Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 12 έως 18 Οκτωβρίου 2020)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα; 

Κριός
Δυο σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα έχει η εβδομάδα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και υπομονή. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/10, δίνοντάς σου την ευκαιρία να οργανώσεις λιγάκι τα οικονομικά σου. Τακτοποίησε, ρύθμισε ή αναθεώρησε τον τρόπο που διαχειρίζεσαι το πορτοφόλι σου. Η ασυνεννοησία στα εργασιακά είναι αναμενόμενη μέχρι τις 28/10 με τον ανάδρομο Ερμή να ανακατεύει τα πάντα για αυτό καλά θα κάνεις να αποφύγεις συμπεράσματα, αποφάσεις και να διπλοτσεκάρεις ραντεβού και κρίσιμες συζητήσεις. Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/10 απόφυγε παιχνίδια ανταγωνιστικότητας. Το ποιος είναι ισχυρός θα φανεί στην πορεία. Προσοχή χρειάζεται και η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Αν δεν θέλεις να χάσεις τη συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα που σου παρέχει ο άνθρωπός σου πρόσεξε τις συζητήσεις που επιλέγεις. Εσύ που είσαι μόνη, η ένταση που επικρατεί στην ατμόσφαιρα μπορεί να σε εκθέσει στην περίπτωση που επιδιώκεις μια επανασύνδεση. Καλύτερα αυτήν την εβδομάδα αποστασιοποιήσου λιγάκι.

 

Ταύρος
Η εβδομάδα σου εμπεριέχει αυξημένες υποχρεώσεις οι οποίες δεν διευκολύνονται ιδιαίτερα με τις πλανητικές όψεις, για αυτό και θα πρέπει να διατηρήσεις την υπομονή σου και να οργανωθείς περισσότερο. Παρανοήσεις στα εργασιακά λόγω του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/10, θα σημειωθούν στις σχέσεις με συναδέλφους και ανώτερους σου. Προσπάθησε να φανείς συνεπής στις υποχρεώσεις σου, έστω κι αν χρειαστεί να καταβάλεις έξτρα προσπάθεια. Εξοικονόμησε πάση θυσία χρόνο για τον αγαπημένο σου, αν θέλεις να μην προσθέσεις κι άλλους μπελάδες στο κεφάλι σου. Απόφυγε τις εντάσεις και τις ανατροπές της καθημερινότητας που αυξάνονται λόγω της νέας Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, αλλά και του ανάδρομου Ερμή. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται αυτήν την εβδομάδα να προκύψει μια νέα γνωριμία που θα σε βγάλει έξω από τα νερά σου. Δείξε επιφυλακτικότητα και συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου.

 

Δίδυμοι
Αυτήν τη βδομάδα ο κυβερνήτης σου Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 15/10 στο ζώδιο του Σκορπιού και επαναφέρει παλιές εκκρεμότητες και υποθέσεις. Η επικοινωνία σου επίσης χρειάζεται προσοχή καθώς καλείσαι να αντιμετωπίσεις δύσκολες, απαιτητικές καταστάσεις ή και ανατροπές λόγω της νέας Σελήνης στις 16/10. Διατήρησε τις ισορροπίες σου στα εργασιακά και μην παρασύρεσαι από την ένταση που επικρατεί γύρω σου. Άλλωστε εσύ καταφέρνεις να καθοδηγείς το μυαλό σου και με την πολύ καλή έννοια, να ταξιδεύεις στον κόσμο σου. Απλά όσο μπορείς διατήρησε τις ημερομηνίες και τη συνέπειά σου. Επιλέξτε ευχάριστες δραστηριότητες και συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου, που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε τις παγίδες που σας στήνει το πλανητικό σκηνικό, όπως παρανοήσεις και διαφωνίες άνευ λόγου. Εσύ που είσαι μόνη, προσπάθησε να περάσεις όμορφα χωρίς όμως τουλάχιστον αυτήν την εβδομάδα να επενδύεις πουθενά συναισθηματικά.

 

Καρκίνος
Ανατρεπτική προβλέπεται η νέα εβδομάδα και αρκετά πιεστική. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 15/10 στο ζώδιο του Σκορπιού και έχεις έντονα την αίσθηση πως δεν μπορείς να συνεννοηθείς με κανέναν. Δώσε έμφαση στις αυστηρά δικές σου επαγγελματικές υποχρεώσεις και απόφυγε κάθε είδους νέα συμφωνία ή και δέσμευση. Συγκέντρωσε τις πληροφορίες σου ή διαπραγματεύσου νέες προκλήσεις χωρίς όμως να δίνεις τα χέρια ή να βάζεις υπογραφές. Η νέα Σελήνη στις 16/10 σου υπενθυμίζει πως πρέπει να κινηθείς με διακριτικότητα και σοβαρότητα. Δώσε προσοχή στην επικοινωνία με τον αγαπημένο σου. Όσο λιγότερα λόγια λες τόσο καλύτερα. Διοχέτευσε την ενέργειά σου στο κρεβάτι και απόφυγε τις συζητήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει ή ένα άτομο του παρελθόντος να κάνει την επανεμφάνισή του. Σε κάθε περίπτωση συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου.

