Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 19 έως 25 Νοεμβρίου 2018)

Οι πλανήτες αυτή την εβδομάδα δίνουν τη δυνατότητα για ένα εκρηκτικό ειδύλλιο στη ζωή σου, αλλά και για υποχωρήσεις στο χώρο εργασίας σου. Αυτό μπορεί είτε να είναι γλυκό ή απλά καταστροφικό. Ο Άρης στους Ιχθείς σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία τη Δευτέρα, διαλύοντας τις φαντασιώσεις όλων. Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτό. Είναι μια βίαιη επιστροφή στην πραγματικότητα. Ο Ποσειδώνας σταματά να είναι ανάδρομος το Σάββατο αλλά δεν βοηθά πολύ. Πραγματικά όλοι θέλουν να ζήσουν στα όνειρά τους. Τουλάχιστον μια πανσέληνος στους Δίδυμους την Παρασκευή θα σε ενθαρρύνει να μιλήσεις για τα όνειρα και τους στόχους σου. Προχώρα. Πέρνα λίγο χρόνο αυτήν την εβδομάδα στη μικρή σου φούσκα. Ας μην ανησυχείς για το αν και πότε θα σκάσει…

Αυτές τις μέρες φαίνεται ότι όλοι σου αναθέτουν τη δουλειά τους. Κάνεις όλες τις εργασίες που κανείς άλλος δεν θέλει να κάνει. Κράτα ψηλά το κεφάλι. Κάνε τη δουλειά σου με ένα χαμόγελο και μην ανησυχείς. Τα αποτελέσματα θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα σύντομα.

 

