Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 10 έως 16 Φεβρουαρίου 2020)

Πώς θα είναι και αυτή η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου όπου και θα παραμείνει έως τις 4/3 στη δική σου περίπτωση επηρεάζει θέματα εργασίας και ψυχολογίας. Καιρός λοιπόν να αναγνωριστούν οι προσπάθειες και ικανότητές σου. Επιδίωξε την προώθηση των ιδεών σου και κινήσου δυναμικά όλο αυτό το διάστημα. Μην μπερδεύεις όμως τα αισθηματικά με τα επαγγελματικά σου. Ναι είπαμε να κυνηγάς τα όνειρά σου αρκεί να μη σου γίνονται εμμονή και παραμελείς τον ερωτικό σύντροφό σου. Αντίθετα θα έπρεπε να ασχοληθείς με την ερωτική σου σχέση και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις. Μια επισημοποίηση ή κάτι που να επισφραγίζει τη σχέση και το συναίσθημά σας είναι κατάλληλη η περίοδος για να το σκεφτείς σοβαρά. Εσύ που είσαι μόνη, ένα ερωτικό σκίρτημα μπορεί να σου προκαλέσει κάποιος συνάδελφος. Μην πανικοβάλλεσαι και αντιμετώπισέ το με σοβαρότητα. Οι πιθανότητες να εξελιχθεί κάτι όμορφο είναι πολλές.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα με την είσοδο της Αφροδίτης ήδη στο ζώδιο του Κριού. Μια νέα αρχή σηματοδοτείται για τα οικονομικά και ερωτικά σου λοιπόν. Οι αλλαγές στα εργασιακά είναι δεδομένες και δεν θα πρέπει να σου δημιουργούν άγχος, είτε τις προκαλείς εσύ, είτε αποφασίζουν άλλοι για αυτές. Ευκαιρία να ανακαλύψεις ικανότητές σου που ενδεχομένως ούτε και εσύ η ίδια γνωρίζεις ότι διαθέτεις και να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία. Μπορείς να διαπρέψεις, να αναγνωριστείς και να αποζημιωθείς για τις προσπάθειές σου. Ενίσχυσε την ερωτική και συναισθηματική σου ζωή. Πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σας και παρακίνησε τον ερωτικό σύντροφό σου για μια κοινή κοινωνική ζωή. Όλα τα ίδια και τα ίδια σας έχουν κουράσει, γι’ αυτό και πολλές φορές φτάνετε στο σημείο να μην έχετε τι να πείτε. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για έναν κεραυνοβόλο έρωτα που θα σε συναρπάσει, όμως μη χάνεις τις ισορροπίες σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δυναμικά φαίνεται να ξεκινά η βδομάδα για σένα δίνοντας έμφαση στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών σου. Επιδίωξε λοιπόν νέα ξεκινήματα και πες ναι σε νέες εργασιακές προκλήσεις και προτάσεις. Καιρός να βγεις από την αδράνεια και να διεκδικήσεις δυναμικά τα όνειρα και τους στόχους σου. Αφουγκράσου τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου και δείξε του τη σημαντικότητα της ύπαρξής του στη ζωή σου αυτήν τη βδομάδα. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται μια συνάντηση με άτομο του παρελθόντος να επαναφέρει τον έρωτα στη ζωή σου. Σε κάθε περίπτωση η μοναξιά σου τελειώνει και καιρός να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για συντροφικότητα και αγκαλιά. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού πλέον φέρνει ανάκαμψη στα οικονομικά σου. Ίσως η είσπραξη κάποιων απρόβλεπτων χρημάτων να σε βοηθήσει να πάρεις μια σημαντική ανάσα και να σε απαλλάξει από το άγχος.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού φέρνει σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου και δυνατότητες να κυνηγήσεις πολύ πιο δυναμικά τους στόχους σου. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου στα εργασιακά. Νέα καθήκοντα και ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς στο έπακρο, μιας και έχεις όλες τις δυνατότητες να αναλάβεις και να αξιοποιήσεις. Κάντε πράγματα μαζί με τον ερωτικό σύντροφό σου που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και τη μονοτονία της καθημερινότητας. Διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, ανοίξτε το σπίτι και την καρδιά σας για κοινά ενδιαφέροντα και συναισθήματα. Εσύ που παλεύεις με τη μοναξιά σου, εμπιστεύσου την Αφροδίτη από τη νέα της θέση και μην αρνείσαι προτάσεις φίλων για διασκέδαση και παρέα. Ο μεγάλος έρωτας κάπου εκεί πλανάται και κρύβεται.

