Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 1 έως 7 Οκτωβρίου 2018)

Αυτήν την εβδομάδα ο πλανήτης Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομα, φέρνοντας όλα τα είδη των καρμικών προβλημάτων στην επιφάνεια για να τα επεξεργαστείτε. Η Αφροδίτη ξεκινάει τον φθινοπωρινό ύπνο της, την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, και θα διαρκέσει μέχρι τις 16 Νοεμβρίου. Θα ξεκινήσει στο ζώδιο του Σκορπιού, έτσι μπορείτε να περιμένετε τα πιο σκοτεινά προβλήματα της προσωπικής σας ζωής μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Η ζήλια, η κτητικότητα και οι γενικά περίπλοκες ερωτικές υποθέσεις πρόκειται να βιώσουν μια σημαντική αναθεώρηση. Η επούλωση είναι δυνατή για μερικούς. Για άλλους, θα είναι το τέλος μιας προβληματικής σχέσης. Δεν είναι όλα τόσο δυσοίωνα όμως, αυτή είναι μια θετική περίοδος για αλλαγές. Ξεκινήστε κάτι που έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας για αρκετό καιρό. Το σύμπαν είναι στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξει ό, τι καινούριο εγχείρημα πιστεύετε σθεναρά.

 

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα μπορεί να σας φορτώσει με πολλαπλές απαιτήσεις που προέρχονται από την εργασία σας αλλά και από αλλού. Παραμείνετε ήρεμοι και κάνετε το καλύτερό σας για να παραμείνετε οργανωμένοι. Αυτές είναι τυχερές μέρες για όσους βρίσκονται σε οποιαδήποτε εργασία εξυπηρέτησης που βοηθά στη μείωση του πόνου. Οι συνεργάτες σας μπορούν να σας βοηθήσουν καλύτερα εάν αισθάνεστε απροετοίμαστοι. Μια νέα και συναρπαστική ενέργεια διέπει τον τομέα των σχέσεών σας. Εάν είστε πάρα πολύ παθητικοί, το Σύμπαν σας δίνει ώθηση να ορίσετε όρια. Εάν είστε πολύ επιθετικοί, σας μαλακώνει λίγο. Αυτό είναι καλό και για τα οικονομικά, αφού όλοι βασιζόμαστε ο ένας στον άλλο για να αγοράζουμε και να πωλούμε αγαθά και υπηρεσίες. Αν είστε σε σχέση, ήρθε η ώρα για εσάς και το σύζυγό σας ή το σύντροφό σας να τακτοποιήσετε τα κοινά σας οικονομικά. Η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε ότι κάποια από τα πάθη και τις ερωτικές συνδέσεις που συνηθίζατε να μοιράζεστε έχουν διαλυθεί. Ένας από σας μπορεί να “κρατήσει Μανιάτικο” λόγω της δυσαρέσκειας που έχει, επειδή έχει την αίσθηση της έλλειψης ελέγχου σχετικά με ένα θέμα χρημάτων. Μιλήστε για αυτό και λύστε το.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή η εβδομάδα μπορεί να σας φέρει σε ένα σταυροδρόμι. Οι καταστάσεις υψηλού άγχους μπορούν να σας δώσουν την ευκαιρία να λύσετε τις εντάσεις ή τουλάχιστον να διευκρινίσετε την κατάστασή σας. Αλλάξτε ό, τι μπορείτε και δείξτε υπομονή μπροστά σε εμπόδια. Μπορεί να έχετε μια αρκετά ευερέθιστη στάση στο να κερδίσετε χρήματα τώρα. Αυτές είναι καλές μέρες για ένα διάλειμμα και λίγη ξεκούραση. Δραστηριότητα στον τομέα της απασχόλησης σας θα σας ωθήσει να είστε πιο υπεύθυνοι για το πώς κερδίζετε το εισόδημά σας. Μην προσπαθήσετε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας, ζητήστε βοήθεια από συναδέρφους. Εστιάστε στην καλή επικοινωνία και παρατηρήστε τα αδέλφια σας ή τους κοντινούς συγγενείς σας για ενδείξεις σχετικά με το