ΚΡΙΟΣ
Θα χρειαστείς μεγάλη θέληση και αποφασιστικότητα για να παραμείνεις συγκεντρωμένη στη δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα. Αν αγχωθείς, κάνε το καλύτερό σου για να μην χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου. Συζήτησε με τους κοντινούς σου ανθρώπους και συναδέρφους, που εκτιμάς. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για μια προσεκτική ανασκόπηση οποιουδήποτε project. Ζήτησε βοήθεια αν χρειάζεσαι. Είναι σημαντικό να επικοινωνείς με τις ανάγκες σου. Βεβαιώσου ότι όλοι καταλαβαίνουν αυτά που διακυβεύονται. Αν ήθελες να βάλεις τάξη στα οικονομικά σου, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος. Μπορεί να προσπαθούσες να συγκεντρώσεις χρήματα για μια νέα επιχειρηματική ιδέα και είναι πολύ ωραίο που το προχωράς. Το Σύμπαν επικεντρώνεται σε μηνύματα, όπως οι αιτήσεις δανείων και φροντίζει οι απαντήσεις που λαμβάνεις να είναι θετικές. Επένδυσε τα χρήματά σου σκεφτόμενη το μέλλον.
Ο Άρης θα είναι στους Ιχθείς και θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Δία τη Δευτέρα. Την Παρασκευή η Πανσέληνος θα φωτίσει τον τομέα επικοινωνίας σου και ο Ποσειδώνας σταματά την ανάδρομη τροχιά του το Σάββατο. Μήπως κοροϊδεύεις τον εαυτό σου σε θέματα αγάπης; Ενδεχομένως, αλλά τι γίνεται αν είσαι τόσο αποφασισμένη να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα, που δεν εγκαταλείπεις; Μερικές φορές, όταν ζεις στη φαντασία αρκετό καιρό, τελικά γίνεται πραγματικότητα. Οι πιθανότητες είναι σίγουρα λίγες, αλλά μπορείς να το πετύχεις και έχεις όλη την υποστήριξη από τους ουρανούς, που χρειάζεσαι.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι σημαντικό να είσαι καλός ακροατής αυτήν την εβδομάδα. Κάνε προσεκτικές ερωτήσεις αν έχεις αμφιβολίες για κάτι. Οι ανώτεροι, οι συνεργάτες και οι πελάτες θα εκτιμήσουν το ενδιαφέρον σου. Μπορείς να βοηθήσεις στην οικοδόμηση υψηλού ηθικού στο χώρο εργασίας σου, φέρνοντας ένα σνακ στο γραφείο ή πηγαίνοντας με συναδέρφους για φαγητό. Θα μπορούσες να αισθάνεσαι κάπως κυκλοθυμική. Προσπαθήστε να μην τα παίρνεις όλα προσωπικά. Να είσαι δεκτική και ανοιχτή. Εξέτασε το ενδεχόμενο αναβάθμισης της γκαρνταρόμπας σου. Αυτή η περίοδος αφορά ζητήματα στις σοβαρές σχέσεις σου, όπως ο γάμος. Βεβαιώσου ότι το ημερολόγιο και οι επαφές σου είναι ενημερωμένες. Προκειμένου να βγάλεις περισσότερα χρήματα, θα πρέπει να έχεις τακτικά πρόσβαση σε κάποια συγκεκριμένα άτομα. Οργάνωσε εξόδους για φαγητό ή ποτό για σκοπούς δικτύωσης.
