Site icon TLIFE

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (4 έως 10 Ιανουαρίου 2021)

Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη

Κριός
Η πρώτη εβδομάδα του νέου χρόνου ξεκινά με τη σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα η οποία δεν αποκλείεται να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις στα εργασιακά. Στις 7/1 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ταύρου και θα χρειαστεί προσπάθεια από μέρους σου  προκειμένου να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις εργασιακές υποχρεώσεις σου που αυξάνονται. Η νέα θέση του Άρη από τις 7/1 σε προδιαθέτει να δώσεις έμφαση στον οικονομικό σου τομέα, χαρίζοντας σου τη δύναμη και την αποφασιστικότητα που χρειάζονται τα επαγγελματικά και η καριέρα σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 8/1 σε κάνει πιο υπεύθυνη απέναντι στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Κοινές δραστηριότητες και ουσιαστικές συζητήσεις δεν αποκλείεται να σας οδηγήσουν σε αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ένα φλερτ που ξεκινά στον εργασιακό χώρο σου χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να εκτεθείς.

 

Ταύρος
Η εμφάνιση του Άρη στο δικό σου ζώδιο θα ενισχύσει το δυναμισμό και την αποφασιστικότητα σου. Η αυτοπεποίθηση σου αυξάνεται και πλέον είσαι σε θέση να διεκδικήσεις. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι το πείσμα σου που μπορεί να σε κάνει να αντιδράς ακραία. Κάποια εμπόδια στα εργασιακά μπορείς να τα ξεπεράσεις ευκολότερα εάν διατηρήσεις την υπομονή σου. Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 8/1 δεν αποκλείεται να φέρει ευκαιρίες ή και νέες προτάσεις. Σε κάποιες συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου διατήρησε τες  στο επίπεδο που πρέπει και μην επιτρέψεις να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερου δεν αποκλείεται να φέρει στο δρόμο σου μια καινούρια αγάπη που τηρεί τις προϋποθέσεις σου και να πεις αντίο στη μοναξιά σου.

Δίδυμοι
Με το ξεκίνημα της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί η σύνοδος του Ερμή και του Πλούτωνα ενισχύοντας τη διαίσθηση αλλά και την καχυποψία σου. Στις 7/1 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ταύρου και εφιστά την προσοχή σου σε παρασκηνιακές καταστάσεις κυρίως στα εργασιακά. Για αυτό χρησιμοποίησε σωστά το ένστικτο σου και μην βιαστείς να δεσμευτείς σε νέες προτάσεις και συνεργασίες που μπορεί να σε οδηγήσουν οι εσωτερικές ανησυχίες σου. Η εβδομάδα επίσης φέρνει εξελίξεις σε πιθανά νομικά και εργασιακά θέματα και σε παρακινεί να αλλάξεις τη φιλοσοφία σου. Καιρός να δώσετε τέλος στα πιθανά προβλήματα και στις διαφορές που υπάρχουν με τον ερωτικό σύντροφο σου. Απολαύστε τη σχέση σας και κατανοήστε ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι με κλειστά μάτια νέες γνωριμίες. Όση ανάγκη κι αν έχεις θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τις επιλογές σου.

 

Καρκίνος
Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν προσωπικές και εργασιακές σχέσεις σου. Δεν αποκλείεται να θελήσεις να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα που όμως θα πρέπει να χειριστείς με ψυχραιμία και υπομονή. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου αυξάνει την κοινωνικότητα σου και φέρνει στη ζωή σου νέα πρόσωπα. Οικονομικές υποθέσεις θα χρειαστούν άμεση διευθέτηση καθώς και η ανάγκη σου για εξασφάλιση και ασφάλεια μεγαλώνει. Αυτήν τη βδομάδα μπορείς να περάσεις υπέροχες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση ή μια παλιά γνωριμία που αρχίζει να εξελίσσεται διαφορετικά δίνουν νόημα και χρώμα στις μέρες σου.

