Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 14 έως 20 Ιανουαρίου 2019)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου σύμφωνα με τα άστρα; Τι προβλέπουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

ΚΡΙΟΣ
Με το ρομαντισμό και έντονο το καλλιτεχνικό στοιχείο αλλά και τα μεγάλα πάθη, δείξε ιδιαίτερη προσοχή και μην τα βάζεις με τον εαυτό σου. Αν είσαι single, έλεγξε τα συναισθήματά σου για να έχεις κάποια ελπίδα επιτυχίας. Αν έχεις σχέση, το θάρρος και η γενναιοδωρία σου, είναι τα όπλα της επιτυχίας σου στον τομέα των σχέσεων. Προς τα μέσα της εβδομάδας θέματα σχετικά με ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα ή δικαστήρια μπορούν να βρουν λύση, καθώς έχεις εξαιρετικό ένστικτο και αντοχή στην επιδίωξη των στόχων σου. Η εξυπνάδα, η σταθερότητα, το καλλιτεχνικό ταλέντο, μπορούν να συνδυαστούν με σκοπό το κέρδος. Αρκετά κοινωνική, αλλά όχι και πολύ αισιόδοξη, χωρίς πολλά ανοίγματα δείχνεις μια πίστη στις σχέσεις σου. Το πέρασμα του Κρόνου στον 10ο οίκο σου θα σημάνει την ανταμοιβή σου στον τομέα των επαγγελματικών.
Θετικά επηρεάζονται: Οι τομείς της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της διατροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της φιλίας, της δημοσιότητας, της πολιτικής, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας.

★Αν σε απασχολεί κάτι και θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 9011513203.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Τα όπλα σου είναι η ξεχωριστή σου διαίσθηση και κοινωνικότητα. Λίγο απρόβλεπτη, αλλά με μεγάλο μαγνητισμό προς τα πλήθη, μπορείς να φθάσεις πιο εύκολα στην επιτυχία, που τόσο τη θέλεις. Ο Πλούτωνας, κυβερνήτης του γάμου και των συνεργασιών, βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου στον 9ο οίκο σου. Αν είσαι single, ο Ερμής σε σύνοδο διευκολύνει την επικοινωνία. Αν έχεις σχέση, η Σελήνη σε αντίθεση προς τα μέσα της εβδομάδας δημιουργεί εντάσεις με τον αγαπημένο σου. Προσοχή στον συναισθηματισμό.
Θετικά επηρεάζονται : Οι τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής, των αδερφών, της επικοινωνίας, των ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού, της διατροφής.

★Αν σε απασχολεί κάτι και θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 9011513203.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς στον 10ο οίκο στο ζώδιό του η φαντασία καλπάζει. Κάποια “διαστρέβλωση” της πραγματικότητας ενδεχομένως να προκαλέσει εντάσεις στον επαγγελματικό τομέα. Η θέση του Δία ευνοεί τα θέματα τύχης και επέκτασης. Αν είσαι σε σχέση, στα ερωτικά σου και σε θέματα παιδιών θα επιδιώξεις την υλική ασφάλεια μέσα από τον γάμο και τις συνεργασίες. Αν είσαι single, o Άρης σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά μαζί σου για να διοχετεύσεις θετική ενέργεια στο πρόσωπο που έχεις στο μυαλό σου.
Θετικά επηρεάζονται: Οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, των πτυχίων, των μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών και της επικοινωνίας.

★Αν σε απασχολεί κάτι και θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 9011513203.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η μεγάλη σου αισιοδοξία, αλλά και η οργανωτική σου ικανότητα μπορεί να σου χαρίσει την επιτυχία. Ακόμα και οι φιλοσοφικές συζητήσεις θα είναι ευχάριστες. Προσοχή όμως στα συμπόσια… επειδή τα κιλά παραμονεύουν. Η θέση της Αφροδίτης στον 6ο οίκο διευκολύνει θέματα εργασίας αυτήν την εβδομάδα. Ο Πλούτωνας σε σύνοδο ενισχύει και τονίζει την προσπάθεια με δύναμη για νέα ξεκινήματα. Στα ερωτικά σου και σε θέματα παιδιών θα κάνεις κάποια νέα ξεκινήματα, επιμελώς, πρακτικά και πειθαρχημένα. Αν είσαι σε σχέση, η Σελήνη σε αντίθεση δημιουργεί ένταση (πρόσεχε τον υπερβολικό συναισθηματισμό). Αν είσαι single, ο Ερμής σε σύνοδο ενισχύει και τονίζει την προσπάθεια διευκολύνοντας την επικοινωνία και τη σκέψη με τον έρωτα των ονείρων σου.
Θετικά επηρεάζονται: Οι τομείς της εκπαίδευσης, των πτυχίων, των μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, των ασφαλειών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης.

