Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (8 έως 14 Αυγούστου 2022)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται αυτήν τη βδομάδα επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών και διαπροσωπικών σχέσεων σου, γι’ αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική σε υποθέσεις που αφορούν στον προϋπολογισμό ή την τακτοποίηση τους. Αρκετές συζητήσεις που αφορούν επίσης στον οικονομικό σου τομέα φαίνεται να προκύπτουν στα εργασιακά. Υπερασπίσου τα δικαιώματα σου χωρίς να ανεβάσεις τους τόνους ή να δημιουργήσεις αντιπαραθέσεις. Οι συναισθηματικές σου ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο, γι’ αυτό και φαίνεται να ζητάς περισσότερα από τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται να προκύψει στη ζωή σου μια νέα γνωριμία που αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς και να δώσεις μια ευκαιρία στον εαυτό σου, αλλά και στον ενδιαφερόμενο.

Ταύρος
Μια πανσέληνος πραγματοποιείται αυτήν τη βδομάδα στο ζώδιο του Υδροχόου στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών σου. Βλέποντας και κρίνοντας τα πράγματα με μεγαλύτερη αντικειμενικότητα μπορείς να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον σου. Τα επαγγελματικά και η καριέρα σου είναι στο απόλυτο επίκεντρο σου αυτήν τη βδομάδα. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις και τους διαξιφισμούς και υπερασπίσου τα συμφέροντα σου διατηρώντας χαμηλούς τους τόνους. Στιγμές έντασης αντιμετώπισε τες με θετική διάθεση. Μην αφήσεις το άγχος και τους προβληματισμούς των προσωπικών υποθέσεων σου να επηρεάσουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Τις στιγμές που είσαι μαζί του απόλαυσε τις καλοκαιριάτικες βραδιές αδειάζοντας το μυαλό σου από περίπλοκες σκέψεις. Εσύ που είσαι μόνη, η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο ανάμεσα σε σένα και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, γι’ αυτό πρόσεξε τον τρόπο με τον οποίο τον διεκδικείς.

Δίδυμοι
Αν και βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού οι υποχρεώσεις σου είναι αρκετές και κάποιες από αυτές δυστυχώς δεν παίρνουν αναβολή. Το να αισθάνεσαι καλά και να έχεις αυτοπεποίθηση είναι σημαντικό για τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις εργασιακές υποθέσεις σου. Απόφυγε την εμπλοκή σου σε παρασκηνιακές καταστάσεις και μην εκφράζεις την πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό σου. Συνέχισε να είσαι ειλικρινής με τον αγαπημένο σου προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σας. Αν νιώθεις πως πρέπει να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα επιδίωξε τις συζητήσεις κρατώντας χαμηλούς και ήπιους τόνους. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου την προσέγγιση του προσώπου που σε ενδιαφέρει δείχνοντας διαλλακτικότητα και διπλωματία.

Καρκίνος
Αυτήν τη βδομάδα έρχονται στην απόλυτη προτεραιότητα σου οι φιλικές και αισθηματικές υποθέσεις σου. Οι συνδέσεις, το κοινωνικό δίκτυο ή οι συνεργάτες σου μπορεί να αποτελέσουν πηγή ανάπτυξης για εσένα, ενδεχομένως φέρνοντας μετασχηματιστικές και νέες δημιουργικές ευκαιρίες. Πόνταρε στην επικοινωνιακή σου ικανότητα που ενισχύεται στα τέλη της εβδομάδας και δημιούργησε τις ανάλογες προϋποθέσεις για τα πολυπόθητα εργασιακά σχέδια σου. Στιγμές έντασης αντιμετώπισε τες με ψυχραιμία και μην διακινδυνεύεις το προφίλ σου. Απόφυγε συζητήσεις και την επαναφορά παρελθοντικών ζητημάτων στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Μαζί με τις θερμοκρασίες ανεβάστε και το ερωτικό θερμόμετρο. Εσύ που είσαι μόνη, στα τέλη της εβδομάδας μην ξαφνιαστείς αν διαπιστώσεις πως μια φιλική σου σχέση αλλάξει μορφή.