 

Λέων
Δυναμικά ξεκινάς τη βδομάδα αν και η αλήθεια είναι πως χρειάζεσαι λίγη ακόμα ξεκούραση, κυρίως ψυχολογική. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 7/1 βάζει σαν στόχο σου την επίλυση των προβλημάτων χαρίζοντας σου δυναμισμό. Οι ανταγωνισμοί στα εργασιακά είναι έντονοι, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει κι εσύ να μπεις στο παιχνίδι των άλλων. Διατήρησε τις καλές σχέσεις μαζί τους με στόχο να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα. Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο πιθανά να δημιουργήσει κάποια προβλήματα και εμπόδια που καλείσαι να αντιμετωπίσεις με υπομονή. Μια κυρίως επικοινωνιακή απομάκρυνση με τον ερωτικό σύντροφο σου προβλέπεται αυτήν τη βδομάδα. Θα νιώσεις καλύτερα αν του μιλήσεις για τους προβληματισμούς σου. Εσύ που είσαι μόνη, το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου πιθανά να βοηθήσει μια παλιά σου γνωριμία να αλλάξει μορφή.

 

Παρθένος
Η εβδομάδα ξεκινά με τη σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα και επαναφέρει πρόσωπα στη ζωή σου που πιθανά αλλάζουν ρόλους ή μορφή. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου στις 7/1 σε ενδυναμώνει και σε γεμίζει αυτοπεποίθηση. Αρχίζεις να παίρνεις πρωτοβουλίες και να διεκδικείς. Αρκετό καιρό κάθισες στο παρασκήνιο και είναι καιρός να βγεις από το καβούκι σου. Προσεκτική όμως θα πρέπει να είσαι με τις κινήσεις σου, να μην πιέσεις καταστάσεις και να αποφύγεις υπερβολές. Προσπάθησε να είσαι ευέλικτη στα εργασιακά καθώς η εβδομάδα θα φέρει εμπόδια και πιθανές καθυστερήσεις. Κάποιες εκκρεμότητες φρόντισε να τις διεκπεραιώσεις προκειμένου να αποφύγεις το άγχος της ύπαρξης τους. Στις 8/1 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Αιγόκερου και φέρνει ανανέωση στη συναισθηματική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση δέξου τα ερωτικά μηνύματα του αγαπημένου σου συντρόφου και απόλαυσε το πάθος και το ρομαντισμό. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις τη δυνατότητα με όποιο τρόπο, να φλερτάρεις και να αυξήσεις την αυτοπεποίθηση σου.

 

Ζυγός
Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας δείχνει πως θα σε απασχολήσουν οικογενειακά θέματα που όμως λειτουργεί βοηθητικά για την επίλυση των όποιων προβλημάτων. Κάποιες αποκαλύψεις πιθανά να σε ταράξουν. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου σου δίνει τη δυνατότητα να εντοπίσεις τη ρίζα των προβλημάτων σου και να δώσεις τις λύσεις. Απόφυγε ωστόσο τις αντιπαραθέσεις κυρίως στα εργασιακά. Μπορείς να προωθήσεις τα σχέδια σου χωρίς να δείξεις προκλητική συμπεριφορά. Συγκράτησε την καχυποψία σου και μην οδηγείσαι σε ακραίες συμπεριφορές. Δείξε υπευθυνότητα απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου και μην τα περιμένεις όλα έτοιμα. Νέες γνωριμίες προβλέπονται για σένα που είσαι μόνη.

 

Σκορπιός
Η όψη που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα στις αρχές της εβδομάδας, θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις τα ταλέντα σου, να βρεις πειστικά επιχειρήματα που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Στη συνέχεια ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ταύρου και δίνει έμφαση στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Απόφυγε τις ανταγωνιστικές συμπεριφορές στα εργασιακά, πίστεψε στους στόχους σου και διεκδίκησε τους. Μπορεί να νιώσεις ένα άγχος όμως μπορείς και να το ελέγξεις. Μια ένταση στη σχέση με τον αγαπημένο σου αντιμετώπισε τη διαλλακτικά και μην δίνεις συνέχεια σε μικρές λεπτομέρειες ή διαφωνίες. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου από τις 8/1 το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου που φέρνει νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες στο δρόμο σου. Παράλληλα δεν αποκλείεται μια υπάρχουσα ήδη γνωριμία σου να αλλάζει μορφή.