πώς να προχωρήσετε. Μια σημαντική αναθεώρηση της σχέσης σας είναι προ των πυλών. Η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομα αυτήν την Παρασκευή. Εσείς και ο αγαπημένος σας θα είστε πολύ ικανοποιημένοι μαζί, αλλά θα βρεθείτε και σε μια περίπλοκη κατάσταση που πρέπει να λύσετε. Ζητήματα εμπιστοσύνης μπορεί να προκύψουν, καθώς και ένα γενικό αίσθημα ανασφάλειας σχετικά με τη μελλοντική κατεύθυνση της κοινής ζωής σας. Εάν είστε single, είναι πιθανό ότι θα έχετε την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με έναν πρώην. Και πάλι, δεν θα είναι απλό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια ώθηση ζεστής ενέργειας από το σύμπαν σας κατακλύζει αυτή την εβδομάδα. Αυτή συνδυάζει τις αρσενικές και θηλυκές ενέργειές σας με ειρηνικό, αρμονικό τρόπο και σας επιτρέπει να διασκεδάζετε με μέλη της οικογένειας και αγαπημένους φίλους. Ωστόσο, μια πτυχή σας χτυπά στην περιοχή που διέπει τα κέρδη και τις αξίες. Και τα δύο πρέπει να αναθεωρηθούν πριν μπορέσετε να δείτε πρόοδο. Τα γεγονότα θα ενθαρρύνουν ειλικρινείς συζητήσεις, αλλά θα μπορούσαν να υπάρξουν ορισμένες αντιπαραθέσεις. Είναι πολύ σημαντικό να οικοδομήσετε καλές σχέσεις εργασίας. Να είστε προσεκτικοί σχετικά με τις τυπικές διαδικασίες. Έχετε σοβαρούς λόγους να αισθάνεστε σίγουροι για τις ικανότητές σας. Αν νιώθετε ότι δίνετε πολλά για να πάρετε λίγα στη σχέση σας, τότε είναι πιθανό να αρχίσετε να απομακρύνεστε από το σύντροφό σας. Ίσως σταματήσετε να κάνετε κάποιες δουλειές σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάσταση. Αυτή είναι σίγουρα η περίοδος για να ισορροπηθούν οι όροι στη σχέση σας. Μπορεί να μην το κάνετε σωστά αυτήν την εβδομάδα, αλλά σίγουρα θα αρχίσετε να δοκιμάζετε τρόπους. Εναλλακτικά, αν ξεκινήσατε πρόσφατα ένα φλερτ στο χώρο εργασίας σας, μπορεί τώρα να αρχίσετε να το μετανιώνετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα έχετε πλανήτες που ανταγωνίζονται στον ουρανό και ο καθένας θέλει τα δικά του. Αυτή είναι μια πολύ θετική στιγμή για να δείτε τα αποτελέσματα της σκληρής σας δουλειάς. Μπορεί να είναι μια τυχερή περίοδος για να σμίξει ανθρώπους. Αναμείνετε να είστε ιδιαίτερα απασχολημένοι, αλλά κάντε το καλύτερό σας να μείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας. Η υπερβολική συζήτηση μπορεί να σας καθυστερήσει. Οι επιπλοκές ξεκινούν όταν οι άνθρωποι αισθάνονται παρεξηγημένοι ή ανασφαλείς. Είναι σημαντικό να αποφεύγετε τα κουτσομπολιά. Ένα επαγγελματικό ταξίδι αυτήν την εβδομάδα θα σας έκανε καλό. Ακολουθήστε τη φυσική σας περιέργεια. Να περιμένετε μια έκπληξη από το παρελθόν όσον αφορά στην ερωτική σας ζωή αυτήν την εβδομάδα. Η ανάδρομη Αφροδίτη θα φέρει πίσω έναν πρώην αγαπημένο από το παρελθόν. Το ερώτημα είναι, θέλετε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε αυτήν τη σχέση ή όχι; Και αν το κάνετε, θα βρείτε την ευτυχία ή απλώς θα προσπαθείτε μάταια; Ο χρόνος θα δείξει. Εάν είστε single, ίσως είστε πιο ανοιχτοί σε αυτήν την αναβίωση, αλλά αν είστε ήδη σε μια σχέση, ίσως να βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα πιθανό τρίγωνο. Χρειάζεται προσοχή.

