Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 17 έως 23 Σεπτεμβρίου 2018)

Αυτήν την εβδομάδα θα διαπιστώσετε ότι έχετε αρκετή ενέργεια για την υλοποίηση σχεδίων και υποχρεώσεων στην εργασία σας, αλλά, δυστυχώς, η ενέργειά σας δεν λειτουργεί πολύ ομαλά. Υπάρχουν δυσλειτουργίες που πρέπει να επιλυθούν πριν επιχειρήσετε ένα ακόμη βήμα προς τα εμπρός. Με τον Άρη να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό την Τρίτη, οι παρορμητικές αποφάσεις γίνονται όλο και πιο δελεαστικές. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να πέσετε με τα μούτρα σε μια νέα σεξουαλική σχέση ή να αντιδράσετε με θυμό και αργότερα να το μετανιώσετε. Σε κάθε κατάσταση που σας προκαλεί άγχος, πρέπει να αντιδράσετε με ηρεμία και νηφαλιότητα. Ευτυχώς ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού την Παρασκευή και μέχρι τις 9 Οκτωβρίου θα μπορείτε να επικοινωνείτε με τον αγαπημένο σας με τρόπο που θα σας φέρει πιο κοντά.

 

ΚΡΙΟΣ
Είναι σημαντικό αυτήν την περίοδο να πιστεύετε στον εαυτό σας. Αυτή είναι μια πολύ τυχερή συγκυρία για να υποβάλετε αίτηση για μια νέα δουλειά ή να ζητήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε στην τρέχουσα εργασία σας. Ένα μέρος αυτής της περιόδου θα μπορούσε να είναι αγχωτικό, καθώς οι ενέργειες μεγαλύτερων εταιρικών δυνάμεων θα μπορούσαν να σημαίνουν ανεπιθύμητες αλλαγές. Το μυστικό είναι να είστε γενναίοι ακόμα και αν αισθάνεστε φοβισμένοι. Αυτές οι μέρες είναι θετικές για την κατάρτιση ή τη διδασκαλία για τη βελτίωση των δεξιοτήτων σας. Αυτή είναι επίσης μια θετική συγκυρία για την αναβάθμιση κάθε τεχνολογίας που χρησιμοποιείτε τακτικά. Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε μια ισχυρή παρουσία στο χώρο εργασίας σας με την εμφάνιση, τη συμπεριφορά σας και τον τρόπο ομιλίας. Κοιτάξτε στο σπίτι σας για ιδέες που εξοικονομούν χρήματα ή τρόπους για να κερδίσετε επιπλέον εισόδημα. Μια δουλειά στο σπίτι δεν είναι καθόλου κακή ιδέα.
Το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας θα βρεθείτε να κάνετε πράγματα και να μην ξέρετε εξ ολοκλήρου γιατί τα κάνετε. Προσέξτε να μην κάνετε τυχόν απερίσκεπτες κινήσεις ή λάβετε αποφάσεις σχετικά με την ερωτική ζωή σας. Ο Άρης, θα τετραγωνιστεί με τον Ουρανό την Τρίτη, προκαλώντας ανεμοστρόβιλους στη ζωή σας με κάθε τρόπο. Όσες αποφάσεις λάβετε αυτήν την περίοδο, μπορεί να τις μετανιώσετε λίγες μέρες αργότερα. Μετά την Παρασκευή θα βρείτε πιο πρόσφορο έδαφος για συνεργασίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή είναι η ιδανική εβδομάδα για ανταλλαγή ιδεών. Μείνετε επικεντρωμένοι σε όσα κρίνετε σημαντικότερα. Τα γεγονότα ενδέχεται να επιφέρουν μια επιβράδυνση που απαιτεί επιπλέον υπομονή. Ίσως χρειαστεί να μιλήσετε με έναν δύσκολο υπάλληλο για τη συμπεριφορά του. Θα είστε πιο ευτυχισμένοι αν είστε αυτάρκεις και αν αισθάνεστε το σεβασμό των άλλων. Είναι δυνατό να αισθανθείτε ότι κάποιος ή κάτι σας ωθεί να αναλάβετε δράση πριν προετοιμαστείτε. Η ενέργεια που λαμβάνετε από το Σύμπαν επηρεάζει κυρίως την επαγγελματική σας ζωή αυτήν την εβδομάδα. Μπορεί να θέλετε να συνεργαστείτε με κάποιον που δεν γνωρίζετε πολύ καλά για να ολοκληρώσετε μια δουλειά. Μην βιαστείτε, η δουλειά σας θα γίνει καλύτερα αν προχωράτε αργά και σταθερά. Καταστρώστε τη στρατηγική σας με σύνεση.
