Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 16 έως 22 Μαρτίου 2020)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Με τη νέα εβδομάδα σε περιμένουν αυξημένες εργασιακές υποχρεώσεις και όχι μόνο. Ανοίγονται μπροστά σου νέες ευκαιρίες και νέοι ορίζοντες που δεν θα πρέπει να προσπεράσεις. Διαχειρίσου τις σχέσεις σου με συναδέλφους με διαλλακτικότητα, εκμαίευσε τις πληροφορίες που χρειάζεσαι και μην κοινοποιείς τα σχέδιά σου, αν δεν έχεις μελετήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Μικρές εντάσεις στα μέσα της εβδομάδας προσπέρασέ τες με χιούμορ και μη διακινδυνεύεις τις σχέσεις κυρίως με ανώτερους σου. Ψυχρές συμπεριφορές από την πλευρά του αγαπημένου σου μην τις τραγικοποιείς. Φρόντισε να ενδιαφερθείς και να τον ρωτήσεις τι του συμβαίνει. Μην ξεχνάς άλλωστε και τα δικά σου. Εσύ που είσαι μόνη, αρκετές εκπλήξεις φέρνει η βδομάδα με τα πάνω της και τα κάτω της βέβαια στην ψυχολογία σου. Πρόσφατες γνωριμίες που μέχρι χθες έδειχναν αδιάφορες ή και στάσιμες, αρχίζουν να εξελίσσονται θετικά από τα μέσα της βδομάδας. Καλές είναι οι προοπτικές των οικονομικών σου καθώς η τύχη αρχίζει να σου χαμογελά.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Με το ξεκίνημα της εβδομάδας αρχίζουν οι υποχρεώσεις σου να τρέχουν για αυτό και θα πρέπει να οργανωθείς σωστά. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του και κυρίως στα χέρια τρίτων. Ό,τι σε αφορά άμεσα θα πρέπει να το τακτοποιείς μόνη σου. Συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις έχει το μενού των εργασιακών σου το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας. Βέβαια καταφέρνεις να διατηρείς πάντα τον πρωταγωνιστικό ρόλο με την επικοινωνιακή σου ικανότητα να ενισχύεται. Με την υπερτονισμένη γοητεία και την αποφασιστικότητά σου να κάνεις κάτι προκειμένου να γεφυρώσεις αποστάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, σίγουρα σου εξασφαλίζει η εβδομάδα την αρμονία και τη σταθερότητα που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, σίγουρα θέλεις να αποκοπείς από το παρελθόν, μιας και παρά τις φιλότιμες προσπάθειές σου δεν είδες κάτι σημαντικό να αλλάζει. Για αυτό βάλε πλώρη για νέες γνωριμίες και περιπέτειες χωρίς να απογοητεύεσαι. Δώσε προσοχή στη φυσική σου κατάσταση και τη διατροφή σου, αποφεύγοντας την κουζίνα και τις αμαρτίες της.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές για εσένα με τη δημιουργικότητα και την αυτοπεποίθησή σου να ενισχύονται σημαντικά. Σου δίνεται η δυνατότητα να διαπραγματευτείς νέες προτάσεις και συνεργασίες και να μπορέσεις να κάνεις ένα ακόμα βήμα προς τα φιλόδοξα επαγγελματικά σχέδιά σου. Μην φοβηθείς να αναλάβεις νέες δραστηριότητες και να συναναστραφείς με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν στο να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Αν ανήκεις στις δεσμευμένες και έχεις βρει ήδη το σύντροφό σου, είναι ευκαιρία αυτήν την εβδομάδα να ανανεώσεις τη σχέση σου, να μοιραστείς σκέψεις, ιδέες και προβληματισμούς και μην ξεχνάς ότι θα ήταν επωφελές για εσένα να ακούσεις τις απόψεις του. Τα ειλικρινή συναισθήματά του δεν εμπεριέχουν ανταγωνισμό και έχει την επιθυμία να σε δει να ανεβαίνεις επαγγελματικά και κοινωνικά. Εσύ που είσαι μόνη, νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες προστίθενται στη ζωή σου. Έτσι έχεις την ευκαιρία να βγεις από τη θλίψη σου, να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα. Βέβαια οι ανασφάλειες και οι πληγές του παρελθόντος δεν σε αφήνουν ακόμα να αφεθείς ολοκληρωτικά σε καμία αγκαλιά, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να απολαύσεις την περιπέτεια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οικογενειακά θέματα συνεχίζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου και αυτήν την εβδομάδα, όμως εσύ δείχνεις αποφασισμένη να δώσεις οριστικές λύσεις. Συγκράτησε λίγο το συναισθηματισμό και τις ευαισθησίες σου, μιας και οι λύσεις έχουν περισσότερο ρεαλιστικό χαρακτήρα. Αρκετές δυσκολίες και κρίσιμες αποφάσεις καλείσαι να πάρεις στα επαγγελματικά. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με ανώτερους σου και προτίμησε να τους πείσεις για τα επιχειρήματά σου με πράξεις. Παρελθοντικές εκκρεμότητες καλό θα ήταν να έφευγαν από το κεφάλι σου, έστω και αν χρειαστεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο. Στο χέρι σου είναι να επαναφέρεις το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να τονίσεις τη θηλυκότητά σου. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με το σύντροφό σου κράτα μόνο το ρόλο σου ως γυναίκα. Εσύ που είσαι αδέσμευτη, υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνεις μια νέα γνωριμία η οποία φαίνεται και πολλά υποσχόμενη.

 

ΛΕΩΝ
Μια χαρούμενη εβδομάδα, έντονα δραστήρια και ενδιαφέρουσα σου υπόσχονται τα άστρα. Το άγχος βέβαια για σένα είναι η δεύτερη φύση σου, όμως οι εξελίξεις των υποθέσεών σου είναι αρκετά ικανοποιητικές και δηλώνουν πως είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Διατήρησε τις αποστάσεις σου με συναδέλφους χωρίς όμως να φανείς αγενής και σνομπ. Θα υπάρξουν στιγμές έντασης που θα πρέπει να διαχειριστείς με προσοχή. Με την επικοινωνιακή σου δυνατότητα μπορείς να πείσεις ευκολότερα τους γύρω σου και να επιδείξεις τις ικανότητές σου. Στις αρχές της εβδομάδας φαίνεται να είσαι λίγο εσωστρεφής και απόμακρη με τον ερωτικό σύντροφό σου. Η αλήθεια είναι πως το έχεις αυτό το μειονέκτημα. Όταν σε απασχολούν δικά σου θέματα κλείνεσαι στον εαυτό σου χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες. Ναι μεν έχεις την πρόθεση να μην τον επιβαρύνεις, όμως δεν μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς ότι κι εκείνος άθελα του αμφισβητεί τα συναισθήματά σου. Εσύ που ανήκεις στις αδέσμευτες, έχεις μια έντονα κοινωνική εβδομάδα μπροστά σου και θα κινηθείς με άνεση σε νέους κύκλους. Ο θαυμασμός που εισπράττεις από τους γύρω σου επαναφέρουν την αυτοπεποίθησή σου. Δεν εντυπωσιάζεις μόνο ως γυναίκα, αλλά και ως προσωπικότητα. Προσπάθησε να συμβιβαστείς με κάποιες οικογενειακές καταστάσεις και απόφυγε τις συγκρούσεις και διαφωνίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η οικονομική σου κατάσταση είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου αυτήν την εβδομάδα. Το ανήσυχο πνεύμα σου σε συνδυασμό με τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου που δεν είναι και λίγες, δεν σου αφήνουν άλλη επιλογή από το να ψάξεις για νέες πηγές εσόδων. Αν κινηθείς έξυπνα, μπορείς να το καταφέρεις. Ενδιαφέρουσες εξελίξεις σημειώνονται στα εργασιακά, οι οποίες ξεκαθαρίζουν το τοπίο γύρω σου και διώχνουν τους ενδοιασμούς και τις ανησυχίες σου. Πλέον μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να θέσεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου. Προς το παρόν δεν διατίθεσαι να βάλεις σε προτεραιότητα τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, γι’ αυτό δεν προβλέπονται αλλαγές στο συναισθηματικό σου τομέα. Εσύ που είσαι μόνη, πέτα τη θλίψη από πάνω σου, κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και μην σκέφτεσαι το παρελθόν. Πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου και προετοίμασε την καρδιά σου για να υποδεχτείς ένα νέο έρωτα που δεν αργεί.

