Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 16 έως 22 Νοεμβρίου 2020)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

ΚΡΙΟΣ
Το ενδιαφέρον σου αυτήν την εβδομάδα αποσπάται από τον τομέα των οικονομικών σου. Τακτοποίησε, διαπραγματεύσου και βάλε σε τάξη τις υποχρεώσεις σου καθώς είναι σημαντικό για σένα να απαλλαγείς από το άγχος των εκκρεμοτήτων σου. Κράτα μικρό καλάθι στα εργασιακά και μην εμπιστεύεσαι τυφλά τις πληροφορίες που λαμβάνεις. Η ανασφάλεια είναι ένα συναίσθημα που καταλαμβάνει τους πάντες αυτήν τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο εφιστά την προσοχή σου στα συναισθηματικά. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεις τις ανάγκες και τα θέλω σου. Μπορεί να το κάνεις με έναν επιθετικό και προκλητικό τρόπο και να καταφέρεις τα εντελώς αντίθετα από αυτά που επιδιώκεις και επιθυμείς. Εσύ που είσαι μόνη, στο τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού κι αυτό μπορεί να σε παρασύρει σε λάθη και πάθη.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Συζητήσεις και συμφωνίες αυτήν την εβδομάδα χρειάζονται προσοχή καθώς έχεις την τάση να πιάνεσαι από το παραμικρό και να κατεδαφίζεις τα πάντα. Οι συνθήκες που επικρατούν στα εργασιακά είναι περίεργες για όλους, όμως αυτό το διάστημα δεν λείπουν και οι ευκαιρίες. Εμπιστεύσου τις ιδέες σου, την εμπειρία και τις γνώσεις σου που αντικειμενικά σου δίνεται η ευκαιρία να προβάλλεις. Απόφυγε τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας τις αντιπαραθέσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Μικρές διαφωνίες μπορεί να κλονίσουν το αίσθημα της ασφάλειας και ηρεμίας που χρειάζεστε και οι δυο. Στις 21/11 το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού ανεβάζει και υπερτονίζει τη θηλυκότητά σου. Έτσι μπορείς να κατακτήσεις ευκολότερα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είτε πρόκειται για κάτι από το παρελθόν, είτε κάτι καινούριο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αρκετά απαιτητική προβλέπεται η εβδομάδα για σένα κυρίως σε θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Αγγαρείες ή έξτρα, απρόβλεπτες υποχρεώσεις που επανέρχονται από το παρελθόν σε θέλουν  σε εγρήγορση και ετοιμότητα. Στο τέλος της εβδομάδας ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Τοξότη και τα πάντα εκτός από το ότι χαλαρώνουν, δίνουν άλλες προοπτικές και προτεραιότητες. Αισθάνεσαι μια σωματική κόπωση για αυτό φρόντισε να κοιμάσαι καλά και να ξεκουράζεσαι κυρίως ψυχολογικά. Η Αφροδίτη σε μια δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο, πιθανά να επαναφέρει παλιές πληγές και γεγονότα στην επιφάνεια και να κλονίσει τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Μάθε να κοιτάζεις μπροστά και ότι έχεις καταφέρει να περάσεις στο παρελθόν διέγραψέ το. Εσύ που είσαι μόνη, θα διαπιστώσεις πως κάποιες σχέσεις σου αυτήν τη βδομάδα αλλάζουν μορφή.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αλλαγές στην καθημερινότητα και νέες συνθήκες και προοπτικές φέρνει η νέα εβδομάδα, για αυτό φρόντισε να διατηρήσεις την ισορροπία και την ψυχραιμία σου. Κάποιες καταστάσεις ή κάποιες συνθήκες δεν περνούν από το δικό σου χέρι, για αυτό ίσως χρειαστεί να συμβιβαστείς. Απόφυγε αντιπαραθέσεις με συναδέλφους ή ανώτερους σου. Μπορεί να  πιστεύεις στις ιδέες σου όμως δεν είναι άμεσα υλοποιήσιμες. Μάθε να ακούς και να λαμβάνεις σωστά πληροφορίες. Μπορεί να μην νιώθεις έτοιμη να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή, όμως θα πρέπει να μάθεις και να ρισκάρεις. Τα δεδομένα που έχεις σου επιτρέπουν να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον της υπάρχουσας σχέσης σου. Εσύ που είσαι μόνη, στις 21/11 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού ενισχύει το πάθος και τη γοητεία σου.