Αν βρίσκεσαι στη φάση που ονειρεύεσαι ότι κάποιος εκεί έξω θα σου δώσει όλη την ασφάλεια που θέλεις, μπορεί να μη σου βγει σε καλό αυτήν την εβδομάδα. Φαίνεται ότι έχεις ξεχάσει μία από τις πιο μαγικές ιδιότητες του ζωδίου σου. Είσαι περισσότερο από ικανή να δημιουργήσεις την υλική ασφάλεια που επιθυμείς. Σταμάτα να ψάχνεις κάποιον να σε φροντίζει και φρόντισε μόνη σου τον εαυτό σου. Η αγάπη θα ακολουθήσει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτήν την εβδομάδα είναι σημαντικό να είσαι σίγουρη για την αξία σου ως άτομο. Προσπάθησε να βρεις την ευτυχία στις υποχρεώσεις σου. Εστίασε στη δουλειά σου και απέφυγε τα ξεσπάσματα, ειδικά μπροστά σε κόσμο. Μπορεί να αισθανθείς χορτάτη και ικανοποιημένη, κάνε ένα διάλειμμα και επέστρεψε δριμύτερη. Το ενδιαφέρον για τους συναδέλφους χτίζει το ηθικό στο χώρο εργασίας. Εμπλούτισε τις επαφές σου για τη βελτίωση των προοπτικών της καριέρας σου. Ήθελες να κάνεις μια αλλαγή στη δουλειά σου και στα οικονομικά σου και αυτή η περίοδος προσφέρει το σωστό συνδυασμό ενέργειας για να το κάνεις. Ενημέρωσε το βιογραφικό σου και αναζήτησε μια νέα δουλειά, αν θέλεις, ή βάλε στόχο μια προαγωγή.
Θα αισθανθείς όλα τα αισθήματα αυτήν την εβδομάδα! Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου την Παρασκευή θα σε αφήσει συναισθηματικά ευάλωτη. Όμως, μπορεί να είναι μια ωραία αλλαγή για να αλλάξεις τον τρόπο που λειτουργεί η καρδιά σου. Αυτή μπορεί να είναι μια εβδομάδα όπου τα συναισθήματα εναλλάσσονται γρήγορα μέσα σου. Φαίνεται ότι δεν έχεις άλλη επιλογή παρά να αγαπάς και να πιστεύεις στη δύναμη της αγάπης. Ίσως αυτή να είναι η καλύτερη επιλογή από όλες. Αν είσαι σε σχέση βέβαια, αυτή η περίοδος μπορεί να σε κάνει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε άλλες κατευθύνσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι εργατική και υπεύθυνη, αλλά μερικές φορές βάζεις τις ανάγκες σου σε δεύτερη θέση. Τι μπορείς να κάνεις για να δημιουργήσεις μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ εργασίας και διασκέδασης; Αυτή είναι μια τυχερή στιγμή να συνεργαστείς με άλλους για να βελτιώσεις την κατάστασή σου. Κάνε έρευνα για να βοηθήσεις τον εαυτό σου ή άλλους. Μπορείς να ξεχωρίσεις ως σοφή ηγέτης με γενναιόδωρη καρδιά. Μπορείς να είσαι σίγουρη ότι γνωρίζεις τη δουλειά σου και ότι οι συνάδερφοι σε εκτιμούν. Έχεις τώρα ένα υποστηρικτικό Σύμπαν σε θέματα που αφορούν στο ρομαντισμό, τα παιδιά και την οικογένεια. Αν εργάζεσαι σε μία από αυτές τις κατηγορίες, τα χρήματα θα έρθουν σχεδόν χωρίς κόπο.
Ίσως αισθανθείς την ανάγκη να κρατήσεις κάποια πράγματα για τον εαυτό σου αυτήν την εβδομάδα. Ταυτόχρονα, όμως, θέλεις να αποκαλύψεις κάθε τελευταίο μυστικό στον αγαπημένο σου. Αν βρίσκεσαι σε μια θέση όπου δεν αισθάνεσαι άνετα να επικοινωνείς με αυτόν, φρόντισε να συζητήσεις τα συναισθήματά σου με έναν αξιόπιστο φίλο ή σύμβουλο. Αν τα κρατήσεις όλα μέσα, διατρέχεις κίνδυνο να εσωτερικεύσεις το άγχος. Δεν αξίζει τον κόπο.