 

ΖΥΓΟΣ
Η ενέργεια, η ζωντάνια και η διάθεσή σου βρίσκονται στο ζενίθ τους για αυτό και μπαίνεις στη διαδικασία αλλαγών και διεκδικήσεων αυτήν την εβδομάδα. Για να τα καταφέρεις βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν γύρω σου και να κλείσεις οριστικά παλιά κεφάλαια. Το παρασκήνιο στα εργασιακά συνεχίζεται και θα πρέπει να είσαι προσεκτική σε αυτά που λες και στο ποιους εμπιστεύεσαι. Ο αυθορμητισμός και η διάθεσή σου να βλέπεις πάντα τη θετική πλευρά των ανθρώπων μπορεί να σε εκθέσει. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην τον αμελείς βάζοντας σε προτεραιότητα φίλους και συγγενείς. Αν συνεχίσεις να το κάνεις, τουλάχιστον προετοιμάσου για γκρίνιες χωρίς διαμαρτυρία από μέρους σου. Εσύ που είσαι μόνη, δίνεις την αίσθηση πληρότητας, γίνεσαι απόμακρη με τους γύρω σου και είναι λίγο δύσκολο να σε πλησιάσουν και να σου δείξουν το ενδιαφέρον τους οι θαυμαστές σου. Χαλάρωσε λίγο, πες μια καλημέρα και ρίξε και ένα χαμόγελο κυρίως στον εργασιακό σου χώρο που φαίνεται κάτι να μαγειρεύεται.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι ευκαιρίες που σου δίνονται αυτήν την εβδομάδα αφορούν περισσότερο στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου. Άλλωστε είναι δυο τομείς της ζωής σου που πραγματικά σε ενδιαφέρουν και κατά διαστήματα μάλιστα εμμονικά. Έχεις θέσει πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών σου στα εργασιακά και αυτό προϋποθέτει δουλειά και αφοσίωση. Τα πισώπλατα μαχαιρώματα δεν λείπουν, για αυτό και καλό θα ήταν να ακούς πότε πότε το ένστικτό σου. Μην λες πολλά και στην ανάγκη κινήσου και λιγάκι μυστικά. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και κάνε πράγματα που σε ξεκουράζουν κυρίως ψυχικά και εγκεφαλικά, έτσι ώστε να διατηρήσεις τις δυνάμεις σου. Κάποιες αποκαλύψεις που αφορούν στον ερωτικό σύντροφό σου, προκαλούν μια αναστάτωση και μια ένταση στη σχέση σας, κυρίως προς τα μέσα της εβδομάδας. Πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα και πιθανές αποφάσεις, καλύτερα να εξετάσεις κάθε λεπτομέρεια πριν τον αδικήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου μια σημαντική γνωριμία που θα σε ταρακουνήσει για τα καλά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ευχάριστη, δραστήρια και δυναμική από κάθε άποψη φαίνεται να είναι η εβδομάδα σου. Νέα ενδιαφέροντα, δραστηριότητες, γνωριμίες και επαγγελματικές προκλήσεις ανεβάζουν την αδρεναλίνη σου στα ύψη. Οι εργασιακές προκλήσεις σε θέλουν στις επάλξεις προκειμένου να τις εκμεταλλευτείς και να τις διαχειριστείς σωστά. Η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει και φέρνει στη ζωή σου ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν στη διεύρυνση των στόχων σου. Κάνε κάποιες υποχωρήσεις απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου, μιας και τον τελευταίο καιρό ασχολείται διαρκώς με τα δικά σου και σε στηρίζει. Δείξε του τα συναισθήματα και την εκτίμησή σου πριν αρχίσει τις γκρίνιες (δικαιολογημένα). Εσύ που είσαι μόνη, εύκολα πέφτεις θύμα εξαπάτησης στα αισθηματικά σου. Ίσως να είναι και η ανάγκη σου να μοιραστείς τα όνειρά σου, ίσως και η τάση σου να φέρεσαι και να σκέφτεσαι καλοπροαίρετα. Ένα οικονομικό