Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 12 έως 18 Νοεμβρίου 2018)

Αυτήν την εβδομάδα υπάρχει στο Σύμπαν μια ενδιαφέρουσα ενέργεια συγκεντρωμένη γύρω από την εργασία και τα χρήματα. Είναι μια θετική στιγμή για τη συγκέντρωση χρημάτων, ωστόσο αν προσπαθείς να απαλλαγείς από το χρέος σου, είναι μια καλή στιγμή για συμβιβασμό. Σεξουαλικές φαντασιώσεις, καρμικές ερωτικές ενώσεις και αρκετή σύγχυση. Ναι, έτσι είναι αυτή η εβδομάδα με λίγα λόγια. Ο Άρης θα μετακινηθεί στους Ιχθείς την Πέμπτη, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου και η ερωτική σου ζωή είναι έτοιμη να πάρει έναν απροσδόκητο δρόμο. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, εισέρχεται στο Ζυγό την Παρασκευή και οποιαδήποτε σχέση αγάπης που ξεκινάει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι ανθεκτική και υποστηρίζεται καλά. Εάν πέρασες δύσκολα κατά τη διάρκεια της ανάδρομης Αφροδίτης, τώρα θα αρχίσεις να ηρεμείς λιγάκι. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στον Τοξότη την ίδια μέρα, πράγμα που σημαίνει ότι η επικοινωνία σε προσωπικό επίπεδο θα αντιμετωπίσει προβλήματα μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου τουλάχιστον. Μην προσπαθείς να προσποιείσαι ότι είσαι κάποια που δεν είσαι ή ότι γνωρίζεις κάτι που δεν το γνωρίζεις. Μπορεί να μπεις στον πειρασμό να ξεκινήσεις μια συζήτηση με ένα θέμα για το οποίο δεν γνωρίζεις τίποτα, μόνο και μόνο για να κάνεις εντύπωση στους συναδέρφους σου… Μην το κάνεις, δεν θα σου βγει σε καλό. Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να είσαι αληθινή στο χώρο εργασίας σου. Ο πραγματικός σου εαυτός αρκεί για να κάνεις τη διαφορά.

 

ΚΡΙΟΣ
Θα μπορούσες να βρεθείς σε καταστάσεις μεγάλης πίεσης αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά. Κάτι δεν πάει καλά, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι δικό σου λάθος. Η άγνοια, η σύγχυση και τα ψέματα μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα μεταξύ συναδέλφων. Να αποφύγεις τα κουτσομπολιά και τις φήμες. Δούλεψε σκληρά και δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες. Κάνε την αυτοκριτική σου, αλλά μην το παρακάνεις. Τα πράγματα θα αρχίσουν τελικά να καταλαγιάζουν και να λειτουργούν προς όφελός σου. Η συγκεντρωμένη ενέργεια γύρω από την εργασία και τα χρήματά σου, μπορεί να σημαίνει αρκετά πράγματα. Αν έχεις χρέη που σε βαραίνουν, μπορεί αυτήν την εβδομάδα να βρεις μια συμφέρουσα προσφορά για αποπληρωμή τους σε βάθος χρόνου, μην τη χάσεις. Αν τα χρέη σου είναι υπό έλεγχο, τότε θα έχεις την ευκαιρία να αποταμιεύσεις κάποια επιπλέον χρήματα, που θα πέσουν στα χέρια σου. Ό,τι και να κάνεις, μην προβείς σε αλόγιστα έξοδα αυτήν την εβδομάδα, θα το μετανιώσεις άμεσα!
