Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 10 έως 16 Ιουνίου 2019)

Στις 12 με 15 Ιουνίου οι Ερμής και Άρης σχηματίζουν αρμονικές όψεις με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, ενώ μεταξύ 11 και 16 Ιουνίου συναντούν τον Βόρειο Δεσμό! Με τις όψεις αυτές δίνεται έμφαση στη δημιουργικότητα και τη φαντασία. Κάποιες φορές όμως ο Ποσειδώνας μπορεί να οδηγήσει σε φανατισμούς, μισαλλοδοξία ή αυταπάτες και χρειάζεται προσοχή. Ίσως όμως να έχουμε και μια αναβλητική διάθεση, διανθισμένη με ανασφάλειες και την τάση να βλέπουμε κινδύνους σε κάθε μας βήμα. Συνιστάται να κάνουμε καλό σχεδιασμό των δράσεών μας, αλλά να δράσουμε και όχι να αναβάλλουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε, ελπίζοντας σε καλύτερη χρονική συγκυρία. Ας αποφύγουμε εντάσεις και εκνευρισμούς και ας επιλύσουμε διαφορές ή απορίες μέσα από ειλικρινή και ανοιχτή συζήτηση!

ΚΡΙΟΣ
Απόφυγε συγκρούσεις με μεγαλύτερα και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στον επαγγελματικό τομέα και κινήσου με μεθοδικότητα και πραγματισμό για να αποφύγεις λάθη και κακοτοπιές με αντίκτυπο τον οικονομικό τομέα. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για σοβαρά θέματα καριέρας μέχρι τέλος της εβδομάδος, γιατί με την αντίθεση του Άρη, μπορεί να γίνουν λάθη με σοβαρά επακόλουθα μελλοντικά, ενώ στην συνέχεια θα συναντήσεις πρόσωπα από το παρελθόν που θα συμβάλουν σημαντικά στα μελλοντικά σου σχέδια. Καλό θα ήταν με τη θέση του Ουρανού στον 2ο οίκο σου να μείνεις ψύχραιμη και να αφήσεις τις ριζικές αλλαγές για αργότερα. Ξεπέρασε το άγχος που σου προκαλεί η δουλειά σου και χειρίσου με σύνεση τα χρήματα σου για να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις μετά τη στασιμότητα του προηγούμενου μήνα.
Το άστρα σου δίνουν τη δυνατότητα, έστω και σιωπηλή να πείσεις το αντίθετο φύλο. Οι πλανήτες στη νέα θέση τους και με τον Ήλιο στον 3ο οίκο σου σε κάνουν ιδιαίτερα επικοινωνιακή, γι’ αυτό, δώσε προτεραιότητα στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν. Αν είσαι δεσμευμένη προσπάθησε να λύσεις τα προβλήματά σου με ήρεμο τρόπο, αν θέλεις να κρατήσεις τη σχέση σου. Αν είσαι single, προς το τέλος της εβδομάδας θα γοητεύσεις τον περίγυρό σου ενώ η ανανεωμένη σου εμφάνιση θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι πλανήτες σκηνοθετούν οικονομικά προβλήματα με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στον 9ο οίκο σου! Οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις θα σε γεμίσουν με άγχος και εκνευρισμό. Λόγω του σκληρού ανταγωνισμού θα πρέπει να είσαι προσεκτική στις επιλογές των συνεργατών που θα εμπιστευτείς τα σχέδιά σου. Να είσαι αισιόδοξη και μην απογοητεύεσαι εξαιτίας των αποτυχιών του προηγούμενου μήνα. Κάνε κοινωνικές συναναστροφές και να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου με φίλους και συνεργάτες.
Με τη νέα θέση των πλανητών και την ανάδρομη πορεία Κρόνου – Δία μπορεί να αναπολήσεις μια παλιά σχέση. Αν είσαι δεσμευμένη ίσως ζητήσεις πίστωση χρόνου από το σύντροφό σου για να νιώσεις λίγο ελεύθερη. Είσαι γεμάτη ενέργεια, έτοιμη να καταπλήξεις τους πάντες και τα πάντα. Εσύ που ανήκεις στην παρέα των singles του ζωδίου σου θα απολαύσεις νέες γνωριμίες και θα πειραματιστείς πολύ με το αντίθετο φύλο. Ίσως είναι καιρός να αρχίσεις να εξωτερικεύεις τα συναισθήματά σου στους ανθρώπους που αγαπάς. Θα εισπράξεις ανταπόκριση και θα νιώσεις πολύ όμορφα απολαμβάνοντας πάθη και έντονες ερωτικές στιγμές.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ερμής και το εξάγωνο του Κρόνου βοηθάει να κάνεις νέες γνωριμίες από τον επαγγελματικό σου τομέα, αρκεί να μην μπλέξεις τα ερωτικά με τα επαγγελματικά, γιατί αργότερα θα βρεθείς εκτεθειμένη. Θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα ταράξουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις εξαιτίας της αναγνώρισής σου από υψηλά πρόσωπα. Ίσως τις τελευταίες εβδομάδες να αισθάνεσαι κάπως μελαγχολική αλλά πρέπει να διώξεις ανασφάλειες και εσωστρέφειες αρπάζοντας τις ευκαιρίες που έρχονται πριν σου τις πάρουν άλλοι. Καινούριοι δρόμοι και δραστηριότητες θα ανοιχτούν σύντομα για σένα αγαπητή μου Δίδυμε!
