Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 19 έως 25 Οκτωβρίου 2020)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; 

ΚΡΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις υποθέσεις καθημερινότητάς σου, καθώς έχεις δυσκολία συγκέντρωσης λόγω της αντίθεσης της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις αρχές τις εβδομάδας. Στις 23/10 που ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Σκορπιού τα πράγματα διευκολύνονται κι έτσι μπορείς ευκολότερα να αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις, να καταλήξεις σε συμπεράσματα και να πάρεις αποφάσεις. Επαγγελματικά, σημαντικά ζητήματα φρόντισε να τα διεκπεραιώσεις τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας και απόφυγε λάθη που θα κλονίσουν την εικόνα και την αξιοπιστία σου. Κυρίως τις πρώτες μέρες απόφυγε τις σοβαρές συζητήσεις με τον αγαπημένο σου καθώς υπάρχει έντονα η τάση παρανόησης και παρεξηγήσεων. Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να πλησιάσετε ουσιαστικά ο ένας τον άλλον και να περάσετε όμορφα. Εσύ που είσαι μόνη, μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα και καταδικάζεις γνωριμίες που αν μη τι άλλο αξίζουν τον κόπο να ασχοληθείς.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τον τρόπο που επικοινωνείς και διαχειρίζεσαι θέματα σχέσεων. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θολώνει τη σκέψη και κρίση σου. Δείξε επιφυλακτικότητα στα όσα σου υπόσχονται στα εργασιακά και μην ενθουσιάζεσαι. Μπορεί να δεσμευτείς σε λανθασμένες καταστάσεις που αντί να σε βοηθήσουν να πας τα σχέδιά σου ένα βήμα παρακάτω να βρεθείς δυο βήματα πίσω τελικά. Μιας και τα επαγγελματικά τα βάζεις αυτήν την εβδομάδα σε δεύτερη μοίρα μπορεί να κάνεις λάθη ή να βγάλεις συμπεράσματα που δεν πρέπει. Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας οργάνωσε και επιδίωξε ένα ανάλαφρο κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου προκειμένου να εξασφαλίσεις την ηρεμία και την ασφάλεια. Όσο οι μέρες περνούν τα πράγματα κυρίως στην επικοινωνία σου γίνονται πιο εύκολα. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται τώρα να γνωρίσεις ένα σημαντικό πρόσωπο που θα σου δώσει όλα αυτά που χρειάζεσαι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή την εβδομάδα και κυρίως τις πρώτες μέρες της θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις υποθέσεις σου. Ο Ποσειδώνα που έρχεται σε αντίθεση με την Αφροδίτη έχει την τάση να επηρεάζει την κρίση σου και έτσι να οδηγηθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα και τελεσίδικες αποφάσεις που δεν πρέπει. Καλό θα ήταν να κρατάς μικρό καλάθι στα επαγγελματικά, να λες λίγα και να κάνεις μια προσπάθεια να συγκεντρωθείς στις δικές σου αποκλειστικά υποθέσεις. Μπορεί να ειπωθούν πράγματα που μπορεί να σε παραπλανήσουν και να σε εκθέσουν είτε με λάθη είτε με λόγια. Είναι δύσκολο να κρίνεις τα πράγματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και να κατανοήσεις τις προθέσεις του. Για αυτό επίλεξε ευχάριστες δραστηριότητες και ουδέτερες συζητήσεις μαζί του τουλάχιστον τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Εσύ που είσαι μόνη, οι τελευταίες μέρες της εβδομάδας κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις για σένα. Ίσως μια νέα γνωριμία ή μια επαναπροσέγγιση του παρελθόντος.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν τη βδομάδα το ενδιαφέρον σου εστιάζεται περισσότερο στη συναισθηματική σου ζωή. Επικρατεί μια ήρεμη ατμόσφαιρα γύρω σου που πρέπει να απολαύσεις, να ξεκουραστείς και να νιώσεις ζεστασιά στην καρδιά σου.
Αν και με δυσκολία θα πρέπει να κάνεις μια έξτρα προσπάθεια συγκέντρωσης στα εργασιακά, μιας και θα προκύψουν κάποια σημαντικά ζητήματα, που από αυτά θα εξαρτηθεί η εξέλιξη των μακροπρόθεσμων σχεδίων σου. Το συναίσθημα κυριαρχεί στη ζωή σου όμως θα πρέπει να προσέξεις την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που μπορεί να σε παρασύρει σε υποσχέσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις και να εκπληρώσεις απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για μια νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη.

