Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 14 έως 20 Σεπτεμβρίου 2020)

Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος;

ΚΡΙΟΣ
Ουσιαστικά το αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 17/9 στο ζώδιο της Παρθένου και φέρνει νέες ευκαιρίες και ξεκινήματα στον τομέα των εργασιακών σου. Ασχολήσου με παλιές εκκρεμότητες και διαπραγματεύσου σωστά και προς όφελός σου νέες προτάσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς καθώς ο Ερμής δημιουργεί μια δυσαρμονική όψη με τον Δία. Μικρές εντάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου αντιμετώπισέ τες με ψυχραιμία και μην προκαλείς καταστάσεις που δεν είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις. Προσπάθησε να προσθέσεις στην καθημερινότητά σας ευχάριστες δραστηριότητες που θα περιορίσουν τις συζητήσεις σε ένα ανάλαφρο επίπεδο. Εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες. Απλά λάβε υπόψη σου το ένστικτό σου που σε προειδοποιεί για λανθασμένες επιλογές και εξιδανικεύσεις. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Μια νέα περίοδος ξεκινά για σένα με την πραγματοποίηση της νέας Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9, η οποία φαίνεται να σε παρακινεί να αναδιοργανωθείς και να αλλάξεις πλεύση. Η εβδομάδα ευνοεί τον τομέα των εργασιακών σου καθώς καλείσαι να βρεις τρόπους να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να αυξήσεις τις γνώσεις σου έτσι ώστε να είσαι έτοιμη να αναλάβεις νέα καθήκοντα. Παρορμητικές ενέργειες απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου είναι προτιμότερο να τις αποφύγεις αν δεν θέλεις να τραβηχτούν τα πράγματα στα άκρα και να παρθούν πρώιμες αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, αναθεώρησε λίγο τους λόγους που σε κάνουν να εξιδανικεύεις νέες γνωριμίες. Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις τί έχεις περισσότερο ανάγκη, τι σου πάει και τι όχι. Ο τομέας των οικονομικών σου επίσης χρειάζεται προσοχή. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η νέα Σελήνη της εβδομάδας στο ζώδιο της Παρθένου επηρεάζει τον τομέα σπιτιού και οικογένειας. Βασική σου επιθυμία είναι να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς και το να βελτιώσεις το επίπεδο της καθημερινότητας και διαβίωσής σου. Δώσε έμφαση στις πληροφορίες που σου δίνονται στα εργασιακά και προσπάθησε να συγκεντρωθείς περισσότερο στις υποχρεώσεις σου. Θα σου φανούν πολύτιμες για τα μακροπρόθεσμα σχέδια σου. Εσύ και ο σύντροφός σου έχετε τη δυνατότητα να κάνετε καινούρια πράγματα, να προσθέσετε ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σας, να διασκεδάσετε και να έρθετε πιο κοντά, αρκεί να αποφύγετε στιγμές έντασης προς τα τέλη της εβδομάδας. Μην εκπλαγείς αν κάνεις μια γνωριμία σε ένα χώρο που ούτε φαντάζεσαι και μάλιστα σε στιγμή που είσαι και εντελώς απεριποίητη. Η δική σου ομορφιά άλλωστε βρίσκεται στην καρδιά σου και καθρεφτίζεται στα μάτια σου. Βρες πρακτικές λύσεις σε οικονομικά θέματα σου και ασχολήσου με γραφειοκρατικές εκκρεμότητες. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον των εργασιακών σου καλείσαι να πάρεις αυτήν την εβδομάδα, για αυτό φρόντισε να προετοιμαστείς και να μην βρεθείς προ εκπλήξεων. Η νέα Σελήνη της εβδομάδας λειτουργεί βοηθητικά για τις συζητήσεις των επαγγελματικών σου κι έτσι μπορείς ευκολότερα να διαπραγματευτείς και να υπερασπιστείς τα συμφέροντά σου. Μέρα με τη μέρα η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει κι έτσι θα καταφέρεις να απεγκλωβιστείς από δυσάρεστες παρελθοντικές, συναισθηματικές καταστάσεις. Να κοιτάξεις μπροστά και να ανακτήσεις την εμπιστοσύνη τόσο στον εαυτό σου, όσο και στους άλλους. Εσύ που βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση μην αφήνεις το μυαλό σου να φτιάχνει σενάρια επιστημονικής φαντασίας εις βάρος του. Εμπιστεύσου τον για να μπορέσει η σχέση σας να πάει ένα βήμα παρακάτω. Το μέτρο και η σύνεση είναι απαραίτητα στη διαχείριση των οικονομικών σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

ΛΕΩΝ
Τα οικονομικά σου θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου αυτήν την εβδομάδα. Θέλεις να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά και ταυτόχρονα να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Με τη νέα Σελήνη της εβδομάδας μπορείς να δώσεις ώθηση στα εργασιακά σχέδιά σου, όμως πρόσεξε να μην υποσχεθείς πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Σε κάθε περίπτωση όμως οι προσπάθειές σου αναγνωρίζονται κι αυτό το εισπράττεις. Εξαιρετική είναι η ατμόσφαιρα στη σχέση με το σύντροφό σου σχεδόν όλη την εβδομάδα, εκτός από κάποιες μικρές στιγμές έντασης που μπορούν εύκολα να αποφευχθούν. Εσύ που είσαι μόνη, αυτήν την εβδομάδα θα διαπιστώσεις πως έχει αλλάξει ο τρόπος σκέψης σου και ο τρόπος που λανσάρεις τον εαυτό σου. Η αυτοπεποίθησή σου σε κάνει ακαταμάχητη και οι θαυμαστές σου αυξάνονται. Από τη μια παραπονιέσαι που όλες οι ευθύνες της οικογένειας είναι στην πλάτη σου κι από την άλλη θέλεις να έχεις τον πλήρη έλεγχο. Άσε και τους άλλους να αναλάβουν την ευθύνη για αυτά που θα προκύψουν αυτήν την εβδομάδα. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στα επαγγελματικά και με την ευχέρεια του λόγου που διαθέτεις μπορείς να κατακτήσεις τους στόχους σου. Η νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο στις 17/9 φέρνει νέες εργασιακές προτάσεις και τη δυνατότητα να τις προσαρμόσεις στα μέτρα σου, να βοηθήσεις συνεργάτες δείχνοντας τα ταλέντα σου και να αυξήσεις τις γνώσεις σου. Η επιτυχία στα συναισθηματικά σου είναι δεδομένη, μιας και λάμπεις ολόκληρη. Αν και κουρασμένη, έχεις τη δυνατότητα να καθηλώσεις τους πάντες. Η εξωστρέφειά σου σε κάνει να μην αρνείσαι καμία πρόταση και καμία νέα γνωριμία. Οπότε η επιλογή είναι δική σου και μπορείς να βρεις εύκολα τον άνθρωπο που θα θελήσεις να μοιραστείς τη ζωή σου. Εσύ τώρα που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση και έχεις βρει τον άνθρωπό σου, σταμάτα να είσαι τόσο επικριτική και αυστηρή μαζί του. Ό,τι κάνεις εσύ δεν μπορούν να το κάνουν και οι άλλοι. Ασχολήσου με το σύντροφό σου και δείξε του την τρυφερή και ερωτική πλευρά σου. Κάποιες εξελίξεις στα οικονομικά μπορεί να σε απογοητεύσουν, όμως για πολύ λίγο. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

ΖΥΓΟΣ
