Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 16 έως και 22 Δεκεμβρίου 2019)

Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά με θετικές όψεις για σένα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξεπεράσεις εμπόδια, να επεκτείνεις τα σχέδιά σου και να δράσεις δυναμικά. Τις πρώτες μέρες της επιδίωξε συζητήσεις στα εργασιακά, θέσε τους όρους σου και πείσε με τα επιχειρήματά σου. Είσαι πλέον έτοιμη ίσως περισσότερο από ποτέ να επεκτείνεις τις προσδοκίες αλλά και τις γνώσεις σου έτσι ώστε να μπορείς να στοχεύσεις ψηλότερα. Στις 20/12 η Αφροδίτη περνά στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου δημιουργώντας σου μια διάθεση για ξεγνοιασιά και ενίσχυση των φιλικών σχέσεών σου. Έχεις έντονη την ανάγκη κοινωνικοποίησης και διασκέδασης. Πρόσεξε όμως το πώς θα συμπεριφερθείς απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Άθελά σου μπορείς να δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση σου για τα οποία δεν είσαι προετοιμασμένη. Μην βάζεις λανθασμένες προτεραιότητες. Εσύ που είσαι μόνη, η επιφανειακή ανεμελιά και το παιδικό σου χαμόγελο σε κάνουν περιζήτητη και δημοφιλή. Απόλαυσε τις νέες γνωριμίες και φρόντισε να περάσεις καλά.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Με το ξεκίνημα της εβδομάδας αρχίζουν οι υποχρεώσεις σου να τρέχουν, γι’ αυτό και θα πρέπει να οργανωθείς σωστά. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του και πόσω μάλλον στα χέρια τρίτων. Ό,τι σε αφορά άμεσα θα πρέπει να το τακτοποιήσεις μόνη σου. Συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις έχει το μενού των εργασιακών σου, τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας. Βέβαια καταφέρνεις να διατηρείς πάντα τον πρωταγωνιστικό ρόλο, με την επικοινωνιακή σου ικανότητα να ενισχύεται. Με την ενισχυμένη γοητεία και την αποφασιστικότητά σου να κάνεις κάτι προκειμένου να γεφυρώσεις αποστάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, σίγουρα σου εξασφαλίζει η βδομάδα την αρμονία και τη σταθερότητα που χρειάζεσαι στα συναισθηματικά. Εσύ που είσαι μόνη, σίγουρα θέλεις να αποκοπείς από το παρελθόν, μιας και παρά τις φιλότιμες προσπάθειές σου δεν είδες κάτι σημαντικό να αλλάζει. Για αυτό βάλε πλώρη για νέες γνωριμίες και περιπέτειες. Δώσε προσοχή στη φυσική σου κατάσταση και τη διατροφή σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές για εσένα με τη δημιουργικότητα και αυτοπεποίθησή σου να ενισχύονται σημαντικά. Η Αφροδίτη κυβερνήτης σου περνά στο ζώδιο του Υδροχόου στις 20/12 και σε βοηθά να πάρεις σημαντικές αποφάσεις γύρω απ’ τα επαγγελματικά σου. Μην υποτιμάς τις συμβουλές ανώτερων σου και ανθρώπων που διαθέτουν μεγαλύτερη εμπειρία από εσένα. Μη φοβηθείς να αναλάβεις νέες δραστηριότητες και να συναναστραφείς με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν στο να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Αν ανήκεις στις δεσμευμένες και έχεις βρει ήδη το σύντροφό σου, είναι ευκαιρία αυτήν τη βδομάδα να ανανεώσεις τη σχέση σου, να μοιραστείς σκέψεις, ιδέες και προβληματισμούς και μην ξεχνάς ότι θα ήταν καλό για εσένα να ακούσεις τις απόψεις του. Τα ειλικρινή συναισθήματά του δεν εμπεριέχουν ανταγωνιστικότητα και έχει την επιθυμία να σε δει να ανεβαίνεις επαγγελματικά και κοινωνικά. Εσύ που είσαι μόνη, νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες προστίθενται στη ζωή σου. Έτσι έχεις την ευκαιρία να βγεις από τη θλίψη σου, να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα. Βέβαια οι ανασφάλειες και οι πληγές του παρελθόντος δεν σε αφήνουν ακόμα να αφεθείς ολοκληρωτικά σε καμία αγκαλιά, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να απολαύσεις την περιπέτεια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οικογενειακά θέματα συνεχίζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου και αυτήν τη βδομάδα, όμως εσύ δείχνεις αποφασισμένη να δώσεις οριστικές λύσεις. Συγκράτησε λίγο το συναισθηματισμό και τις ευαισθησίες σου, μιας και οι λύσεις έχουν περισσότερο ρεαλιστικό χαρακτήρα. Αρκετές δυσκολίες και κρίσιμες αποφάσεις καλείσαι να πάρεις στα επαγγελματικά. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με ανώτερους σου και προτίμησε να τους πείσεις για τα επιχειρήματά σου με πράξεις. Παρελθοντικές εκκρεμότητες καλό θα ήταν να έφευγαν απ’ το κεφάλι σου, έστω και αν χρειαστεί να δουλέψεις περισσότερο. Στο χέρι σου είναι να επαναφέρεις το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να τονώσεις τη θηλυκότητά σου. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με το σύντροφό σου κράτα μόνο το ρόλο σου ως γυναίκα. Εσύ που είσαι αδέσμευτη, υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνεις μια νέα γνωριμία η οποία φαίνεται και πολλά υποσχόμενη. Γι’ αυτό αν και κουρασμένη μην αποφεύγεις κοινωνικές δραστηριότητες. Με την Αφροδίτη να επηρεάζει τον 8ο ηλιακό οίκο σου κανείς και τίποτα δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σου.