★Αν σε απασχολεί κάτι και θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 9011513203.

 

ΛΕΩΝ
Ο Πλούτωνας, κυβερνήτης του έρωτα, της ζωής, των παιδιών της δημιουργίας βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 7ο οίκο. Από τη μια κάποια επιθετικότητα, από την άλλη ο έντονος συναισθηματισμός, μπορούν να οδηγήσουν σε ψυχικούς τραυματισμούς. Να είσαι πολύ προσεκτική αυτήν την εβδομάδα σε όλα τα θέματα. Η μεγάλη σου αισιοδοξία, αλλά και η οργανωτική σου ικανότητα μπορούν να σε καθιερώσουν τον επαγγελματικό τομέα. Αν είσαι single, o Ποσειδώνας σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (τάση απομόνωσης, προκαταλήψεις). Προς το τέλος της εβδομάδας θα επιθυμήσεις να πάρεις και εσύ τη μερίδα ευτυχίας που σου ανήκει. Η διασκέδαση, ο έρωτας, η δημιουργία έχουν τον πρώτο λόγο. Στον έρωτα, δεν σημαίνει πως θα δημιουργηθεί οπωσδήποτε κάποια νέα σχέση. Αν είσαι δεσμευμένη, η εβδομάδα ενισχύει τις σχέσεις με οικογένεια και παιδιά.
Θετικά επηρεάζονται: Οι τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας, του εγώ.

★Αν σε απασχολεί κάτι και θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 9011513203.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η αντίληψη, η προνοητικότητα και το καλλιτεχνικό σου ταλέντο, υπόσχονται επιτυχία σε επιχειρήσεις, κυρίως αν σχετίζονται με κάθε μορφής έγγραφα, παιδιά, διδασκαλία και μέση εκπαίδευση. Ο Ερμής, κυβερνήτης της καριέρας και των επαγγελματικών, βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο οίκο. Στον τομέα της καριέρας θα πετύχεις πολλά. Ο Ήλιος σε σύνοδο ενισχύει και τονίζει τις προσπάθειές σου με την ικανότητα καλύτερης έκφρασης. Ο Ουρανός σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (τάση για ξαφνικές αλλαγές, απρόβλεπτα γεγονότα). Η Αφροδίτη κυβερνήτης των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 4ο οίκο. Στα οικονομικά λοιπόν θέματα θα επιδιώξεις την υλική ασφάλεια με κάποια ανοίγματα που θα επιχειρήσεις να κάνεις. Ο Ποσειδώνας, κυβερνήτης του γάμου και των συνεργασιών, βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 7ο οίκο στο ζώδιο του. Η φαντασία στις σχέσεις πρωταγωνιστεί. Πρόσεξε να μην διαστρεβλώσεις την πραγματικότητα και δημιουργηθούν προβλήματα. Χρησιμοποίησε και το ένστικτό σου. Αν είσαι single η Σελήνη σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά λειτουργώντας πιο συναισθηματικά.
Θετικά επηρεάζονται: Οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών.

★Αν σε απασχολεί κάτι και θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 9011513203.

 

ΖΥΓΟΣ
Το ταλέντο σου και η λογική σου θα σε βοηθήσουν στην επιτυχία σου, αν η δουλειά σου έχει σχέση με την ομορφιά, την επικοινωνία ή την εκπαίδευση. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κινηθείς γρήγορα. Αυτό που πρέπει να προσέξεις λίγο αυτήν την εβδομάδα είναι οι αντιθέσεις. Από τη μία θα σου βγαίνει έντονος δυναμισμός, ίσως και επιθετικότητα και από την άλλη θα είσαι πολύ συναισθηματική και όλο αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα. Επίσης, πρόκειται για μια φάση με αρκετή ένταση, την οποία θα αντιληφθείς και στις συνεργασίες σου, αλλά και στις πιο προσωπικές σου σχέσεις. Οπότε πρέπει να σκέφτεσαι διπλά και τριπλά πριν μιλήσεις, ώστε να αποφύγεις τις ρήξεις. Η πιο σωστή επιλογή είναι να δείξεις ότι έχεις διάθεση για συμβιβασμούς. Αν τελικά δεν καταφέρεις να γλιτώσεις τις συγκρούσεις, οι οποίες θα βγάλουν στην επιφάνεια και κάποια απωθημένα, καλό είναι να προσπαθήσεις να τις λύσεις εδώ και τώρα. Μην τις αφήνεις να χρονίζουν.
Θετικά επηρεάζονται: Οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής.

