Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 2 έως 8 Απριλίου 2018)

Η εβδομάδα ξεκινά με τη συνάντηση του Άρη με τον Κρόνο που θα δυσκολέψει πολύ την επίτευξη στόχων και θα προκαλέσει εκνευρισμό. Το θετικό είναι ότι η ζημιά θα είναι αναστρέψιμη, αν είσαι διατεθειμένη να παλέψεις. Η Τετάρτη μπορεί να είναι η μέρα ενός μεγάλου τσακωμού με τον αγαπημένο σου, ειδικά αν κρατάς κάποιο μυστικό εδώ και καιρό. Ο Ερμής θα συνδεθεί με τον Άρη και καλύτερα να σκέφτεσαι καλά πριν μιλήσεις, γιατί τα λόγια σου θα κόβουν σαν μαχαίρι. Όλα αυτά μέχρι την Παρασκευή, που η Αφροδίτη και ο Κρόνος θα ευθυγραμμιστούν τέλεια και το Σαββατοκύριακο θα φέρει ερωτική διάθεση, προοπτικές και διασκέδαση.

 

ΚΡΙΟΣ
Εδώ και καιρό έχεις τη λανθασμένη εντύπωση ότι δεν μπορείς να πετύχεις επαγγελματικά και αυτό σε έχει αποθαρρύνει. Οι πλανήτες θα διώξουν τις φαντασιώσεις σου και θα σκεφτείς καθαρά πού θέλεις να βρίσκεσαι σε πέντε χρόνια από τώρα! Ρεαλιστικά αντιμετώπισε την πραγματικότητα. Αν αυτή η δουλειά δεν σε βγάζει πουθενά, τότε ίσως μια επένδυση σε κάποιο ακίνητο που κατέχεις ως συνιδιοκτήτης μπορεί να σε βγάλει από το αδιέξοδο.
Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει να ξεστομίσεις διάφορα, που αργότερα θα μετανιώσεις. Ειδικά την Τετάρτη, αν ξεσπάσεις στον αγαπημένο σου για κάποια αβλεψία του θα νιώσεις καλά στην αρχή, αλλά πίστεψέ με θα κοιμάσαι δύσκολα τα βράδια. Δεν είσαι να σε πλησιάζει άνθρωπος αυτήν την εβδομάδα, γιατί το στόμα σου τρέχει πιο γρήγορα από το μυαλό.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με μια διαφωνία ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου. Όπως πάντα εσύ είσαι σίγουρη ότι έχεις απόλυτο δίκιο και νιώθεις και λίγο “ανώτερη” που πρέπει συνέχεια να εξηγείς το σωστό στους γύρω σου. Αυτή όμως η νοοτροπία κάνει κακό στις σχέσεις σου. Είναι πιο σημαντικό να έχεις δίκιο από το να έχεις μια ευτυχισμένη σχέση; Ευτυχώς μέχρι την Παρασκευή τα πράγματα θα έχουν ηρεμήσει, η Αφροδίτη και ο Κρόνος θα σας φέρουν πάλι αγαπημένους μαζί.
Στη δουλειά αφήνεις κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες να εμποδίζουν την πρόοδό σου. Υπάρχουν εμπόδια αυτήν την εβδομάδα και απαιτείται υπομονή. Κάποια παρεξήγηση ίσως στον εργασιακό σου χώρο θα κάνει το κλίμα αφόρητο. Μη σπαταλάς τζάμπα την ενέργειά σου στα κουτσομπολιά, απέφυγε την κατάσταση για να μη βρεθείς στο μάτι του κυκλώνα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτήν την εβδομάδα τα οικονομικά θα μπλεχτούν με τα ερωτικά και τα επαγγελματικά και θα γίνει ένα μεγάλο μπέρδεμα. Υπομονή Διδυμάκια! Αυτήν την εβδομάδα τα οικονομικά σου θα είναι σε κακή κατάσταση, κάτι που θα δημιουργήσει ένταση στη σχέση σου, μιας και θα αναγκαστείς να καταφύγεις στο “κοινό” ταμείο σας. Δυστυχώς δεν θα συμφωνήσετε σε τίποτα και από πάνω, θα αρχίσεις να νιώθεις “ριγμένη” για όλες τις άλλες φορές που βοήθησες οικονομικά από την καλή καρδιά σου. Η πίεση στους ώμους σου θα φαντάζει αβάσταχτη και η διπλωματία είναι η μόνη λύση για ένα ευτυχισμένο τέλος. Αν είσαι single και ακόμη προβληματίζεσαι για τα περασμένα, σταμάτα να αναλύεις και προχώρα μπροστά. Ίσως μια γνωριμία την Παρασκευή να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτές τις μέρες δεν ξέρεις τι θέλεις. Κάποιες αναποδιές στη δουλειά σε έχουν κάνει να σκέφτεσαι ακόμη και την αλλαγή καριέρας. Δεν κάνει κακό να παίρνουμε αποστάσεις και να βλέπουμε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι. Μπορεί μάλιστα να κυνηγήσεις μια δουλειά, που μια εβδομάδα πριν δεν θα το φανταζόσουν.
Θα ήθελες να μην είχες δράματα με τον αγαπημένο σου αυτήν την εβδομάδα, με όσα συμβαίνουν στη δουλειά, αλλά ατύχησες. Η σχέση σου βρίσκεται στη φάση την ωρίμανσης και χρειάζεται κόπο και χρόνο για μπορέσετε να περάσετε στο επόμενο στάδιο. Χρειάζεται δουλειά και εκεί! Αν οι αντοχές σου μειώνονται σε κάθε εμπόδιο, τότε αυτήν την εβδομάδα υπάρχει και η πιθανότητα του χωρισμού. Αν είσαι single τότε μπορεί να γνωρίσεις κάποιον μέσω φίλων και να σου αρέσει η πρώτη εντύπωση. Μάθε περισσότερα!

