Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 19 έως 25 Μαρτίου 2018)

Στην αρχή της εβδομάδας θα νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να κάνεις μια σημαντική κουβέντα με τον αγαπημένο σου, αλλά η ανατροπή σε περιμένει στη γωνία. Την Τρίτη ο Ερμής ευθυγραμμίζεται με την Αφροδίτη και κάνει τη σχέση σου να μονοπωλεί τις σκέψεις σου. Το θέμα είναι όμως, ότι ο Ερμής θα κινηθεί ανάδρομος στον Κριό από την Παρασκευή 23 Μαρτίου και μέχρι τις 15 Απριλίου θα μείνει ακίνητος, οπότε δεν θα είναι η κατάλληλη περίοδος για σημαντικές αποφάσεις. Τα πράγματα θα μπλεχτούν ακόμη περισσότερο την Παρασκευή, όταν η Αφροδίτη τετραγωνιστεί με τον Πλούτωνα! Η ζήλια θα φουντώσει και η ανάγκη να ελέγχεις τα πάντα θα γίνει επιτακτική. Αν δεν αφήσεις τα χαλινάρια όμως, δεν θα πάρεις αυτό που θέλεις.

 

ΚΡΙΟΣ
Αισθάνεσαι ότι η ερωτική σου ζωή πηγαίνει πίσω αυτήν την εβδομάδα. Έχεις πολλά να πεις και προσπαθείς να είσαι επικοινωνιακή, αλλά όσο και να προσπαθείς δεν περνάς τα μηνύματα που θέλεις. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου την Παρασκευή θα φέρει επιπλοκές στα ερωτικά σου, ίσως ξυπνήσουν κάποια προβλήματα του παρελθόντος, που τα είχες κρύψει κάτω από το χαλί. Να έχεις υπομονή γιατί θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις.
Αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για προσήλωση στα επαγγελματικά σου. Πρέπει να αναρωτηθείς αν είσαι ικανοποιημένη με την καριέρα σου ή αν χρειάζεσαι να κάνεις κάποιες αλλαγές. Αν αποφασίσεις το δεύτερο, ξεκίνα να σκέφτεσαι τις εναλλακτικές. Ευνοούνται τα οικονομικά σου, οι επενδύσεις και η ασφάλεια.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Κάποια μυστικά του παρελθόντος, ίσως βγουν στην επιφάνεια και ο σύντροφός σου δεν θα το πάρει καλά… Αυτή η εβδομάδα πρέπει να αφιερωθεί στην εξομάλυνση της κατάστασης, να είσαι ειλικρινής και όσο δύσκολα είναι στην αρχή, τόσο γρηγορότερα θα εκτονωθεί η ένταση μεταξύ σας.
Στα εργασιακά σου είσαι γεμάτη ενέργεια κάτι που αποδίδει και στον τραπεζικό λογαριασμό σου. Σου δίνεται η ευκαιρία να ταξιδέψεις για δουλειά και να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου. Οι πλανήτες συνεργάζονται τέλεια σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου και δεν πρέπει να αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένα δίλημμα θα εμφανιστεί αυτήν την εβδομάδα. Να προχωρήσεις τη φιλική σχέση σου με κάποιον κοντινό σου άνθρωπο μέχρι το… κρεβάτι ή όχι; Αν αυτός ο φίλος κάνει πρώτος κίνηση αυτές τις μέρες, τότε ίσως θα ήταν καλό να αναβάλεις την απάντησή σου. Μπορεί να σου αρέσει, αλλά ο ανάδρομος Ερμής δεν θα ευνοεί τέτοιου είδους αποφάσεις μέχρι τις 15 Απριλίου. Αν σε καταλάβει και κάνει υπομονή, τότε κάτι πολύ ωραίο θα δημιουργηθεί μεταξύ σας. Σε αυτά τα πράγματα το timing είναι κρίσιμο.
Αυτήν την εβδομάδα το βάρος πέφτει στα ζητήματα του σπιτιού και ίσως χρειαστεί η επιστράτευση κάποιου ειδικού, π.χ. ενός υδραυλικού, για μια μικροζημιά. Τα πράγματα θα καλυτερεύσουν σύντομα και μια “τρελή” ιδέα που τριγυρίζει στο μυαλό σου, ίσως αρχίσει να ωριμάζει για να γίνει πραγματικότητα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ένταση που υποβόσκει ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου, ίσως μετατραπεί σε σοβαρή κρίση αυτήν την εβδομάδα. Φαίνεται πως το έτερον σού ήμισυ νιώθει να απειλείται από μια επικείμενη επαγγελματική σου άνοδο, ειδικά εάν περνάς αρκετό περισσότερο χρόνο στη δουλειά τελευταία. Αν φτάσει στο σημείο να σου μιλήσει άσχημα, τότε πρέπει να αντιδράσεις. Εάν μείνεις σιωπηλή, επειδή νιώθει ανασφάλεια, τότε αυτό σιγά – σιγά θα χαλάσει τη σχέση και θα σε κάνει να θέλεις να ξεφύγεις.
Αν θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σου, τότε αυτή είναι καλή περίοδος. Η επικοινωνία είναι το κλειδί και αυτήν την εβδομάδα το έχεις! Ο κοινωνικός σου περίγυρος αλλάζει, αλλά με δική σου πρωτοβουλία, εγκατέλειψε τους ανθρώπους που δεν σε βοηθούν να προοδεύσεις και σε κρατάνε πίσω.

