Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (8 έως 14 Απριλίου 2024)

Πώς θα είναι η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η βδομάδα και η όψεις της σε κάνουν αισιόδοξη για τις μελλοντικές προοπτικές. Ωστόσο ίσως χρειαστεί να αποδεχτείς νέες προκλήσεις, καθώς θα έρθουν στην επιφάνεια κάποια μοναδικά ζητήματα. Θα πρέπει ωστόσο να είσαι προσεκτική στο να αναλάβεις το ρίσκο να προωθήσεις τις προοπτικές σου στο επιχειρηματικό μέτωπο. Ο χρόνος φαίνεται ταραχώδης και προκλητικός. Ίσως νιώσεις ότι έχεις κολλήσει στα ίδια παλιά θέματα και μπορεί να μην κερδίζεις σύμφωνα με τα προσδοκίες σου. Επαναξιολόγησε τις στρατηγικές σου και σταμάτα να παρασύρεσαι από απαλές επιλογές. Όσον αφορά τα θέματα καρδιάς, είναι καιρός να αναζητήσεις διασκεδαστικά, ασυνήθιστα και αστεία θέματα για να συζητήσεις με τους φίλους σου και τον ερωτικό σύντροφο σου. Κάποια εποχιακά ζητήματα υγείας μπορεί να συνεχίσουν να σε ενοχλούν, επομένως πρέπει να κάνεις κάποια προσπάθεια για να διατηρήσεις την υγεία σου σε καλή κατάσταση.

Ταύρος

Καθώς ξεκινά η βδομάδα το πλανητικό σκηνικό θα φέρει μερικές νέες ευκαιρίες στο δρόμο σου. Ωστόσο θα υπάρξουν ορισμένα ζητήματα στα οποία μπορεί να επιδοθείς σε διαφωνίες και αυτό να επηρεάσει την πρόοδο σου. Το μεταγενέστερο μέρος, είναι πιθανό να είναι ευνοϊκό για να κάνεις κάποιες σημαντικές κινήσεις, ιδιαίτερα αν ασχολείσαι περισσότερο με επαγγελματικές δραστηριότητες. Η επίδραση των πλανητών δείχνει σταθερά κέρδη, συμπεριλαμβανομένων των επενδύσεων ή του παθητικού εισοδήματος. Ένα εμπόδιο στο δρόμο προς την υλική ευημερία μπορεί να είναι οι παθιασμένες ή παρορμητικές ενέργειες σου. Το 2ο μισό της εβδομάδας θα είναι ευεργετικό και θα βρεθείς σε μια σταθερή και υγιή σχέση με τον αγαπημένο σου. Οι επόμενες μέρες μπορεί να σε αναγκάσουν να επικεντρωθείς στη βελτίωση των συνηθειών και στη μετάβαση σε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Δίδυμοι

Ο Ερμής αν και ανάδρομος, φέρνει θετική δυναμική αυτή τη βδομάδα για να κάνεις κάποιες σημαντικές κινήσεις καριέρας. Είναι μια καλή στιγμή για να παρακολουθήσεις κάποιες πολλά υποσχόμενες επαφές που μπορεί να έχεις κάνει πρόσφατα. Εάν σε ταλαιπωρούν οικονομικά θέματα, τότε θα πρέπει να απελευθερώσεις τις έξυπνες ιδέες σου και να προσπαθήσεις να αποκομίσεις περισσότερα κέρδη από αυτές τις ιδέες. Θα χρειαστεί επίσης να εστιάσεις περισσότερο στη σχέση με τον αγαπημένο σου, καθώς αυτή θα μπορούσε να είναι μια στιγμή να είσαι σοβαρή και να αναλάβεις τη ευθύνη που σου αναλογεί. Εάν είσαι μόνη, παλιές ή νέες γνωριμίες ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σου. Η επίδραση του Ερμή μπορεί να σε κρατήσει σε καλή διάθεση και έντονη κοινωνικότητα. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτική με ορισμένα πράγματα που σχετίζονται με τα λάθη του παρελθόντος.