Τα άστρα και το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσουν να δώσεις τέρμα στις αναστατώσεις της ερωτικής σου ζωής και στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τους τελευταίους 2 μήνες. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου θα απολαύσεις το φλερτ και τα ανεξέλικτα ερωτικά παιχνίδια με το αντίθετο φίλο. Σε περιμένουν ευχάριστες στιγμές, γεμάτες πάθος, που θα σε αναζωογονήσουν. Η καθημερινότητά σου θα γίνει πιο όμορφη και οι αλλαγές που θα ακολουθήσουν θα είναι θαυμαστές.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κινήσου αυτόνομα στα επαγγελματικά σου διότι κάποιες υποσχέσεις που σου δόθηκαν στον παρελθόν για περαιτέρω βοήθεια, είναι δύσκολο να τηρηθούν. Με τις αρμονικές όψεις Ερμή – Άρη, ευνοούνται πλανητικά οι νέες συνεργασίες και τα κλεισίματα εκκρεμοτήτων που σε έχουν γεμίσει με άγχος το τελευταίο διάστημα. Προσπάθησε να διώξεις παλιές οφειλές και κάνε σωστό χειρισμό των χρημάτων σου, αποφεύγοντας περιττά έξοδα και αγορές.
Η θέση των πλανητών και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω και τον 7ο οίκο σε προτρέπει σε αποφάσεις που τόσο καιρό εκκρεμούσαν. Είσαι έτοιμη να προχωρήσεις μπροστά αλλάζοντας το τοπίο, έστω και μόνη σου. Εσύ που ανήκεις στις singles του ζωδίου σου θα αποζητάς κοινωνικές συναναστροφές και θα νιώσεις ξέγνοιαστη, περνώντας ευχάριστες στιγμές με ανθρώπους που αγαπάς. Μια επίσκεψη στο ινστιτούτο αισθητικής για την ανανέωση της εμφάνισής σου θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση ενώ το ανανεωμένο σου στιλ θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία, χαρίζοντάς σου ποικίλες ερωτικές εμπειρίες που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σου.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΛΕΩΝ
Ο Ερμής από τη νέα θέση του σε γεμίζει με αυτοπεποίθηση και κοινωνικότητα. Δώσε ώθηση στα νέα σου σχέδια άφοβα, πριν χαθούν οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν αύξηση προς το τέλος της εβδομάδος. Θα παρουσιαστούν κάποιες προτάσεις και ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείς σωστά θα έχεις γρήγορη άνοδο στα επαγγελματικά σου. Ο δρόμος της επιτυχίας θα ανοίξει διάπλατα και σύντομα θα καταφέρεις να αλλάξεις προς όφελός σου την επαγγελματική σου ζωή και καριέρα με τον Κρόνο στον 6ο οίκο σου. Δημιούργησε άφοβα νέες φιλίες που θα σε βοηθήσουν μελλοντικά στην εκπλήρωση των στόχων σου.
Μην πάρεις ποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου αυτήν την εβδομάδα, καλή μου Λιονταρίνα με την σύνοδο του Άρη και το εξάγωνο του Ουρανού. Εάν έχεις μόνιμο δεσμό θα νιώσεις ότι έχεις απομακρυνθεί με το σύντροφό σου λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Οι επιθυμίες σου συνδυάζονται αρμονικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου και θα αναθερμάνεις τη σχέση σου. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου σου θα απολαύσεις όμορφες στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο. Προσοχή σε εξαπατήσεις γύρω στο τέλος του επταημέρου. Προσπάθησε να αναδιοργανώσεις τη φυσική και ψυχική σου κατάσταση, ανανεώνοντας την εξωτερική σου εμφάνιση.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τη νέα θέση της Αφροδίτης από τους Διδύμους στον 10ο οίκο σου ευνοούνται οι επαγγελματικές μετακινήσεις, τα γραπτά και οι συναλλαγές. Σύντομα θα επανέρθει η ισορροπία στα οικονομικά σου. Οι πλανήτες θα ευνοήσουν τις νέες επαγγελματικές σου δραστηριότητες και προσδοκίες. Κράτησε όμως επιφυλάξεις και μην ανακοινώνεις τα σχέδια σου σε τρίτους, διότι περίγυρος και εξωτερικοί παράγοντες θα προσπαθήσουν να σε υπονομεύσουν, επεμβαίνοντας αρνητικά στα σχέδιά σου.