ΛΕΩΝ
Διαμόρφωσε έτσι το πρόγραμμα της εβδομάδας που θα σου επιτρέπει να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και θα μπορέσεις να ικανοποιήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες. Σε περιμένουν πολλές και κρίσιμες υποχρεώσεις που θα πρέπει να διεκπεραιώσεις, χωρίς όμως να ξεχνάς τον εαυτό σου. Με την παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού έως τις 4/3, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις στα εργασιακά. Είτε πρόκειται για τις συναδελφικές σχέσεις σου, είτε για νέες προκλήσεις και προτάσεις είναι σημαντικό να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες σου και να φανείς συνεπής στα καθήκοντά σου. Το πάθος και ο ερωτισμός στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου ενισχύονται και δεν αμφισβητούνται. Οπότε είναι ευκαιρία να δώσεις μια ισχυρή τόνωση στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία που πιθανά να μην ταυτίζεσαι και απόλυτα ιδεολογικά, φαίνεται να ταράζει την ηρεμία σου και να κάνει την καρδιά σου να φτερουγίσει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καιρός αυτήν την εβδομάδα να απαλλαγείς από εκκρεμότητες που αφορούν γραφειοκρατικές υποθέσεις και φρενάρουν τα σχέδιά σου και φυσικά θέματα σπιτιού, που όσο κι αν δεν το παραδέχεσαι, είναι πολύ σημαντικά για την ψυχική σου ισορροπία. Απόφυγε τον εκνευρισμό στα εργασιακά που μπορεί να σου δημιουργήσουν οι αλλαγές του προγράμματός σου και οι έξτρα υποχρεώσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού φέρνει τη συναισθηματική και προσωπική σου ζωή σε προτεραιότητα. Η φροντίδα που λαμβάνεις από τον ερωτικό σύντροφό σου σε απαλλάσσει από κάθε ανασφάλεια κι εσύ γίνεσαι πολύ πιο τρυφερή μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ, οι κατακτήσεις και οι τυχαίες γνωριμίες και συναντήσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία και στην αυτοπεποίθησή σου.

 