Καρκίνος

Η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει με κάποιες αναταραχές, αλλά δε θα πρέπει να απογοητευτείς καθώς οι πλανήτες τείνουν να φέρνουν την ευαλωτότητα σου στην επιφάνεια. Καθώς οι μέρες προχωρούν η περίοδος γύρω στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να είναι μια συναρπαστική στιγμή για σένα και θα είσαι σε θέση για την ολοκλήρωση οποιωνδήποτε μακροπρόθεσμων στόχων και έργων. Το δέσιμο με τον αγαπημένο σου είναι ελαφρύ και διασκεδαστικό και ως εκ τούτου, θα σταματήσεις να νιώθεις την ανάγκη να συγκρατείς τον εαυτό σου. Προσπάθησε να κάνεις τα θεμέλια της σχέσης σου πιο ισχυρά χτίζοντας την τούβλο – τούβλο. Εάν είσαι μόνη, μια επανασύνδεση είναι ένα πιθανό σενάριο, αλλά καλό θα ήταν πριν πάρεις την όποια απόφαση να βάλεις τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες σε προτεραιότητα. Φτάνοντας η βδομάδα προς το τέλος της οι πλανητικές επιρροές φέρνουν ενθουσιασμό και ρομαντισμό στη ζωή σου.

Λέων

Η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει με θετικότητα, αλλά στη συνέχεια θα υπάρξει ένταση στην επικοινωνία και μπορεί να είσαι επιρρεπής στην εξαπάτηση. Οι πλανητικές κινήσεις υποδεικνύουν μια ευημερούσα έναρξη της βδομάδας και στα επαγγελματικά, με αναμενόμενες αποδόσεις. Ωστόσο η επικοινωνία είναι αυτή που χρειάζεται προσοχή, κυρίως με συνεργάτες και ανώτερους. Κάνε ένα βήμα πίσω και σκέψου όλες τις συνέπειες πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Η παρέμβαση ξένων, τρίτων προσώπων μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις με την οικογένεια, αλλά και με τον ερωτικό σύντροφο σου. Γι’ αυτό κράτησε τους μακριά και μην επηρεάζεσαι από τις απόψεις τους. Εάν είσαι μόνη, η ενέργεια και η δυναμικότητα σου σε κάνει πόλο έλξης για τους άλλους. Θυμήσου ωστόσο ότι η αληθινή αγάπη αξίζει την αναμονή.

Παρθένος

Αυτή τη βδομάδα θα νιώσεις ένα ισχυρό αίσθημα αυτοπεποίθησης και αποφασιστικότητας, το οποίο θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τυχόν προκλήσεις που θα συναντήσεις. Όσον αφορά την καριέρα σου, μπορεί να συναντήσεις κάποιες απροσδόκητες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ανάπτυξη και επιτυχία. Να είσαι ανοιχτή στην ανάληψη νέων ευθυνών και μη φοβηθείς να βγεις από τη ζώνη άνεσης σου. Να θυμάσαι πως η επικοινωνία είναι το κλειδί, γι’ αυτό φρόντισε να εκφράζεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου καθαρά και να ακούσεις τι έχουν να σου πουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά και οι συνεργάτες. Αυτό θα βοηθήσει στην ενίσχυση των δεσμών σου και θα σας φέρουν πιο κοντά. Οικονομικά, μπορεί να παρουσιαστούν κάποια απρόσμενα έξοδα. Ωστόσο με προσεκτικό προγραμματισμό θα μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις χωρίς μεγάλες συνέπειες.