 

ΛΕΩΝ
Μια χαρούμενη εβδομάδα, έντονα δραστήρια και ενδιαφέρουσα, σου υπόσχονται τα άστρα. Το άγχος βέβαια για σένα είναι η δεύτερη φύση σου, όμως οι εξελίξεις των υποθέσεών σου είναι αρκετά ικανοποιητικές και δηλώνουν πως είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Διατήρησε τις αποστάσεις σου με συναδέλφους χωρίς όμως να φανείς αγενής. Θα υπάρξουν στιγμές έντασης που θα πρέπει να διαχειριστείς με προσοχή. Με την επικοινωνιακή σου δυνατότητα μπορείς να πείσεις ευκολότερα τους γύρω σου και να επιδείξεις τις ικανότητές σου. Στις αρχές της εβδομάδας φαίνεται να είσαι λίγο εσωστρεφής και απόμακρη με τον ερωτικό σύντροφο σου, ενώ με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου στις 20/12 και πάνω στο 7ο οίκο σου βρίσκεις πρωτότυπους τρόπους να το πλησιάσεις και να τον κατακτήσεις. Εσύ που ανήκεις στις αδέσμευτες, έχεις μια έντονα κοινωνική εβδομάδα μπροστά σου και θα κινηθείς με άνεση σε νέους κύκλους. Ο θαυμασμός που εισπράττεις από τους γύρω σου επαναφέρουν την αυτοπεποίθησή σου. Δεν εντυπωσιάζεις μόνο ως γυναίκα, αλλά και σαν προσωπικότητα. Αν σε απασχολούν νομικά θέματα φρόντισε να τα διαπεραιώσεις αυτήν τη βδομάδα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα σου ξεκινά αισιόδοξα και δραστήρια. Παρά τις πολλές υποχρεώσεις της με την οργανωτική διάθεσή σου καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις ικανοποιητικά. Χρησιμοποίησε τα έμφυτα ταλέντα σου και βρες τρόπους να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Δηλαδή να ενισχύσεις και την ψυχολογία σου. Ενδιαφέρουσες εξελίξεις σημειώνονται στα εργασιακά οι οποίες ξεκαθαρίζουν το τοπίο γύρω σου και διώχνουν τους ενδοιασμούς και τις ανησυχίες σου. Πλέον μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να θέσεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου. Προς το παρόν δεν διατίθεσαι να βάλεις σε προτεραιότητα τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, γι’ αυτό δεν προβλέπονται αλλαγές στο συναισθηματικό σου τομέα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι ίσως λίγο τον τρόπο που εκφράζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, πέτα τη μουντίλα από πάνω σου, κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και μην σκέφτεσαι το παρελθόν. Πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου και προετοίμασε την καρδιά σου για να υποδεχθείς ένα νέο έρωτα.