 

ΛΕΩΝ
Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται αυτήν την εβδομάδα σε οικογενειακά και εργασιακά επίσης θέματα. Απόφυγε συζητήσεις που αφορούν στην εξέλιξη σου στα εργασιακά τις πρώτες μέρες τις εβδομάδας καθώς προβλέπεται να δημιουργούνται εμπόδια και αντιπαραθέσεις. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις επίσης. Διαμόρφωσε σωστά το πρόγραμμά σου έτσι ώστε να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις έξτρα υποχρεώσεις ευκολότερα. Μια αναμόχλευση συναισθηματική που σου προκαλεί το πλανητικό σκηνικό  αντιμετώπισέ τη με το λογική και μην κάνεις βήματα προς τα πίσω αν είσαι μόνη. Η Αφροδίτη που περνά στο ζώδιο του  Σκορπιού τις 21/11  σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις εξαιρετικές γνωριμίες. Πρόσθεσε άρωμα πάθους στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και δώσε έμφαση στις συζητήσεις σας. Να είσαι βέβαιη πως θα σε απαλλάξουν από τις όποιες ανασφάλειές σου. Βελτίωσε επίσης τις σχέσεις με αδέλφια ή κοντινά αγαπημένα σου πρόσωπα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θετικά λειτουργεί η νέα βδομάδα για σένα καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να απαλλαγείς από πολλές εκκρεμότητες. Οι σχέσεις και τα επαγγελματικά σου γίνονται απόλυτη προτεραιότητά σου, καθώς έρχονται οι απαντήσεις που περίμενες έτσι ώστε να μπορέσεις να πάρεις και τις πιο ευνοϊκές για σένα αποφάσεις. Οι εντάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου περνούν στο παρελθόν δίνοντάς σας την ευκαιρία να κάνετε μια επανεκκίνηση. Κοινές ή νέες δραστηριότητες θα επαναφέρουν το κέφι και θα ενισχύσουν το πάθος σας. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου την εύνοια της Αφροδίτης που περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και απελευθερώσου από ενοχές ή εμμονές του παρελθόντος. Νέες γνωριμίες πολλά υποσχόμενες κάνουν την εμφάνισή τους στη ζωή σου παρά τις πρακτικές δυσκολίες.

 

