Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 2 έως 8 Νοεμβρίου 2020)

Πώς θα είναι η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη…

Κριός
Η επικοινωνία, ένας σημαντικός τομέας της καθημερινότητας και των υποθέσεων σου αυτήν την εβδομάδα διευκολύνεται σημαντικά κι έτσι το άγχος σου μετριάζεται, μιας και η ανάδρομη πορεία του Ερμή τελειώνει στις 4/11. Οποιεσδήποτε επαφές και ραντεβού στα εργασιακά προτίμησε να τα μεταθέσεις για το δεύτερο μισό της εβδομάδας, καθώς ευκολότερα μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα και να αξιολογήσεις καταστάσεις. Το καλό κλίμα επανέρχεται στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και αφήνετε διαφωνίες και ψυχρές συμπεριφορές πίσω σας. Κάντε πράγματα μαζί που θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά, να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία που προέρχεται μέσα από το κοινωνικό ή εργασιακό σου περιβάλλον φαίνεται να έχει ενδιαφέρον.

 

Ταύρος
Τα προβλήματα επικοινωνίας αλλά και οι καθυστερήσεις που σημειώθηκαν στις υποθέσεις σου το προηγούμενο διάστημα σταδιακά υποχωρούν και γίνονται παρελθόν. Ο Ερμής στις 4/11 επιστρέφει σε ορθή πορεία και αυτό λειτουργεί βοηθητικά τόσο για την επικοινωνία, αλλά και την ψυχολογία σου. Δείξε συνέπεια στις εργασιακές υποχρεώσεις σου όσο κι αν οι συνθήκες δεν βοηθούν σε αυτό. Φρόντισε να απαλλαγείς από εκκρεμότητες. Δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες προτάσεις που θα νιώσεις να σε βγάζουν έξω από τα νερά σου όμως δεν θα πρέπει να δειλιάσεις να τις αναλάβεις. Μην στερείς χρόνο από τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου έστω κι αν χρειαστεί αν καταπιεστείς λιγάκι. Είναι σημαντικές για σένα οι συναισθηματικές ισορροπίες. Εσύ που είσαι μόνη, αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση ή μια προσέγγιση σε ένα νέο άτομο, αυτή η βδομάδα λειτουργεί πιο βοηθητικά.

 

Δίδυμοι
Ο κυβερνήτης σου επανέρχεται σε ορθή πορεία για αυτό και φαίνεται να φεύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σου αυτήν τη βδομάδα. Η ευφράδεια λόγου αλλά και η διαπραγματευτική σου ικανότητα φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Κάποιες συζητήσεις επανέρχονται στα εργασιακά καθώς και νέες προτάσεις διαπραγματεύονται ευκολότερα. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας σαφέστερα είναι ιδανικότερο για νέες συμφωνίες, νέα καθήκοντα ή και δεσμεύσεις. Αποκατάστησε το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και κάλυψε τα κενά του προηγούμενου διαστήματος, έστω κι αν αναγκαστείς να παραδεχτείς τα λάθη σου. Εσύ που είσαι μόνη, τελικά φαίνεται πως έχεις αδικήσει μια νέα γνωριμία που αρχίζει να εξελίσσεται πολύ πιο θετικά.

 

Καρκίνος
Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία επιτέλους φαίνεται να βάζει λίγο τα πράγματα στη θέση τους, να λύνονται παρεξηγήσεις και πλέον να μπορείς να συνεννοηθείς, να ξέρεις τι λες και τι ακούς ακριβώς. Η επικοινωνία είναι ένας σημαντικός παράγοντας στα εργασιακά, για αυτό και καταλαβαίνεις πως η βδομάδα σου θα είναι ευκολότερη από τις προηγούμενες. Βέβαια καλό θα ήταν να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στα μελλοντικά σχέδια και τις φιλοδοξίες σου. Επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου έχοντας σαν κύριο μέλημα σου την αποκατάσταση της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αρχίζει σιγά σιγά να εκδηλώνεται.