 

ΖΥΓΟΣ
Οι ευκαιρίες που σου δίνονται αυτήν τη βδομάδα αφορούν περισσότερο στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου. Άλλωστε είναι δυο τομείς της ζωής σου που πραγματικά σε ενδιαφέρουν και κατά διαστήματα μάλιστα εμμονικά. Έχεις θέσει πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών σου στα εργασιακά και αυτό προϋποθέτει πολλή δουλειά και αφοσίωση. Τα πισώπλατα μαχαιρώματα δεν λείπουν, γι’ αυτό και καλό θα ήταν να ακούς πότε πότε το ένστικτό σου. Μη λες πολλά και στην ανάγκη κινήσου και λιγάκι μυστικά. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και κάνε πράγματα που σε ξεκουράζουν κυρίως ψυχικά και εγκεφαλικά, έτσι ώστε να διατηρήσεις τις δυνάμεις σου. Κάποιες αποκαλύψεις από τον ερωτικό σύντροφό σου προκαλούν μια αναστάτωση και μια ένταση στη σχέση σας, κυρίως τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Στις 20/12 το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο σε κάνει πιο χαρούμενη με αποτέλεσμα να χαλαρώνει και η ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από νέες δραστηριότητες που θέλεις να προσθέσεις στη ζωή σου αυτό το διάστημα, καραδοκεί μια σημαντική γνωριμία που θα σε ταρακουνήσει για τα καλά. Ίσως να προέρχεται μέσα απ’ το φιλικό περιβάλλον, γι’ αυτό εστίασε εκεί το ενδιαφέρον σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ώρα να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια. Φρόντισε να τους αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και ουσιαστικότερο ενδιαφέρον. Μια ανακαίνιση ή μια αλλαγή στους προσωπικούς σου χώρους να τη θεωρήσεις απαραίτητη, αρκεί να μη σε βγάλει εκτός του οικονομικού προϋπολογισμού σου. Το παρασκήνιο στα εργασιακά συνεχίζεται και θα πρέπει να είσαι προσεκτική σε αυτά που λες και το ποιους εμπιστεύεσαι. Ο αυθορμητισμός και η διάθεσή σου να βλέπεις πάντα τη θετική πλευρά των ανθρώπων μπορεί να σε θέσει σε κίνδυνο έκθεσης. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην τον αμελείς βάζοντας σε προτεραιότητα φίλους και συγγενείς. Αν συνεχίσεις να το κάνεις, τουλάχιστον προετοιμάσου για γκρίνιες χωρίς διαμαρτυρία από μέρους σου. Εσύ που είσαι μόνη, νοσταλγικές αναμνήσεις του παρελθόντος φέρνει το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο, που δεν ξέρω βέβαια πόσο καλό είναι αυτό για σένα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ευχάριστη, δραστήρια και δυναμική παρουσιάζεται η νέα εβδομάδα, μιας και έχεις τη διάθεση να χαρείς και να απολαύσεις το εορταστικό κλίμα που επικρατεί γύρω σου. Νέα ενδιαφέροντα, δραστηριότητες, γνωριμίες και επαγγελματικές προκλήσεις φέρνει το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου, που ανεβάζουν την αδρεναλίνη σου στα ύψη. Η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει και φέρνει στη ζωή σου ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν στην διεύρυνση των στόχων σου. Κάνε κάποιες υποχωρήσεις απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου, μιας και τον τελευταίο καιρό ασχολείται διαρκώς με τα δικά σου και σε στηρίζει. Δείξε του τα συναισθήματα και την εκτίμησή σου πριν αρχίσουν οι γκρίνιες. Εσύ που είσαι μόνη, η ανάγκη σου να μοιραστείς τα όνειρά σου ίσως και η τάση σου να φέρεσαι και να σκέφτεσαι καλοπροαίρετα πάντα, πιθανά να σε οδηγήσει σε εξαπατήσεις. Ένα οικονομικό θέμα πιθανά να σου δημιουργήσει αδικαιολόγητο ή και παραπάνω άγχος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι ανησυχίες καθώς