Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 2 έως 8 Δεκεμβρίου 2019)

Με τι κέφια ξεκινάει ο Δεκέμβριος; Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα στα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Ξεκινά μια εβδομάδα που εμπεριέχει τα πάντα: εύκολα, δύσκολα, ευχάριστα και ταραχώδη, γι’ αυτό προσπάθησε να οργανωθείς καλύτερα και να προετοιμαστείς ανάλογα. Δείξε υπευθυνότητα και μεθοδικότητα στα εργασιακά τώρα που ο Δίας περνά στο ζώδιο του Αιγόκερου και σου δίνει τη δυνατότητα να εκπληρώσεις τους στόχους σου. Όσο κι αν νιώθεις ότι κάποιες συμπεριφορές συνεργατών ή και ανωτέρων σου είναι λίγο προκλητικές, μην εκνευρίζεσαι και μην τραβάς τα πράγματα στσα άκρα. Αυτήν την περίοδο η καλή επικοινωνία είναι  το σημαντικότερο συστατικό,   προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες σου. Δείξε διαλλακτικότητα στις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και μη ρίχνεις λάδι  στη φωτιά για το τίποτα. Εμπιστεύσου τον περισσότερο και μην ψάχνεις για αφορμές. Οι όποιες καχυποψίες σου εις βάρος του μπορεί να είναι απλά στο μυαλό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη φροντίζει για σένα   ανεβάζοντας  τη γοητεία και το σεξαπίλ σου στα ύψη. Τα ερωτικά ένστικτά σου ξυπνούν και δεν αποκλείεται να ξαφνιαστείς κι εσύ με τον εαυτό σου, αν διαπιστώσεις πως είσαι  ερωτευμένη με ένα  άτομο που ήδη γνωρίζεις. Στον τομέα των οικονομικών σου μπορεί να υπάρξει ένα απρόσμενο κέρδος που θα σε ανακουφίσει.

 

Ταύρος
Το σημαντικό γεγονός της εβδομάδος είναι το πέρασμα του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερου, που σε γεμίζει αισιοδοξία, κέφι και κυρίως  ανάγκη για πνευματική εξέλιξη και καλλιέργεια. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον  έμφυτο  εγωισμό σου και να διατηρήσεις χαμηλούς τους τόνους στα εργασιακά. Επιδίωξε νέες συνεργασίες, δώσε τα χέρια και υπόγραψε συμφωνίες οι οποίες μπορούν να εξελιχθούν και να σε φέρουν πιο κοντά στα πολυπόθητα σχέδιά σου. Οι συναισθηματικές ανασφάλειές σου ίσως σε κάνουν λίγο κτητική με τον ερωτικό σύντροφό σου. Προκειμένου λοιπόν να τις κατευνάσεις,  φρόντισε να οργανώσεις όμορφα πράγματα και να του προετοιμάσεις εκπλήξεις. Εσύ που είσαι μόνη,  ήρθε η ώρα να τονίσεις τη θηλυκότητά σου και να επαναφέρεις τη χαμένη αυτοπεποίθησή σου. Μια νέα γνωριμία φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενη.

 

Δίδυμοι
Η νέα θέση του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερου ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου, φέρνει νέους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σου και σε βοηθά να προωθήσεις τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου. Γι’ αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική ως προς τις κινήσεις και τα λεγόμενά σου στα εργασιακά. Θα πρέπει να διεκδικήσεις τους στόχους σου δημιουργώντας τις καλύτερες προϋποθέσεις και εντυπώσεις. Περιόρισε την γκρίνια στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου κι αν έχεις κάποια παράπονα, καλύτερα να φανείς ειλικρινής και να τα θέσεις με σαφήνεια, χωρίς υπεκφυγές και φωνές. Με ήρεμους τόνους και γλυκό τρόπο θα λάβεις την επιβεβαίωση που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη και ενδεχομένως επιδιώκεις μια επανασύνδεση καλύτερα να το ξανασκεφτείς. Καθυστέρησέ το λιγάκι γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί. Εκεί που δεν το περιμένεις πιθανά να βρεθείς σε ένα μεγάλο δίλημμα,  εξαιτίας μιας νέας δυνατής και ουσιαστικής γνωριμίας. Γίνεσαι πιο μεθοδική και προσεκτική στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά και με σύμμαχο σου το Δία μπορείς να ελπίζεις σε καλύτερες μέρες.