Αισθάνεστε εξαιρετικά ανήσυχοι, ανυπόμονοι και απογοητευμένοι επειδή δεν παίρνετε αυτό που θέλετε. Αυτός δεν είναι ο συνηθισμένος χαρακτήρας σας, αφού είστε γνωστοί για την ατελείωτη υπομονή σας. Αυτή η υπομονή είναι απούσα αυτήν την περίοδο και μπορείτε να δείξετε μια πλευρά του εαυτού σας σε άλλους που είναι αρκετά συγκλονιστική. Σε θέματα της καρδιάς, αισθάνεστε σαν να μην έχετε τα πράγματα σε τάξη. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε μέσα στο χάος και να ξέρετε ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Ακόμη και αν δεν σας αρέσει, εμπιστευτείτε τη συμπαντική ενέργεια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτές είναι γεμάτες μέρες. Ίσως χρειαστείτε βοήθεια για να απαντήσετε σε ερωτήσεις και να βρείτε όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται από εσάς. Αυτή η περίοδος ενθαρρύνει τις καλές σχέσεις εργασίας. Κάνετε ό, τι μπορείτε για να εντοπίσετε τις ανάγκες των πελατών. Θα μπορούσατε να ανησυχείτε ιδιαίτερα για τη βελτίωση του μισθού σας. Φυσικά νιώθετε καλύτερα όταν κερδίζετε χρήματα. Δεν πρέπει να τα βάζετε με τον εαυτό σας εάν τα έσοδά σας είναι περιορισμένα. Να είστε αισιόδοξοι και γενναιόδωροι σε συναδέλφους. Οι πτυχές αυτής της εβδομάδας θα μπορούσαν να καταστρέψουν τις προσπάθειές σας στην επικοινωνία. Οι πιθανότητες να μην παρουσιάσετε σωστά τις ιδέες σας είναι πολλές, οπότε μην αφήνετε το στόμα σας να τρέχει χωρίς να σκέφτεστε πρώτα. Ο τρόπος με τον οποίο κερδίζετε χρήματα αλλάζει. Πηγαίνετε με τη ροή των πραγμάτων για καλύτερα αποτελέσματα.
Είστε αρκετά ευαίσθητοι σε κάθε κίνηση του Ερμή, του πλανήτη της επικοινωνίας και της λογικής. Κάθε φορά που μετατοπίζεται σε ένα νέο ζώδιο σας καταλαμβάνει κυριολεκτικά τις σκέψεις. Αυτή την εβδομάδα, την Παρασκευή, ο Ερμής θα μεταφερθεί στον οίκο του ρομαντισμού, του σεξ, της ευχαρίστησης και των παιδιών, όπου θα παραμένει μέχρι τις 9 Οκτωβρίου. Οπότε απολαύστε το! Αν είστε single τότε μια νέα προοπτική είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί στον ορίζοντα και να μονοπωλήσει τις σκέψεις σας. Όλα φαίνονται τόσο ελπιδοφόρα!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή είναι πιθανό να είναι μια πολυάσχολη περίοδος. Μπορεί να αναγκαστείτε να τρέχετε για ασήμαντα πράγματα και να αποσπαστεί η προσοχή σας από σημαντικές υποχρεώσεις. Αυτές είναι καλές μέρες για τη δημιουργία μιας ομάδας στην εργασία σας. Οτιδήποτε σας επιτρέπει να αισθάνεστε έξυπνοι ή υποστηρίζει περισσότερη εκπαίδευση, κατάρτιση ή τεχνολογία θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο. Μην προσπαθήσετε να χειριστείτε τους άλλους με σύντομες κουβέντες. Μπορεί να υπάρχει σύγκρουση μεταξύ εταιρικών στόχων και προσωπικών σας συμφερόντων. Αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη με συγκρούσεις ισχυρών ενεργειών στον ουρανό. Απομακρύνετε όσους δεν παίζουν υποστηρικτικό ρόλο στη ζωή σας. Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να κρύβεστε πίσω από άλλους. Πρέπει να ξεχωρίσετε τώρα.