και η ανάγκη σου για βελτίωση και αλλαγές τείνουν να σου γίνονται εμμονή. Η βδομάδα βέβαια κρύβει πολλές ευκαιρίες που αν τις αξιοποιήσεις σωστά θα διαπιστώσεις πως βήμα βήμα μπορείς να φτάσεις στα πολυπόθητα αποτελέσματα και στόχους σου. Αρκεί να μάθεις να είσαι υπομονετική και να διώξεις το άγχος από πάνω σου. Περιορίζεις τα συναισθήματά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου κι αυτό δημιουργεί αποστάσεις ανάμεσά σας. Απελευθερώσου λιγάκι και εξομολογήσου του αυτά που κρύβεις στην καρδιά σου. Εσύ που είσαι μόνη, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο μέσα απ’ το φιλικό σου περιβάλλον να κάνεις μια εξαιρετική γνωριμία που τηρεί όλες σου τις προϋποθέσεις, γι’ αυτό μη λες σε τίποτα όχι. Ο έρωτας θα εισβάλει στη ζωή σου από εκεί που δεν το περιμένεις. Εύκολα μπορείς να γίνεις η κακιά της υπόθεσης αν δεν διαχειριστείς με διπλωματία οικογενειακά θέματα. Η Αφροδίτη από τη νέα της θέση στα τέλη της εβδομάδας επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου και θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτική με τη διαχείρισή τους. Επίσης στα τέλη της εβδομάδας ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο… ποιος τη χάρη σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα αστέρια επαναφέρουν αυτήν τη βδομάδα την ενέργεια και τη ζωτικότητά σου, κυρίως το πέρασμα της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο όπου και θα παραμείνει μέχρι και τις 13/1. Τώρα μπορείς να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να κάνεις νέες γνωριμίες και να βρεις ομοϊδεάτες σου, που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να μιλήσεις, να μοιραστείς και να καθησυχάσεις τις ανησυχίες σου. Έχεις και τις σχετικές δυσκολίες σου βέβαια στα εργασιακά που αν τις διαχειριστείς με ψυχραιμία, τελικά θα επωφεληθείς και δεν θα χάσεις. Τα πάντα εξαρτώνται απ’ το δικό σου χέρι. Ό,τι περνάει απ’ το χέρι των πλανητών το κάνουν ήδη για σένα. Κάνε σχέδια για το μέλλον αυτήν τη βδομάδα με τον ερωτικό σύντροφό σου και πάρτε από κοινού αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον της σχέσης σας. Βέβαια στις 22/12 η δύσκολη όψη Αφροδίτης Ουρανού τεντώνει λίγο τα νήματα στις σχέσεις σου και χρειάζεται προσοχή. Εσύ που είσαι μόνη, μια γνωριμία η οποία ίσως και να έχει γίνει, εξελίσσεται σε κάτι μοναδικό. Απελευθερώσου απ’ τα φαντάσματα του παρελθόντος και απόλαυσέ τη.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Το κλείσιμο εκκρεμοτήτων σου αυτήν τη βδομάδα είναι το πιο σημαντικό για σένα, για θέματα που αφορούν οικονομικά, επαγγελματικά και υποχρεώσεις σου προς τρίτους, θέλεις να τελειώνεις και να δώσεις ένα τέλος σε ό,τι σε βαραίνει. Φλερτάρεις πολύ με την επιτυχία σου στα εργασιακά για αυτό και δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου. Διψάς για διάκριση, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να παίξεις και με τις σωματικές σου αντοχές. Θα πρέπει οπωσδήποτε να φροντίσεις τον εαυτό σου και την υγεία σου. Δώσε τέλος σε παρεξηγήσεις του παρελθόντος με τον αγαπημένο σου. Άλλωστε δεν είχατε ποτέ και κάτι σοβαρό να μοιράσετε. Πλησίασέ τον με το μοναδικό σου ταμπεραμέντο και βοήθησέ τον να τα ξεχάσει κι εκείνος. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να έχεις ποντάρει σε μια πρόσφατη γνωριμία. Μην απογοητεύεσαι αν οι ρυθμοί μοιάζουν χελώνας και μην κρίνεις τα πάντα με γνώμονα το δυσάρεστο παρελθόν σου.

Read More

And More