Είσαι έτοιμη για να επαναφέρεις την ηρεμία στα προσωπικά σου; Η Αφροδίτη σταματά να είναι ανάδρομη αυτήν την Παρασκευή και οι ευκαιρίες για επούλωση εμφανίζονται μαζί της. Αν είσαι σε σχέση, τότε και οι δύο θέλετε το ίδιο πράγμα: ο ένας τον άλλον! Τίποτα άλλο δεν θα έχει σημασία. Αν είσαι single, είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις έναν αληθινά υπέροχο άνθρωπο, κάποιον που θα μπορούσες να κάνεις σύντροφό σου. Όλα αυτά μπορεί να ακούγονται μελοδραματικά, αλλά είναι πραγματικότητα. Αυτή είναι η δύναμη της Αφροδίτης.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Μπορεί να είσαι αρκετά ασταθής αυτήν την περίοδο και τα νεύρα σου να είναι τεντωμένα. Άσε λίγο χρόνο για να επιλύσεις τα όποια ζητήματα και να μειώσεις τη σύγχυση. Τώρα δεν είναι η στιγμή να δράσεις. Η απάντηση θα έρθει την κατάλληλη στιγμή. Κάτι απροσδόκητο είναι στον ορίζοντα. Πρέπει να είσαι προσαρμόσιμη. Προσπάθησε να μην ανησυχείς όλο το εικοσιτετράωρο για τα προβλήματα της δουλειάς. Μια πιο χαλαρή προσέγγιση είναι καλύτερη. Μπορεί δυσκολευτείς να κάνεις τις προσωπικές σου σχέσεις να λειτουργήσουν αρμονικά, ιδιαίτερα στην εργασία και σε ζητήματα χρημάτων. Κάποιος στο χώρο εργασίας σου μπορεί να μην συνεργάζεται τώρα, αλλά θα διαπιστώσεις ότι αν παραμείνεις ήρεμη και διπλωματική μπορείς να δημιουργήσεις έναν θαυμάσιο συμβιβασμό με τον οποίο όλοι να κερδίζουν. Η υιοθέτηση διαπραγματευτικής στάσης σε όλα τα επιχειρηματικά θέματα είναι η πιο σωστή προσέγγιση αυτήν την εβδομάδα.
Αν αισθάνθηκες ένα μπλοκάρισμα στις σχέσεις σου τον τελευταίο καιρό, τότε ετοιμάσου για ευχάριστα νέα. Στην πραγματικότητα, η σχέση σου πρόκειται να εμπλουτιστεί με αμοιβαία αισθήματα και αληθινή αποδοχής. Μήπως περιμένεις κάποιον για να φωλιάσεις επιτέλους; Αν αυτός με τον οποίο βγαίνεις το τελευταίο διάστημα είναι κάπως επιφυλακτικός με τη δέσμευση, είναι πολύ πιθανό να σε εκπλήξει αυτήν την εβδομάδα. Από πού προέρχονται όλα αυτά; Η Αφροδίτη από την Παρασκευή παύει να είναι ανάδρομη. Είναι μαγικό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θέλεις να νιώθεις εκτίμηση για αυτό που κάνεις. Οι συνθήκες που περιορίζουν ή εμποδίζουν μια ευτυχισμένη σχέση εργασίας μπορεί να κάνουν την τρέχουσα κατάστασή σου ασταθή. Βρες κάποιον που εμπιστεύεσαι για να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις κάτι που σε κάνει ευτυχισμένη. Μη φοβηθείς να δουλέψεις εθελοντικά επιπλέον. Η βοήθειά σου θα εκτιμηθεί. Οι περιστάσεις που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντά σου είναι πιθανό να αλλάξουν ξαφνικά. Ψάχνεις ένα νέο τρόπο για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου και ίσως να μην έχεις βρει ακόμα τη λύση. Αλλά θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες από ό, τι νομίζεις. Μπορεί να χρειαστεί να δουλέψεις περισσότερες ώρες ή ακόμα και να βρεις δεύτερη δουλειά. Η καριέρα σου θα επηρεαστεί θετικά από οποιαδήποτε πρωτοβουλία αναλάβεις.