Εσείς και ο σύντροφός σας θα μπορέσετε επιτέλους να συμφωνήσετε στα προσωπικά σας θέματα. Αν ζείτε ήδη με το σύντροφό σας, τότε οι δυο σας μπορεί να αποφασίσετε μια αλλαγή διακόσμησης στο σπίτι ή ακόμα και να προχωρήσετε με μια κίνηση για αγορά ή πώληση ακινήτων. Αν είστε single και φλερτάρετε με κάποιον, ίσως αυτήν την εβδομάδα συζητήσετε σοβαρά για να περάσετε στο επόμενο στάδιο. Εάν περνάτε μια δύσκολη περίοδο στην ερωτική ζωή σας, ζητήστε τη συμβουλή από κάποιο συγγενή σας. Θα σας δώσει σοφές συμβουλές.

 

ΛΕΩΝ
Αυτή την εβδομάδα πρέπει να εστιάσετε στην οικοδόμηση καλών σχέσεων με τους πελάτες. Κάποια γεγονότα θα τεστάρουν την ικανότητά σας να διατηρείτε την ψυχραιμία σας. Εάν βρίσκεστε σε εποπτική θέση, είναι σημαντικό να μην “ψειρίζετε” τις λεπτομέρειες. Αφήστε τους ανθρώπους να εργαστούν ανεξάρτητα. Πρέπει τουλάχιστον να είστε σίγουροι, γιατί η αμφιβολία μπορεί να διαβρώσει τις καλές σχέσεις εργασίας. Αυτή είναι μια τυχερή στιγμή για να οικοδομηθούν καλές σχέσεις με γυναίκες συναδέλφους ή πελάτες. Κάποιες πτυχές που επηρεάζουν το εισόδημά σας αυτήν την εβδομάδα, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Ακριβώς όταν βρίσκεστε στα πρόθυρα να κλείσετε μια συμφωνία, κάτι συμβαίνει και χαλάει. Δεν πειράζει. Θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα.
Η αποφασιστικότητα σας να ανεβείτε επαγγελματικά μπορεί να επηρεάσει την ερωτική σας ζωή αυτήν την εβδομάδα. Το άγχος που περνάτε με τα νεοεμφανιζόμενα επιχειρηματικά σας σχέδια είναι σίγουρα σε υψηλό επίπεδο. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να ξεσπάσετε την απογοήτευσή σας στο σύντροφό σας, επειδή γνωρίζετε ότι αν αρχίσετε να φωνάζετε στον προϊστάμενό σας τότε όλα θα έχουν τελειώσει. Το πρόβλημα είναι ότι η ανάγκη σας να έχετε κάποιον ως σάκο του μποξ είναι εντελώς λάθος. Περάστε επιπλέον χρόνο στο γυμναστήριο αυτήν την εβδομάδα ή κάντε κάτι άλλο για να αποβάλετε το άγχος σας. Το σεξ θα ήταν τέλεια διέξοδος!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα έχετε αρκετά στο μυαλό σας αυτήν την εβδομάδα και βασικό σας όπλο πρέπει να είναι η άρτια επικοινωνία. Αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα θετική για όσους εργάζονται προς όφελος παιδιών, ηλικιωμένων και των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες. Οι κοινωνικές εκδηλώσεις υποστηρίζουν την οικοδόμηση ομαδικού πνεύματος. Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε κάτι για το οποίο αισθάνεστε περήφανοι. Αυτήν την εβδομάδα διάφορες πτυχές επηρεάζουν την προσωπική σας έκφραση. Μπορείτε να εμπνευστείτε από το παρελθόν, καθώς σκέφτεστε πώς να αλλάξετε την προσέγγισή σας. Το Σύμπαν σας βοηθά να αυξήσετε τα εισοδήματά σας βραχυπρόθεσμα και να εξετάσετε πώς μπορείτε να κερδίσετε ακόμη περισσότερα.