 

Λέων
Σπίτι και οικογένεια αυτήν την εβδομάδα αποσπούν το ενδιαφέρον σου καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή στις 15/10 σε κάνει να αναπολείς κάποιες καλές στιγμές του παρελθόντος που θέλεις να επαναφέρεις και να ξαναζήσεις. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως μπορείς εύκολα να το κάνεις, η πρόθεση σου όμως αρκεί. Η επικοινωνία σου με συνεργάτες χρειάζεται προσοχή καθώς κάποιες παρανοήσεις μπορεί να πάρουν έκταση ή να προκαλέσουν ένταση και διαφωνίες. Κατά τα άλλα δείξε συνέπεια και όλα θα πάνε καλά, μιας και δεν προβλέπονται ιδιαίτερες εκπλήξεις ή και αλλαγές. Μπορείς να περάσεις αρκετό χρόνο με τον αγαπημένο σου και να κρατήσεις τη σχέση σου προστατευμένη από αδιάκριτα ή κακόβουλα βλέμματα. Περιόρισε τις συζητήσεις στις απλά μόνο ερωτικές εξομολογήσεις ψιθυρίζοντάς τες μόνο στο αφτί του. Εσύ που είσαι μόνη, προσέγγισε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ποντάροντας μόνο στη γοητεία σου και όχι στην επικοινωνιακή σου δυνατότητα.

Παρθένος
Ο κυβερνήτης σου Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού στις 15/10 και μέχρι τις 28/10 θα νιώσεις την ανάγκη να έρθεις σε στενότερη επαφή με το συγγενικό και οικείο σου περιβάλλον. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως δεν θα πρέπει να είσαι προσεκτική με την επικοινωνία σου μαζί τους. Συζητήσεις και πιθανά νέες εργασιακές προτάσεις που θα προκύψουν θα χρειαστούν επιφυλακτικότητα. Ο ανάδρομος Ερμής προκαλεί μια ασάφεια ή μια ασυνεννοησία για αυτό και θα πρέπει να αποφύγεις τις δεσμεύσεις. Οι επιδόσεις σου στα εργασιακά είναι εξαιρετικές χάρη στην προνοητικότητά σου. Μην δίνεις έκταση σε αδιέξοδες ή έντονες συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Διατήρησε τις ισορροπίες και δείξε του το πραγματικό ενδιαφέρον σου και τα συναισθήματα που τρέφεις για αυτόν. Εσύ που είσαι μόνη, αντιμετώπισε με χαλαρότητα νέες πιθανές γνωριμίες και κράτα μικρό καλάθι στα όσα σου υπόσχονται. Η τάση υπερβολής βρίσκεται στα φόρτε της.

 

Ζυγός
Ο Ερμής πραγματοποιεί την ανάδρομη πορεία του στο 2ο ηλιακό σου οίκο και σε γυρίζει σε θέματα του παρελθόντος, κυρίως αυτά που σχετίζονται με τα οικονομικά σου. Έτσι θα σου δοθεί και η ευκαιρία να κάνεις τις διορθωτικές σου κινήσεις και να βάλεις τις υποχρεώσεις σου σε μια τάξη. Έντονη προβλέπεται επίσης η εβδομάδα, καθώς η νέα Σελήνη στις 16/10 πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο. Παρορμητικές ενέργειες στα εργασιακά θεωρούνται σχεδόν απαγορευτικές. Περιορίσου στα απλά και καθημερινά και απόφυγε νέα ξεκινήματα και δεσμεύσεις που δεν ξέρεις που θα σε οδηγήσουν. Οι αντιπαραθέσεις δεν θα λείψουν από τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Βρείτε ευχάριστες δραστηριότητες που θα γεμίσουν το χρόνο σας και δεν θα σας επιτρέψουν να λύσετε τις όποιες διαφορές σας αυτό το διάστημα. Εσύ που είσαι μόνη, οποιαδήποτε κίνηση προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ανέβαλλε τη για την επόμενη εβδομάδα.

 

Σκορπιός
Ο Ερμής που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο αυτήν την εβδομάδα ξεκινά την ανάδρομη πορεία του κι έτσι θα διαπιστώσεις πολλές αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεσαι, ενεργείς και διεκδικείς τους στόχους σου. Ωστόσο καλό θα ήταν να μην πάρεις αυτό το διάστημα σημαντικές αποφάσεις και να μην επιδιώξεις ριζοσπαστικές αλλαγές. Κάποιες αποκαλύψεις που θα σε εκπλήξουν φέρνει η νέα Σελήνη στις 16/10. Αντιμετώπισε τες με ψυχραιμία και εντόπισε τα σημεία που εξυπηρετούν τα σχέδιά σου κυρίως στα εργασιακά. Η επικοινωνία σου επίσης με συνεργάτες και ανώτερους, παρουσιάζουν ένα σημαντικό βαθμό δυσκολίας. Μην επαναφέρεις παρελθοντικά λάθη και κακές στιγμές στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω και να κλονιστούν οι ισορροπίες της σχέσης σας για το τίποτα. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για μια επαναφορά προσώπου από το παρελθόν. Πρέπει να είσαι προσεκτική στον τρόπο που θα διαχειριστείς μια επανασύνδεση μαζί του καθώς μπορεί να πληγωθείς πολύ.