Ζυγός

Αυτή τη βδομάδα μπορεί να νιώσεις λίγο κολλημένη. Ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δε θα υπάρξουν ευκαιρίες για ανάπτυξη και πρόοδο. Όσον αφορά τις σχέσεις σου μπορεί να αισθάνεσαι διχασμένη ανάμεσα σε διαφορετικούς ανθρώπους ή καταστάσεις. Είναι σημαντικό να εμπιστευτείς το ένστικτο σου και να λαμβάνεις αποφάσεις που είναι καλύτερες για σένα, ακόμα και αν δεν ευχαριστούν τους άλλους. Στα επαγγελματικά μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες προκλήσεις που απαιτούν να βρεις μια ισορροπία μεταξύ της προσωπικής και επαγγελματικής σου ζωής. Είναι σημαντικό να δώσεις προτεραιότητα στην ευημερία σου και να μην αφήσεις την εργασία να σε εξαντλήσει εντελώς. Είναι επίσης μια καλή εβδομάδα για να επανεκτιμήσεις τον οικονομικό προϋπολογισμό σου και να κάνεις τις απαραίτητες προσαρμογές. Η ερωτική σου ζωή φαίνεται να είναι ενδιαφέρουσα είτε διατηρείς μια μόνιμη σχέση, είτε είσαι μόνη.

Σκορπιός

Αυτή τη βδομάδα θα μπορέσεις να σημειώσεις σταθερή πρόοδο στα εργασιακά. Εάν δραστηριοποιείσαι επιχειρηματικά θα πρέπει να εξερευνήσεις νέα πράγματα για να μπορέσεις να αυξήσεις ή να επεκτείνεις την επιχείρηση σου. Λόγω της άφθονης υποστήριξης του Δία μπορεί να ανυπομονείς να απολαύσεις οικονομικά κέρδη, αλλά καλό θα ήταν να συγκρατήσεις τη λαχτάρα σου και να κινηθείς συγκρατημένα. Λόγο της Αφροδίτης από το ζώδιο του Κριού, οι ρομαντικές συζητήσεις μπορούν να δημιουργήσουν υπέροχες μέρες με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εάν είσαι μόνη, μπορεί να βρεις τον εαυτό σου να προσελκύει νέους θαυμαστές, γι’ αυτό διατήρησε ανοιχτό το μυαλό και την καρδιά σου. Ωστόσο είναι σημαντικό να κάνεις διαλλείματα κα να χαλαρώνεις όταν χρειάζεται, καθώς το άγχος μπορεί να επηρεάσει την ευεξία σου. Γενικά είναι μια εβδομάδα γεμάτη θετική ενέργεια και ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς.

Τοξότης

Αυτή η βδομάδα μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σου και ως εκ τούτου είναι πιθανό να βελτιώσεις τη θέση σου κυρίως στο χώρο εργασίας. Ωστόσο ο Κρόνος θα σε αναγκάσει να φέρεις περισσότερη πειθαρχία που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μια ισχυρή βάση για μελλοντική ανάπτυξη. Χρησιμοποίησε την περίοδο για να δείξεις τις ικανότητες σου και να αντιμετωπίσεις νέες προκλήσεις. Είσαι ικανή να πετύχεις σπουδαία πράγματα. Η ερωτική σου ζωή θα είναι υπέροχη, καθώς νιώθεις έντονο πάθος και ενθουσιασμό. Μια ανανεωμένη αίσθηση αγάπης και τρυφερότητας με τον ερωτικό σύντροφο σου σε βάζουν στη διαδικασία να σκεφτείς το επόμενο βήμα. Εάν είσαι μόνη, διατήρησε ανοιχτό μυαλό σε νέες εμπειρίες, εμπιστεύσου το ένστικτο σου και ακολούθησε την καρδιά σου. Ωστόσο να έχεις υπόψη σου τυχόν παρορμητικές αποφάσεις ή ενέργειες. Αφιέρωσε χρόνο για να γνωρίσεις πραγματικά κάποιον πριν δεσμευτείς για οτιδήποτε σοβαρό.