Η ενέργειά σας φαίνεται να επικεντρώνεται στην εργασία (όπως πάντα), αλλά αυτήν την εβδομάδα μπορεί να έχετε ένα απογοητευτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που να σχετίζεται με την εργασία, να κάνετε υποχρεωτικές συναντήσεις ή ένα συνέδριο που θα σας απορροφήσει πολύ χρόνο και ενέργεια. Εάν είστε σε σχέση, θα αισθανθείτε σαν να δημιουργείται χάσμα μεταξύ σας. Δεν είναι κάτι καταστροφικό όμως. Εάν, ωστόσο, είστε single και σε επαγγελματικό ταξίδι αυτήν την εβδομάδα, υπάρχει η πιθανότητα εσείς και κάποιος που σχετίζεται με την εργασία σας να βρεθείτε πολύ κοντά στο ξενοδοχείο.

 

ΖΥΓΟΣ
Αυτή είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να ξεκινήσετε μια εταιρική συνεργασία ή να υποβάλετε αίτηση για μια νέα θέση. Ακόμη και μια απλή συνομιλία μπορεί να έχει απροσδόκητα αποτελέσματα. Είναι πιθανό μια ασαφής ή άδικη κατάσταση σε επίπεδο διαχείρισης να επηρεάσει τη στάση όλων. Περιμένετε τα πράγματα να διευθετηθούν αργότερα. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για κάθε εργασία που σας μεταφέρει έξω από το γραφείο. Πρόκειται για μια τυχερή συγκυρία για κάθε μεγάλη έναρξη ενός έργου ή project. Το Σύμπαν σας διδάσκει πώς απαιτείται περισσότερη προσοχή για το πώς προβάλλετε τον εαυτό σας στους άλλους. Κάποιος μπόρεσε να σας ξεπεράσει λόγω καλύτερης εμφάνισης ή του τρόπου ομιλίας, αλλά μπορείτε και εσείς να το κάνετε αυτό.
Μπορεί να βρεθείτε σε δύσκολη θέση αυτήν την εβδομάδα, όσον αφορά στην ερωτική σας ζωή. Η λίμπιντο είναι σε υψηλά επίπεδα και αν δεν έχετε καλύψει τις φυσικές σας ανάγκες, είναι πιθανό ότι θα αισθανθείτε ότι είστε έτοιμοι να εκραγείτε. Εάν είστε single, μπορεί να σας φανεί σαν μια ατελείωτη περίοδος. Κάντε ό, τι μπορείτε για να εξαντλείτε το σώμα σας μέσα από έντονη άσκηση, έτσι ώστε όλη αυτή η απότομη απογοήτευση να μην μετατραπεί σε θυμό. Εάν είστε σε σχέση, το παθιασμένο σεξ είναι μια σαφής πιθανότητα…

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή είναι μια καλή περίοδος για όσους αναζητούν εργασία. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί σε μια αγχωτική περίοδο, καθώς δυνάμεις πέρα από τον έλεγχό σας μπορεί να καθορίζουν το μέλλον σας. Δικτυωθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο τώρα. Μπορείτε να κινηθείτε σε εποικοδομητικές νέες κατευθύνσεις. Αυτές οι μέρες είναι θετικές για νομικά ζητήματα και για την ανάπτυξη καλών εταιρικών σχέσεων εργασίας. Μοιραστείτε τον ενθουσιασμό σας με τους συναδέρφους σας. Οι ουράνιες πτυχές σας ωθούν σε μεγαλύτερη παραγωγικότητα και σας ωθούν να επεκτείνετε την επιχείρησή σας σε άγνωστο έδαφος ή να ταξιδέψετε στο εξωτερικό για δουλειά. Κάντε τη δουλειά φέτος και θα αποκομίσετε τα οφέλη μέχρι το επόμενο έτος.