 

Καρκίνος
Μοναδικές ευκαιρίες φέρνει στο δρόμο σου η μετακίνηση του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αποκατάστησε τις σχέσεις σου με αγαπημένα  πρόσωπα, κοινωνικοποιήσου περισσότερο και απόλαυσε τη βδομάδα η οποία δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερες δυσκολίες. Κάποιες πρόσκαιρες αντιπαραθέσεις αυτήν τη βδομάδα με συναδέλφους  σου προκαλούν μια μικρή σύγχυση. Διαχειρίσου τες έξυπνα και καλλιέργησε το κλίμα που θα σου επιτρέψει να προωθήσεις τα σχέδιά σου έχοντας δίπλα σου συμμάχους. Προσπάθησε να μην σπαταλάς ενέργεια σε αυτά που ακούς, όσο σε αυτά που μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου. Μπορείς πραγματικά να βρεις τον τρόπο να αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου,  αρκεί να ξέρεις τι νιώθεις και τι ζητάς. Είναι μια καλή περίοδος για να καλύψεις τα όποια κενά και να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για μια νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη που φαίνεται να σε συναρπάζει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή σου. Μια ξαφνική ερωτική έλξη για άτομο που πιθανά γνωρίζεις, δεν χρειάζεται να σε γεμίσει ενοχές. Απελευθερώσου και απόλαυσε τη. Η οικονομική σου κατάσταση δεν κρύβει ιδιαίτερες διακυμάνσεις, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τη διαχείριση των χρημάτων σου.

 

Λέων
Με το Δία πλέον να κινείται στον 6ο ηλιακό σου οίκο η καθημερινότητά σου γίνεται πιο απαιτητική, γι’ αυτό και θα πρέπει να οργανωθείς καλύτερα. Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται περισσότερο στον τομέα της εργασίας, που παρά τις όποιες δυσκολίες καταφέρνεις όχι μόνο να επιβιώσεις αλλά και να διακριθείς. Η αυτοπειθαρχία αυτήν τη βδομάδα στα εργασιακά είναι δύσκολο να τηρηθεί όμως εσύ τα καταφέρνεις να συγκεντρωθείς, τουλάχιστον σε αυτά που νιώθεις και είναι σημαντικά. Μιας και αναζητάς τη γαλήνη στη σχέση με το σύντροφό σου κάνε αυτό που χρειάζεται και προσέγγισέ τον, άκουσε τον και μίλα του για όλα αυτά που αισθάνεσαι. Άνοιξε το σπίτι σου, υποδέξου τους φίλους σου και εισέπραξε το συναίσθημα και τη χαρά  τους. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε τον τρόπο που διεκδικείς το άτομο που σε ενδιαφέρει. Άθελά σου γίνεσαι απότομη και ίσως και κυκλοθυμική μαζί του. Δεν έχεις μάθει να εκφράζεσαι κι αυτό σου προκαλεί αμηχανία. Η οικονομική σου κατάσταση παραμένει στάσιμη όμως κατά κάποιο τρόπο σου παρέχει την ασφάλεια που χρειάζεσαι.

 

Παρθένος
Η αυτοπεποίθησή σου απογειώνεται με το Δία να μετακινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου απ’ την αρχή της εβδομάδας. Πάρε το χρόνο σου προκειμένου να καταλήξεις σε συμπεράσματα, όμως πίεσε το μυαλό σου για νέες λύσεις και ιδέες στα εργασιακά. Γίνεσαι φιλική με συνεργάτες κι αυτό βοηθά στο να βρεις λύσεις και ταυτόχρονα  να νιώσεις ανακούφιση τις στιγμές πίεσής σου. Οργάνωσε ένα ταξίδι με τον αγαπημένο σου και πρόσθεσε πράγματα στο πρόγραμμά σας που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε απ’ τη ρουτίνα. Γιορτές έρχονται…  προετοίμασέ του μια έκπληξη. Μην προδικάζεις καταστάσεις και νέες γνωριμίες, εσύ που είσαι μόνη. Άσε τες να εξελιχθούν, άκου και ζύγισε και κατόπιν αποφασίζεις σε ποιον θα χαρίσεις την καρδιά σου. Το θέμα είναι πως το επόμενο διάστημα ευνοεί πολύ το συναισθηματικό σου τομέα. Η επικοινωνία να θυμάσαι πως είναι το παν,  σε μια εβδομάδα που από τη μια έχει τις δυσκολίες της και από την άλλη και τις ευκαιρίες της.