Αιγόκερως

Προετοιμάσου για κάποιες προκλήσεις και εμπόδια στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Ίσως νιώσεις λίγο αβέβαιη για τις αποφάσεις και τις ικανότητες σου, όμως είναι κάτι που δε διαρκέσει πολύ. Οι αβεβαιότητες θα εξασθενήσουν σταδιακά όσο οι μέρες κυλούν. Επομένως είναι σημαντικό να παραμείνεις σε εγρήγορση και προετοιμασμένη για τυχόν απροσδόκητες καταστάσεις. Είναι σημαντικό επίσης να είσαι προσεκτική και να αποφύγεις παρορμητικές αποφάσεις τόσο στα εργασιακά όσο και τα οικονομικά. Λίγο συγκρατημένη και εσωστρεφής φαίνεται να είσαι σε συναισθηματικό – ερωτικό επίπεδο. Η συνηθισμένη ένταση και το πάθος που νιώθεις στη σχέση σου μπορεί να έρθουν σε δεύτερη μοίρα, καθώς επικεντρώνεσαι στην προσωπική σου ανάπτυξη και αυτοστοχασμό. Αυτή είναι μια εξαιρετική ωστόσο στιγμή για να κάνεις ένα βήμα πίσω και να αξιολογήσεις τις τρέχουσες σχέσεις σου, τόσο τις ρομαντικές όσο και τις πλατωνικές και να προσδιορίσεις εάν πραγματικά εξυπηρετούν το δικό σου καλό και επιθυμίες.

Υδροχόος

Αυτή τη βδομάδα θα βιώσεις μια αίσθηση εξαιρετικής ενέργειας και ενθουσιασμού. Οι μέρες είναι γεμάτες με θετικές δονήσεις και ανανεωμένη αίσθηση σκοπού. Μπορεί να αισθάνεσαι πιο δημιουργική και εμπνευσμένη και αυτό θα αντικατοπτρίζεται στη δουλειά και στα προσωπικά σου έργα. Όσον αφορά τις σχέσεις σου αυτή η βδομάδα, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συνδεθείς με αγαπημένα πρόσωπα και να ενισχύσεις τους δεσμούς σου. Μπορεί να βρεθείς να κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις με το σύντροφο σου που θα σας φέρουν πιο κοντά. Εάν είσαι μόνη, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βγάλεις τον εαυτό σου εκεί έξω και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους. Στα εργασιακά μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες προκλήσεις, αλλά μην τις αφήσεις να σε αποθαρρύνουν. Μείνε συγκεντρωμένη και αποφασισμένη και θα ξεπεράσεις τυχόν εμπόδια που θα συναντήσεις. Εμπιστεύσου τις ικανότητες σου και μη φοβάσαι να ρισκάρεις.

Ιχθύες

Αυτή τη βδομάδα μπορείς να περιμένεις μια μεγάλη συνολική ενέργεια και θετικές δονήσεις. Θα νιώσεις αυτοπεποίθηση και κίνητρο για να αντιμετωπίσεις τυχόν προκλήσεις που θα συναντήσεις. Η διαίσθηση σου θα ενισχυθεί και θα μπορείς να εμπιστεύεσαι το ένστικτο σου στη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Όσον αφορά την καριέρα σου μπορεί να λάβεις αναγνώριση ή έπαινο για τη σκληρή δουλειά και αφοσίωση σου. Χρησιμοποίησε αυτή την ευκαιρία για να αναδείξεις τα ταλέντα και τις δεξιότητες σου. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για δικτύωση και δημιουργία νέων συνδέσεων που θα μπορούσαν να σε ωφελήσουν στο μέλλον. Στις σχέσεις σου η επικοινωνία θα είναι το κλειδί. Να είσαι ειλικρινής και ανοιχτή με τους αγαπημένους σου και θα δεις τις σχέσεις σου να δυναμώνουν. Εάν είχες συγκρούσεις, τώρα είναι η ώρα να τις επιλύσεις και να προχωρήσεις. Οικονομικά, μπορεί να λάβεις απροσδόκητα εισοδήματα ή να έχεις μια τύχη όταν πρόκειται για χρηματικά θέματα.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: @gigihadid

Read More

And More