Αυτή θα είναι μια μπερδεμένη εβδομάδα για την ερωτική σου ζωή. Από τη μία πλευρά, αν είσαι single, θα μπορούσες να γνωρίσεις κάποιον με τον οποίο να νιώσεις μια πραγματική σύνδεση. Η Αφροδίτη επηρεάζει τον τομέα του ρομαντισμού σου, δίνοντάς σου εντυπωσιακή ενέργεια για να συναντήσεις κάποιον σημαντικό. Αν, ωστόσο, είσαι ήδη δεσμευμένη, τότε αλλάζουν τα πράγματα. Ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος στον τομέα των σχέσεών σου. Τίποτα από αυτά που λέει ο αγαπημένος σου δεν βγάζει νόημα. Ξαφνικά, όλη η σχέση σου θα βυθιστεί στη σύγχυση. Τι πρέπει να κάνεις; Μη λες τίποτα, αλλά ακούγε τα πάντα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια δύσκολη κατάσταση που σχετίζεται με την εργασία σου και μπορεί να σε έριξε σε μεγάλους μπελάδες, υπόσχεται σύντομα να βελτιωθεί. Οι οικογενειακές ευθύνες ίσως χρειαστούν προτεραιότητα αυτήν την εβδομάδα. Μπορείς να προσφέρεις σημαντική βοήθεια σε έναν συνάδελφο ή έναν πελάτη. Η θετική στάση θα σε βοηθήσει να κάνεις την καλύτερη εντύπωση. Αυτή η περίοδος είναι εξαιρετική για θετικές φιλίες και σχέσεις στη δουλειά. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να κάνεις έρευνα στην αγορά, αν ψάχνεις για κάτι καλύτερο. Αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για ρομαντισμό, παιδιά και διασκέδαση, καθώς και για ταξίδια, εκπαίδευση και πνευματικότητα. Οποιαδήποτε από αυτές τις περιοχές μπορεί να αναλυθεί για επιπλέον εργασία ή για μια ολοκαίνουργια επιχείρηση. Έχεις τις ικανότητες για να συμβεί αυτό. Με σκληρή δουλειά και εστιασμένη προσοχή, ένα σημαντικό επιπλέον εισόδημα μπορεί να γίνει δικό σου στο μέλλον.
Η ειρήνη και η αρμονία στο σπίτι σου θα αποκατασταθούν αυτήν την εβδομάδα, οπότε αν έχεις διαφωνήσει με τον αγαπημένο σου σε ένα οικογενειακό ζήτημα, αυτό τελικά θα διορθωθεί. Μπορεί να είναι μια ασήμαντη διαφωνία σχετικά με τον κοινό προϋπολογισμό σας ή ίσως πρόκειται για ένα βαθύτερο οικογενειακό ζήτημα. Όποιες και αν είναι οι λεπτομέρειες, θα μπορέσεις τελικά να το λύσεις. Η ειρήνη που αποκαθίσταται στο σπίτι είναι σίγουρα ό,τι καλύτερο για σένα! Αν είσαι single, είναι πιθανό ένα μέλος της οικογένειας να σου γνωρίσει κάποιον που πραγματικά να τον δεις ως πιθανό σύντροφο. Εξερεύνησέ το!

 

ΛΕΩΝ
Μπορεί να υπάρξουν απογοητεύσεις στη δουλειά αυτήν την εβδομάδα. Μπορεί ένας ανώτερος που δεν εκτιμά αυτά που προσφέρεις να έχει προσωπικά προβλήματα, που δεν έχουν καμία σχέση με σένα. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις επαγγελματικές επαφές και να διασκεδάσεις χωρίς να χαλάς το πρόγραμμά σου. Ψάξε για ευκαιρίες να δώσεις στους άλλους ειλικρινή ενθάρρυνση. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στην προσωπική σου ανάπτυξη και ευημερία. Θα αντιμετωπίσεις κάποιες προκλήσεις όσον αφορά στην οικιακή ζωή σου και τα εσωτερικά σου συναισθήματα. Μπορεί να ανησυχείς ότι δεν είσαι σε θέση να αντέξεις οικονομικά τον τρόπο ζωής σου. Αλλά με ένα αρμονικό Σύμπαν, θα είσαι σε θέση να αναχρηματοδοτήσεις, να συγκεντρώσεις πρόσθετα κεφάλαια ή να ζητήσεις δάνειο αν χρειαστεί. Είναι μια τυχερή περίοδος, οπότε μην είσαι ντροπαλή.
