Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (8 έως 14 Φεβρουαρίου 2021)

Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο ανάδρομος Ερμής με τον Ουρανό αυτήν τη βδομάδα απαιτούν την προσοχή σου στον τρόπο επικοινωνίας σου, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά. Στις 11/2 η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου βοηθά σε νέα ξεκινήματα και συλλογικά επαγγελματικά σχέδια. Κάποιες ανατροπές στα εργασιακά σχέδιά σου χρειάζονται ψυχραιμία και υπομονή. Φρόντισε να είσαι ευέλικτη στις συζητήσεις, κυρίως σε αυτές  που αφορούν νέες προοπτικές και μελλοντικά σχέδια. Η επικοινωνία με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται επίσης προσοχή. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα λείψουν και οι όμορφες ρομαντικές στιγμές. Εσύ που είσαι μόνη, η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη δεν αποκλείεται να φέρει στο δρόμο σου έναν έρωτα από το παρελθόν.

 

Ταύρος
Έχεις έντονα την τάση αυτήν τη βδομάδα να εκφράζεις τα συναισθήματά σου με ένταση, καθώς παλιά απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και σε πνίγουν. Η νέα Σελήνη στις 11/2 επηρεάζει τον τομέα των εργασιακών σου. Οι φιλοδοξίες σου αυξάνονται όμως θα πρέπει να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου και να κινήσεις τα νήματα με αργούς και σταθερούς ρυθμούς. Κάποιες εκκρεμότητες δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια που θα πρέπει να διευθετήσεις. Αυτό σημαίνει πίεση χρόνου και έξτρα προσπάθεια την οποία διατίθεσαι να καταβάλλεις. Εντάσεις προβλέπονται στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου καθώς οι λέξεις παρερμηνεύονται και προκαλούν θυμό και εκρήξεις. Απόφυγε τις περίπλοκες συζητήσεις και φρόντισε να προσθέσεις καλοπέραση και ευχάριστες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σας. Εσύ που είσαι μόνη, παρελθοντικές καταστάσεις και πρόσωπα έχουν την τάση να επανεμφανίζονται.

 

Δίδυμοι
Αυτήν τη βδομάδα καλείσαι να αντιμετωπίσεις παλιές εκκρεμότητες που επανέρχονται στο προσκήνιο και σου προκαλούν ένταση, καθώς σε βγάζουν από τον προγραμματισμό σου. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου στις 11/2 ενεργοποιεί τον τομέα των εργασιακών και της καριέρας σου. Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες αυξάνονται και παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες εξέλιξης, οι οποίες όμως χρειάζονται προσοχή καθώς υπάρχουν και δύσκολες όψεις που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις με ανώτερους σου. Κράτησε τρίτα πρόσωπα μακριά από τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες. Εσύ που είσαι μόνη, ετοιμάσου να υποδεχτείς τον πρώην σου. Η επικοινωνία μαζί του αναζωπυρώνει το συναίσθημα και δεν αποκλείεται να σε επηρεάσει.

 

Καρκίνος
Κάποια ζητήματα αυτήν τη βδομάδα που προέρχονται από το παρελθόν δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσουν άγχος και εκνευρισμό. Διατήρησε την υπομονή σου και προσπάθησε να ανταποκριθείς στις όποιες απαιτήσεις με ψυχραιμία. Παρόλα αυτά έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που αφορούν στα οικονομικά, καθώς μπορείς να πετύχεις πολλά. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 11/2 στο ζώδιο του Υδροχόου σε κάνει πιο ευάλωτη συναισθηματικά. Κάποιες ανατροπές στα εργασιακά σχέδια σου μπορεί να σε βοηθήσουν να δεις από μια άλλη σκοπιά τα πράγματα, να εντοπίσεις τις ευκαιρίες και να βρεθείς χωρίς να το καταλάβεις ένα βήμα πιο κοντά στα φιλόδοξα σχέδιά σου. Χρησιμοποίησε σωστά την επικοινωνιακή σου ικανότητα για καλύτερα αποτελέσματα. Εάν η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου έχει προχωρήσει τόσο ώστε να έχετε κοινό πορτοφόλι αποφύγετε τις συζητήσεις περί χρημάτων. Εστιάστε το ενδιαφέρον σας σε ευχάριστες δραστηριότητες και αποφύγετε κακοτοπιές που μπορεί να σας φέρουν σε ρήξη. Εσύ που είσαι μόνη, κάτι από το παρελθόν φαίνεται να αναθερμαίνεται.

