Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 17 έως 23 Αυγούστου 2020)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός

Αρκετά ευνοϊκή χαρακτηρίζεται η νέα εβδομάδα για σένα καθώς η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 19/8 στο ζώδιο του Λέοντα, σου προετοιμάζει πολλές εκπλήξεις κυρίως στα αισθηματικά. Εύκολα μπορείς να διεκπεραιώσεις εργασιακές σου υποθέσεις που σου είχαν δημιουργήσει άγχος το προηγούμενο διάστημα, με τον Ερμή να περνά στο ζώδιο της Παρθένου. Ο Ήλιος επίσης στις 22/8 από το ίδιο ζώδιο οργανώνει τις σκέψεις και τις προτεραιότητες σου. Έχεις τη δυνατότητα και τη διάθεση να περάσεις αρκετό χρόνο με τον ερωτικό σύντροφο σου, να βρείτε νέες δραστηριότητες και να αναζωπυρώσετε τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, η νέα Σελήνη και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σου δίνουν μοναδικές ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα. Για αυτό προετοιμάσου για νέους έρωτες, νέες εμπειρίες και περιπέτειες.

 

Ταύρος

Η νέα Σελήνη σχεδόν από την αρχή της εβδομάδας που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα, ενεργοποιεί και ευνοεί υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι. Αποφάσεις που πιθανά διαπραγματευόσουν εδώ και καιρό ήρθε η ώρα να παρθούν και να πραγματοποιηθούν. Εύκολα κυλούν οι μέρες στα εργασιακά καθώς οι ενέργειες βοηθούν τη λήψη αποφάσεων και την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων. Η ενέργεια σου είναι ιδιαίτερα αυξημένη και φαίνεται να έχεις κατασταλάξει στους στόχους σου. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 18/8, καθώς και οι υπόλοιπες όψεις της εβδομάδας φέρνουν  στο δρόμο σου νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες που βάζουν τέλος στη μοναξιά σου. Εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση φρόντισε να δείξεις υπευθυνότητα και να μην δώσεις δικαιώματα στον αγαπημένο σου. Δείξε του εμπιστοσύνη και πες όχι σε πειρασμούς που πιθανά να μπερδευτούν στα πόδια σου.

 

Δίδυμοι

Ευχάριστη, δημιουργική και άκρως επικοινωνιακή προβλέπεται η νέα εβδομάδα για σένα, καθώς όλες σχεδόν οι όψεις που πραγματοποιούνται σε συνδυασμό με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα στις 19/8, φέρνουν λύσεις και ευχάριστες πληροφορίες που σε βγάζουν από διλήμματα. Δείξε συνέπεια στα όσα έχεις αναλάβει στα εργασιακά και προσπάθησε να συγκεντρωθείς περισσότερο προκειμένου να μην αφήσεις εκκρεμότητες. Κατά τα άλλα δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Η καλή σου διάθεση και η επικοινωνιακή σου δυνατότητα σε βγάζουν ασπροπρόσωπη. Έχεις ακόμα χρόνο για λίγη ξεγνοιασιά και μπορείς να περάσεις όμορφα με τον ερωτικό σύντροφο σου. Μικρές αποδράσεις θα βοηθήσουν στην βελτίωση και ισορροπία της σχέσης σου. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου τη νέα Σελήνη και αφέσου σε νέες γνωριμίες που δεν είναι και λίγες. Μέσα σε αυτές θα διακρίνεις μοναδικές ευκαιρίες.

 

Καρκίνος

Εύνοια στον οικονομικό σου τομέα φέρνει η νέα εβδομάδα, καθώς μπορείς να επαναφέρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε έξοδα έσοδα και γιατί όχι να βρεις νέες πηγές για έξτρα εισόδημα. Οι δημόσιες επίσης σχέσεις θα σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμες. Πολλά είναι τα ευνοϊκά σενάρια αυτήν τη βδομάδα για τα επαγγελματικά σχέδια σου. Νέες προτάσεις, η δυνατότητα να επιδείξεις και να αναγνωριστούν οι ικανότητες σου, να επωφεληθείς από ένα έξτρα μπόνους και να διαπραγματευτείς νέους όρους, όλα είναι στο πρόγραμμα. Οι κοινωνικές επαφές και οι νέες δραστηριότητες θα βοηθήσουν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Θα σας βγάλουν από τη χειμερία νάρκη και θα θυμηθείτε την περίοδο γνωριμίες σας που ο ένας δεν είχε μάτια παρά μόνο για τον άλλον. Εσύ που είσαι μόνη, η νέα Σελήνη προετοιμάζει εκπλήξεις για σένα  που θα πρέπει να τις εμπιστευτείς με κλειστά μάτια.