 

Τοξότης
Η σύνοδος Ερμή Πλούτωνα στις αρχές της εβδομάδας στο ζώδιο του Αιγόκερου στρέφει το ενδιαφέρον σου στον τομέα των οικονομικών σου, όμως με αρκετή επιφυλακτικότητα ως προς τις διαπραγματεύσεις και τις συμφωνίες. Στις 7/1 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ταύρου και η μεθοδικότητα αλλά και η αποφασιστικότητα σου στα εργασιακά μεγαλώνει. Οι ρυθμοί είναι έντονοι και οι υποχρεώσεις πολλές, όμως καταφέρνεις όχι μόνο να ανταπεξέλθεις αλλά και να εντοπίσεις τις ευκαιρίες. Οι συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου φαίνεται να είναι εποικοδομητικές αυτήν τη βδομάδα καθώς θέτονται θέματα που αφορούν στο μέλλον της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερου σε βοηθά να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου σε άτομα που πραγματικά αξίζουν τον κόπο.

 

Αιγόκερος
Η πρώτη εβδομάδα του έτους ξεκινά με τη σύνοδο Ερμή – Πλούτωνα στο δικό σου ζώδιο και ενισχύει την επιθυμία σου για απόλυτο έλεγχο στους περισσότερους τομείς της ζωής σου. Στις 7/1 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ταύρου και λειτουργεί βοηθητικά για τα σχέδια σου εξασφαλίζοντας σου τη νηφαλιότητα και την καθαρότητα της σκέψης σου. Έτσι οι αποφάσεις σου είναι ξεκάθαρες και σαφείς. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι στα εργασιακά καθώς η έπαρση και η ανάγκη σου για αλλαγές μπορεί να σε κάνουν οξύθυμη. Μπορεί τις πρώτες μέρες της εβδομάδας να είσαι λίγο απόμακρη με τον ερωτικό σύντροφο σου, όσο όμως οι μέρες περνούν αρχίζεις να βρίσκεις το κέφι σου και να του ανοίγεσαι περισσότερο. Εσύ που είσαι μόνη, ένα νέο ειδύλλιο είναι προ των πυλών για αυτό προετοιμάσου ψυχολογικά για έρωτες και αξέχαστες εμπειρίες.

 

Υδροχόος
Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί τη διαίσθηση σου. Στις 7/1 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ταύρου βοηθώντας σε να λειτουργήσεις ώριμα στις αποφάσεις σου. Επαγγελματικά ζητήματα καθώς και η εξέλιξη τους θα σε απασχολήσουν έντονα αυτήν τη βδομάδα. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις και τα παιχνίδια εξουσίας για μεγαλύτερη ασφάλεια και ηρεμία. Μην απομακρύνεσαι από τον ερωτικό σύντροφο σου. Προτίμησε να μιλήσεις μαζί του, να δεχτείς τις απόψεις του και να είσαι βέβαιη πως θα νιώσεις καλύτερα. Εσύ που είσαι μόνη, η είσοδος της Αφροδίτης θα σε βοηθήσει να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση σου και να κάνεις τις σωστές επιλογές είτε αυτές αφορούν μια παρελθοντική σχέση ή νέες γνωριμίες.

 

Ιχθείς
Η εβδομάδα ξεκινά με τη σύνοδο του Ερμή – Ποσειδώνα στο ζώδιο του Αιγόκερου και σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα και φίλους, καθώς ενισχύει και την κοινωνικότητα σου. Στις 7/1 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ταύρου ευνοώντας περισσότερο τους στόχους σου. Έχεις τη διάθεση να αποστασιοποιηθείς λιγάκι από τους επαγγελματικούς σου προβληματισμούς προκειμένου να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να μελετήσεις τα σχέδια σου. Ο ερωτικός σύντροφος σου έχει τη δυνατότητα να σε ανεβάζει και να σου φτιάχνει τη διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, εξελίξεις έρχονται από πρόσφατες γνωριμίες σου με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο του Αιγόκερου, που είχαν αρχίζει να σε προβληματίζουν.

© 2024 tlife.gr