 

Ζυγός
Ο Δίας από τη νέα του θέση ανεβάζει τα στάνταρ και τις φιλοδοξίες σου, μιας και απογειώνει την αυτοπεποίθησή σου. Νέες επαγγελματικές συμφωνίες διαπραγματεύσου τες έξυπνα  και φρόντισε να ικανοποιήσεις τα δικά σου συμφέροντα. Περιόρισε τον εκνευρισμό που σου δημιουργούν μικρές καθυστερήσεις και εμπόδια, μιας και είναι παροδικά και μείωσε όσο μπορείς τη σχολαστικότητα και τελειομανία σου. Παρόλο που η εβδομάδα ξεκινά ήσυχα,  υπάρχουν μέρες που επικρατεί μια ένταση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τις προστριβές και ανέπτυξε την οικειότητα μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου το ένστικτό σου σε νέες γνωριμίες και μην ενθουσιάζεσαι μόνο απ’ την εικόνα και την ευχέρεια λόγου των ανθρώπων που σε πλησιάζουν. Η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει και αυξάνει τους θαυμαστές σου να είσαι σίγουρη. Τα χρήματα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν περισσότερο. Τακτοποίησε εκκρεμότητες και πιθανά δάνειά σου και αναζήτησε νέες πηγές εσόδων,  μιας και οι συνθήκες ευνοούν τέτοιου τύπου ενέργειες.

 

Σκορπιός
Ο Δίας από τη νέα του θέση σε προδιαθέτει για την αναζήτηση νέων ενδιαφερόντων, γνώσεων και εμπειριών. Μην επιδεικνύεις τις ικανότητές σου στα εργασιακά και μην δημιουργείς ανταγωνιστικότητα και αντιπαραθέσεις με συναδέλφους, ιδιαίτερα στα μέσα της εβδομάδας. Είναι σημαντικό να είσαι ήρεμη και νηφάλια προκειμένου να εντοπίσεις τις ευκαιρίες. Να ανταλλάξεις απόψεις και ιδέες που θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Τις περισσότερες φορές λες πράγματα στο σύντροφό σου που ούτε εσύ η ίδια δεν πιστεύεις. Γίνεσαι σκληρή στο λόγο σου υπενθυμίζοντάς του παρελθοντικά λάθη και κακές σας στιγμές. Απόλαυσε τον έρωτα και τη συντροφικότητα και μη δημιουργείς προβλήματα χωρίς να υπάρχουν. Οι νέες γνωριμίες δεν λείπουν αυτήν τη βδομάδα καθώς η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει στα ύψη. Παίξε και απόλαυσε το φλερτ και την ανεξαρτησία σου, μιας και γρήγορα μια δέσμευση θα σε περιορίσει. Εντόπισε τις ευκαιρίες που θα  ευνοήσουν το πορτοφόλι σου έστω και περιστασιακά. Έρχονται μέρες που απαιτούν έξοδα.

 

Τοξότης
Ο Δίας αποχωρεί απ’ το δικό σου ζώδιο και μετακινείται σε μια θέση που σου δίνει τη δυνατότητα και ευκαιρία να ισορροπήσεις συναισθηματικά και υλικά. Γι’ αυτό και ξεκινάς τη βδομάδα σου με εξαιρετική δυναμική και αποφασιστικότητα προκειμένου να δώσεις τέλος σε προβληματικές καταστάσεις που αφορούν στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Συναντήσεις και επαφές στα εργασιακά  μην τις αποφεύγεις, μιας και έχεις να αποκομίσεις πολλά οφέλη. Έστω και αν το πρόγραμμά σου είναι επιβαρυμένο θα πρέπει να ενισχύσεις την κοινωνικότητά σου και να διατηρήσεις νέες γνωριμίες. Μπορεί να θέλεις να απομονωθείς λίγο συναισθηματικά, να τα βρεις με τον εαυτό σου και να κατασταλάξεις στα θέλω σου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να γίνεσαι απότομη με τον ερωτικό σύντροφό σου. Ένας μυστικός έρωτας συνεχίζει να απασχολεί τη σκέψη και την καρδιά σου. Ξεκαθάρισε τις ανάγκες σου εσύ που είσαι μόνη και μην στέκεσαι σε καταστάσεις που σε αδικούν. Νέες γνωριμίες μέσα απ’ το φιλικό σου περιβάλλον δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητες.