 

Λέων
Η πλέον ορθή πορεία του Ερμή αποκαθιστά το κλίμα και τις παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, δίνοντας σου τη δυνατότητα να ανακτήσεις τις συναισθηματικές -και όχι μόνο, ισορροπίες σου. Από τις 4/11 το τοπίο στα εργασιακά ξεκαθαρίζει και σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις τα σχέδια σου με μεγαλύτερη ευκολία. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θα πρέπει να οδηγηθείς σε ριζοσπαστικές αλλαγές και διεκδικήσεις. Οι επιδόσεις σου ανεβαίνουν και η ενέργεια σου είναι ανεξάντλητη. Υποχρεώσεις καθημερινότητας μπορείς να τις μοιραστείς σωστά με τον ερωτικό σύντροφο σου, μιας και διατίθεται να σε ακολουθήσει και να σε στηρίξει. Εσύ που είσαι μόνη, μια γνωριμία που ήδη έχει γίνει και πιθανά να σε έχει απογοητεύσει, επανέρχεται.

Παρθένος
Η διάθεση σου ανεβαίνει καθώς τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σου επανέρχονται. Η επικοινωνία αποκαθίσταται με τον Ερμή στις 4/11 να επανέρχεται σε ορθή πορεία. Δώσε έμφαση και ασχολήσου αυτήν τη βδομάδα με οικονομικά θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Σημαντικές συζητήσεις στα εργασιακά, νέες συμφωνίες πιθανά και προτάσεις προτίμησε να τις μεταθέσεις για το δεύτερο μισό της εβδομάδας για καλύτερα αποτελέσματα. Πάρε πρωτοβουλίες και κάλυψε τα κενά που δημιουργήθηκαν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου το προηγούμενο διάστημα. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει και μπορείς να καταστρώσεις τη στρατηγική σου για το πως θα κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

Ζυγός
Είναι σημαντική για τις υποθέσεις σου η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία στις 4/11. Συζητήσεις και εξελίξεις που θα διευκολύνουν τα σχέδια και τους στόχους σου επανέρχονται πιο ουσιαστικές και αποτελεσματικές. Προσεκτική θα πρέπει να είσαι κυρίως το πρώτο μισό της εβδομάδας καθώς οι πληροφορίες που λαμβάνεις στα εργασιακά δεν είναι ακόμα σαφείς ή ολοκληρωμένες. Οι συνθήκες που επικρατούν στο χώρο είναι ευνοϊκότερες και χάρη της προνοητικότητας σου καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου, που δεν είναι και λίγες. Όσο κυλούν οι μέρες της εβδομάδας τόσο και πιο κοντά έρχεσαι με τον ερωτικό σύντροφο σου κι αν καταφέρεις να μετριάσεις τα προσωπικά άγχη σου και να εστιάσεις σε αυτόν τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα. Εσύ που είσαι μόνη, υποστήριξε τις επιλογές σου και μην ρίχνεις τα στάνταρ σου επειδή σε έχει κουράσει η εργένικη ζωή.

 

Σκορπιός
Ευκαιρία αυτήν τη βδομάδα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου, τόσο των επιλογών όσο και των ανθρώπων που σε περιβάλλουν.  Καιρός να κρατήσεις στη ζωή σου και δίπλα σου αυτά που πραγματικά αξίζουν τον κόπο. Η ορθόδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινά από τις 4/11 λειτουργεί αναζωογονητικά για την ψυχολογία σου και την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων σου. Μπορείς να προωθήσεις τα επαγγελματικά σχέδια σου, να  πάρεις τις αποφάσεις σου και να τις δημοσιοποιήσεις εμπιστευόμενη το ένστικτο και την εμπειρία σου. Οι συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου φέρουν τα αποτελέσματα και τη βελτίωση στη σχέση σας, αρκεί αν είστε ειλικρινείς ο ένας με τον άλλον και κυρίως με τον ίδιο σας τον εαυτό. Εσύ που είσαι μόνη, μην βιαστείς να χαρίσεις την καρδιά σου και κυρίως μην επηρεάζεσαι από τρίτα πρόσωπα.