 

Λέων

Η πρωταγωνίστρια της εβδομάδα φαίνεται να είσαι καθώς η νέα Σελήνη στις 19/8 πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο. Νέες γνωριμίες θα δώσουν ώθηση στα σχέδια σου και θα βοηθήσουν στο να δώσεις ώθηση στους στόχους σου. Αν και κουραστικές οι επόμενες μέρες στα εργασιακά λόγω του ότι επανέρχονται κάποιες εκκρεμότητες στο προσκήνιο οι οποίες βέβαια οφείλονται στην αναβλητικότητα σου, είναι άκρως δημιουργικές. Διαπραγματεύσου νέες προτάσεις, ανέλαβε νέα καθήκοντα και υπερασπίσου τα συμφέροντα σου κυρίως σε ό, τι σχετίζεται με τα οικονομικά σου. Το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για τη συναισθηματική σου ζωή. Το ερωτικό ενδιαφέρον στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου αναζωπυρώνεται απ’ την πλευρά και των δύο και ουσιαστικά μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή. Εσύ που είσαι μόνη, η νέα Σελήνη στο ζώδιο σου δίνει όλη τη λάμψη της και την εύνοια της, φέρνοντας μοναδικές ευκαιρίες στο δρόμο σου.

Παρθένος

Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες αυτήν τη βδομάδα γιατί θα τις βρεις πάλι μπροστά σου και μάλιστα σε μια πολύ ακατάλληλη στιγμή. Η νέα Σελήνη της εβδομάδας που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα στις 19/8 άλλωστε, αυξάνει τις αντοχές, το πείσμα και τη δίψα σου για επιτυχία. Έτσι καμία ευκαιρία δεν πρέπει να πάει χαμένη. Η είσοδος του Ερμή και ο Ήλιος στο δικό σου ζώδιο σηματοδοτεί μια νέα περίοδο που αν την αξιοποιήσεις σωστά θα δεις τα όνειρα σου να πραγματοποιούνται ένα προς ένα. Μην αφήνεις νέες γνωριμίες ανεκμετάλλευτες. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου βρίσκεται σε ένα σημείο καμπής, που χρειάζεται σταθερές βάσεις. Επιδίωξε λοιπόν συζητήσεις που αφορούν στο μέλλον και υποσχέσου πράγματα που μπορείς να πραγματοποιήσεις χωρίς φόβους και ανασφάλειες. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκινά μια περίοδος ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα, γι’ αυτό ξεκίνα αισιόδοξα τη βδομάδα σου φροντίζοντας περισσότερο τον εαυτό σου.

 

Ζυγός

Η ανάγκη σου αυτήν τη βδομάδα να βρεθείς με αγαπημένα και φιλικά σου πρόσωπα, να εκτονωθείς και να μιλήσεις είναι έντονη. Σε γενικές γραμμές όμως έχεις την ευκαιρία να εφαρμόσεις τις αλλαγές που επιθυμείς σε εφαρμογή και να θέσεις νέες βάσεις και στόχους. Η νέα Σελήνη σου εξασφαλίζει εύνοια στα εργασιακά, επαναφέρει ευκαιρίες πιθανά που έχεις συζητήσει στο παρελθόν και οι οποίες παρουσιάζονται με διαφορετικές προοπτικές. Διατήρησε τις καλές συναδελφικές σχέσεις προκειμένου να μπορείς να ποντάρεις στη βοήθεια τους στη δεδομένη στιγμή. Είσαι έτοιμη να συμπαρασταθείς στον ερωτικό σύντροφο σου, να τον ακούσεις και να τον στηρίξεις, κάτι που δεν κάνεις συχνά κι αυτό τον κάνει πιο τρυφερό μαζί σου, μιας και φαίνεται να το εκτιμά. Εσύ που είσαι μόνη, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό να θυμάσαι πως σου επιφυλάσσει εκπλήξεις.

 

Σκορπιός

Εβδομάδα ευκαιριών κυρίως στα εργασιακά χαρακτηρίζεται αυτήν που ανοίγεται μπροστά σου και δικαιολογημένα το ενδιαφέρον σου στρέφεται στους στόχους και τις επιδιώξεις σου. Έστω κι αν χρειαστεί να κουραστείς περισσότερο και να αφήσεις άλλους τομείς στη ζωή σου για λίγο πίσω αξίζει τον κόπο. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα φέρνει νέες προτάσεις που κάποιες από αυτές η αλήθεια είναι πως κρύβουν παγίδες. Για αυτό εμπιστεύσου το ένστικτο σου και κάνε τις σωστές επιλογές. Οι δημόσιες σχέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο και κυρίως οι επαφές που έκανες το προηγούμενο διάστημα. Όσος χρόνος σου απομένει φρόντισε να είναι ουσιαστικός και αφιέρωσε τον στον ερωτικό σύντροφο σου. Έτσι θα μπορέσεις κι εσύ να φορτίσεις τις μπαταρίες σου κι εκείνος να μην μείνει παραπονεμένος. Εσύ που είσαι μόνη, όλα παίζουν να συμβούν αυτήν τη βδομάδα στη συναισθηματική σου ζωή και μάλιστα ευχάριστα. Έχε το νου σου.