Πάνω που τα πράγματα είχαν ηρεμήσει στα ερωτικά σας, φαίνεται πως ο αγαπημένος σας είναι έτοιμος να κάνει μια στροφή και να σας αφήσει με το στόμα ανοικτό. Η απογοήτευση μπορεί να κλιμακωθεί γρήγορα σε μια θυμωμένη αντιπαράθεση μεταξύ των δυο σας. Στο τέλος, θα σας ενοχλήσει γιατί πραγματικά πιστεύατε ότι θα καταλάβαινε. Δεν είναι έτσι τα πράγματα όμως.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή είναι η κατάλληλη εβδομάδα για να κάνετε καλή εντύπωση σε μια συνέντευξη για νέα εργασία. Τα γεγονότα φέρνουν ισχυρές δυνάμεις στην επιφάνεια. Θα ήταν έξυπνο να αποφεύγετε να κάνετε καυστικές παρατηρήσεις σε συναδέρφους. Η υπομονή και η προθυμία για μια διεξοδική δουλειά είναι τα σωστά εργαλεία. Ορισμένες καταστάσεις απαιτούν συμβιβασμό. Αυτήν την εβδομάδα υπάρχει δραστηριότητα σε θέματα που αφορούν χρήματα και το εισόδημά σας. Μια δεξιότητα ή ιδέα από το παρελθόν μπορεί να αποφέρει κέρδος. Αλλά οι πτυχές επηρεάζουν και το χρέος σας. Εάν πρέπει να βελτιώσετε την πιστοληπτική σας ικανότητα, δανειστείτε κάποια χρήματα και πληρώστε τα αμέσως για να δημιουργήσετε εμπιστοσύνη.
Ερωτικά, ίσως η τρέχουσα ρομαντική σας κατάσταση σας φαίνεται χαοτική που σας κάνει να αισθάνεστε πεσμένοι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή η εβδομάδα θα σας φέρει αντιμέτωπη με ένα σταυροδρόμι στη δουλειά σας. Εάν θέλετε να δείτε αλλαγή, πρέπει να κάνετε βήματα μπροστά και στη συνέχεια να είστε υπομονετική. Ενδέχεται να μην δείτε αμέσως τα αποτελέσματα των προσπαθειών ή των αιτημάτων σας. Τα γεγονότα επιφέρουν ισχυρές αλλαγές. Μην κατηγορείτε τους συνεργάτες σας για τις απογοητεύσεις σας. Είναι μια καλή εβδομάδα για να φέρετε εις πέρας μία δύσκολη ομαδική εργασία. Αυτήν την εβδομάδα οι πλανήτες αλλάζουν τον τρόπο που σας βλέπουν οι άλλοι, κάτι που είναι θετικό για την πρόοδό σας. Είναι πολύ πιθανό να λάβετε την προαγωγή που τόσο επιθυμούσατε και αυτή με τη σειρά της θα σας φέρει και καλύτερες απολαβές. Επί του παρόντος να είστε προσεκτική με τα έξοδά σας και να δώσετε έμφαση στις υποχρεώσεις που οφείλετε να τακτοποιήσετε.