Λέων
Η Πανσέληνος της εβδομάδας που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου θέτει στην προτεραιότητα σου θέματα που αφορούν στα εργασιακά και οικογενειακά σου. Είτε πρόκειται για αλλαγές στο σπίτι, είτε για ένα δράμα στα μέλη της οικογένειας ή κάποιες αναμνήσεις που επανέρχονται, αξίζει τον κόπο να επεξεργαστείς τα συναισθήματα σου και να βρεις τις ανάλογες λύσεις ή τρόπους αντιμετώπισης τους. Φρόντισε να συγκεντρωθείς περισσότερο στα εργασιακά έτσι ώστε να αποφύγεις λάθη. Τακτοποίησε εκκρεμότητες που έχουν παραμείνει ήδη πολύ στο συρτάρι και προτίμησε τα τέλη της εβδομάδας εάν επιδιώκεις την εφαρμογή αλλαγών. Μην γίνεσαι τόσο επικριτική με τον ερωτικό σύντροφο σου. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις αντιπαραθέσεις μαζί του και φρόντισε να περάσετε όσο πιο ήρεμα και όμορφα μπορείτε. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα απ’ το οικείο σου περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκύψει ένας μεγάλος έρωτας.

Παρθένος
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται αυτήν τη βδομάδα στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνει στο προσκήνιο κάποια ξεκαθαρίσματα που αφορούν κυρίως στο άμεσο περιβάλλον σου, γι’ αυτό και εμπεριέχει πολλές συζητήσεις που πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία και αντικειμενικότητα. Δύσκολα θα καταφέρεις να διατηρήσεις τον προγραμματισμό σου στα εργασιακά αυτήν τη βδομάδα, καθώς το μυαλό σου ταξιδεύει αν δεν είσαι ήδη διακοπές. Έκτακτες υποχρεώσεις, ίσως και την τελευταία στιγμή σε αποδιοργανώνουν. Μην αφήνεις θέματα τρίτων προσώπων να επηρεάζουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Κάνε όσο πιο ανάλαφρο μπορείς το κλίμα μεταξύ σας και απολαύστε το καλοκαιράκι σας. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να περάσεις καλά και αποστασιοποιήσου λιγάκι απ’ το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το φλερτ που δεν λείπει σε κάνει να περνάς όμορφα.

Ζυγός
Αρκετά θέματα ή και εξελίξεις αυτήν τη βδομάδα πιθανά να σου δημιουργήσουν ανησυχία. Η πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου σε καλεί να αφουγκραστείς τις προσωπικές σου ανάγκες, επιθυμίες και συναισθήματα έτσι ώστε να μπορέσεις να ασχοληθείς μ’ αυτά και να ηρεμήσεις. Μια δυσκολία συγκέντρωσης στα εργασιακά μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη. Ασχολήσου με ένα – ένα τα θέματα και τις υποχρεώσεις σου και μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα μαζί. Διατήρησε το καλό κλίμα στις σχέσεις με συναδέλφους και στην ανάγκη μην διστάσεις να ζητήσεις τη βοήθεια τους. Η επικοινωνία με τον ερωτικό σύντροφο σου χρειάζεται αυτήν τη βδομάδα προσοχή, καθώς είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις κυριολεκτικά απ’ το τίποτα. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για μια επαναπροσέγγιση του παρελθόντος. Κάποιες εκκρεμότητες πρέπει να κλείσουν έτσι ώστε να ξέρεις αν αξίζει τον κόπο να περιμένεις ή να προχωρήσεις μπροστά.

Σκορπιός
Οι διαπροσωπικές σχέσεις σου είναι αυτές που θα αποσπάσουν το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντος σου αυτήν τη βδομάδα. Κάνε τα ξεκαθαρίσματα σου βάζοντας σε προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες χωρίς να επηρεάζεσαι απ’ τους εξωτερικούς θορύβους. Ήρθε η ώρα να βρεις μια ισορροπία μεταξύ αυτού που δίνεις και αυτού που παίρνεις από συνεργασίες και δεσμεύσεις. Αν χρειαστεί να διακόψεις κάποιες συνεργασίες, κάνε το χωρίς φωνές, αντιδράσεις και εντάσεις. Ο λόγος σου είναι ισχυρός και μπορείς να θέσεις τα όρια σου. Μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή στη σχέση με τον αγαπημένο σου, καθώς συναισθηματικά είστε δεμένοι. Μην φτάσετε στα άκρα για μικρές ίσως και ασήμαντες λεπτομέρειες. Εσύ που είσαι μόνη, μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα και μην είσαι τόσο επικριτική με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Προτίμησε αυτήν τη βδομάδα να αποστασιοποιηθείς κατά κάποιον τρόπο και να μην εκφράζεις την πρώτη σκέψη σου.