 

ΛΕΩΝ
Αυτήν τη βδομάδα το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντος σου εστιάζεται στα οικονομικά και τη βελτίωσή τους. Πρόσεξε όμως την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα καθώς είναι πιθανό να σου δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες και να πέσεις θύμα εξαπάτησης σε νέες συμφωνίες ή συνεργασίες. Συζητήσεις και επαγγελματικές συμφωνίες καλύτερα να τις αφήσεις προς το τέλος της εβδομάδας που το πεδίο γύρω σου θα είναι πιο ξεκάθαρο. Κατά άλλα μην ξεχνάς και την πορεία του ανάδρομου Ερμή που μπορεί να προκαλέσει παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Ο χρόνος σου είναι περιορισμένος λόγω των προσωπικών σου υποχρεώσεων κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει γκρίνια με τον ερωτικό σύντροφό σου και παράπονα. Έστω κι έτσι αν μετατρέψεις το λίγο σου χρόνο σε ουσιαστικό, τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρερμηνεύεις τα μηνύματα που λαμβάνεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και δημιουργείς αποστάσεις, είτε εμπιστεύεσαι λόγια που δεν πρέπει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Αφροδίτη που συνεχίζει τη διαμονή της στο δικό σου ζώδιο τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, σχηματίζει μια αντίθεση με τον Ποσειδώνα και επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Μην ρισκάρεις πράγματα και κυρίως μην εμπιστεύεσαι υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να πραγματοποιηθούν. Οι τελευταίες μέρες είναι ευκολότερες για τη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σου. Εξασφάλισε ένα ήρεμο κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου και απόφυγε περίπλοκες συζητήσεις και αναφορές σε παρελθοντικές καταστάσεις, κυρίως τις πρώτες μέρες. Εσύ που είσαι μόνη, κρίνε νέες γνωριμίες με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα.

 

