Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 17 έως 23 Δεκεμβρίου 2018)

Πολύ ευχάριστη και θετική είναι η εβδομάδα που μας φέρνει μια ανάσα πριν από τη γιορτή των Χριστουγέννων με αφθονία συναισθημάτων αλλά κατά κάποιο τρόπο και οικονομική βελτίωση, γεγονός που συμβάλλει ακόμη περισσότερο στην καλή διάθεση και την αισιοδοξία που είναι διάχυτη γύρω μας! Η Πανσέληνος στον Καρκίνο δημιουργεί το κατάλληλο σκηνικό για να βρεθούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, την οικογένεια και τους φίλους και να εισπράξουμε την αγάπη και το ενδιαφέρον που όλοι μας χρειαζόμαστε για να νιώσουμε γεμάτη την ψυχή μας!

 

ΚΡΙΟΣ
Εργάζεσαι με πυρετώδεις ρυθμούς για να προλάβεις να τελειώσεις όλες τις εκκρεμότητές σου με το μυαλό σου ευτυχώς να γεννά ιδέες που σε βοηθούν να κερδίσεις χρόνο αλλά και χρήμα αν και δεν πρέπει να αρχίσεις τις συνηθισμένες σου σπατάλες πριν αυτές οι ιδέες αποδίδουν σταθερά. Αν σκέφτεσαι να κάνεις κάποιο μακρινό ταξίδι, να έρθεις σε επαφή με το εξωτερικό, ακόμη και να ξεκινήσεις κάποιες σπουδές ή μια επιμόρφωση πάνω στη δουλειά σου, τώρα είναι η στιγμή να τα σχεδιάσεις. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο κάνει ακόμη κι εσένα την ατίθαση περισσότερο υπομονετική και γλυκούλα με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου και μοιράζεσαι με χαρά  μαζί τους αρκετό από το χρόνο σου.
Αν είσαι single, ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα από κάποιο πρόσωπο που στο παρελθόν έκανε την καρδιά σου να χτυπάει σαν τρελή, σε αναστατώνει και πάλι… Αν είσαι σε σχέση, κάνε μαζί με τον αγαπημένο σου πράγματα που σας ευχαριστούν και σας ανανεώνουν! Η χριστουγεννιάτικη Πανσέληνος σου φέρνει την αγάπη που περιμένεις;  Κάλεσε στο 9011513203 και πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη!

 

ΤΑΥΡΟΣ
Πολλές συναντήσεις σου φέρνει αυτή η εβδομάδα χωρίς να αποκλείει μια σύντομη μετακίνηση με ένα φιλικό σου πρόσωπο που δεν το είχες κατά νου, αλλά τα απρόοπτα είναι και τα καλύτερα! Στην επαγγελματική σου ζωή έχεις τη στήριξη ενός σημαντικού προσώπου που είναι είτε πιο έμπειρο είτε βρίσκεται σε θέση ευθύνης και κατευθύνει σωστά τα βήματά σου. Υπάρχει η πιθανότητα αυτό το πρόσωπο να σε φλερτάρει διακριτικά, αλλά ακόμη και να αρνηθείς την πρότασή του η πρόοδός σου δεν πρόκειται να εμποδιστεί. Τα οικονομικά σου επίσης βελτιώνονται θεαματικά! Η Πανσέληνος στον Καρκίνο εντείνει τις έτσι και αλλιώς τονισμένες αισθήσεις σου και απολαμβάνεις την κάθε στιγμή!
Αν είσαι single, ένας νέος έρωτας κάνει την εμφάνισή του και σε προσεγγίζει με ένα ρομαντικό αλλά και επίμονο τρόπο. Αν είσαι σε σχέση, μην αφήνεις να δημιουργούνται κενά στην επικοινωνία ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου. Η χριστουγεννιάτικη Πανσέληνος σου φέρνει την αγάπη που περιμένεις;  Κάλεσε στο 9011513203 και πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πολλές και σημαντικές θα είναι οι εξελίξεις που θα προκύψουν στο χώρο της εργασίας σου και της καριέρας σου με τους ανωτέρους σου να αναγνωρίζουν και τις ικανότητες και την αποδοτικότητά σου χωρίς να αποκλείεται να σου δοθεί ένα extra χρηματικό ποσό ή bonus. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο σου μαθαίνει την έννοια της οικονομικής ασφάλειας και πριν επιδοθείς στα αγαπημένα σου ψώνια φροντίζεις να πληρώσεις τις υποχρεώσεις σου.
Αν είσαι single, είσαι σε διαρκή κίνηση για να προλάβεις όλες τις προσκλήσεις και τις διασκεδάσεις που είσαι καλεσμένη και μπορεί πάνω στη βιασύνη σου να μη διακρίνεις ένα πραγματικά αξιόλογο πρόσωπο. Αν είσαι σε σχέση, είναι πολύ πιθανή μια επισημοποίηση του δεσμού σου ή ή έστω μια δημόσια δέσμευση για την εξέλιξή του! Η χριστουγεννιάτικη Πανσέληνος σου φέρνει την αγάπη που περιμένεις;  Κάλεσε στο 9011513203 και πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στα μέσα της εβδομάδας θα έχεις μια επαγγελματική πρόταση πολύ σημαντική που ίσως σε οδηγήσει στο να αφήσεις την τωρινή σου απασχόληση για κάτι καινούριο και περισσότερο αποδοτικό στα οικονομικά. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να πάρεις αύξηση ή προαγωγή που για σένα είναι η καλύτερη αναγνώριση των κόπων σου.  Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου βάζει τέλος σε ένα άγχος, μια ανασφάλεια που σε είχε κυριεύσει το τελευταίο διάστημα.
Αν είσαι single, γίνε περισσότερο ομιλητική και άνετη με τις νέες γνωριμίες και δεν θα χάσεις.  Αν είσαι σε σχέση,  δεν έχεις τίποτε να φοβηθείς, με τον άνθρωπό σου να προλαβαίνει κάθε σου επιθυμία. Η χριστουγεννιάτικη Πανσέληνος σου φέρνει την αγάπη που περιμένεις;  Κάλεσε στο 9011513203 και πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη!