Γεμάτη ενδιαφέρουσες στιγμές φαίνεται να είναι η εβδομάδα σου. Οι έντονοι ρυθμοί της ζωής σου συνεχίζονται, όμως οι εξελίξεις δεν σου επιτρέπουν να νιώσεις κούραση ούτε και απογοήτευση. Έντονο παρασκήνιο φαίνεται να υπάρχει στον εργασιακό σου χώρο. Προσπάθησε να μην εμπλακείς σε αυτό, μιας και κάποιοι προσπαθούν να σε παγιδεύσουν. Απόφυγε τις αλλαγές μέχρι να ξεκαθαρίσει λίγο το πεδίο και να ενημερωθείς και για την παραμικρή λεπτομέρεια. Στιγμές έντασης αντιμετώπισέ τες με χιούμορ και θετική διάθεση. Ένα οικογενειακό θέμα θα σε απασχολήσει κι αυτή σχεδόν όλη τη βδομάδα, καθώς η λύση που επιβάλλεται δεν περνάει μόνο από το δικό σου χέρι. Σε επηρεάζει όμως ψυχολογικά και συναισθηματικά, για αυτό και θα πρέπει να προσέξεις τις εξάρσεις σου. Θέλεις να ερωτευτείς και θέλεις ένα συγκεκριμένο άτομο. Είναι αδύνατον να σου αντισταθεί με τη γοητεία σου να ξεπερνά κάθε όριο. Εσύ τώρα που βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση, πάρε πρωτοβουλίες και πρόσθεσε το σασπένς που χρειάζεται η συνταγή της ευτυχίας. Απελευθερώσου συναισθηματικά και καλού κακού πρόσεχε και τους πειρασμούς που μπερδεύονται στα πόδια σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στόχος σου αυτήν την εβδομάδα είναι να εντυπωσιάσεις, να επιδείξεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου, να γίνεις περισσότερο δημοφιλής και να θέσεις υψηλότερα τον πήχη των προσδοκιών σου. Πρόσεξε βέβαια μην το κάνεις αυτό τόσο προκλητικά και έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα από το προσδοκώμενο. Με τον Άρη να κινείται ανάδρομα θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τις επιλογές σου στα εργασιακά. Έντονο παρασκήνιο δεν σου επιτρέπει να κοινοποιείς τα σχέδιά σου. Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνεις μια προσπάθεια να αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Άλλωστε εσύ είσαι αυτή που δεν μπορείς να ζεις μέσα σε αβέβαιες και άχρωμες καταστάσεις. Πάρε πρωτοβουλίες, προετοίμασέ του εκπλήξεις και δείξε όλο το ερωτικό ταμπεραμέντο που κρύβεις μέσα σου. Εσύ τώρα που είσαι μόνη διεύρυνε την κοινωνικότητά σου, πάρε μέρος σε εκδηλώσεις, γιατί κάπου εκεί φαίνεται να είναι κρυμμένος και ο μεγάλος έρωτας. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν και αρκετά κουρασμένη από τις αναποδιές και τα απρόβλεπτα γεγονότα του προηγούμενου διαστήματος, είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις και τις πιο δύσκολες προκλήσεις αυτή τη βδομάδα. Οι όψεις και η νέα Σελήνη θα σε βοηθήσουν να αποδείξεις τις πραγματικές σου αξίες στα εργασιακά. Είσαι διατεθειμένη να δουλεύεις μέρα νύχτα προκειμένου να φτάσεις στο στόχο σου. Οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες σου από τον ερωτικό σύντροφό σου αυξάνονται. Αυτό τώρα δεν το λες και τόσο καλό. Θα πρέπει να αντιληφθείς πως είσαι σύντροφος του και όχι μαμά του -για αυτό μην του υποδεικνύεις τι πρέπει και πως να το κάνει. Εσύ που είσαι μόνη και παρόλο που σε ενδιαφέρει ο συναισθηματικός σου τομέας, αυτήν την εβδομάδα δεν κάνεις τίποτα για αυτό. Ασχολείσαι περισσότερο με φίλους, οικογένεια και κυρίως δουλειά. Είναι ευκαιρία να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου και κυρίως θέματα που αφορούν χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οργάνωσε από νωρίς το πρόγραμμα της εβδομάδας σου προκειμένου να αποφύγεις το άγχος των υποχρεώσεων σου, που δεν είναι και λίγες. Από την άλλη η συνέπεια στα όσα αναλαμβάνεις είναι πολύ σημαντική για εσένα και θέλεις