 

Τοξότης
Καιρός να κάνεις μια παύση στις επιδιώξεις σου, να αναθεωρήσεις κάποιους στόχους αλλά και τον τρόπο που επιδιώκεις την ολοκλήρωσή τους. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 15/10 έως τις 28/10 σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις παλιές υποθέσεις έτσι ώστε να είσαι βέβαιη πως προετοιμάστηκες σωστά για αλλαγές και καινούρια ξεκινήματα. Πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς στα εργασιακά και τις πληροφορίες που λαμβάνεις. Μην παρερμηνεύεις και μην ενθουσιάζεσαι για καταστάσεις ή υποσχέσεις που είναι ρευστές ακόμα. Προσπάθεια θα χρειαστεί προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου αυτήν τη βδομάδα. Μοιραστείτε πρακτικές, κοινές υποθέσεις σας και μην ξύνεται παλιές επώδυνες πληγές. Εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι εύκολα τα όσα σου υπόσχονται είτε πρόκειται για νέες γνωριμίες ή παρελθοντικές επαναφορές και επανασυνδέσεις.

 

Αιγόκερος
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκινά στις 15/10 δίνοντάς σου την ευκαιρία και τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου με αγαπημένα σου πρόσωπα, χωρίς όμως να επαναφέρεις το παρελθόν. Η παρερμήνευση στα λεγόμενα σας είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο που θα φέρει τα τελείως αντίθετα αποτελέσματα. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού επίσης στις 16/10, θα πρέπει να θυμάσαι πως σου προκαλεί μια συναισθηματική ένταση. Κινήσου σε γνώριμα μονοπάτια στα εργασιακά εμπιστευόμενη το δικό σου ένστικτο. Μην ανακατεύεσαι σε ξένα χωράφια και μην παίρνεις μέρος σε παρασκηνιακές, κουτσομπολίστικες καταστάσεις. Η επικοινωνία σου επίσης είναι ένας τομέας που θα πρέπει να προσέξεις. Εντάσεις προβλέπονται επίσης στη σχέση με τον αγαπημένο σου που θα πρέπει να αποφύγεις προκειμένου να μην φορτωθείς έξτρα μπελάδες. Εσύ που είσαι μόνη, μην επιτρέπεις στο μυαλό σου να φτιάχνει σενάρια και να σε οδηγεί σε αδιέξοδες καταστάσεις.

 

Υδροχόος
Τα επαγγελματικά είναι αυτά που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου αυτήν την εβδομάδα. Θα πρέπει όμως να λάβεις υπόψη σου το ξεκίνημα της ανάδρομης πορεία του Ερμή στις 15/10 και να είσαι προσεκτική προς τις κινήσεις σου. Αναθεώρησε τα σχέδιά σου, κάνε τις διορθωτικές κινήσεις σου κι άσε τις μέρες να περάσουν πριν προβείς σε αλλαγές. Η ένταση που επικρατεί στον εργασιακό σου χώρο επίσης χρειάζεται προσοχή, καθώς θα κινδυνεύσουν σχέσεις σου με συνεργάτες ή ανώτερους σου. Παρελθοντικές καταστάσεις στα συναισθηματικά επανέρχονται είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε όχι. Οτιδήποτε λοιπόν επανέρχεται σαν θέμα συζήτησης με τον αγαπημένο σου απόφυγέ τη επιμελώς, δείχνοντας τα πραγματικά συναισθήματα και την ανάγκη σου να συνεχίσεις να είσαι μαζί του. Όσο για σένα που είσαι μόνη, μια πιθανή επανασύνδεση διαπραγματεύσου την σωστά και κέρδισε χρόνο πριν αρχίσεις πάλι να δίνει όρκους. Έχεις τη δυνατότητα να βάλεις τα οικονομικά σου σε μια τάξη έτσι ώστε να ξέρεις τι σου γίνεται.

 

Ιχθείς
Ίσως να νιώσεις αυτήν την εβδομάδα πως τα όνειρα, οι ανάγκες σου και οι επιθυμίες σου διαφοροποιούνται. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού στις 15/10 έχει την τάση να φέρνει το παρελθόν στην επιφάνεια και να το αναμοχλεύει, κυρίως στα συναισθηματικά ζητήματα. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, η ανάδρομη πορεία του Ερμή καθώς και η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/10, δεν ευνοούν την επικοινωνία τόσο στα εργασιακά όσο και στα προσωπικά. Για αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις υποθέσεις σου. Διατήρησε το καλό επίπεδο στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην ξύνεις πληγές του παρελθόντος. Επινόησε και επιδίωξε ευχάριστες κοινές δραστηριότητες προκειμένου να κυλήσει ανώδυνα η εβδομάδα. Εσύ που είσαι μόνη, η πιθανότητα μιας επανασύνδεσης είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο όμως η εξέλιξη της θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από σένα.

Read More

And More