Τοξότης
Η ευελιξία είναι το κλειδί της επιτυχίας για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις επάξια στις απαιτήσεις και τις υποθέσεις σου, αλλά να απολαύσεις και τις διακοπές σου. Κάποιες αναπροσαρμογές στα εργασιακά ή επαναξιολογήσεις κρίνονται απαραίτητες αυτήν τη βδομάδα. Ο εκνευρισμός φαίνεται να γίνεται καθημερινότητα κι αυτό επηρεάζει άμεσα την ψυχολογία σου. Επιβράδυνε όσο μπορείς την προώθηση των σχεδίων σου κι άφησε τον χρόνο να ωριμάσει σωστά τις προϋποθέσεις. Εξοικονόμησε μικρά ενδιάμεσα διαλείμματα για καλύτερες επιδόσεις. Όσο δύσκολο και να σου φαίνεται θα πρέπει να μοιράσεις τον χρόνο σου σωστά έτσι ώστε να αφιερώσεις στον αγαπημένο σου ουσιαστικό χρόνο. Εσύ που είσαι μόνη, σου διαφεύγουν ευκαιρίες που δεν θα έπρεπε.

Αιγόκερος
Η εβδομάδα φέρνει αρκετά καλές και θετικές εξελίξεις στις υποθέσεις σου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως λείπουν οι εντάσεις ή οι ανησυχίες για τα μελλοντικά σχέδια σου. Ο τρόπος σκέψης σου αλλάζει κι έχεις τη δυνατότητα να κρίνεις από μια άλλη σκοπιά, πιο θετική κάποια πράγματα. Οι ιδέες ή οι στρατηγικές σου στα εργασιακά μπορεί να μην είναι κατάλληλη η στιγμή για να εφαρμοστούν, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να τις εγκαταλείψεις. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να μάθεις τι θα πει υπομονή και να περιμένεις να δράσεις την κατάλληλη στιγμή. Η επικοινωνία με τον ερωτικό σύντροφο σου αυτήν τη βδομάδα χρειάζεται προσοχή καθώς κάποιες συζητήσεις μπορεί να παρεκτραπούν και να φέρουν τα αντίθετα απ’ τα επιθυμητά αποτελέσματα. Προτίμησε να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την ηρεμία. Εσύ που είσαι μόνη, οι εκπλήξεις δεν λείπουν καθώς και οι νέες γνωριμίες. Όλα τα σενάρια είναι πιθανά και όλα μπορούν να συμβούν.

Υδροχόος
Αρκετά είναι τα θέματα που θα σε απασχολήσουν αυτήν τη βδομάδα, όμως έχεις τη δυνατότητα να τα ελέγξεις και να τα διατηρήσεις σε ισορροπία, αν όχι να τα επιλύσεις. Η Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο σου δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους και να λύσεις παλιές παρεξηγήσεις. Αρκετές εργασιακές εκκρεμότητες κάνουν την επανεμφάνιση τους και θα χρειαστεί να καταβάλλεις έξτρα προσπάθεια και ίσως περισσότερο χρόνο προκειμένου να τις διευθετήσεις. Σε καμία περίπτωση όμως μην παίζεις με τις αντοχές σου. Έχεις την τάση να κλείνεσαι στον εαυτό σου αυτήν τη βδομάδα κι αυτή η στάση σου να δημιουργήσει ανασφάλεια στον ερωτικό σύντροφο σου. Είναι προτιμότερο να μοιραστείς μαζί του τους όποιους προβληματισμούς σου και φυσικά να λάβεις υπόψη σου τις απόψεις και συμβουλές του. Εσύ που είσαι μόνη, αυτήν τη βδομάδα αφιέρωσε τη περισσότερο στον εαυτό σου και απόλαυσε τους καλοκαιρινούς έρωτες, έστω κι αν είναι προσωρινοί.

Ιχθείς
Ο τρόπος επικοινωνίας σου με τους άλλους αυτήν τη βδομάδα είναι που χρειάζεται την προσοχή σου. Κάποιες παρεξηγήσεις θα επιβαρύνουν την ψυχολογία σου. Για την ώρα προτίμησε να αφήσεις λιγάκι τα σχέδια σου πίσω και να απολαύσεις τις μέρες που απαιτούν χαλάρωση. Θα χρειαστεί κόπος και επιπλέον χρόνος για να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις τις εργασιακές υποχρεώσεις σου, όμως διατίθεσαι να το κάνεις προκειμένου να μην αφήσεις εκκρεμότητες. Σημαντικές συζητήσεις ή κρίσιμες αποφάσεις μετάθεσε τες για τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας που σαφώς η επικοινωνία σου βελτιώνεται. Εστίασε το ενδιαφέρον σου στον ερωτικό σύντροφο σου τις ώρες τουλάχιστον που βρίσκεσαι μαζί του και μην μπλέκεις ανάμεσα σας τα όσα προσωπικά σε απασχολούν. Εσύ που είσαι μόνη, μια παλιά ιστορία ή ένας παλιός έρωτας ίσως να αναθερμανθεί.

Read More

And More