ΖΥΓΟΣ
Η αντίθεση που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα σε ωθεί σε γεγονότα και συναισθήματα του παρελθόντος, για αυτό και δεν αποκλείεται να θέλεις και να επιδιώξεις μια επικοινωνία με άτομα που προέρχονται από αυτό. Οι αυξημένες υποχρεώσεις των εργασιακών σου σε κρατούν σε συνεχή εγρήγορση. Λειτούργησε με προγραμματισμό και παραδέξου πιθανά λάθη του παρελθόντος. Βρίσκοντας ψεύτικες δικαιολογίες εκτίθεσαι.
Μην κρύβεις πράγματα από τον ερωτικό σύντροφό σου και ανάλαβε τις ευθύνες σου απέναντί του. Η ειλικρίνειά σου μπορεί ευκολότερα να δικαιολογήσει κάποια λάθη σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένας πλατωνικός έρωτας θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, όμως μην μεγαλοποιείς τα πράγματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ανάγκη σου για κοινωνικότητα και επαφή με άτομα που έχεις να συναντήσεις ή να ακούσεις καιρό, σε απομακρύνει από τις πολλές υποχρεώσεις σου. Για μια φορά προσπέρασε το ένστικτό σου και το συναίσθημα και άκου τη λογική. Έχεις εξιδανικεύσει κάποια άτομα που προέρχονται από το παρελθόν και θα απογοητευτείς.
Κάποια επαγγελματικά θέματα ή προτάσεις χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Ίσως να σου παρουσιάζουν μια παραμυθένια κατάσταση η οποία δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα. Εξομολογήσεις και υποσχέσεις απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου προτίμησε να τις αφήσεις για το δεύτερο μισό της εβδομάδας, που και ο λόγος σου θα είναι πιο ειλικρινής αλλά και οι υποσχέσεις σου θα μπορέσουν να τηρηθούν. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες κρίνε τες με τη λογική και σκέψου καλά αν αξίζει να επαναπροσεγγίσεις το παρελθόν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτήν τη βδομάδα το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στο σπίτι και την οικογένεια. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θολώνει την κρίση σου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μέσα σου μια παραπλανητική εικόνα, για αυτό απόφυγε το να πάρεις αποφάσεις, να βγάλεις συμπεράσματα ή να πεις πράγματα που δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα. Κάποιες πληροφορίες ή εξελίξεις σου δημιουργούν διχασμό ή ανατρέπουν τις μέχρι χθες αποφάσεις σου. Προς το τέλος της εβδομάδας είναι προτιμότερο να ασχοληθείς με σοβαρά ζητήματα ή να επιδιώξεις συζητήσεις. Προτίμησε να διαμορφώσεις το πρόγραμμα της εβδομάδας με τον ερωτικό σύντροφό σου προσθέτοντας αναψυχή και διασκέδαση, μιας και δεν είναι κατάλληλη η στιγμή για βαρύγδουπες δηλώσεις, υποσχέσεις ή συζητήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία με ένα αξιόλογο πρόσωπο ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου και σε βάζει στη διαδικασία των ονείρων ξανά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλά θα ήταν να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα αυτήν τη βδομάδα καθώς εύκολα μπορεί να πέσεις θύμα εξαπάτησης με την αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα. Επίσης απόφυγε τα γρήγορα συμπεράσματα και τις γρήγορες αποφάσεις. Κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις σου αυτήν τη βδομάδα χρειάζονται προσοχή, για αυτό μην βάζεις τα πάντα στον αυτόματο πιλότο. Ειδικά οι πρώτες μέρες της εβδομάδας είναι αυτές που χρειάζονται προσοχή.
Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου υπάρχουν στιγμές που σε προβληματίζει. Πριν ανοίξεις το στόμα σου και προκαλέσεις συζητήσεις φρόντισε να ζυγίσεις καλά αυτά που πρόκειται να πεις. Εσύ που είσαι μόνη, ένα νέο πρόσωπο υπόσχεται πολλά για αυτό πριν επενδύσεις ζύγισε καλά τα υπέρ και τα κατά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τις οικονομικές υποθέσεις σου ασχολείσαι αυτήν τη βδομάδα και η αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσει σε μια οικονομική συνεργασία η οποία χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να κρύβει εξαπατήσεις.
Προς το τέλος της εβδομάδος το ενδιαφέρον σου μετατίθεται στα επαγγελματικά. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες προκειμένου να αποφύγεις λάθη. Πρόσεξε επίσης τον τρόπο που επικοινωνείς με συναδέλφους και συνεργάτες. Μέχρι το Σαββατοκύριακο που το κλίμα βελτιώνεται στη σχέση με τον αγαπημένο σου, θα πρέπει να φροντίσεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Απόφυγε συζητήσεις οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις.
Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το εργασιακό σου υπερβάλλον διαχειρίσου ένα φλερτ με διακριτικότητα και κράτα μικρό καλάθι σε αυτά που ακούς.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η σχέση σου με τους άλλους σε απασχολεί ιδιαίτερα αυτήν τη βδομάδα. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε ωθεί στην εξιδανίκευση των προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων σου κι αυτό μπορεί να φέρει μικρές απογοητεύσεις. Στα εργασιακά εστίασε το ενδιαφέρον σου στις καθημερινές υποθέσεις ρουτίνας και μην κάνεις νέα ξεκινήματα, συμφωνίες και υπογραφές. Εξασφάλισε την ηρεμία στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, αποφεύγοντας ψέματα, υποσχέσεις και τα συναφή. Εσύ που είσαι μόνη, η ανάγκη για συντροφικότητα μπορεί να σε παρασύρει σε κακές εκτιμήσεις.

Read More

And More