θέμα που σου δίνεται η δυνατότητα ναι μεν να τακτοποιήσεις, συνεχίζει να σε αγχώνει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι ανησυχίες καθώς και η ανάγκη σου για βελτίωση και αλλαγές στους περισσότερους τομείς της ζωής σου, τείνουν να σου γίνονται εμμονή. Η εβδομάδα βέβαια κρύβει πολλές ευκαιρίες που αν τις αξιοποιήσεις σωστά θα διαπιστώσεις πως βήμα βήμα μπορείς να φτάσεις στα πολυπόθητα αποτελέσματα και στόχους σου. Αρκεί να μάθεις να είσαι υπομονετική και να διώξεις το άγχος από πάνω σου. Περιορίζεις τα συναισθήματά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου κι αυτό δημιουργεί αποστάσεις ανάμεσά σας. Απελευθερώσου και δείξε του όλα αυτά τα όμορφα που νιώθεις για αυτόν. Εσύ που είσαι μόνη, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον να κάνεις μια εξαιρετική γνωριμία που τηρεί όλες σου τις προϋποθέσεις. Ο έρωτας θα εισβάλει στη ζωή σου από εκεί που δεν το περιμένεις. Εύκολα μπορείς να γίνεις η κακιά της υπόθεσης αν δεν διαχειριστείς με διπλωματία οικογενειακά θέματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δραστήρια και αρκετά κουραστική προβλέπεται όχι μόνο η εβδομάδα, αλλά και το επόμενο διάστημα. Μπορείς να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να κάνεις νέες γνωριμίες και να βρεις ομοϊδεάτες σου, που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να μιλήσεις, να μοιραστείς και να καθησυχάσεις τις ανησυχίες σου. Έχεις και τις σχετικές δυσκολίες σου στα εργασιακά που αν βέβαια τις διαχειριστείς με ψυχραιμία, τελικά θα επωφεληθείς και δεν θα χάσεις. Τα πάντα στο χέρι σου. Ό,τι περνάει απ’ το χέρι των πλανητών το κάνουν ήδη για σένα. Κάνε σχέδια για το μέλλον αυτήν την εβδομάδα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πάρτε από κοινού αποφάσεις που αφορούν στη σχέσης σας, είτε πρόκειται για μια επισημοποίηση, είτε για μια συγκατοίκηση είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε. Εσύ που είσαι μόνη, μια γνωριμία η οποία ίσως και να έχει γίνει, εξελίσσεται σε κάτι μοναδικό. Απελευθερώσου απ’ τα φαντάσματα του παρελθόντος και απόλαυσέ τη.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Το κλείσιμο εκκρεμοτήτων σου αυτήν την εβδομάδα είναι το πιο σημαντικό για σένα, είτε για θέματα που αφορούν οικονομικά, επαγγελματικά και υποχρεώσεις σου προς τρίτους, θέλεις να τελειώνεις με αυτά. Φλερτάρεις πολύ με την επιτυχία σου στα εργασιακά, για αυτό και δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου. Διψάς για διάκριση, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να παίξεις και με τις σωματικές σου αντοχές. Θα πρέπει οπωσδήποτε να φροντίσεις τον εαυτό σου και την υγεία σου. Δώσε τέλος σε παρεξηγήσεις του παρελθόντος με τον αγαπημένο σου. Άλλωστε δεν είχατε ποτέ και κάτι σοβαρό να χωρίσετε. Πλησίασέ τον με το μοναδικό σου ταμπεραμέντο και βοήθησέ τον να τα ξεχάσει κι εκείνος. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να έχεις ποντάρει σε μια πρόσφατη γνωριμία. Μην απογοητεύεσαι αν οι ρυθμοί μοιάζουν χελώνας. Πρόκειται για κάτι που αξίζει τον κόπο να περιμένεις. Ένα έκτακτο έξοδο που θα σκάσει από το πουθενά σε αποδιοργανώνει, όμως σύντομα βρίσκεις ξανά τις ισορροπίες σου.

Read More

And More