 

ΛΕΩΝ
Το επόμενο χρονικό διάστημα φαίνεται να είναι αρκετά ελπιδοφόρο. Φαίνεται πως έχεις περισσότερη δουλειά τώρα, άρα και περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις. Μην κολλάς σε λεπτομέρειες, είσαι πολύ δημιουργική τώρα και πρέπει να το βγάλεις στην εργασία σου. Αν σκεφτόσουν να δουλέψεις από το σπίτι, να γράψεις ή να μελετήσεις, τότε αυτή η εβδομάδα είναι η κατάλληλη στιγμή.
Ο ρόλος του αγαπημένου σου θα είναι το “κλειδί” αυτήν την εβδομάδα για την επιτυχία σου. Μπορεί να σου συστήσει κάποιον με τη δύναμη να σε βοηθήσει στην καριέρα σου. Μπορεί επίσης να σου δώσει τόσο μεγάλη υποστήριξη και να σε γεμίσει αυτοπεποίθηση, που θα καταφέρεις να πάρεις αύξηση ή προαγωγή. Αν είσαι single τότε πιθανόν να γνωρίσεις κάποιον στον εργασιακό σου χώρο ή μέσω συναδέλφου. Μη πεις όχι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι αυτοαπασχολούμενοι Παρθένοι βρίσκονται σε πολύ καλή περίοδο. Η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη και οι ιδέες δεν σταματούν να έρχονται. Από την άλλη, η κοινωνική σου ζωή πέφτει σε βαθύ ύπνο αυτήν την εβδομάδα, καθώς η όρεξή σου για κουβέντα και επικοινωνία είναι ανύπαρκτη.
Μπορείς και θα έχεις μια πολύ τρυφερή ρομαντική σχέση, παρά τα εμπόδια. Ξέρεις ότι χρειάζεται χρόνος και δεν σε πειράζει, αφού δεν ψάχνεις κάτι εφήμερο. Επίσης ξέρεις ότι δεν είναι εύκολο και ποτέ δεν αρνήθηκες τη σκληρή δουλειά Παρθένε! Αυτήν την εβδομάδα θα επιβραβευτείς!

 