ΖΥΓΟΣ
Η νέα εβδομάδα προμηνύεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και κοινωνική για εσένα για αυτό προετοιμάσου να την απολαύσεις. Η Αφροδίτη από τη νέα της θέση στο ζώδιο του Κριού ευνοεί τις οικογενειακές σου σχέσεις. Μέχρι τις 4/3 έχεις τη δυνατότητα να βελτιώσεις τις σχέσεις σου μαζί τους, να ασχοληθείς με το σπίτι που περιέργως γίνεται πηγή ενέργειας και απολαμβάνεις τη σιγουριά και την ασφάλεια που σου παρέχει. Οι εργασιακές σου διαπραγματεύσεις ευνοούνται αυτήν την περίοδο. Νέες ιδέες και νέα project ανεβάζουν την αδρεναλίνη σου στα ύψη και σου δίνουν τη βεβαιότητα πως οι επιδιώξεις σου τελικά δεν ήταν ένα άπιαστο όνειρο. Προστάτευσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου από τα αδιάκριτα βλέμματα και μην επιτρέπεις σε κανέναν να σου ασκεί κριτική και να σε επηρεάζει αρνητικά. Εσύ που είσαι μόνη, μη σκέφτεσαι αρνητικά για τις νέες γνωριμίες που προκύπτουν στη ζωή σου. Δώσε τους τη δυνατότητα να σου δείξουν τις πραγματικές τους προθέσεις και κατόπιν τις κρίνεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προετοιμάσου για μια εβδομάδα άκρως δυναμική και δραστήρια, μιας και το πλανητικό σκηνικό είναι με το μέρος σου και φέρνει ευκαιρίες. Η Αφροδίτη έχει ήδη περάσει στο ζώδιο του Κριού βελτιώνοντας την επικοινωνία με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Καιρός να έρθεις πιο κοντά με τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, να καλύψεις τα όποια κενά και αποστάσεις. Να κατανοήσεις και να εισπράξεις το πραγματικό ενδιαφέρον τους για σένα. Τακτοποίησε οικονομικά θέματα που είτε σχετίζονται με υποχρεώσεις του παρελθόντος, είτε με την αναζήτηση νέων πηγών εσόδων. Δεν αποκλείεται να δεχτείς νέες επαγγελματικές προτάσεις που ναι μεν μπορεί να σε αγχώσουν αρχικά, όμως στη συνέχεια θα διαπιστώσεις πως μέσα από αυτές σου ανοίγονται άλλοι ορίζοντες. Βρες κοινές δραστηριότητες με τον ερωτικό σύντροφό σου που θα σας δέσουν ακόμα περισσότερο και αυξήστε την κοινωνικότητά σας. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες προμηνύονται αυτό το διάστημα που τηρούν όλες τις προϋποθέσεις και απαιτήσεις σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια ευχάριστη και δημιουργική εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς το πλανητικό σκηνικό γίνεται σύμμαχός σου. Προετοιμάσου λοιπόν για μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σου που θα σε βάλει στη διαδικασία αναθεώρησης των μέχρι πρόσφατων δεδομένων. Προσπάθησε να φανείς συνεπής στις εργασιακές υποχρεώσεις σου και τήρησε τις ημερομηνίες σου. Είναι σημαντικό. Η ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια είναι αυτήν την εβδομάδα στην απόλυτη προτεραιότητά σου, γι’ αυτό και επικεντρώνεσαι, αφιερώνεις ουσιαστικό χρόνο στον αγαπημένο σου. Μπορείτε να κάνετε κοινά σχέδια, να μοιραστείτε όμορφες στιγμές και να δώσετε όρκους πίστης και αφοσίωσης. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήσεις τις προσωπικές ανασφάλειες και την έλλειψη συντροφικότητα που νιώθεις έντονα, να σε οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις και πιθανά ψεύτικες αγκαλιές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή η βδομάδα στρέφει την προσοχή σου σε πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος που σου είχαν προκαλέσει πόνο. Ο συναισθηματικός κόσμος σου είναι η απόλυτη προτεραιότητά σου για αυτό και ίσως να γίνεις λίγο παραπονιάρα, έως και γκρινιάρα. Δες από μια άλλη οπτική τα πράγματα και σκέψου πως ό,τι σε πλήγωσε στο παρελθόν σε έχει κάνει πιο δυνατή. Η Αφροδίτη έχει περάσει ήδη στο ζώδιο του Κριού, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή σου στα εργασιακά και σε κάνει πιο διεκδικητική με τους στόχους σου. Δεν αποκλείεται να βρεις νέα ενδιαφέροντα, ακόμα και να κάνεις το χόμπι σου μια προσοδοφόρα εργασία. Εκπλήξεις σε περιμένουν από τον ερωτικό σύντροφό σου αυτήν την εβδομάδα. Μια πρόταση γάμου, συγκατοίκησης, πάντως κάτι που θα σε κάνει πλέον να νιώσεις ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, ο αριθμός των θαυμαστών σου αυξάνεται και έτσι έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις το φλερτ και να κάνεις τις επιλογές σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η νέα εβδομάδα σου δίνει τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθείς περισσότερο. Ομαδικές δραστηριότητες κινούν το ενδιαφέρον σου περισσότερο από κάθε άλλη φορά, καθώς και οι φίλοι σε παρακινούν για συλλογικές ενασχολήσεις. Δείξε επιφυλακτικότητα στα εργασιακά καθώς ένα παρασκήνιο πλέκεται γύρω σου, που με την καλοπροαίρετη πάντα διάθεσή σου πιθανά να μην αντιληφθείς. Μην λες πολλά για τα σχέδιά σου και μην μπλέκεις σε πηγαδάκια. Συγκεντρώσου στις δικές σου υποχρεώσεις και προσπάθησε να φανείς συνεπής στα όσα έχεις αναλάβει. Μην κρύβεις τα συναισθήματά σου από τον ερωτικό σύντροφό σου. Απελευθερώσου και εκφράσου ελεύθερα. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά και να γνωρίσει καλύτερα ο ένας τον άλλον. Ακόμα και χρόνια να είσαι μαζί του να ξέρεις πως οι άνθρωποι αλλάζουν με τον καιρό. Εσύ που είσαι μόνη, μην μπλέκεις σε παράλληλες καταστάσεις και μην εκτίθεσαι άσκοπα. Κράτα τις επιφυλάξεις σου στα όσα σου υπόσχονται και βεβαιώσου πριν χαρίσεις την καρδιά σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού ανεβάζει την κοινωνικότητά σου στα ύψη μέχρι και τις 4/3. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα και επωφελήσου από κάθε γνωριμία που θα προκύψει, κυρίως αυτές που αφορούν στα εργασιακά σου. Θα γνωρίσεις ανθρώπους που μπορούν να φανούν χρήσιμοι για την επίτευξη των στόχων και ιδεών σου. Κάνε κάποιες αλλαγές στα εργασιακά, έστω κι αν σου φαίνονται παράτολμες. Να είσαι βέβαιη πως μόνο σε καλό θα σου βγουν. Η ανάγκη σου να αλλάξετε παραστάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, να προσθέσετε νέες δραστηριότητες και να αυξήσετε τον κοινωνικό σας περίγυρο, να είσαι σίγουρη πως θα βελτιώσει το επίπεδο της σχέσης σας και θα τον βρει απόλυτα σύμφωνο και εκείνον. Εσύ που είσαι μόνη, μια φιλία ή μια επαγγελματική σχέση μη σου κάνει εντύπωση αν διαπιστώσεις πως αλλάζει μορφή και γίνεται πιο ερωτική. Η οικονομική σου κατάσταση θα δείξει σημαντικά στοιχεία βελτίωσης.

Read More

And More