 

ΛΕΩΝ
Ισχυρά αντίθετα ρεύματα αναστατώνουν την καθημερινότητά σας και σας κάνουν να αισθάνεστε ότι αυτή η εβδομάδα δεν θα τελειώσει ποτέ. Τα γεγονότα θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε κάποιο σταυροδρόμι. Οι ανησυχίες για την οικογένεια ή η αίσθηση ότι η δουλειά απορρόφα πολύ χρόνο από την προσωπική σας ζωή μπορεί να παίξει ρόλο στις αποφάσεις σου. Αν ψάχνατε για νέα δουλειά, είναι μια εξαιρετική στιγμή να ξεσκονίσετε το βιογραφικό σημείωμα και να το στείλετε. Αν αναζητάτε μια προαγωγή ή μια αύξηση, δημιουργήστε ένα φάκελο που τεκμηριώνει τα οφέλη που έχετε προσφέρει στην εταιρεία. Στη συνέχεια, ζητήστε συνάντηση. Μπορείτε να τα καταφέρετε. Εσείς και ο αγαπημένος σας πρέπει να εξετάσετε ορισμένα ζητήματα σχετικά με τα οικογενειακά σας θέματα. Μπορεί να υπάρχει κάποιος κοντινός σας που δεν εγκρίνει αυτή τη σχέση και αντίστροφα. Θα μπορούσε ακόμη και να αντιτίθενται σθεναρά στη σχέση σας και έχει κάνει πράγματα που τη σαμποτάρουν. Αυτή την εβδομάδα, όλα αυτά τα ζητήματα ίσως αναδυθούν πάλι και χρειαστούν αντιμετώπιση. Δεν θα είναι όμορφο, αλλά πρέπει να συμβεί. Μπορεί επίσης να προσπαθείτε να συμφωνήσετε με το σύντροφό σας για μια κίνηση ή μια αλλαγή στην τωρινή σας κατάσταση. Μην πάρετε τις τελικές αποφάσεις μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η υπερηφάνεια στη δουλειά σας μπορεί να σας κάνει πολύ απαιτητικούς αυτήν την εβδομάδα. Εάν μπορείτε να μοιραστείτε τα ενδιαφέροντά σας με ενθουσιασμό και χαμόγελο, μπορείτε να βρείτε την υποστήριξη που χρειάζεστε. Ορισμένες μέρες θα είναι αγχωτικές για όποιους επιμένουν στην τελειότητα. Μπορεί να χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα υπομονετικοί με έναν απαιτητικό πελάτη ή προϊστάμενο. Τα γεγονότα μπορεί να φέρουν μια μυστική ρομαντική έλξη με έναν συνάδελφο. Αυτή είναι μια θετική περίοδος για σύντομες διακοπές. Οι κινήσεις των πλανητών αυτήν την εβδομάδα καθιστούν πιο δύσκολη την εισροή χρημάτων που έχετε συνηθίσει. Το Σύμπαν περιορίζει τις ευκαιρίες σας και τα μετρητά που μπορείτε να αντλήσετε από αυτές, αλλά μην ανησυχείτε για αυτό. Τα κοινωνικά σας δίκτυα θα σας οδηγήσουν σε λύσεις, παραπέμποντάς σας σε νέους πελάτες, προειδοποιώντας σας για νέες θέσεις εργασίας και δανείζοντάς σας χρήματα. Μια σημαντική απόφαση για την ερωτική σας ζωή έχει κολλήσει εντελώς, και σας κάνει να αισθάνεστε άβολα. Συνήθως έχετε στον έλεγχο της ζωής σας και θέλετε να σχεδιάζετε από πριν τα πάντα. Αλλά τώρα, το σύμπαν έχει αποφασίσει ότι ο πρέπει να αλλάξετε τρόπο σκέψης. Η ανάδρομη Αφροδίτη θα επηρεάσει τον τομέα επικοινωνίας σας από την Παρασκευή. Ήρθε η ώρα να επανεκτιμήσετε το πλάνο της ερωτικής σας ζωής. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, κάτι δεν είναι σωστό. Βρείτε τι φταίει και διορθώστε το. Είστε καλοί σε αυτό.