 

Λέων
Αυτήν τη βδομάδα τα γεγονότα, οι εξελίξεις αλλά και το πλανητικό σκηνικό κάνουν ένα μικρό τεστ στα νεύρα σου, καθώς καλείσαι να αντιμετωπίσεις εμπόδια και θέματα που θα σε οδηγήσουν σε αντιδράσεις. Η νέα Σελήνη στις 11/2 που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου και τον άξονά σου, ενεργοποιούν τον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών σου. Αναθεωρήσεις και παρανοήσεις στα εργασιακά με τον ανάδρομο Ερμή διαταράσσουν την ατμόσφαιρα. Προσπάθησε να διατηρήσεις νηφάλια την σκέψη σου έτσι ώστε να έχεις και τις σωστές αντιδράσεις. Μέσα σε όλο αυτό το χάος που επικρατεί να θυμάσαι πως υπάρχουν και ευκαιρίες που πρέπει να αξιολογήσεις σωστά. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, σου παρέχει την ασφάλεια και τη ζεστασιά που χρειάζεσαι αυτήν την περίοδο της ζωής σου. Άνοιξέ του την καρδιά σου, μοιραστείτε σκέψεις, επιθυμίες και ανάγκες και να είσαι βέβαιη πως θα νιώσετε πολύ πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Εσύ που είσαι μόνη, η σύνοδος του Ερμή και της Αφροδίτης δεν αποκλείεται να επαναφέρει παρελθοντικά κεφάλαια στη ζωή σου.

Παρθένος
Η κούραση και ο εκνευρισμός στις καθημερινές ρουτίνες και υποχρεώσεις σου συνεχίζονται και αυτήν τη βδομάδα, για αυτό και θα πρέπει να εξοικονομείς προσωπικό χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση. Στις 11/2 πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου. Σε αυτή συμμετέχει και ο κυβερνήτης σου ο οποίος κινείται ανάδρομα και φέρνει στο προσκήνιο μικροπροβλήματα, καθυστερήσεις και πιθανές παρανοήσεις. Φρόντισε να είσαι σαφής σε αυτά που εκφράζεις κυρίως στα εργασιακά και μην καταλήγεις σε εύκολα και γρήγορα συμπεράσματα. Ίσως χρειαστεί ή οι συνθήκες να σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις κάποια σχέδια ή ενέργειές σου. Δες το σαν μια ευκαιρία να κάνεις ίσως κάποιες διορθωτικές κινήσεις έτσι ώστε να εξασφαλίσεις την αρμονία και την επιτυχία σου μακροπρόθεσμα. Μην περιμένεις από τον ερωτικό σύντροφό σου να σου φτιάξει τη διάθεση. Πάρε πρωτοβουλίες κι εσύ και με την ευκαιρία του Αγίου Βαλεντίνου στο τέλος της εβδομάδας αναζωπύρωσε το πάθος και το ρομαντισμό στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια παρελθοντική κατάσταση ή πρόσωπο κερδίζει ξανά το ενδιαφέρον σου.

 

Ζυγός
Έχεις μπροστά σου μια εξαιρετικά δημιουργική εβδομάδα που όμως έχει τις ανατροπές και τις ιδιαιτερότητές της. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου στις 11/2 εστιάζει το ενδιαφέρον σου στον τομέα των αισθηματικών και ερωτικών σου. Μεγάλα πάθη, νέοι και παλιοί έρωτες έρχονται στο προσκήνιο δίνοντάς σου τη δυνατότητα να χαράξεις μια νέα πορεία και να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου. Ευκαιρία λοιπόν να αναθερμάνεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου θέτοντας νέες, πιο σταθερές βάσεις στη σχέση σας ή να ξεκαθαρίσεις θέματα και πρόσωπα που έρχονται από το παρελθόν. Η επαγγελματική σου πορεία ή η εξέλιξη της καριέρας σου αυτήν τη βδομάδα περνά σε δεύτερη μοίρα για αυτό και η εβδομάδα παρά τις εντάσεις της και τις πιθανές ανατροπές της περνά σχετικά εύκολα. Προσοχή μόνο χρειάζεται ο τρόπος που επικοινωνείς με συναδέλφους.

 

Σκορπιός
Αρκετή ένταση κουβαλά η νέα εβδομάδα καθώς καλείσαι να αντιμετωπίσεις πολλές εκκρεμότητες σε διάφορους τομείς της ζωής σου που χρειάζονται άμεση διευθέτηση. Η νέα Σελήνη στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακές υποθέσεις και στο σπίτι. Αν και έχεις την ανάγκη να βρεθείς πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου μαζί τους ο ανάδρομος Ερμής που συμμετέχει στη νέα Σελήνη, χρειάζεται προσοχή κυρίως στον τρόπο επικοινωνίας και συναισθηματικής έκφρασης. Αρκετή κούραση, πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις σε περιμένουν στα εργασιακά, για αυτό φρόντισε να είσαι συγκεντρωμένη και οργανωμένη. Αν θέλεις να κάνεις μια σοβαρή κουβέντα με τον ερωτικό σύντροφό σου προκειμένου να λύσετε κάποια παρελθοντικά θέματα, προτίμησε τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας που οι ενέργειες είναι θετικότερες. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως ο Άγιος Βαλεντίνος να προκαλέσει μια αφορμή για επικοινωνία με άτομο του παρελθόντος.