 

Τοξότης

Μια ευνοϊκή εβδομάδα ξεκινά για σένα που ανεβάζει την ψυχολογία σου και φέρνει ευκαιρίες στο  να αφήσεις πίσω σου προβληματικές περιοχές και καταστάσεις. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα στις 19/8 προσθέτει νέες γνωριμίες, διασκέδαση και πρωτόγνωρες εμπειρίες στην καθημερινότητα σου. Η είσοδος του Ερμή και του Ήλιου  στο ζώδιο της Παρθένου στο δεύτερο μισό της εβδομάδας, μπορεί να αυξάνουν τις υποχρεώσεις σου στα εργασιακά, όμως είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιδείξεις τις ικανότητες σου και να διεκδικήσεις νέα δεδομένα. Μικρές αποδράσεις με τον ερωτικό σου σύντροφο θα ανανεώσουν τη σχέση σας, γι’ αυτό επιδίωξε τες με κάθε ευκαιρία. Η νέα Σελήνη της εβδομάδας ευνοεί ιδιαίτερα εσένα που είσαι μόνη, για αυτό πάρε τα πάνω σου και πίστεψε περισσότερο στον εαυτό σου.

 

Αιγόκερως

Η νέα Σελήνη της εβδομάδας που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα στις 19/8 δείχνει πως είναι μια καλή περίοδος για να τακτοποιήσεις υποθέσεις που σχετίζονται με το παρελθόν. Τακτοποίησε λοιπόν οικονομικά, συναισθηματικά και οικογενειακά θέματα τώρα που είναι ευκαιρία. Η είσοδος του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου στα τέλη της εβδομάδας, σηματοδοτούν μια νέα περίοδο για τα επαγγελματικά. Μπορείς να αυξήσεις τις γνώσεις σου, έτσι ώστε να μπορέσεις μελλοντικά να αναλάβεις νέες αρμοδιότητες ακόμα και να ρισκάρεις μια σημαντική αλλαγή. Τώρα μπορείς να κτίσεις τις βάσεις. Πάρε πρωτοβουλίες και αναζωπύρωσε το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, μιας και οι συνθήκες στο επιτρέπουν και όχι μόνο. Εσύ που είσαι μόνη, κάτι καινούριο αρχίζει να εξελίσσεται στη συναισθηματική σου ζωή. Νέες ή παρελθοντικές ευκαιρίες σου δίνουν τη δυνατότητα να κλείσεις παλιές πληγές και να ανοίξεις καινούρια κεφάλαια.

 

Υδροχόος

Ευνοϊκή και δημιουργική προβλέπεται η νέα εβδομάδα για σένα. Η νέα Σελήνη, το πέρασμα του Ερμή και του Ήλιου  στο ζώδιο της Παρθένου, φέρνουν ευκαιρίες και σε απαλλάσσουν από μπελάδες του παρελθόντος. Διαπραγματεύσου δυναμικά νέες προτάσεις στα εργασιακά μιας και ξεκινά μια διαφορετική περίοδος και διεκδίκησε, κυνήγησε τα όνειρα σου. Πριν βέβαια οδηγηθείς σε οριστικές συμφωνίες φρόντισε να τακτοποιήσεις παλιές εκκρεμότητες. Σε κάθε περίπτωση αυτή τη βδομάδα μην την αφήσεις να πάει χαμένη. Θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα που αφορούν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο και τη συναισθηματική σου ζωή. Επιδίωξε λοιπόν κάποιες συζητήσεις έτσι ώστε  να βεβαιωθείς για τα δικά του συναισθήματα και τις προθέσεις. Έτσι θα ξέρεις που βαδίζεις. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες με την εύνοια και τις θετικές ενέργειες των πλανητών υπόσχονται πολλά αυτήν τη βδομάδα.

 

Ιχθείς

Επιτέλους μετά από αρκετό καιρό μπορούμε να πούμε πως η νέα εβδομάδα είναι ευνοϊκή και δημιουργική, μιας και σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου και να θέσεις τα όρια σου, κυρίως σε θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα σου. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις οριστικά προβληματικά κεφάλαια στα εργασιακά και να επωφεληθείς απ’ τις αλλαγές που προκύπτουν. Έχεις την τάση να δίνεις προτεραιότητα στις προσωπικές σου ανάγκες και στόχους και να παραμελείς τον ερωτικό σύντροφο σου. Αν θέλεις να αποφύγεις προβλήματα προσπάθησε να μοιράσεις σωστά το ενδιαφέρον και το χρόνο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ξαφνικές γνωριμίες και συναντήσεις αυτήν τη βδομάδα σε κάνουν να αισιοδοξείς πως κάτι αλλάζει για τη συναισθηματική σου ζωή. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου.

 

 

 

Read More

And More