 

ΛΕΩΝ
Οι εξελίξεις τρέχουν στα επαγγελματικά σου και έχεις όλη την απαιτούμενη ενέργεια για να πετύχεις τους στόχους σου που η αλήθεια είναι το προηγούμενο διάστημα είχαν κάπως κολλήσει. Μια αναπάντεχη πληροφορία σε βοηθά να ολοκληρώσεις με μεγάλη ευκολία ένα θέμα της καθημερινότητας. Στα μέσα της εβδομάδας όμορφες οικογενειακές στιγμές γεμίζουν τις μπαταρίες σου και τονώνουν την αυτοπεποίθησή σου. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο φέρνει αρκετή κούραση αλλά είναι για καλό σκοπό, αφού θέλεις να τελειώνεις με τις υποχρεώσεις σου για να έχεις ελεύθερο χρόνο που θα τον περάσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν είσαι single, με τόσους πλανήτες στον Τοξότη το σίγουρο είναι πως θα έχεις έντονη κοινωνική ζωή και πολλές γνωριμίες. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου σε γεμίζει κοπλιμέντα αλλά και κάποιο δώρο που θα έχει ιδιαίτερη σημασία! Η χριστουγεννιάτικη Πανσέληνος σου φέρνει την αγάπη που περιμένεις;  Κάλεσε στο 9011513203 και πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οτιδήποτε αφορά στις οικογενειακές σου σχέσεις, ένα πρόβλημα με κάποιον από τους γονείς σου ακόμη και θέματα σπιτιού που σε ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα βρίσκουν ανέλπιστα μια θαυμάσια λύση φτάχνοντας τη διάθεσή σου. Οι μέρες ευνοούν τις προσωπικές επαφές για αυτό άσε τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα και φρόντισε να δεις από κοντά αγαπημένα σου πρόσωπα με τα οποία έχεις χαθεί λόγω δουλειάς. Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο οι φιλικές σου σχέσεις μπαίνουν σε νέα πορεία, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσει τώρα μια πολύ σημαντική για σένα φιλία με ένα πρόσωπο που θα  ανοίξει τους πνευματικούς σου ορίζοντες.
Αν είσαι single, αναζήτησε τον έρωτα ανάμεσα στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος και ειδικά με κάποιο που έχετε κοινά επαγγελματικά ενδιαφέροντα. Αν είσαι σε σχέση, κανόνισε ένα ταξίδι -έστω και κοντινό- με τον άνθρωπό σου και ανανέωσε τη σχέση σου! Η χριστουγεννιάτικη Πανσέληνος σου φέρνει την αγάπη που περιμένεις;  Κάλεσε στο 9011513203 και πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη!