 

ΖΥΓΟΣ
Αυτή η περίοδος θα μπορούσε να είναι πολύ αγχωτική καθώς διαχειρίζεστε πολλές πιεστικές απαιτήσεις. Μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια αν το χρειάζεστε. Αυτές είναι θετικές μέρες για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας στην εργασία σας. Μπορείτε να βοηθήσετε και τους άλλους να κάνουν καλύτερη δουλειά. Οτιδήποτε σας βοηθά να μάθετε μια ικανότητα ή μια τεχνική θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό. Αυτή η εβδομάδα φέρνει έναν θαυμάσιο συνδυασμό ενέργειας, καθώς σκέφτεστε την επόμενη κίνησή σας στον κόσμο των επιχειρήσεων και των οικονομικών. Οι πτυχές είναι ιδιαίτερα αρμονικές, επομένως μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι άλλοι σας πλησιάζουν για συμβουλές. Το Σύμπαν παρέχει την ώθηση για δράση, οπότε σχεδιάστε ανάλογα και κινηθείτε γρήγορα. Μια δύσκολη συζήτηση με τον αγαπημένο σας σχετικά με τη σχέση σας είναι πιθανή αυτήν την εβδομάδα. Ενώ η άβολη κατάσταση συνεχίζεται για καιρό και είστε και οι δύο πραγματικά κουρασμένοι, κανείς από εσάς δεν ξέρει πώς να το αλλάξει. Θα είστε αρκετά δυναμικοί με την επικοινωνία σας αυτήν την Τρίτη και ίσως καταφύγετε στη χειραγώγηση για να τον αναγκάσετε να δράσει με τον τρόπο σας. Αυτό δεν θα λειτουργήσει όμως. Στην πραγματικότητα, τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Η αυτοπεποίθησή σας θα δεχτεί πλήγμα. Μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, ήρθε η ώρα να θυμηθείτε την πραγματική αξία σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα είστε αρκετά απασχολημένοι αυτήν την εβδομάδα αλλά και αισιόδοξοι. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για ομαδικές συναντήσεις, προγραμματισμό και δικτύωση στην αγορά των συμφερόντων σας. Τα γεγονότα ενθαρρύνουν μεγαλύτερη συνεργασία μεταξύ των εργαζομένων. Ορισμένες εκδηλώσεις μπορούν να προκαλέσουν άγχος, ειδικά όταν οι εταιρικές απαιτήσεις συγκρούονται με τις προσωπικές ανάγκες. Μπορείτε να προβάλλετε τα καλλιτεχνικά σας ενδιαφέροντα πιο ελεύθερα. Αυτήν την εβδομάδα υπάρχουν ενέργειες που δυσκολεύουν όλα τα σχέδιά σας και τις κοινωνικές σας δραστηριότητες με καθυστερήσεις και ενοχλητική έλλειψη επικοινωνίας. Οι φίλοι σας εξακολουθούν να σας αγαπούν. Δεν μπορούν όμως να σας βρουν για κάποιο λόγο. Τα ταξίδια στο εξωτερικό υποδεικνύονται, τόσο για διασκέδαση όσο και για επέκταση της επιχείρησής σας. Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομα στο ζώδιό σας την Παρασκευή. Θα είναι μια περίοδος που ίσως να μην αισθάνεστε αγάπη από τον αγαπημένο σας ή, εάν είστε single, μπορεί να νιώσετε χωρίς καθόλου αυτοπεποίθηση. Είναι καιρός να επανεκτιμήσετε την αξία σας και να μάθετε αν το πρόσωπο με το οποίο είστε, αξίζει πραγματικά. Αντίθετα, είναι επίσης και καιρός να εξετάσετε εάν τα δίνετε όλα ή όχι σε μια σχέση. Σας αξίζει ο σύντροφός σας;