να τελειώνεις στο παρά ένα, όχι στο και ένα. Προώθησε με μεγαλύτερη ευκολία αυτήν την εβδομάδα τα σχέδια σου στα εργασιακά και κυρίως νέες σου συνεργασίες που σχετίζονται με το εξωτερικό. Ο έρωτας είναι πολύ σημαντικός για σένα για αυτό και αποφασίζεις να αλλάξεις συνήθειες. Να προσθέσεις νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου και να διευρύνεις την κοινωνικότητά σου. Εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε μια μόνιμη σχέση, αναθεώρησε λίγο τον τρόπο συμπεριφοράς σου απέναντι στο σύντροφο σου και πάρε τα μέτρα σου πριν φτάσουν τα πράγματα σε οριακό σημείο. Ξεκαθάρισε τα συναισθήματά σου και μίλησέ του για τις ανάγκες σου. Οικονομικά ζητήματα και υποθέσεις καλό θα ήταν να τα φροντίσεις το συντομότερο δυνατόν. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οργάνωσε με προσοχή και μυστικότητα τα σχέδιά σου και μην εμπιστεύεσαι ανθρώπους που το παρελθόν έχει δείξει πως δεν είναι ειλικρινείς και ευθείς απέναντί σου. Έχεις το χάρισμα να συγχωρείς εύκολα και να ξεχνάς επίσης. Μπορεί να θέλεις και να επιζητάς μια αλλαγή στα επαγγελματικά σου, ακόμα και του προσανατολισμού σου, όμως δεν θα πρέπει να βιάζεσαι. Ενημερώσου πρώτα, βεβαιώσου και κατόπιν πάρε τις αποφάσεις σου. Έλεγξε τον παρορμητικό σου χαρακτήρα και βάλε φρένο στην ανυπομονησία σου. Η έλλειψη μιας συντροφιάς σου έχει γίνει μια έμμονη ιδέα το τελευταίο διάστημα. Κάλυψε τις συναισθηματικές σου ανάγκες με τα άτομα του φιλικού και οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Είναι προτιμότερο από το να αναλώνεσαι άσκοπα με ανθρώπους που δεν αξίζουν ούτε μια σου ματιά. Εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση μοιράσου τα όσα σε απασχολούν με το σύντροφο σου και μην τον απομονώνεις. Δέξου και εκτίμησε τις απόψεις του που είναι πιο αντικειμενικές και ψύχραιμες. Μάθε να τον εμπιστεύεσαι κι αυτό θα καλύψει τις όποιες αποστάσεις υπάρχουν μεταξύ σας. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτή τη βδομάδα σε διακρίνει μια υπερκινητικότητα. Δεν ξέρεις τι θέλεις, από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Βάλε σε τάξη τις σκέψεις και τα θέλω σου και μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα μαζί. Μην αμφισβητείς τις μέχρι τώρα επιλογές σου στα εργασιακά. Μπορεί κάποιες πρόσφατες συνεργασίες να μην αποδίδουν τα προσδοκώμενα και να αντιμετωπίζουν κάποια εμπόδια, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να αποχωρίσεις. Ο τρόπος που προσεγγίζεις τους άλλους σε κάνει ακαταμάχητα γοητευτική για αυτό πλησίασε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Είτε είναι μια νέα γνωριμία, είτε σχετίζεται με το παρελθόν σου, δεν υπάρχει καταλληλότερη στιγμή για να δράσεις. Εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, σταμάτα να είσαι τόσο αναλυτική με τα πάντα. Τον κουράζεις και άκρη δεν βρίσκεις. Καλύτερα να προσπαθήσεις να τον σαγηνεύσεις και να τον εκπλήξεις με τις ερωτικές σου προκλήσεις. Αναζήτησε τρόπους για την αύξηση των εσόδων σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Σταθερό 1,56ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.), Κινητό 1,59ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.)*
*Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού

Read More

And More