Ο Δίας επηρεάζει αυτήν την εβδομάδα τα προσωπικά σου και σε κάνει το πιο τυχερό από όλα τα ζώδια, όσον αφορά στην αγάπη. Ωστόσο, το κλειδί είναι ότι ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος την Παρασκευή. Τι σημαίνει αυτό; Μπορεί να έχεις την επιλογή μεταξύ ενός παλιού και ενός νέου εραστή. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να επιλέξεις αν θέλεις ή όχι να εξερευνήσεις μια ευκαιρία με κάποιον που είναι πολύ διαφορετικός από εσένα. Με την ησυχία σου, δεν σε κυνηγά κανείς!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η συνεργασία με άλλους στο χώρο εργασίας σου μπορεί να γίνει περίπλοκη αυτήν την εβδομάδα. Μπορεί να δημιουργηθεί μια σχέση όπου το ένα μέλος θέλει να επικεντρωθεί σε συναισθηματικές αναζητήσεις και το άλλο θέλει να κρατήσει τα πράγματα πιο επαγγελματικά. Τα γεγονότα μπορεί να φέρουν καθυστερήσεις ή και αποτυχίες. Μερικές φορές το πρόγραμμά σου δεν είναι καλό, διόρθωσέ το. Κράτα το χιούμορ σου, σαν αμυντικό μηχανισμό. Μπορεί να αισθάνεσαι συναισθηματικά εκτός ισορροπίας και ζητάς υπερβολικά πολλά. Είσαι ανήσυχη και ενεργητική όσον αφορά στα χρήματα αυτήν την εβδομάδα. Δεν ικανοποιείσαι με το πώς είναι τα πράγματα και θέλεις να κάνεις κάποιες θετικές αλλαγές. Οι σχέσεις σου δείχνουν το δρόμο για μια καλύτερη ζωή. Κάποιος (ή περισσότερα από ένα άτομα) θέλει να σε δει να πετυχαίνεις. Ζήτα να σου πουν τι σκέφτονται.
Η σχέση σου πρόκειται να πάρει μια πολύ σέξι ώθηση. Ο Άρης, από την Πέμπτη μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου θα πάρει τα ηνία στην ερωτική σου ζωή. Θα απολαύσεις σεξουαλικές φαντασιώσεις με τον αγαπημένο σου, που θα σε απελευθερώσουν. Θα αισθανθείς ασφάλεια στην αγκαλιά του. Ο Άρης σε αυτό το σημείο του ουρανού μπορεί επίσης να προκαλέσει και σύγκρουση, ή αν είσαι single μια πολύ έντονη και ηδονική σχέση, που θα διαρκέσει λίγο, σαν πυροτέχνημα.

 

ΖΥΓΟΣ
Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ θετική και παραγωγική περίοδος. Θα έχεις καλές σχέσεις με πελάτες και συναδέλφους. Πρέπει να ολοκληρώνεις όσα ξεκινάς. Υπάρχει αρκετή ενέργεια για να υποστηρίξει μια νέα αρχή. Είναι μια καλή στιγμή για να στείλεις βιογραφικό. Εκφράσου ελεύθερα και με αυτοπεποίθηση, μόνο αν πιστέψεις σε εσένα θα αλλάξεις τα πράγματα. Αν δεν ψάχνεις δουλειά και είσαι ικανοποιημένη με την καριέρα σου, τότε έχει ακόμα καλύτερα νέα. Μπορεί να κερδίσεις μια αύξηση ή προαγωγή. Από την άλλη, μπορεί να προκύψει κάποια αστάθεια στο χώρο εργασίας σου, αλλά αν φερθείς ώριμα θα εξασφαλίσεις μελλοντική βιωσιμότητα ως αξιόπιστη υπάλληλος.
Η Αφροδίτη αυτήν την Παρασκευή εισέρχεται στο ζώδιό σου. Είναι μια σημαντική μετατόπιση που θα νιώσεις απόλυτα. Είναι σαν να είσαι ξαφνικά σε θέση να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Έχεις δουλέψει αρκετά με τον εαυτό σου σχετικά με την αυτοεκτίμησή σου, ενώ έχεις σκεφτεί προσεκτικά όσα δίνεις στη σχέση και όσα λαμβάνεις από αυτή. Μέσα από ειλικρινή εξέταση, ίσως συνειδητοποιήσεις ότι δεν λαμβάνεις αυτό που σου αξίζει. Τώρα ήρθε η ώρα να το αλλάξεις αυτό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζεις αυτήν την περίοδο έχουν λύση και θα την βρεις. Δείξε υπομονή με καθυστερήσεις ή απρόβλεπτες απαιτήσεις. Μια περίοδος απογοήτευσης και καθυστέρησης φτάνει στο τέλος της. Οι συνθήκες ευνοούν αναθεώρηση προϋπολογισμών και βελτίωση της αποδοτικότητας. Αν ψάχνεις για κάτι καλύτερο, αυτή είναι μια τυχερή περίοδος να στείλεις βιογραφικά. Αυτήν την εβδομάδα η ενέργεια επηρεάζει το ρομαντισμό, τα παιδιά και την οικογένεια. Αν η δουλειά σου αφορά στα παραπάνω, θα διαπιστώσεις ότι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να πουλάς προϊόντα και υπηρεσίες σε ένα πρόθυμο κοινό. Καθώς χρησιμοποιείς τα ταλέντα σου για να δημιουργήσεις επιπλέον εισοδήματα, να έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι το επόμενο βήμα είναι η ευημερία!