 

ΖΥΓΟΣ
Πολλές ειδήσεις σου φέρνει αυτή η εβδομάδα που θα σε βοηθήσουν να αξιολογήσεις πρόσωπα και καταστάσεις στον εργασιακό σου χώρο και να απευθυνθείς για αλληλοϋποστήριξη και κοινή προσπάθεια στα σωστά πρόσωπα.  Θα κάνεις μια πολύ σημαντική γνωριμία στο επαγγελματικό σου περιβάλλον που θα σου ανοίξει καινούριες προοπτικές! Στα τέλη της εβδομάδας σου έρχονται χρήματα -ίσως με τη μορφή bonus- που εύκολα θα τα ξοδέψεις. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου ολοκληρώνει ένα μεγάλο διάστημα που η εργασία, η καριέρα σου και γενικά η επαγγελματική σου πορεία σε είχε προβληματίσει. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να αναγνωριστούν οι κόποι σου με μια προαγωγή, ένα μπόνους, μια αύξηση να παίζουν δυνατά!
Αν είσαι single, ακολούθησε το ένστικτό σου ως προς το χαρακτήρα ενός προσώπου που σε πλησιάζει ερωτικά. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου είναι αφοσιωμένος σε σένα και μάλιστα σε βοηθά με τις ιδέες του και στα επαγγελματικά σου. Η χριστουγεννιάτικη Πανσέληνος σου φέρνει την αγάπη που περιμένεις;  Κάλεσε στο 9011513203 και πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το σύμπαν αποφάσισε να σου  δώσει πολλά αυτές τις ημέρες παίρνοντας τη μορφή ενός προσώπου από το άμεσο περιβάλλον (αδέλφια, κοντινοί συγγενείς) που με κάποιο τρόπο βοηθούν τα οικονομικά σου βελτιώνοντας αισθητά την κατάσταση στο πορτοφόλι σου. Προς το τέλος της εβδομάδας έρχεται μια συζήτηση σημαντική για τα επαγγελματικά σου που από τη νέα χρονιά θα μπούνε σε καινούρια βάση αλλά για τώρα περιορίσου στη συζήτηση και μην δεσμευτείς ακόμη νομικά.
Αν είσαι single, ο έρωτας σου χτυπάει την πόρτα και μάλιστα με πολύ ρομαντικό τρόπο! Αν είσαι σε σχέση, περνάς πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι σου! Η χριστουγεννιάτικη Πανσέληνος σου φέρνει την αγάπη που περιμένεις;  Κάλεσε στο 9011513203 και πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας φουλάρεις τις μηχανές για να προλάβεις να ολοκληρώσεις τις δουλειές και τις υποθέσεις σου ώστε να είσαι ελεύθερη από υποχρεώσεις να χαλαρώσεις στο σπίτι σου, να ξεκουραστείς αλλά και να δεις όλους αυτούς τους φίλους και γνωστούς που μέχρι τώρα επικοινωνούσες βιαστικά και σύντομα.  Απρόσμενες αλλά και ευχάριστες ειδήσεις σε περιμένουν και αφορούν στον σύντροφο, σε ένα συνεργάτη σου ή σε κάποιο πρόσωπο από το άμεσο οικογενειακό σου περιβάλλον. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο σου φέρνει τύχη σε οικονομικό επίπεδο!
Αν είσαι single, ο Ποσειδώνας σε κάνει να δεις με άλλα μάτια ένα συνάδελφο που σε φλερτάρει εδώ και καιρό χωρίς αποτέλεσμα. Αν είσαι σε σχέση, τα λόγια που σου λέει ο αγαπημένος σου σε ενθουσιάζουν! Η χριστουγεννιάτικη Πανσέληνος σου φέρνει την αγάπη που περιμένεις;  Κάλεσε στο 9011513203 και πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένα πολύ σημαντικό γεγονός που έχει σχέση με τα οικονομικά σου με μια ευρεία έννοια, έρχεται να σου φτιάξει το κέφι αφού το περίμενες καιρό και όλο και καθυστερούσε. Μπορεί να είναι μια αποζημίωση, ένας διορισμός, μια επένδυση που απέδωσε, κάτι τέλος πάντων που σου φέρνει χρήμα αλλά που δεν θέλεις όμως να ανακοινώσεις στους γύρω σου. Οι φιλικές σου σχέσεις ανανεώνονται ενώ δεν αποκλείεται να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και μέσα από αυτόν να έρθει μια επαγγελματική πρόταση αρκετά δελεαστική, αλλά ακόμη δεν είσαι σε θέση να αποφασίσεις.  Ταυτόχρονα κάποιες μυστικές επαφές βάζουν τις βάσεις για ένα επαγγελματικό εγχείρημα που θα γίνει με τη νέα χρονιά. Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου σε οδηγεί σε ξεκαθαρίσματα αφού δεν θέλεις πια να έχεις στη ζωή σου τοξικούς και μίζερους ανθρώπους.
Αν είσαι single, παρουσιάζεται ένα καινούριο φλερτ που θα σε βάλει σε διαδικασία να κινηθείς και εσύ προς την πλευρά του. Αν είσαι σε σχέση, περνάς όμορφα με το σύντροφό σου και ίσως να φύγετε ένα σύντομο ταξίδι με απόλυτη μυστικότητα. Η χριστουγεννιάτικη Πανσέληνος σου φέρνει την αγάπη που περιμένεις;  Κάλεσε στο 9011513203 και πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ενώ αγαπάς τους ανθρώπους και είσαι πάντα πρόθυμη να προσφέρεις τη βοήθειά σου, ταυτόχρονα είσαι και αποστασιοποιημένη, απόμακρη και κάπως κλεισμένη στο δικό σου κόσμο. Είναι ο Πλούτωνας που σε κάνει να υπεραναλύεις το κάθε τι: λόγια, εκφράσεις και συμπεριφορές με αποτέλεσμα να μη βρίσκεις ικανοποίηση σε τίποτε. Οι δουλειές σου δεν τελειώνουν ποτέ και ακόμη και σε ένα συγγενικό σπίτι να πας θα συνεχίσεις να ασχολείσαι με ένα επαγγελματικό ζήτημα αλλά έστω και έτσι θα βρεθείς με αγαπημένα πρόσωπα που φτιάχνουν τη διάθεσή σου. Τα οικονομικά σου επίσης βελτιώνονται, ενδεχομένως και με την παρέμβαση ενός συγγενικού σου προσώπου. Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου σε διδάσκει ότι μόνο εσύ μπορείς να δεις τα πράγματα από μια άλλη σκοπιά, πιο αισιοδοξη, πιο φωτεινή.
Αν είσαι single, οι μέρες αυτές σου φέρνουν αξιόλογες γνωριμίες που δεν θα πρέπει να αφήσεις να περάσουν χωρίς να τις διερευνήσεις. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφος σου περιμένει από σένα περισσότερη προσοχή και φροντίδα και καλό θα είναι να του τη δώσεις. Η χριστουγεννιάτικη Πανσέληνος σου φέρνει την αγάπη που περιμένεις;  Κάλεσε στο 9011513203 και πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη!