ΖΥΓΟΣ
Μια δύσκολη οικογενειακή κατάσταση θα γίνει εύκολα διαχειρίσιμη χάρη στη στήριξη του αγαπημένου σου. Ίσως κάποιο ηλικιωμένο μέλος της οικογένειας νιώσει αδιαθεσία. Θα είσαι εκεί για ό,τι χρειαστεί. Θα νιώσεις πίεση και άγχος και μπορεί να ξεσπάσεις στο σύντροφό σου, αλλά ευτυχώς δεν θα σε παρεξηγήσει και θα συνεχίσει να σε στηρίζει. Θα τον ερωτευτείς ακόμη περισσότερο!
Στον εργασιακό σου χώρο το καζάνι που σιγοβράζει εδώ και καιρό θα εκραγεί! Οι διαφωνίες θα γίνουν τσακωμοί και το κλίμα θα γίνει αφόρητο. Συγκράτησε τα νεύρα σου και μην ανακατευτείς καθόλου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η συζήτηση και η μεσολάβηση είναι τα καλύτερα όπλα για να πετύχεις τους στόχους σου αυτήν την εβδομάδα. Στα επαγγελματικά σου υπάρχει κινητικότητα, αλλά δεν μπορείς να προβλέψεις το αποτέλεσμα και σε ανησυχεί λιγάκι. Τα προσωπικά σου είναι σε πρώτο πλάνο αυτήν την εβδομάδα, υπάρχει κάτι που θέλεις να του πεις αλλά διστάζεις. Αφορά ίσως μια κοινή επένδυση που θέλεις να του προτείνεις ή κάτι άλλο που μπορεί επίσης να επηρεάσει το κοινό σας μέλλον; Το θετικό είναι ότι συμφωνείτε γενικότερα αυτόν τον καιρό και δείχνετε σεβασμό ο ένας στον άλλο. Θέλετε να προχωρήσετε μαζί και όλα τα υπόλοιπα θα τα βρείτε μεταξύ σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότες ετοιμαστείτε να δείξετε στον κόσμο τι αξίζετε. Σχεδιάστε με λεπτομέρειες τις επόμενες κινήσεις και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες στο άμεσο μέλλον για να αποδείξετε την αξία σας. Δημιουργικότητα και αποφασιστικότητα απαιτούνται στα ζητήματα οικογενειακής και φιλικής φύσεως που θα προκύψουν.
Αν είσαι single τότε πρόσεξε γιατί σκέψεις από το παρελθόν θα εμφανιστούν ξανά στο μυαλό σου και θα κοντέψουν να σε τρελάνουν. Μόνο κακό κάνεις στον εαυτό σου. Στην περίπτωση που κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν, θελήσει να επιστρέψει τώρα στη ζωή σου, σκέψου πόσα τράβηξες εξαιτίας του και μην επαναλάβεις τα λάθη, που έχεις ήδη μετανιώσει!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Διάφορες σκέψεις και αμφιβολίες σε έχουν “παραλύσει” και δεν προχωράς. Μην διακινδυνεύσεις τα επαγγελματικά σου εξαιτίας των αρνητικών σκέψεων που κάνεις. Από τη μία η πλανητική ενέργεια σε ωθεί προς τα μπρος και από την άλλη νιώθεις ότι δεν έχεις την κατάλληλη στήριξη των ανθρώπων γύρω σου.
Η Αφροδίτη φροντίζει για την ερωτική σου ζωή αυτήν την εβδομάδα μαζί με τον Κρόνο, τον πλανήτη της δέσμευσης και της σταθερότητας, που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Αν είσαι single τότε μπορεί να γνωρίσεις κάποιον με τον οποίο θα αισθανθείς οικειότητα από την αρχή. Αν τον έχεις γνωρίσει ήδη και έχετε βγει μερικές φορές, αυτήν την εβδομάδα μπορεί να αποφασίσετε να γίνετε ζευγάρι!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα συναισθήματα βράζουν αυτήν την περίοδο και σε εμποδίζουν να πάρεις νηφάλιες αποφάσεις. Αρχίζεις να φαντάζεσαι πράγματα και να γιγαντώνεις καταστάσεις. Αν η δουλειά σου είναι δημιουργικής φύσεως, τότε αυτό είναι και καλό -γράψε, σχεδίασε, ζωγράφισε κ.α.
Ένας συγγενής σου θα σε βοηθήσει σε κάποιο προσωπικό σου πρόβλημα. Τίποτα το φοβερό. Η σχέση σου σε ικανοποιεί και έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι πως θα ήταν να μένατε μαζί. Δεν θα υπάρξει κάποιο μεγάλο πρόβλημα αυτήν την εβδομάδα, απλώς μικρές λακουβίτσες στον δρόμο προς της ευτυχία.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Ήρθε η ώρα τα μεγαλοπιαστείς ψαράκι! Οι πλανήτες έχουν μεγάλα σχέδια για εσένα. Βέβαια, οι πολλές επιλογές σε κάνουν να μπερδεύεσαι και να χάνεις τον δρόμο σου. Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να γεμίσεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό χάρη στις πολύ καλές σου ιδέες. Το μυαλό σου δουλεύει υπερωρίες και είναι γεμάτο ενέργεια.
Η κοινωνική σου ζωή όμως αυτήν την εβδομάδα θα σε ταλαιπωρήσει λίγο. Μια παρεξήγηση με κάποια φίλη σου θα χαλάσει τη διάθεση. Ίσως να έχει σχέση και με τα ερωτικά σου. Μπορεί η φίλη σου να ανακατεύεται περισσότερο από όσο θέλεις, αλλά μην αντιδράσεις απότομα. Κουβέντιασε μαζί της και μίλα της για τα όρια.

 

 

 

Read More

And More