Αν κρύβεις μέσα σου πάνω από ένα περίπλοκο δίλημμα αγάπης, τότε αυτήν την εβδομάδα θα αποκτήσεις μια κάποια σαφήνεια σχετικά με την …κατάστασή σου. Τελικά θα γνωρίζεις αν περιμένεις άδικα για κάτι που δεν είναι ακριβώς αυτό που ζητάς. Αν συμβεί αυτό, θα το αφήσεις να περάσει. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα έχεις την απάντησή σου. Αυτή είναι η δύναμη της Αφροδίτης. Αν είσαι single, τότε η Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις επιτέλους τι θέλεις και να σταματήσεις τα “μπρος-πίσω”, που ταλαιπωρούν εσένα και τους άλλους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάνε νέες επαγγελματικές επαφές και ολοκλήρωσε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα νωρίς κάθε μέρα. Μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες απροσδόκητες απαιτήσεις από τη διοίκηση. Αυτή είναι μια τυχερή στιγμή για οτιδήποτε, αρκεί να αναλάβεις την ευθύνη. Ίσως τον τελευταίο καιρό να αντιμετώπιζες καθυστερήσεις. Η ενέργεια θα αρχίσει να αλλάζει. Αυτή είναι μια τυχερή συγκυρία – στιγμή για να στείλεις βιογραφικά. Αυτήν την φορά το Σύμπαν παρέχει τις προϋποθέσεις για ξαφνικές αναλαμπές διορατικότητας και ιδιοφυΐας. Δεν είναι καιρός να μείνεις στο περιθώριο ή να είσαι παθητική. Αντ ‘αυτού, σε παροτρύνει να κοιτάξεις στο σπίτι σου και στα συναισθήματά σου και να βρεις τις πιο κερδοφόρες ιδέες και τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσεις χρήματα. Οι ατομικές επιχειρήσεις ευδοκιμούν. Οι ιδέες που προέρχονται από την καρδιά μπορούν να πετύχουν χωρίς πολύ κόπο.
Το να μιλάς για πειραματισμούς στο κρεβάτι με τον αγαπημένο σου θα σου βγαίνει αβίαστα αυτήν την εβδομάδα. Δεν θα έχεις δισταγμούς, ειδικά την Πέμπτη. Το μόνο πρόβλημα εδώ είναι ότι ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος στο ζώδιό σου την Παρασκευή και είναι πιθανό ότι θα νιώσεις σαν να πρέπει να υπεραναλύσεις τα πάντα. Μην το κάνεις. Αν είσαι single, μπορεί να βρεις κάτι ενδιαφέρον χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπορεί να αισθάνεσαι ότι σε κατακλύζει ενέργεια αυτήν την εβδομάδα. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να είσαι σε συνεχή κινητικότητα. Η ενέργεια είναι ιδανική για ομαδικές εργασίες και παρουσιάσεις. Όσα είχαν επιβραδύνει την πρόοδό σου τον τελευταίο καιρό αρχίζουν να υποχωρούν. Οι εξελίξεις στη δουλειά μπορεί να φέρουν μια πρόκληση που τελικά ξεπερνά τις προσδοκίες. Να είσαι ανοιχτή σε καινοτόμες ή επιστημονικές λύσεις. Κάνε υπομονή. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ σου. Αν αναζητούσες τρόπους να είσαι πιο ανοιχτόμυαλη στον τομέα των χρημάτων, το Σύμπαν θα σου προσφέρει μια λύση. Θα έχεις υποστήριξη για να επικοινωνήσεις με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Αν η προαγωγή ή η αύξηση έχει αργήσει πολύ, μίλα με τον προϊστάμενό σου και εξήγησέ του γιατί το αξίζεις.