★Αν σε απασχολεί κάτι και θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 9011513203.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ήλιος κυβερνήτης της καριέρας και των επαγγελματικών, βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 4ο οίκο σε αδυναμία. Στα επαγγελματικά θέματα και την καριέρα σου θα αδυνατείς να πάρεις πρωτοβουλίες, να αναλάβεις δράση, να επιδιώξεις την υλοποίηση στόχων κ.λ.π. Με τη μαχητικότητα που σε διακρίνει, αλλά και την επιμονή και υπομονή, εύκολα θα φθάσεις στο στόχο και την αναγνώριση, μια που διαθέτεις τη στόφα του αρχηγού. Με όπλα το ταλέντο και τη λογική, μπορεί να έχεις επιτυχία σε επιχειρήσεις σχετικές με την ομορφιά, την επικοινωνία ή την εκπαίδευση. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια. Kράτα μακριά το πείσμα, την κτητικότητα, τη συμφεροντολογία. Ο Δίας σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (προσοχή στο δογματισμό και την έλλειψη μέτρου). Ο Κρόνος σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης με την πειθαρχημένη συμπεριφορά και τον έλεγχο.
Θετικά επηρεάζονται: Οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας της εκπαίδευσης, των πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της τροφής, της καριέρας, των επαγγελματικών.

★Αν σε απασχολεί κάτι και θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 9011513203.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πιο ισορροπημένη συναισθηματικά από εσένα δεν θα μπορούσαμε να βρούμε την εβδομάδα που διανύουμε. Η κοινωνικότητα και η πνευματώδης ομιλία, σου δίνουν την απαραίτητη γοητεία. Το σπίτι είναι ο χώρος που θα αποδώσεις καλύτερα. Ο Άρης σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (μετρίασε την επιθετικότητα). Ο Ποσειδώνας σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης ενισχύοντας τη φαντασία σου. Οι single, με τον μαγνητισμό που θα ασκούν στο αντίθετο φύλο θα βιώσουν στιγμές ανεπανάληπτης δόξας προς το τέλος της εβδομάδας και μέχρι τις αρχές της επόμενης. Και πολλά φλερτ θα υπάρξουν και πολλές ερωτικές στιγμές θα βιώσεις, θα ανέβει το ηθικό σου στα ουράνια και θα απολαύσεις μοναδικές ερωτικές εμπειρίες.
Θετικά επηρεάζονται: Οι τομείς του σπιτιού, της διατροφής, των κληρονομιών, των ασφαλειών, του σεξ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων και αδερφών, της επικοινωνίας, των ταξιδιών, της εκπαίδευσης, των πτυχίων, των μεγάλων ταξιδιών.