Το πλανητικό σκηνικό σε προτρέπει και ίσως προκαλέσει πισωγυρίσματα σε σχέσεις του παρελθόντος. Με την Σελήνη στο ζώδιό σου και τον 12ο οίκο, περιόρισε λίγο την επικριτική σου διάθεση, γιατί είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσεις παρεξηγήσεις από το πουθενά. Περιόρισε καταχρήσεις και ενδιαφέρσου για τη σωστή διατροφή και την εξωτερική σου εμφάνιση. Αν είσαι single η ακτινοβολίας σου στο αντίθετο φύλο θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή και αυτό θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΖΥΓΟΣ
Τα άστρα δίνουν έμφαση σε προβλήματα οικογενειακά και επαγγελματικά που καιρό τώρα ψάχνουν να βρουν τη λύση τους. Το μεγάλο σου όπλο ο λόγος! Θα παρουσιαστούν κάποιες προτάσεις, που αν τις εκμεταλλευτείς σωστά, εγγυώνται γρήγορη άνοδο και απρόβλεπτες εξελίξεις προς όφελός σου. Ίσως καταφέρεις μια προαγωγή ή αύξηση. Οι εκκρεμότητες του προηγούμενου μήνα μπαίνουν σε μια σειρά και τα κλεισίματα τους θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία και ικανοποίηση. Δημιούργησε νέες φιλίες και κάνε κοινωνικές εξορμήσεις και επαφές με την νέα θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους.
Με τον Άρη στον 10ο οίκο σου και τη διάθεσή σου πολύ ανεβασμένη, θα κάνεις κοινωνικές επαφές και θα έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπα που θα σου εκμυστηρευτούν τον έρωτά τους. Κάνε νέες γνωριμίες και προσέγγισε πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Αν είσαι δεσμευμένη θα πρέπει να δείξεις διαλλακτικότητα σε κάποια προβλήματα που σε ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό με το σύντροφό σου. Ένα ταξιδάκι και λίγες μέρες ξεκούρασης είναι ό,τι το καλύτερο αγαπητή μου αν ανήκεις στις singles του ζωδιακού. Φρόντισε τον εαυτό σου, γιατί ο οργανισμό σου έχει και τα όριά του.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα υπάρξει προσωρινά μια δυσαρμονία στις επαγγελματικές σου σχέσεις, καθυστερήσεις και δυσκολίες στα οικονομικά σου λόγω της ανάδρομης πορείας του Δία. Τα επαγγελματικά σου ενδιαφέροντα θα παρουσιάσουν μεγάλη άνοδο και ένας αέρας αναδιοργάνωσης και ανανέωσης θα σε γεμίσει με αισιοδοξία και ικανοποίηση. Παράλληλα η ενεργητικότητά σου είναι αυξημένη, ώστε με υπομονή και καρτερικότητα να χειριστείς τις υποθέσεις σου.
Ίσως δοκιμαστεί ο γάμος σου ή μια σχέση. Ισχυρή αμφισβήτηση γύρω από το τι νιώθεις ή τι ζητάς από τον σύντροφό σου. Δεν είναι καλό διάστημα για αποφάσεις. Έκφρασε με λόγια τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και επιτέλους βάλε ένα φρένο στην υπερβολική σου φαντασία. Αν είσαι single φρόντισε περισσότερο το εαυτό σου αυτό το επταήμερο, με τον Άρη από τον Καρκίνο στον 9ο οίκο σου, αφιερώνοντας χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν ετοιμάζεσαι να κάνεις κάποια επένδυση δώσε ιδιαίτερη σημασία στα «ψιλά γράμματα», ώστε να μην έχεις οικονομικές απώλειες με την αντίθεση του Κρόνου. Μην ανοίγεσαι πολύ και συζητάς τα πάντα με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καλά, γιατί υπάρχει πολύ ζήλια στο χώρο σου και θα προσπαθήσουν να μπλοκάρουν τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου θα αρχίσεις να βλέπεις ορισμένα σχέδια σου να υλοποιούνται και θα πετύχεις σιγά – σιγά να αυξήσεις το εισόδημά σου και να κινηθείς πιο άνετα από εδώ και πέρα.