Η ερωτική σας ζωή τους τελευταίους μήνες χαρακτηρίζεται από την απόλυτη βαρεμάρα! Οι πιθανότητες για περισσότερες από μία ρομαντικές στιγμές είναι λίγες. Εκτός αν κινητοποιηθείτε και κάνετε κάτι για να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Είναι σημαντικό εσείς και ο αγαπημένος σας να ξυπνήσετε τη φλόγα που κοιμάται, αλλιώς η σχέση σας θα αποτελέσει παρελθόν. Να είστε προσεκτική και όλα θα πάνε καλά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα έλεγε κανείς ότι αυτή η εβδομάδα που ξεκινάει για εσάς είναι η τυχερή σας. Τα άστρα σας ευνοούν και οι πιθανότητες να λάβετε την νέα επαγγελματική θέση που θέλατε είναι μεγάλες. Θα προκύψουν κάποια νομικά ζητήματα αυτές τις ημέρες, τα οποία όμως θα διαχειριστείτε με επιτυχία. Να είστε προετοιμασμένη και για κάποιες εντάσεις με ανθρώπους σε θέσεις εξουσίας. Θα ήταν συνετό να κάνετε το καλύτερο δυνατό για να αποφύγετε τις κριτικές. Δεν είναι όλοι τόσο λογικοί όσο εσείς. Να είστε υπομονετική σε οποιαδήποτε συναισθηματικά φορτισμένη κατάσταση στην εργασία σας. Η ικανότητά σας να εστιάζετε στην επίλυση προβλημάτων θα εκτιμηθεί. Τα οικονομικά σας σας επιτρέπουν να προγραμματίσετε εκείνο το ταξίδι στο εξωτερικό που τόσο επιθυμούσατε. Δεν πρόκειται για ένα ταξίδι αναψυχής, αλλά για ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει να εμπλουτίσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας. Είναι ένα ταξίδι που θα βελτιώσει τις ικανότητές σας και θα σας βοηθήσει στο μέλλον να ζητήσετε περισσότερα χρήματα για τις εργασίες που προσφέρετε. Μήπως βέβαια έχει έρθει η ώρα να αναζητήσετε και άλλες πηγές εσόδων, εναλλακτικές και από πιο ευχάριστες πηγές;
Αυτή η εβδομάδα θα είναι φωτιά για την ερωτική σας ζωή. Έχετε τρομερή ενέργεια και θα περάσετε αξέχαστες στιγμές με το σύντροφό σας. Ενώ μπορεί να νομίζετε ότι απλά αναπληρώνετε το χαμένο χρόνο, η αλήθεια είναι ότι έχετε τη διάθεση να περάσετε τόσο έντονες ερωτικές στιγμές. Εάν δεν είστε σε σχέση, τότε τα πράγματα θα αλλάξουν για εσάς. Ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα σας δείξει και εκείνο το ενδιαφέρον του, γεγονός που θα σας ενθουσιάσει. Προσπαθήστε να μην είστε απαιτητική, απλώς φροντίστε να μην κάνετε λάθος κινήσεις και στο τέλος πληγωθείτε.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Ιδανική εβδομάδα για να διεκδικήσετε περισσότερα στη δουλειά σας και να τα κερδίσετε. Άλλωστε έχετε δουλέψει τόσο πολύ που σας αξίζει. Φορέστε το καλύτερο χαμόγελό σας και μιλήστε με σιγουριά. Θα βγείτε κερδισμένη από αυτή τη συζήτηση με τον προϊστάμενό σας. Η κίνησή σας θα αποτελέσει πηγή ενθάρρυνσης για συνεργάτες σας που τους έχει κυριεύσει το άγχος και δεν διεκδικούν όσα τους αξίζουν. Σε δημιουργικό επίπεδο, φροντίστε να πραγματοποιήσετε όσα περισσότερα μπορείτε γιατί θα έρθει μία περίοδος επιβράδυνσης. Αυτή η εβδομάδα θα φέρει κάποιες εξελίξεις στον οικονομικό τομέα και θα αισθανθείτε και πάλι τυχερή. Ωστόσο τα σκαμπανεβάσματα δεν σας αφήνουν ακόμη να ησυχάσετε. Θα έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε τα έσοδά σας, αρκεί να είστε προσεκτική. Αφιερώστε χρόνο για να οργανωθείτε.
Υπάρχει ένα πρόσωπο που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον αυτήν την εβδομάδα και θα φέρει αναστάτωση στην προσωπική σας ζωή. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά… Σας ενδιαφέρει ένα άλλο πρόσωπο, το οποίο δεν δίνει σημασία στα σήματα που στέλνετε. Να είστε υπομονετική. Αν είστε σε σχέση, εσείς και ο αγαπημένος σας θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε μία σημαντική απόφαση για το μέλλον σας. Μία απόφαση οικονομικής φύσης, που θα την πάρετε μαζί, ως ομάδα.

Read More

And More