★Αν σε απασχολεί κάτι και θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 9011513203.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στον οικονομικό τομέα η εβδομάδα δεν θα σημαδευτεί από σημαντικές μεταβολές. Θα υπάρξει αυξημένο ενδιαφέρον από την πλευρά σου για οικονομικά θέματα, όπως είναι οι επενδύσεις σε κάτι νέο. Πρέπει μόνο να προσέξεις να μην πάρεις ρίσκα, γιατί μπορεί να ζημιωθείς. Οι κινήσεις σου ωστόσο θα πρέπει να γίνουν μέσα στο πρώτο τριήμερο! Στον αισθηματικό τομέα το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα ταλαιπωρηθείς αρκετά με προβλήματα, διαπληκτισμούς και μια συνεχή γκρίνια με τον σύντροφό σου. Θα αισθανθείς ότι κάποια στιγμή γίνεται το κλίμα τόσο βαρύ που δεν θα μπορείς πια να ανασάνεις. Είναι η περίοδος που θα φέρει πολλές συζητήσεις και διαβουλεύσεις με το ταίρι σου και θα γίνουν πολλά ξεκαθαρίσματα. Αν είσαι single, το πρώτο μισό της εβδομάδας προμηνύει πολύ έντονη κοινωνική και ερωτική ζωή! Θα υπάρξουν πολλά φλερτ, πολύ μεγάλη ερωτική ένταση και πάθος, ερωτικές γνωριμίες που μπορεί να πάρουν επικίνδυνα μονοπάτια, και ίσως τελικά να γνωρίσεις και τον έρωτα, εάν αφήσεις να σου συμβεί κάτι τέτοιο… και δεν το μπλοκάρεις με τον ορθολογισμό σου.
Θετικά επηρεάζονται: Οι τομείς των φίλων και αδερφών, της επικοινωνίας, των ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, των ασφαλειών, του σεξ.

★Αν σε απασχολεί κάτι και θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 9011513203.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η θέση του Ηλίου στον Υδροχόο είναι σε αδυναμία. Οικονομικά τα πράγματα θα είναι κάπως σφιχτά κατά την εβδομάδα αυτή! Θα πιεστείς πολύ και για αυτό απαιτείται εξαιρετικά καλή διαχείριση των εισοδημάτων σου. Κάποιες ανάσες μπορεί να σου προσφέρουν συνεργάτες ή το ταίρι σου, δεν θα πρέπει όμως να βασιστείς στην συνδρομή τους. Η αισθηματική σου ζωή, για όσες βρίσκονται σε μια σταθερή σχέση, θα είναι αρκετά πιο ήρεμη αυτήν την εβδομάδα, αν και δεν θα λείψουν κάποια ξεσπάσματα που και που. Θα σε απορροφά όμως κυρίως η καθημερινότητα, ζητήματα καριέρας ή οικονομικών, όπου η συνεργασία και η αμοιβαία στήριξη θα είναι σημαντική. Προβλήματα όμως ίσως υπάρξουν στην σεξουαλική σου ζωή, ιδίως σε ζευγάρια που ο χρόνος συνύπαρξης αρχίζει και τους βαραίνει, και είναι από τα σημεία τριβής και έντασης στη μεταξύ σας σχέση.
Θετικά επηρεάζονται: Οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών.

★Αν σε απασχολεί κάτι και θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 9011513203.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Πλούτωνας σε σύνοδο ενισχύει, τονίζει την προσπάθεια με δύναμη για νέα ξεκινήματα. Στον οικονομικό τομέα δεν θα αντιμετωπίσεις ιδιαίτερες δυσκολίες, εάν είσαι προσεκτική στη διαχείριση των καθημερινών σου δαπανών. Μάλιστα το εισόδημά σου -υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο- να αυξηθεί, χωρίς ωστόσο η αύξηση αυτή να είναι τέτοιου μεγέθους, που να σε απαλλάξει από τα πιθανά οικονομικά προβλήματα. Στον αισθηματικό τομέα ευνοείσαι στις αρχές της εβδομάδας. Εάν έχεις μια σχέση, προς τα μέσα της εβδομάδας μπορεί να χαρείς τις χαλαρές στιγμές, με έντονο ρομαντισμό αλλά και σεξουαλική έλξη. Εάν αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα στη σχέση σου, το πλανητικό σκηνικό μπορεί να σου προσφέρει σωτήριες λύσεις και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Οι τελευταίες μέρες της εβδομάδας θα είναι πιο αρμονικές και αυτό είναι ιδανικό για μικρές αποδράσεις. Αν είσαι single, η θέση των πλανητών παρέχει τις ευκαιρίες που αναζητάς για να ξεκινήσεις μια σχέση. Τα άστρα θα φέρουν στην πόρτα σου περισσότερους από ένα ενδιαφερόμενους και θα πρέπει να κάνεις την σωστή επιλογή. Απέφυγε όμως να εμπλακείς σε παράλληλες σχέσεις, για να μην βρεθείς μπλεγμένη στο μέλλον.
Θετικά επηρεάζονται: Οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της απομόνωσης, των εχθρών της εργασίας, της υγείας.

★Αν σε απασχολεί κάτι και θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 9011513203.

 

Read More

And More