 

ΛΕΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα σκέφτεσαι πολύ και αναλύεις ακόμη περισσότερο! Ίσως αρχίσεις να αλλάζεις απόψεις και για το τι ακριβώς ζητάς σε μία σχέση. Αν δεις ότι ο αγαπημένος σου δεν συμμερίζεται τους προβληματισμούς σου, τότε θα φτάσεις στο σημείο να συλλογίζεσαι για το μέλλον της σχέσης σου. Μόλις φτάσεις στο σημείο να μην τον βρίσκεις ελκυστικό, καθίστε κάτω και συζητήστε το. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις τώρα. Μια ειλικρινής κουβέντα μπορεί να επιφέρει την ηρεμία.
Τα επαγγελματικά σου είναι καλά, δηλαδή δεν πάνε χάλια, και αυτήν η εβδομάδα θα είναι μια από τα ίδια, χωρίς αλλαγές και έντονα συναισθήματα. Είναι επίσης καλή περίοδος να δεις τους συγγενείς σου, γιατί υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μη το μετανιώσεις, όπως κάνεις πάντα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ήρθε η ώρα, μαζί με τον αγαπημένο σου, να δείτε με νηφαλιότητα τα οικονομικά σας. Υπάρχει περίπτωση η κουβέντα να εστιαστεί σε εσένα και στον τρόπο που ξοδεύεις με κάποια παράπονα να έρχονται για πρώτη φορά στο προσκήνιο. Αν ετοιμαζόσασταν για κάποια κοινή αγορά, ίσως τώρα βγούνε διαφωνίες για το ύψος του μπάτζετ και μάντεψε… εκείνος θέλει να πληρώσετε λιγότερα.
Η υπομονή και η αυτοσυγκράτηση είναι χρυσός αυτήν την περίοδο. Κάποιος φύλακας άγγελος που σε φιλάει από ψηλά θέλει να σου πει κάτι, αλλά τα μηνύματα που δέχεσαι είναι μπερδεμένα και δεν σου δίνουν ξεκάθαρες απαντήσεις. Το υποσυνείδητό σου δουλεύει υπερωρίες και όλα εξαρτώνται από το πόσο καλά είσαι συνδεδεμένη με το σύμπαν για να αποκωδικοποιήσεις τα μηνύματα.

 