Τα πλανητικά του Ιουνίου σου δημιουργούν δισταγμό και εσωστρέφεια. Δυσκολεύεσαι να εκφραστείς απέναντι στον σύντροφό σου ή να κρατήσεις μια παράλληλη σχέση μυστική. Με τη διάθεση σου αρκετά ανεβασμένη θα εντυπωσιάσεις τους πάντες αν είσαι single! Με την αντίθεση του Πλούτωνα μέσα στο περιβάλλον σου θα υπάρχει αρκετό παρασκήνιο. Πρόσεξε σκάνδαλα και δολοπλοκίες! Δώσε επίσης αρκετή προσοχή στην παραμελημένη υγεία σου, γιατί οι αλλεργίες καραδοκούν.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εμπόδια και ακυρώσεις θα συναντήσεις στο δρόμο σου αυτήν την εβδομάδα με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία. Όλα όμως έχουν τη ρίζα τους σε δικές σου παρελθοντικές ενέργειες. Οτιδήποτε αποφασίσεις για τα επαγγελματικά σου να κάνεις, θα πρέπει να το μελετήσεις και να το οργανώσεις σωστά, αποφεύγοντας βιαστικές κινήσεις, γιατί οι συνέπειες θα είναι αρνητικές και θα δημιουργήσεις καινούρια δισεπίλυτα προβλήματα.
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους και τα άστρα σου δημιουργούν συναισθηματικό μπέρδεμα. Οι υπόλοιπες παρούσες πλανητικές επιρροές δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να αναθερμάνεις τη σχέση σου με το ταίρι σου. Αν είσαι single μην βιαστείς να απορρίψεις κάθε νέα γνωριμία που θα προκύψει από το φιλικό σου περιβάλλον. Φρόντισε όμως περισσότερο τον εαυτό σου διότι ο οργανισμός σου είναι εξαντλημένος και έχει τα όριά του. Αφιέρωσε χρόνο για ξεκούραση. Είναι καιρός αγαπητή μου Αιγοκερίνα να αποκτήσεις τη φυσική κατάσταση που πρέπει και να καταπλήξεις τους πάντες.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα με την έναρξή της σου θυμίζει έντονα εκκρεμότητες καριέρας με τον Κρόνο – Δία σε ανάδρομη πορεία. Πρόσεξε τον λόγο σου ώστε να μην δημιουργήσεις παρεξηγήσεις. Το πλανητικό σύστημα σου δημιουργεί περισσότερη αυτοπεποίθηση, αφού θα συνειδητοποιήσεις το τι αξίζεις και τι μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου για ένα καλύτερο και πιο πετυχημένο μέλλον. Διεκδίκησε με διπλωματία ό,τι πιστεύεις ότι δικαιούσαι να έχεις, προβάλλοντας ακράδαντα επιχειρήματα στους ανώτερους σου για να μπορέσεις να κερδίσεις την προαγωγή που θέλεις ή την αύξηση που επιθυμείς τόσο καιρό.
Τα άστρα και η νέα θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους σε γεμίζουν με αυτοπεποίθηση και νιώθεις πιο σίγουρη και πιο ασφαλής για τις επιλογές σου. Οτιδήποτε νέο στη ζωή σου θα ευνοηθεί ιδιαίτερα και ίσως έχεις καλύτερες προοπτικές μελλοντικά. Γεμάτη έρωτα και πάθος εσύ που είσαι single ρίξε τα δίχτυα της γοητείας σου και θα αναζωογονηθείς από τις εξελίξεις. Η υγεία σου είναι καλή, χρειάζεται όμως προσπάθεια και οργάνωση για να συνεχίσεις με καλή διατροφή και άσκηση.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα εργάζεσαι πολλές ώρες για να τελειώσεις με τις εκκρεμότητες που έχεις, αλλά και για να διεκπεραιώσεις ζητήματα που επείγουν, και θα φτάσεις σε ένα σημείο όπου θα ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Πρόσεξε, με την μαχητικότητα που θα σε διακρίνει να μην έρθεις σε διαξιφισμούς με τους συνεργάτες σου, επειδή θα νομίζεις ότι κινούνται σε αργούς ρυθμούς σε σύγκριση με τους δικούς σου και δημιουργήσεις αντιπαλότητες στο χώρο σου με το τετράγωνο του Δία να παρεμβάλει εμπόδια.
Περίεργες συναισθηματικές εμπλοκές θα δημιουργήσει για εσένα το πλανητικό σκηνικό. Πάθος, έρωτας και αισιοδοξία δεν θα λείψουν προς το τέλος της εβδομάδας αν ανήκεις στους singles του ζωδιακού! Μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα καινούριο πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει με το πέρασμα του Ερμή στον 5ο οίκο σου. Ο οργανισμός σου τελευταία είναι εξαντλημένος και χρειάζεσαι επειγόντως φρούτα και λαχανικά. Προσπάθησε να τονώσεις τη φυσική σου κατάσταση για να μπορέσεις να φέρεις εις πέρας τις αυξημένες σου υποχρεώσεις.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

Read More

And More