 

Τοξότης
Υπομονετική θα πρέπει να είσαι αυτήν τη βδομάδα καθώς ο ανάδρομος Ερμής βάζει τις τρικλοποδιές του στον τρόπο επικοινωνίας σου με τους άλλους. Κάποιες εξελίξεις στις υποθέσεις σου πιθανά να μην είναι αυτές που περιμένεις, αυτό όμως δεν ανατρέπει τα σχέδιά σου. Αντίθετα σου δίνει την ευκαιρία αναθεώρησης και διόρθωσης. Μια δυσκολία συγκέντρωσής σου στα εργασιακά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και να σε εκθέσει, για αυτό θα χρειαστεί να καταβάλλεις προσπάθεια. Μικρά ενδιάμεσα διαλείμματα θα σε βοηθήσουν και θα σε κρατήσουν σε φόρμα. Αποφάσεις, υπογραφές και δεσμεύσεις είναι προτιμότερο να τις αναβάλλεις για αργότερα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 11/2 δίνει έμφαση στην επικοινωνία, η οποία όμως χρειάζεται προσοχή με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα. Όσο περνούν οι μέρες αρχίζετε να βρίσκεται τις ισορροπίες σας με τον ερωτικό σύντροφό σου. Το κλίμα αποκαθίσταται και το πάθος επανέρχεται. Εσύ που είσαι μόνη, η εβδομάδα φέρνει παρελθοντικές καταστάσεις και πρόσωπα στη ζωή σου.

 

Αιγόκερος
Μην επιτρέψεις σε απαισιόδοξες σκέψεις και παρελθοντικούς προβληματισμούς να χαλάσουν και να ρίξουν τη διάθεσή σου, καθώς και το να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σου απέναντι στους άλλους. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου στις 11/2 φέρνει τα οικονομικά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Αναζητάς τρόπους βελτίωσής τους όμως δεν είναι καιρός για σημαντικές αποφάσεις και ενέργειες. Προτίμησε να βάλεις τις υποχρεώσεις σου σε μια τάξη, έτσι ώστε να γνωρίζεις τι ακριβώς χρειάζεσαι. Οι επικοινωνιακές ικανότητές σου παρά την ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι ικανοποιητικές, για αυτό και μπορείς να κατευθύνεις την πορεία των εργασιακών σου καθώς και το να τακτοποιήσεις παλιές εκκρεμότητες. Μην πιέζεις και μην καταπιέζεις τον ερωτικό σύντροφό σου. Επίλεξε ευχάριστες δραστηριότητες και ουδέτερες συζητήσεις μαζί του έτσι ώστε να περάσει αυτό το λίγο δύσκολο διάστημα ανώδυνα. Εσύ που είσαι μόνη, οι αναμνήσεις του παρελθόντος μπορεί να σε οδηγήσουν στην αναζήτηση ενός προσώπου από το παρελθόν.

 

Υδροχόος
Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο αυτήν τη βδομάδα, νιώθεις έτοιμη να εφαρμόσεις τις αλλαγές και να αλλάξεις σελίδα στη ζωή σου. Επιδιώκεις ή επιθυμείς πράγματα για τα οποία θα πρέπει να είσαι προσεκτική, καθώς ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο κινείται ανάδρομα και δεν αποκλείεται να φέρει προβλήματα, καθυστερήσεις και ανατροπές. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις τις καλές σχέσεις με συναδέλφους και ανώτερους σου αυτό το διάστημα και να δείξεις διαλλακτικότητα στις συζητήσεις. Μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα στις συζητήσεις και μην προσπαθείς να επιβάλλεις τις απόψεις σου. Μια πρόταση νέας συνεργασίας είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο. Έχεις την τάση να αναμοχλεύεις παρελθοντικές καταστάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και διαφωνίες. Ευχάριστες συζητήσεις, κοινές δραστηριότητες θα σας φέρουν πιο κοντά και θα διατηρήσουν το καλό κλίμα μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως αξίζει τον κόπο να δώσεις μια ευκαιρία στο άτομο του παρελθόντος που σε πολιορκεί.

 

Ιχθείς
Μείνε σταθερή στις απόψεις και ιδέες σου και προτίμησε να μην τις συζητήσεις με τους άλλους. Ο διαφορετικός τρόπος που βλέπουν και αντιμετωπίζουν οι άλλοι τα πράγματα πιθανά να σε επηρεάσει και να σε μπερδέψει. Η νέα Σελήνη της εβδομάδας, σου δημιουργεί την  ανάγκη για ξεκούραση, χαλάρωση και φόρτιση των μπαταριών σου. Έχεις την τάση κάποια επαγγελματικά ζητήματα να τα αφήνεις στον αυτόματο πιλότο κι αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα. Κάνε μια προσπάθεια να συγκεντρωθείς περισσότερο και να μην αφήνεις εκκρεμότητες. Η επικοινωνία είναι ένας τομέας που συνεχίζει να χρειάζεται προσοχή κυρίως σε θέματα που αφορούν μελλοντικά σχέδια. Φρόντισε τον ερωτικό σύντροφό σου κι αν χρειαστεί δώσε περισσότερη προσοχή στις ανάγκες του προκειμένου να αποφύγεις γκρίνιες που δεν ξέρεις που θα καταλήξουν. Εσύ που είσαι μόνη, μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με ένα σημαντικό για τη ζωή σου παρελθοντικό πρόσωπο. Κάνε λίγη υπομονή γιατί πιθανά να το σκέφτεται κι εκείνος και να έχει την ίδια ανάγκη.

Read More

And More