεις που θα προκύψουν στα εργασιακά να είσαι βέβαιη πως θα ευνοήσουν τα σχέδια σου και θα επιβραβεύσουν τις στρατηγικές σου. Μια νέα συνεργασία φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενη, έστω κι αν χρειαστεί λίγο χρόνο ώστε να υλοποιηθεί. Τα θεμέλια μπαίνουν ωστόσο από τώρα. Η
Αφροδίτη αλλά και το φεγγάρι, σου υπόσχονται και σου χαρίζουν τα δώρα τους στη συναισθηματική – ερωτική σου ζωή. Εάν είσαι μόνη, αυτή την περίοδο θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν τα όνειρα σου.

Υδροχόος
Ήρθε η ώρα να ξεκουραστείς και να ανανεωθείς, καθώς η Πανσέληνος του Ιουλίου θα είναι έντονη για σένα και ενδεχομένως να σε κάνει να νιώσεις λίγο εξαντλημένη. Αν ένα μυστικό ή μια κατάσταση από το παρελθόν εμφανιστεί τώρα αντιμετώπισε τη ακούγοντας τη διαίσθηση σου. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες στα εργασιακά που σε βαραίνουν τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς και τις διευθετήσεις. Παρορμητικές αποφάσεις ή συζητήσεις καλό θα ήταν να αποφευχθούν, καθώς δεν αποκλείεται να ανατρέψουν ή να καθυστερήσουν τις εξελίξεις που περιμένεις. Η Αφροδίτη αλλά και ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα κάνουν τις σχέσεις, αλλά και το
συναισθηματικό σου τομέα προτεραιότητα. Απέφυγε τις αντιπαραθέσεις με τον αγαπημένο σου, προτίμησε να τον αποπλανήσεις και να τον εκπλήξεις ευχάριστα. Εάν είσαι μόνη, ίσως αρχίσεις να πιστεύεις στους κεραυνοβόλους έρωτες καθώς προβλέπονται απρόβλεπτα!

Ιχθύες
Η Πανσέληνος της Δευτέρας στον άξονα Αιγόκερου –Καρκίνου χρωματίζει τη βδομάδα σου και σου δίνει ένα λόγο να γιορτάζεις. Ετοιμάσου να γνωρίσεις ενδιαφέροντα πρόσωπα και να επεκτείνεις το δίκτυο σου. Είναι καιρός να βάλεις τις προτεραιότητες σου και να χαρίσεις στον εαυτό σου στιγμές απόλαυσης και ευχαρίστησης. Η επικοινωνία είναι το κλειδί αυτή τη βδομάδα για να επιτύχεις τους στόχους σου ή να κατευθύνεις σωστά τα σχέδια σου. Δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν ευκαιρίες που τώρα να φαίνονται μικρές και ασήμαντες που αν τις ακολουθήσεις θα δεις τη σημαντικότητα τους. Κάνε ένα διάλλειμα απ’ τις προσωπικές υποχρεώσεις σου και αφιέρωσε χρόνο στον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, κοινωνικές επαφές και νέες εμπειρίες δε σε αφήνουν να πλήξεις ούτε στιγμή. Μη σταματάς να ονειρεύεσαι και να διεκδικείς. Το σύμπαν σ’ ακούει.

Read More

And More