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτήν την εβδομάδα πολλές ενέργειες επηρεάζουν την καριέρα και την εξουσία σας. Μπορεί κάποιος να συνάδερφος να σας κουτσομπόλευε πίσω από την πλάτη σας ή να χρειάστηκε να αναβάλλετε κάποιο σημαντικό σχέδιο εξαιτίας θεμάτων επικοινωνίας. Για τις επόμενες εβδομάδες, σκεφτείτε πώς να θέσετε τις βάσεις για μελλοντικές συμφωνίες. Το Σύμπαν σας δείχνει πώς. Τα επαγγέλματα που απαιτούν ταξίδι υπόσχονται άριστα αποτελέσματα. Μπορεί να υπάρχουν έντονα συναισθήματα που δεν γνωρίζει κανείς σε μια κατάσταση. Μια έντονη κατάσταση μπορεί να είναι ο καταλύτης για εποικοδομητικές αλλαγές. Είναι πολύ σημαντικό να παραμείνετε θετικοί. Οποιαδήποτε εσωτερική αρνητικότητα ή έλλειψη εμπιστοσύνης θα λειτουργήσει εναντίον των καλύτερων συμφερόντων σας. Ο πόνος στην ερωτική σας ζωή πρέπει να θεραπευτεί και αυτήν την εβδομάδα, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να το αντιμετωπίζετε. Μπορείτε να επιλέξετε να ξεκινήσετε ψυχοθεραπεία αν έχετε περάσει πρόσφατα ένα χωρισμό. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι είστε σε μια σχέση, αλλά με τον καιρό χάσατε το ενδιαφέρον σας. Αναζητήστε συμβουλές από κάποιον που γνωρίζετε ότι μπορεί να σας βοηθήσει. Σταματήστε να κρύβετε αυτά τα προβλήματα κάτω από το χαλί.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχετε μια πολυάσχολη εβδομάδα μπροστά σας με πλανήτες που επηρεάζουν την καριέρα σας και την εξουσία σας. Αναλαμβάνετε μια ισχυρότερη θέση στη δουλειά τώρα και μπορεί να έχετε και ένα νέο τίτλο. Γιορτάστε την επιτυχία σας, αντί να στρωθείτε αμέσως στη δουλειά για την επόμενη προαγωγή (όπως και θα κάνετε). Αυτήν την περίοδο πρέπει να δώσετε βάρος στην ανάπτυξη επαγγελματικών δικτύων που μπορούν να σας υποστηρίξουν σε περιόδους προβλημάτων. Οποιαδήποτε ένδειξη αρνητικότητας ή έλλειψης εμπιστοσύνης θα λειτουργήσει εναντίον των συμφερόντων σας. Εάν δεν αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους πρόσωπο με πρόσωπο, θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως εγωισμός. Εάν πρόσφατα συνάψατε δεσμό με κάποιον από το φιλικό σας περιβάλλον, είναι πιθανό να αρχίσετε να το μετανιώνετε τώρα. Ίσως σκεφτήκατε ότι θέλετε να εξερευνήσετε το ρομαντισμό με αυτό το άτομο, αλλά η προοπτική σας έχει μετατοπιστεί από τότε. Δυστυχώς, ο φίλος σας μπορεί να μην βρίσκεται στην ίδια σελίδα με εσάς και μόλις έχετε μια ειλικρινή συνομιλία, μπορεί τα πράγματα να γίνουν δυσάρεστα. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι θα επανασυνδεθείτε με παλιούς φίλους και μέσω ενός από αυτούς θα συναντήσετε ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει επιπλέον δουλειά και αρκετούς αντιπερισπασμούς. Φροντίστε να μείνετε συγκεντρωμένοι. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας, ειδικά με εταιρική υποστήριξη. Είστε φυσικά υπεύθυνοι και καλά οργανωμένοι και διαπρέπετε όταν εργάζεστε με συγκεκριμένους στόχους. Ίσως αισθανθείτε ότι πρέπει να πετύχετε μόνοι σας. Εάν μετράτε την προσωπική αξία με επιτυχία, μπορεί να σας πάρει από κάτω αν είστε άνεργοι. Να είστε σίγουροι για τις ικανότητές σας. Ένα χρέος που νομίζατε ότι είχατε πληρώσει, θα μπορούσε να εμφανιστεί ξανά. Φροντίστε για αυτό το συντομότερο δυνατόν, ώστε να μην υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις. Κάντε τη δουλειά σας με τον καλύτερο τρόπο. Εάν αισθάνεστε έλλειψη υποστήριξης από τον αγαπημένο σας για τους στόχους της καριέρας σας, μπορεί να γίνει πραγματικό πρόβλημα στη σχέση σας αυτήν την εβδομάδα. Ήρθε η ώρα να έχετε μια ειλικρινή συζήτηση με το σύντροφό σας για αυτή την κατάσταση. Υποψιάζεστε ότι αυτός ή αυτή ζηλεύει την επιτυχίας σας; Μπορεί να έχετε δίκιο.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτές είναι εξαιρετικές μέρες για σχεδιασμό μεγάλων εκδηλώσεων και τη διαπραγμάτευση σύνθετων υλικοτεχνικών καταστάσεων. Μια αποτελεσματική ομάδα εργασίας χρειάζεται όρια και κατευθυντήριες γραμμές για να κάνει καλή δουλειά. Όσο πιο πρόθυμοι είστε να εργαστείτε μέσα σε σαφή όρια, τόσο πιο επιτυχημένοι θα είστε. Οι προσπάθειες πωλήσεων και μάρκετινγκ θα βελτιωθούν εάν προσεγγίσετε τη δουλειά σας με υπερηφάνεια και εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας. Ενθαρρύνετε τους άλλους να είναι πιο δημιουργικοί. Αυτήν την εβδομάδα υπάρχει δραστηριότητα σε θέματα χρέους. Σκοπεύατε να κάνετε ένα σχέδιο αποπληρωμής για κάποιους καθυστερημένους λογαριασμούς. Ξεκινήστε. Εάν πρέπει να ζητήσετε νέο επιτόκιο στην πιστωτική σας κάρτα, έχετε την υποστήριξη για να το κάνετε αυτό τώρα. Το Σύμπαν επιμένει να ενεργείτε και να μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη. Ίσως αρχίσετε να αμφισβητείτε όλα όσα νομίζετε ότι είναι αληθινά στον έρωτα. Μια περίοδος ενδοσκόπησης θα ξεκινήσει για εσάς αυτή την εβδομάδα με την ανάδρομη Αφροδίτη. Είναι πιθανό να υποβληθείτε σε μια διαδικασία ανάσυρσης παλιών δυσάρεστων αναμνήσεων. Αυτές οι εμπειρίες έχουν σίγουρα διαμορφώσει την άποψή σας και τις προσδοκίες σας για τον έρωτα, αλλά τώρα θα καταστεί σαφές τι είναι σωστό και τι όχι.

Read More

And More