Αν είσαι σε σχέση και τελευταία σε βασανίζει η αμφιβολία για το πόσο ταιριάζεις με τον αγαπημένο σου, μετά την Παρασκευή θα δεις τα πράγματα ξεκάθαρα. Μπορεί να περνάς καλά τώρα, αλλά αν δεν βλέπεις μέλλον μαζί του, τότε κάτι πρέπει να κάνεις. Αν είσαι single, μπορεί να περνάς μια φάση απομόνωσης. Κουράστηκες από το ψάξιμο και μπορεί να θέλεις να κάνεις ένα διάλειμμα. Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις αυτήν την ευκαιρία μέχρι την Παρασκευή, από εκεί και πέρα τα πράγματα θα αρχίσουν να κινούνται ξανά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι προοπτικές καριέρας είναι πολύ ελπιδοφόρες αυτήν την περίοδο. Αν δεν ξεχάσεις να συμπεριλάβεις την οικογένειά σου στα επαγγελματικά σου σχέδια, οι εξελίξεις θα φέρουν μια νέα αρχή. Είναι σημαντικό να είσαι τόσο πρακτική όσο και ιδεαλίστρια στην προσέγγισή σου στην εργασία. Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις. Μπορεί να προέλθουν επιπλοκές επειδή έκανες υπερανάλυση της. Οι εταιρικές σχέσεις απαιτούν συμβιβασμούς. Το Σύμπαν σου στέλνει δώρα αυτήν την εβδομάδα. Ευκαιρίες για καλύτερες αμοιβές και πιο επιθυμητά projects, καθώς και ευκαιρίες για να απολαύσεις τη δουλειά σου εμφανίζονται από παντού και νιώθεις μετά από καιρό πλήρη ικανοποίηση από τα επαγγελματικά σου. Απόλαυσέ το και σημείωσε πρόοδο.
Η ερωτική και κοινωνική σου ζωή πρόκειται να γίνουν “ένα” αυτήν την εβδομάδα. Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος την Παρασκευή και θα επηρεάσει τις φιλικές σου σχέσεις. Η κακή επικοινωνία μεταξύ των φίλων σου για τα προσωπικά σας, μπορεί να φέρει επιπλοκές. Όχι μόνο θα αισθανθείς παρεξηγημένη, αν προσπαθήσεις να τους μιλήσεις για τις εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, αλλά μπορεί επίσης να λάβεις λανθασμένες συμβουλές από κάποια φίλη. Αν μόλις ξεκίνησες να βγαίνεις με κάποιον, ίσως να μην θέλεις να τον παρουσιάσεις στον κύκλο των φίλων σου μέχρι αργότερα τον επόμενο μήνα. Αν το κάνεις νωρίτερα δεν θα έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η επιθυμία σου να κάνεις καλή εντύπωση μπορεί να σε σπρώξει στο να προσποιηθείς ότι είσαι κάτι, που δεν είσαι. Να είσαι αυθεντική. Ψάξτε για τρόπους να ανεβάσεις το ηθικό των συνεργατών σου. Μετά θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να επιλύσεις προβλήματα και να δημιουργήσεις επιτυχημένες σχέσεις. Να είσαι ανοιχτή σε δημιουργικές λύσεις. Μερικές φορές δεν είναι κακό να αλλάζεις ρουτίνα. Σε περιμένει μια συναρπαστική περίοδος. Κανείς δεν μπορεί να σε αγνοήσει τώρα. Μπορεί να σε βλέπουν σαν κάτι το ξεχωριστό, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός σου. Αυτό σε ξεχωρίζει από τους άλλους στη δουλειά, στην αγορά και παντού. Δείξε πώς είσαι διαφορετική και θα δεις τη διαφορά και στον τραπεζικό λογαριασμό σου.
Τα κοινά οικονομικά με τον αγαπημένο σας πρόκειται να γίνουν προτεραιότητα στην προσωπική σου ζωή αυτήν την εβδομάδα. Ίσως υπήρξε ένα σοβαρό ζήτημα που χρειάστηκε την προσοχή σου τις τελευταίες εβδομάδες. Εσύ ή ο σύντροφός σου ίσως έκανε ένα τρομερό οικονομικό λάθος, το οποίο πρέπει τώρα να πληρώσετε μαζί. Όποιες και αν είναι οι λεπτομέρειες, θα το ξεπεράσετε -και το καλύτερο είναι ότι κανείς δεν θα μείνει κολλημένος σε μια κατάσταση ενοχής και δυσαρέσκειας. Αν είσαι single τότε ήρθε η ώρα να βγεις ξανά έξω στον κόσμο με το καλύτερο χαμόγελό σου για να κατακτήσεις τον κόσμο. Τι κατάλαβες τόσο καιρό που “κρυβόσουν” σπίτι σου και στα σπίτια φίλων;

Read More

And More