 

ΛΕΩΝ
Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ κοινωνική περίοδος. Είναι εξαιρετική για διδασκαλία ή εκμάθηση. Διάφοροι θα απευθύνονται σε εσένα για καλές ιδέες και συμβουλές. Προσπάθησε να περνάς καλά, ακόμη και σε συνηθισμένες καταστάσεις. Να είσαι γενναιόδωρη, χωρίς να προσδοκάς ειδική αναγνώριση. Αυτή είναι μια ιδανική περίοδος για οποιαδήποτε ομαδική προσπάθεια ή και την ηγεσία μιας ομάδας. Τα δημιουργικά ενδιαφέροντα θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικά για σένα. Ορισμένα γεγονότα στο χώρο εργασίας σου μπορεί να σε δυσαρεστήσουν. Μην αντιδράσεις, επειδή θίχτηκε η περηφάνια σου. Είναι μια περίοδος με προκλήσεις. Αν έχεις ανάγκη ένα διάλειμμα από το γραφείο, η εργασία από το σπίτι μπορεί να προσφέρει την ησυχία που χρειάζεσαι για να γίνεις ακόμα πιο παραγωγική. Ποιος ξέρει; Μπορεί να διαπιστώσεις ότι μπορείς να συνεχίσεις να δουλεύεις έτσι μακροχρόνια.
Παρόλο που είσαι ενθουσιασμένη με τη σχέση σου και το σύνολο των δυνατοτήτων της, φαίνεται ότι είχες κάποιες μη ρεαλιστικές απόψεις όσον αφορά στην οικονομική πλευρά της κοινής ζωής σου με τον αγαπημένο σου. Αν έκανες μια κακή επένδυση, είναι πιθανό ότι και οι δύο θα πρέπει να πληρώσετε το τίμημα. Ή, είναι πιθανό ότι αυτήν την εβδομάδα ξαφνικά θα διαφωνήσετε για τα χρήματα και θα έχετε μια έντονη λογομαχία. Η αγάπη είναι ακόμα εκεί όμως και είσαι πεπεισμένη ότι θα επικρατήσει στο τέλος. Αν είσαι single τότε μια διαφωνία με την κολλητή σου, ίσως καταστρέψει τελείως τη διάθεσή σου και σε οδηγήσει σε περισσότερα λάθη. Μην τον πάρεις τηλέφωνο!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Βρίσκεσαι σε καλή συγκυρία αυτήν την εβδομάδα. Μπορείς να γίνεις ο καταλύτης μιας αλλαγής στο χώρο εργασίας σου. Να είσαι διπλωματική, ιδιαίτερα όταν μέσα σου βράζεις! Αν διατάζεις χωρίς να λαμβάνεις υπόψη τα συναισθήματα των άλλων δεν θα αποφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα. Ακόμα κι αν ξέρεις ότι έχεις δίκιο, αντιστάσου στην επιθυμία να δίνεις εντολές. Να είσαι απλή, άμεση και ειλικρινής. Αυτή η εβδομάδα είναι η κατάλληλη στιγμή για να επικοινωνήσεις τις προτεραιότητές σου και να ακουστείς για θέματα που αφορούν μετρητά. Αν έχεις συνεργάτη, φρόντισε να τον συμπεριλάβεις στις ιδέες σου, που αφορούν στη συγκέντρωση χρημάτων. Μαζί μπορείτε να πετύχετε πολλά, μόνη σου λιγότερα.
Χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από όλη την πραγματικότητα της σχέσης σου. Έχεις κουραστεί να βλέπεις όλα τα ελαττώματα και να προσπαθείς να τα διορθώσεις. Έχεις εξαντληθεί από το να είσαι πάντα αυτή που προσπαθεί να καθορίσει τη σχέση και να κάνει τα πράγματα τέλεια. Επειδή όμως αγαπάς πολύ το άτομο με το οποίο είσαι μαζί, δεν θέλεις να εγκαταλείψεις την προσπάθεια. Ευτυχώς, αυτήν την εβδομάδα το σύμπαν θα σε βοηθήσει να βρεις και πάλι τη ρομαντική ευδαιμονία. Αν είσαι single και έχεις περάσει μια περίοδο απογοητεύσεων, την Παρασκευή ο Ποσειδώνας θα σου δώσει λίγη χρυσόσκονη για να προσελκύσεις κάποιον ενδιαφέροντα.