ΖΥΓΟΣ
Ξεκίνα την εβδομάδα με μια μεγάλη αναπνοή και να γνωρίζεις ότι για τις επόμενες εβδομάδες η επικοινωνία στη σχέση σου θα περάσει τα πάνδεινα! Την Παρασκευή ο Ερμής γίνεται ανάδρομος και μέχρι τις 15 Απριλίου θα κάνει την ερωτική σου ζωή άνω κάτω. Στην περίπτωση που είχες στο μυαλό σου να κάνεις κάποιες αλλαγές στον κοινό σας χώρο ή στο πότε περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί, τότε ξέχασέ το. Οποιαδήποτε αλλαγή αυτήν την περίοδο θα φέρει δυσάρεστα αποτελέσματα.
Από την άλλη οι πλανήτες ευνοούν τα επαγγελματικά σου και ιδιαίτερα την επιχειρηματικότητα. Αν ετοιμάζεσαι να ξεκινήσει κάτι καινούριο, κάντο με αυτοπεποίθηση και θα δεις ότι υπάρχουν αρκετά αυτιά εκεί έξω που θέλουν να ακούσουν τα σχέδιά σου και να σε βοηθήσουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένα πρόβλημα υγείας ίσως σε προβληματίσει και διχαστείς προσπαθώντας να αποφασίσεις τον καλύτερο τρόπο αντιμετώπισης. Αν σκεφτείς να το συζητήσεις με τον αγαπημένο σου, τότε μάλλον θα προκληθεί περισσότερο κομφούζιο και θα έχεις περισσότερα διλήμματα. Οι καλές προθέσεις δεν εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα. Κάποιο φιλικό πρόσωπο, ίσως είναι η ιδανική λύση για να πάρεις μια φρέσκια γνώμη.
Όλη σου η ενέργεια διοχετεύεται σε ομαδικά πρότζεκτ, στην πολιτική και στην αυτοαπασχόληση. Έχεις συγκεντρώσει τις απαραίτητες επαφές για να ξεκινήσεις κάτι δικό σου. Γνωρίζεις νέους ανθρώπους, που μπορούν να σε συμβουλέψουν για τα επόμενα βήματά σου. Είναι από τις σπάνιες περιόδους που έχεις όλα τα υλικά για να φτιάξεις κάτι μακροπρόθεσμο και κερδοφόρο, πρέπει απλώς να το τολμήσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο ανάδρομος Ερμής θα ανακατέψει την ερωτική σου ζωή. Κάποιες απόψεις σου μπορεί να αρχίσουν να αλλάζουν και αν είσαι σε σχέση, ίσως αρχίσεις να αναλογίζεσαι για το αν αξίζει να επενδύσεις σε κάποιον που δεν σε ξετρελαίνει κιόλας! Αν είσαι single τότε ίσως εμφανιστεί κάποιος πρώην από το παρελθόν και αρχίσει τις επαφές μαζί σου. Μην ενδώσεις, μόνο και μόνο επειδή βαριέσαι και δεν υπάρχει τίποτα άλλο στον ορίζοντα. Σκέψου το πρώτα και σκέψου το καλά. Δεν είναι καλή περίοδος για βιαστικές αποφάσεις.
Στα επαγγελματικά σου αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις με μεγάλη αυτοπεποίθηση και σίγουρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να φέρεις εις πέρας μεγάλα σχέδια και να επεκτείνεις τις ικανότητές σου. Οι καλές σου επιδόσεις σύντομα θα μεταφραστούν και σε καλύτερες αποδοχές. Για τις επόμενες εβδομάδες η δουλειά σου θα σου δίνει όσα χρειάζεσαι για να είσαι καλά και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποια συννεφάκια αρχίζουν να μαζεύονται στη σχέση σου αυτήν την εβδομάδα και πιθανές διαφωνίες γύρω από οικογενειακά ζητήματα θα κάνουν βαριά την ατμόσφαιρα. Το χειρότερο είναι πως όσο προσπαθείς να φτιάξεις το κλίμα, τόσο χειρότερο γίνεται. Αποφάσεις για αλλαγές καλό θα είναι να περιμένουν για μετά τις 15 Απριλίου, καθώς μέχρι τότε δεν θα μπορείτε να συμφωνήσετε σε τίποτα.
Η μάθηση ευνοείται σημαντικά αυτήν την εβδομάδα και ποτέ δεν είναι αργά να μάθεις κάτι καινούριο. Επίσης ευνοούνται οι δραστηριότητες που αφορούν στο γενικό καλό και οι φιλανθρωπικές δράσεις. Ένα εκπαιδευτικό ταξίδι με φίλους θα σε ανανέωνε και θα ξεκούραζε το μυαλό σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάποια μυστικά που κρατάς από τον αγαπημένο σου έχουν αρχίσει να σε βαραίνουν πολύ και δεν μπορείς να τα βγάλεις από το μυαλό σου. Μπορεί να νιώθεις ότι αν ανοιχτείς, τότε ίσως κινδυνέψει η σχέση σου, ειδικά αν έχεις κάνει κάτι που δεν συγχωρείται εύκολα. Μη ξεχνάς ότι κανείς δεν είναι τέλειος. Όσο περισσότερο κρατάς το μυστικό, δηλαδή ουσιαστικά λες ψέματα, τόσο χειρότερα θα είναι αν αυτό μαθευτεί από αλλού…
Φαίνεται πως όλη η τύχη που θα έχεις αυτήν την περίοδο είναι συγκεντρωμένη στα οικονομικά σου. Μπορεί τα πάντα γύρω σου να φαίνονται ότι καταρρέουν, αλλά ο τραπεζικός σου λογαριασμός γνωρίζει τις καλύτερες μέρες του. Δεν το λες και άσχημη εξέλιξη.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Ήρθε η ώρα να εξομολογηθείς στον αγαπημένο σου κάποια παρασπονδία που έκανες, οικονομικής φύσης, και τον κρατούσες στο σκοτάδι για καιρό. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι φοβερό, αλλά όσο προσπαθείς να μη σε ανακαλύψει, αρχίζεις και φθείρεσαι. Αφού θα το καταλάβει στο τέλος, βρες το κουράγιο να το πεις εσύ πρώτη. Μήπως εκείνη η τσάντα κόστισε κάτι παραπάνω τελικά; Αν είσαι single η ενέργεια που σε κατακλύζει αυτήν την περίοδο κάνει πιο εύκολο το να γνωρίσεις ενδιαφέροντα κόσμο και να φλερτάρεις.
Και στη δουλειά είναι καλή περίοδος για γνωριμίες και δικτύωση, μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη, κάποιες από τις επαφές που θα κάνεις τώρα, θα φανούν πολύτιμες στο μέλλον.

 

Read More

And More