ΖΥΓΟΣ
Ξέρεις ότι σε περιμένουν πολλές υποχρεώσεις αυτήν την εβδομάδα, για αυτό θα πρέπει να οργανωθείς σωστά προκειμένου να περιορίσεις το άγχος. Οι ενέργειες της εβδομάδας επηρεάζουν τον τομέα της εργασίας σου φέρνοντας στο προσκήνιο παλιές εκκρεμότητες που χρειάζονται άμεση διευθέτηση. Επίσης είναι ευκαιρία να φροντίσεις περισσότερο την υγεία σου και να επαναφέρεις τις διατροφικές σου συνήθειες. Τον ελάχιστο χρόνο που περισσεύει από τις εργασιακές υποχρεώσεις σου αφιέρωσέ τον στον ερωτικό σύντροφό σου, που κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να σε ευχαριστήσει. Νέες γνωριμίες προστίθενται στην καθημερινότητα σου με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο του Σκορπιού στις 21/11, για αυτό άσε τα παράπονα εσύ που είσαι μόνη και προετοιμάσου για αλλαγές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το ενδιαφέρον σου στρέφεται περισσότερο αυτήν τη βδομάδα στην προσωπική σου ζωή καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να γεφυρώσεις αποστάσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Ασχολήσου λοιπόν με τον αγαπημένο σου σύντροφο ή τους αγαπημένους σου φίλους, διασκέδασε με όποιο τρόπο μπορείς και κοίτα να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Με την επικοινωνιακή σου ικανότητα να ενισχύεται έχεις μια αρκετά ενδιαφέρουσα εβδομάδα για τα εργασιακά, αν και δεν βρίσκονται στην απόλυτη προτεραιότητά σου. Ενισχύεται το παρασκήνιο, τα μυστικά και τα κρυφά, για αυτό φρόντισε να ακολουθήσεις και να ακούς το ένστικτό σου. Η εξέλιξη της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου φαίνεται να σε απασχολεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Πάρε τις αποφάσεις σου και μην κυριεύεσαι από τους φόβους και τις ανασφάλειες σου. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη από το δικό σου ζώδιο στις 21/11 δημιουργεί κάτι ερωτικό στον εργασιακό σου χώρο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Βάλε σε προτεραιότητα αυτήν τη βδομάδα τα επαγγελματικά σχέδιά σου, τόλμησε την προώθησή τους και θέσε σε εφαρμογή τις στρατηγικές σου που ήδη έχεις καταστρώσει. Οι πλανητικές ενέργειες σχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι. Ασχολήσου λοιπόν με τα αγαπημένα σου κοντινά πρόσωπα και φρόντισε και για την ανανέωση του χώρου σου που θα κάνει καλό στην ψυχολογία σου. Δώσε την πρέπουσα σημασία στον αγαπημένο σου και μην θεωρείς δεδομένη την αφοσίωσή του. Χρειάζεται το χρόνο και το ενδιαφέρον σου περισσότερο από όσο φαντάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού σε ανανεώνει και φέρνει στη ζωή σου νέες δραστηριότητες αλλά και πρόσωπα που κατά κάποιο τρόπο σχετίζεσαι καρμικά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα συναισθηματικά και τα προσωπικά σου σε απασχολούν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο αυτήν την εβδομάδα. Επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου και να προσθέσουν ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σου για αυτό μην λες όχι σε τίποτα που αφορά την κοινωνικότητα σου με όποιο τρόπο. Ιδιαίτερη προσπάθεια θα χρειαστεί να καταβάλλεις στα εργασιακά. Πρώτον οι υποχρεώσεις σου είναι ήδη πολλές και δεύτερον, έξτρα υποχρεώσεις ή παλιές εκκρεμότητες επιβαρύνουν το πρόγραμμά σου. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου καθώς φαίνεται να είσαι επιρρεπής στις αμαρτίες. Μην δίνεις δικαιώματα και μην διακινδυνεύεις τις ισορροπίες σου για το τίποτα. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού στα τέλη της εβδομάδας και επαναφέρει παλιές ιστορίες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών σου. Δείξε προσοχή στις όποιες συναλλαγές, αγορές, πωλήσεις ή και στη διεκπεραίωση παλιών εκκρεμοτήτων σου. Οι εργασιακές σου υποχρεώσεις αυξάνονται καθώς οι στόχοι σου είναι ιδιαίτερα υψηλοί. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι με ενδιάμεσα διαλείμματα προκειμένου να διατηρήσεις νηφάλια τη σκέψη σου. Μην σκαλίζεις το παρελθόν και μην επαναφέρεις δυσάρεστες στιγμές στο προσκήνιο στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Κάντε πράγματα μαζί που θα σας βοηθήσουν να τα ξεχάσετε εντελώς και να περάσετε καλά. Εσύ που είσαι μόνη, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού υπόσχεται δώρα, πάθη και αλλαγές που ίσως δεν φαντάζεσαι.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Θετική χαρακτηρίζεται αυτή η εβδομάδα δίνοντάς σου την ευκαιρία να τα βρεις με τον εαυτό σου, να θέσεις τις προτεραιότητές σου και να ανακτήσεις τις ισορροπίες σου. Η αποφασιστικότητά σου στα εργασιακά θα παίξει σημαντικό ρόλο, για αυτό επικεντρώσου στις συζητήσεις και τις λεπτομέρειες. Μην φοβηθείς να θέσεις τους όρους σου κυρίως σε ό,τι σχετίζεται με τα οικονομικά. Κάνε μια νέα αρχή στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πάρε πρωτοβουλίες, πιθανά και αποφάσεις που μέχρι χθες φαίνεται να φοβόσουν. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου το σύμπαν που δουλεύει για σένα και καθησύχασε τις ανασφάλειες και τις ανησυχίες σου.

Read More

And More