 

ΖΥΓΟΣ
Αυτή είναι γενικά μια θετική περίοδος. Τα προβλήματα μπορούν να διορθωθούν αν ακολουθήσεις μια προσεκτική προσέγγιση. Είναι δυνατόν να έχεις υπερβολική εμπιστοσύνη ή να είσαι υπερβολικά φιλόδοξη. Βεβαιώσου ότι βρίσκεσαι στην ίδια σελίδα με όλους τους άλλους. Τα γεγονότα μπορούν να φέρουν μια παραπλανητική κατάσταση, που αρχικά φαίνεται να λειτουργεί, αλλά δεν είναι ακόμη ολοκληρωμένη και κρύβει κινδύνους. Κάποιος μπορεί να αποφεύγει να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα. Αυτή η περίοδος είναι καλή για τη διερεύνηση νέων προοπτικών απασχόλησης. Είναι μια συναρπαστική στιγμή, αν ψάχνεις τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου. Με τόσες πολλές επιπλέον ευκαιρίες για να κερδίσεις χρήματα και να αυξήσεις το μισθό σου, μπορεί να μπεις σε πειρασμό να ξοδέψεις πολλά περισσότερα. Μην το κάνεις. Συγκέντρωσε όσα περισσότερα μπορείς, χωρίς να αυξήσεις τα έξοδά σου. Λίγο αργότερα θα καταλάβεις το γιατί.
Ένα φλερτ στο γραφείο μπορεί να μετατραπεί σε ένα πλήρες χάος αυτήν την εβδομάδα, οπότε πρόσεξε! Ίσως να είσαι τόσο ερωτευμένη με αυτό το πρόσωπο που είσαι πρόθυμη να αφήσεις τη θέση σου για να συνεχίσεις ελεύθερα τη σχέση. Αυτό είναι πολύ πιθανό, ειδικά αν είσαι δυσαρεστημένη στην τρέχουσα κατάσταση της εργασίας σου. Χρειάζεται όμως και προσοχή: Μπορεί να έχεις παρασυρθεί τόσο πολύ από τα συναισθήματά σου, που κινδυνεύεις να σαμποτάρεις ανεπανόρθωτα την καριέρα σου, σκέψου το καλά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή είναι μια καλή περίοδος για να αλλάξεις πράγματα στο χώρο εργασίας σου. Έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις το ηθικό, αν μπορέσεις να κάνεις τους άλλους να ανοιχτούν. Μια τυχερή ενέργεια υπόσχεται επιτυχία με τεχνικά θέματα. Μόνο προβλήματα φέρνει η προσκόλληση στο παρελθόν. Αυτή η περίοδος έχει τη δυνατότητα να φέρει μια σημαντική, θετική αλλαγή. Η επιθυμία σου για επιτυχία ή για να κάνεις μια καλή εντύπωση μπορεί να σημαίνει υπερωρίες και περισσότερη προσπάθεια. Έχεις αρκετή νέα ενέργεια για να κάνεις μια θετική εντύπωση σε όλους όσους συναντάς. Είναι μια καλή στιγμή για να στείλεις βιογραφικά ή να κάνεις παρουσιάσεις για να κερδίσεις περισσότερη έκθεση για τα αγαθά και τις υπηρεσίες σου. Το Σύμπαν εστιάζει στο ρομαντισμό, στα παιδιά και στην οικογένεια. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείς την προσωπικότητά σου για να εντυπωσιάσεις, τόσο καλύτερη είναι η οικονομική σου κατάσταση.
Οι κινήσεις του Άρη επηρεάζουν βαθύτατα τα προσωπικά σου αυτήν την εβδομάδα και σε παρακινούν να ακολουθήσεις μια πραγματικά πνευματική σχέση με κάποιον. Επειδή το θέλεις πάρα πολύ ίσως χρειαστεί να αποτύχεις μερικές φορές πρώτα, μέχρι να το πετύχεις. Απόλαυσε το παραμύθι για όσο διαρκέσει. Αν είσαι σε σχέση τότε όλα είναι μέλι – γάλα για σένα αυτήν την εβδομάδα. Ο δεσμός που έχεις με τον αγαπημένο σου θα γίνει ακόμα πιο ισχυρός και θα νιώσεις ότι πετάς στα σύννεφα. Μην το παρακάνεις, γιατί η πτώση θα είναι μεγαλύτερη αργότερα…