 

ΙΧΘΕΙΣ
Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά και προσεχώς ακόμη καλύτερα αφού μετά την πίεση του τελευταίου διαστήματος έρχεται η αναγνώριση και η αναβάθμισή σου στο εργασιακό σου περιβάλλον, η οποία θα συνοδεύεται και από χρηματική ανταμοιβή. Είσαι ιδιαίτερα τυχερή αυτές τις ημέρες! Στο τέλος της εβδομάδας και χωρίς κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια, γίνεσαι αντικείμενο θαυμασμού έως και λατρείας. Κάτι που απολαμβάνεις και τροφοδοτείς με τις δικές σου κινήσεις. Μάλιστα μέσα από όλη αυτήν την κατάσταση μπορεί να προκύψει και μια πολύ καλή επαγγελματική πρόταση. Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου ανοίγει τους ορίζοντές σου και σε φέρνει σε επαφή με μια νέα φιλοσοφία ζωής που σε γοητεύει!
Αν είσαι single, έχεις έντονη την ανάγκη να μοιραστείς τη ζωή σου και ίσως αυτό σε οδηγήσει σε ένα πρόσωπο που δεν είναι ακατάλληλο, αλλά δεν είναι και το ιδανικό! Αν είσαι σε σχέση, πετάς κυριολεκτικά στα σύννεφα! Η χριστουγεννιάτικη Πανσέληνος σου φέρνει την αγάπη που περιμένεις;  Κάλεσε στο 9011513203 και πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη!

Read More

And More