 

Αιγόκερος
Με το Δία να περνά πλέον στο δικό σου ζώδιο να είσαι βέβαιη πως θα νιώσεις πολύ καλύτερα ψυχολογικά, μιας και επαναφέρει τις ισορροπίες και την ασφάλειά σου. Η ανάγκη σου να συναναστραφείς με ανθρώπους που έχουν ίδιες ιδέες με σένα αυτήν τη βδομάδα μεγαλώνει. Ίσως ασυνείδητα ή και συνειδητά να προσπαθείς να βρεις μια διέξοδο, ή και κάποιες λύσεις σε θέματα από τα οποία κρίνονται τα μελλοντικά σχέδιά σου. Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις αυξάνονται σε σημείο που ο προσωπικός χρόνος απόλαυσης και ξεκούρασης μειώνονται αισθητά. Συγκράτησε τον εκνευρισμό που σου δημιουργούν οι γρήγοροι και απαιτητικοί ρυθμοί και μην ξεσπάς για το τίποτα. Αντίθετα θα πρέπει να παραμείνεις συγκεντρωμένη προκειμένου να εντοπίσεις τις ευκαιρίες. Επιδίωξε να κάνετε διαφορετικά πράγματα απ’ ότι συνήθως με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην επιτρέπεις σε τρίτα πρόσωπα να επεμβαίνουν στη σχέση σας. Ένας νέος έρωτας μέσα απ’ την κοινωνικότητά σου δεν αποκλείεται να σου ταράξει τα νερά και να σε κάνει να χάσεις τις ισορροπίες σου. Συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου και μην δείχνεις τις αδυναμίες σου. Βελτιωτικές τάσεις σημειώνονται στα οικονομικά και ευχάριστες εξελίξεις. Μπορείς να τις απολαύσεις αφού πρώτα χαλαρώσεις.

 

Υδροχόος
Περνάς σε μια περίοδο που η καριέρα και οι φιλοδοξίες σου αποσπούν το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σου, με το Δία να μετακινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Η βδομάδα σου είναι γεμάτη από ραντεβού και συναντήσεις. Νέες εξελίξεις και δεδομένα στα εργασιακά ανατρέπουν τα μέχρι χθες σχέδιά σου, όχι όμως αρνητικά. Θα υπάρξουν ευκαιρίες που αν τις αξιοποιήσεις σωστά να είσαι βέβαιη πως  θα εξασφαλίσεις την επιτυχία των στόχων σου. Εξοικονόμησε ουσιαστικό χρόνο για τον ερωτικό σύντροφό σου, κάντε πράγματα μαζί και μην τον απομονώνεις απ’ τη δική σου κοινωνική ζωή. Έχοντάς τον δίπλα σου να ξέρεις πως δένεστε περισσότερο. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα απ’ την κοινωνικότητά σου θα υπάρξουν πολλοί που θα γοητευτούν απ’ την προσωπικότητά σου. Αξιόλογοι άνθρωποι με υψηλά κοινωνικά και οικονομικά στάτους. Κάνε τις σωστές επιλογές, ακολουθώντας και ακούγοντας  και λίγο τη λογική σου. Μέσα απ’ τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, σου δίνεται και η ευκαιρία να βελτιώσεις και την οικονομική σου κατάσταση.

 

Ιχθείς
Μπορείς αυτήν τη βδομάδα να βρεις τρόπους να επεκτείνεις τις γνώσεις σου, να οργανώσεις πιθανά ταξίδια, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να αυξήσεις τις εμπειρίες σου. Η επαγγελματική σου κατάρτιση θα εξαρτηθεί απ’ τις ικανότητες και το θάρρος σου να αναλάβεις νέα καθήκοντα και ίσως και διαφορετικά, που στην αρχή μπορεί να σε φοβίσουν λιγάκι. Η επιτυχία χρειάζεται τόλμη. Το πάθος ανατροφοδοτείται στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου που φαίνεται να μην μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σου. Κάντε κοινά όνειρα, πάρτε αποφάσεις και επισφραγίστε τη σχέση και την αγάπη σας. Εσύ που είσαι μόνη, παρόλο που υπάρχουν στιγμές που σε κουράζει η μοναξιά σου δεν έχεις μυαλό για έρωτες αυτήν την περίοδο. Τα επαγγελματικά και πιθανά άτομο του παρελθόντος μονοπωλούν το ενδιαφέρον και τη σκέψη σου. Η οικονομική σου κατάσταση,  σου επιτρέπει τη διεκπεραίωση παλιών οικονομικών υποθέσεων, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να τις βάλεις σε προτεραιότητα.

 

Read More

And More