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το Σύμπαν εστιάζει στον τομέα της σταδιοδρομίας σου αυτήν την εβδομάδα και παρέχει την αναγκαία ενέργεια για ανάπτυξη. Μπορείς να επανεξετάσεις μια παλιά ιδέα ή ένα έργο που εγκατέλειψες και να διαπιστώσεις ότι τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να το βάλεις μπροστά. Μπορεί να διαπιστώσεις ότι τα όνειρά σου ή οι διαισθητικές αναλαμπές σου είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για να συλλάβεις κάτι που κανείς δεν έχει δει ποτέ πριν. Γενικότερα έχεις την επιθυμία να προχωράς σε προοδευτικές κατευθύνσεις, ενώ βρίσκεσαι σε ένα χώρο εργασίας που επιθυμεί τα πράγματα να παραμένουν όπως είναι. Αυτή είναι μια πραγματική ευκαιρία να ακολουθήσεις την καρδιά σου. Οι κοινωνικές σου επαφές θα βελτιώσουν τις προοπτικές σου. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εργαστείς μόνη σου. Αυτή η περίοδος είναι τυχερή για την ομαδική εργασία και για να συνάψεις σχέσεις με συναδέλφους μακριά από τη δουλειά.
Η Πανσέληνος θα σε κάνει να δεις την αλήθεια στη σχέση σου. Έχεις δυνατά συναισθήματα για τον αγαπημένο σου, αυτό είναι αναμφισβήτητο. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί να έχεις μια συνομιλία από καρδιάς για κάτι που αφορά στο παρελθόν και ήταν μια απογοήτευση στη σχέση σου. Ήρθε η ώρα να το ξεπεράσεις για να μπορέσεις να εστιάσεις στο μέλλον. Το να ζεις στο παρελθόν δεν θα σε βοηθήσει ατομικά ή στη σχέση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπορεί να αισθάνεσαι πολύ χαλαρή ή συναισθηματικά ευάλωτη αυτήν την εβδομάδα. Η ζήλια ή αισθήματα ανασφάλειας μπορούν να σου δημιουργήσουν περιττά προβλήματα. Τα γεγονότα θα φέρουν καλύτερες σχέσεις με συναδέλφους. Μπορεί να εκπλαγείς όταν ανακαλύψεις ότι έχεις την ίδια προοπτική ή μακροπρόθεσμους στόχους με τους περισσότερους συναδέρφους σου. Είναι μια θετική στιγμή για ομαδικά προγράμματα. Μια μπερδεμένη κατάσταση στην εργασία σου μπορεί να υπονομεύσει τις ελπίδες σου για κάτι καλύτερο. Δεν είναι δική σου ευθύνη να το διορθώσεις. Ξεκινά μια εποχή αυξημένης κοινωνικής δραστηριότητας, η οποία μπορεί να βοηθήσει οποιαδήποτε επιχείρηση ξεκίνησε πρόσφατα. Με έμφαση στις ομάδες, την πολιτική και την αυτοαπασχόληση, είσαι έτοιμη να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου, η οποία μπορεί να καταλήξει να επηρεάζει τον τρόπο που ζεις. Είναι ευκολότερο να επικοινωνείς τις ιδέες σου σε ομάδες και να παίρνεις την κοινή γνώμη με το μέρος σου.
Αυτήν την εβδομάδα μπορεί να κάνεις τα πάντα για να αγνοήσεις τα προβλήματα της σχέσης σου. Η λειτουργικότητα αυτής της σχέσης τίθεται υπό αμφισβήτηση και φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Αλλά εσύ απλά δεν θέλεις να το αντιμετωπίσεις. Θα προτιμούσες να το σκουπίσεις κάτω από το χαλί και να συνεχίσεις να ζεις στο φανταστικό παραμύθι σου. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει προσωρινά, αλλά τελικά, η πραγματικότητα θα σου χτυπήσει την πόρτα. Αν είσαι single, τότε ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για κάποιον, που δεν τον έπαιρνες στα σοβαρά μέχρι τώρα. Βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι και ίσως δεις νέες προοπτικές σε εκείνο το φλερτ.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ίσως είναι καιρός να σπάσεις την παράδοση αυτήν την εβδομάδα. Πώς οι προσδοκίες των άλλων εμποδίζουν την καριέρα σου; Ακόμη και αν έχεις μια δουλειά που σου αρέσει, είναι μια εξαιρετική στιγμή να σκεφτείς την αναβάθμιση ή την αλλαγή της σημερινής σου θέσης. Να κάνεις πάντα καλή εντύπωση. Πρόσεξε ιδιαίτερα τα ρούχα που φοράς στη δουλειά. Δοκίμασε ανοιχτά νέα πράγματα με νέους τρόπους. Τόλμησε να ανακαλύψεις τον εαυτό σου. Προσπαθείς να βρεις μια λύση σε μια συνεχιζόμενη αιμορραγία χρημάτων. Το Σύμπαν επηρεάζει τη σχέση σου με τα χρήματα, δείχνοντας ότι η ταμειακή ροή θα πρέπει να αυξηθεί πολύ σύντομα με λίγη προσπάθεια και επιμονή.
Τα προσωπικά σου πρόκειται να μπερδευτούν αυτήν την εβδομάδα. Ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος την Παρασκευή. Αυτό θα προκαλέσει κακή επικοινωνία μεταξύ εσένα και των φίλων σου για τα προσωπικά σας. Όχι μόνο θα αισθανθείς παρεξηγημένη όταν προσπαθείς να μιλήσεις στις φίλες σου, ίσως έχεις και κάποια που θα σου δώσει λανθασμένες συμβουλές. Αν μόλις ξεκίνησες να βγαίνεις με κάποιον, ίσως να μην πρέπει να τον παρουσιάσεις στις φίλες σου ακόμα.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να εμπιστευθείς τα ένστικτά σου. Ανεξάρτητα από την κατάστασή, να συμπεριφέρεσαι σαν να είναι όλα καλά. Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός είναι σημαντικές παράμετροι για οτιδήποτε κάνεις. Ολοκλήρωσε όσα κάνεις πριν ξεκινήσεις κάτι καινούριο. Φρόντισε να έχεις καλές σχέσεις με ανώτερους. Πρόκειται για μια θετική στιγμή για να βελτιώσεις την τρέχουσα θέση σου ή να βρεις κάτι καλύτερο. Συμπτώσεις, που μπορεί να αποβούν μαγικές, είναι δυνατές αυτήν την περίοδο. Είναι μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα, για αυτό προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις το χρόνο προς όφελός σου. Μη φοβηθείς να βγεις μπροστά. Δοκίμασε ένα νέο στιλ. Η ρομαντική διασκέδαση, τα παιδιά και τα μέλη της οικογένειάς σας είναι παράγοντες που θα μπουν στο παιχνίδι. Πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις οικογενειακές γνωριμίες για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου;
Μπορεί να αισθάνεσαι ότι ο σύντροφός σου δεν σε υποστηρίζει όσο θέλεις στην καριέρα σου, αλλά αντί να κρατάς δυσαρέσκεια, μπορείς να επιλέξεις να κλείσεις τα μάτια σου. Ο Ποσειδώνας σταματά να είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου το Σάββατο και σου ζητά να δεις μόνο το καλό σε όλες τις καταστάσεις. Αν και αυτό δεν μπορεί να είναι ρεαλιστικό, είναι ωραίο να έχεις την ικανότητα να συγχωρείς, να ξεχνάς και να προχωράς. Έχεις αποφασίσει τι είναι πραγματικά σημαντικό. Είναι η αγάπη και μόνο, πρέπει να την κυνηγήσεις για να την κατακτήσεις.

Read More

And More