 

Τοξότης
Η επαναφορά του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στις 4/11 είναι το ευτυχές γεγονός της εβδομάδας καθώς η επικοινωνία  βελτιώνεται και το τοπίο ξεκαθαρίζει. Είναι σημαντικό να δουλέψεις λιγάκι τις σχέσεις σου με συναδέλφους, μιας και η βοήθεια, η ανταλλαγή ιδεών και υποχρεώσεων θα σε διευκολύνει να ανταπεξέλθεις σε ένα ομολογουμένως βαρύ πρόγραμμα. Οι ισορροπίες επανέρχονται επιτέλους στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι τις συζητήσεις που αφορούν το πιθανά κοινό πορτοφόλι σας. Οι συνθήκες γενικότερα που αφορούν στα οικονομικά απαιτούν προσοχή. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία που θα προκύψει μέσα από το οικείο σου περιβάλλον σε κάνει να αισιοδοξείς και σε γεμίζει ενέργεια.

 

Αιγόκερος
Αισιόδοξα παρά τις συνθήκες που γενικότερα επικρατούν ξεκινάς τη νέα εβδομάδα σου. Με την επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού, έχεις την ευκαιρία να διευθετήσεις υποθέσεις σου που βρίσκονταν σε στασιμότητα, να ολοκληρώσεις συζητήσεις και να προχωρήσεις ανεμπόδιστα σε νέες συμφωνίες, κυρίως στο δεύτερο μισό της εβδομάδας. Θέσε σε εφαρμογή τις στρατηγικές σου στα εργασιακά και αποκατάστησε τις σχέσεις με συναδέλφους προκειμένου να εξασφαλίσεις ένα ομαλό και ήρεμο κλίμα γύρω σου. Επινόησε νέες δραστηριότητες και πρόσθεσε τες στο πρόγραμμα με τον ερωτικό σύντροφο σου. Είναι πολλές οι πιέσεις που δεχόμαστε το τελευταίο διάστημα, για αυτό και θα πρέπει να περνάμε όμορφες, γεμάτες συναίσθημα στιγμές. Εσύ που είσαι μόνη, ένα πρόσωπο που πιθανά έχεις ήδη γνωρίσει αρχίζει να σου εκδηλώνει το ερωτικό ενδιαφέρον του και δεν σου είναι καθόλου αδιάφορο.

 

Υδροχόος
Αυτήν τη βδομάδα έχεις τη δυνατότητα και την ευκαιρία να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους, κυρίως αυτούς που προέρχονται μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, με τον Ερμή να επανέρχεται σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού στις 4/11. Τα επαγγελματικά και οι στόχοι σου αποσπούν το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντος σου καθώς έχεις την ανάγκη να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον ή μια σιγουριά. Η στήριξη που λαμβάνεις από ανώτερους σου αλλά και η αναγνώριση των προσπαθειών σου σε γεμίζει ενέργεια. Ο ερωτικός σύντροφος σου χρειάζεται το ενδιαφέρον σου για αυτό καλά θα κάνεις να εξασφαλίσεις ουσιαστικό χρόνο για αυτόν. Να τον ακούσεις και να τον πείσεις πως πάση θυσία θέλεις να είσαι δίπλα του. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου προβλέπονται ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

 

Ιχθείς
Έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με τις εκκρεμότητες των υποθέσεων σου αυτήν τη βδομάδα και η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία στις 4/11 λειτουργεί βοηθητικά. Ωστόσο ο Ερμής σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο που σου υπενθυμίζει πως πρέπει να αποφύγεις τις σημαντικές ή ριψοκίνδυνες αποφάσεις και ενέργειες. Διαπραγματεύσου έξυπνα νέες εργασιακές προτάσεις ή προκλήσεις και δράσε δυναμικά. Μπορείς να εκφράσεις τις ιδέες σου αφού πρώτα πιστέψεις εσύ η ίδια σε αυτές. Το γενικότερο κλίμα που επικρατεί σου δίνει νέα ερεθίσματα. Ευκαιρία να βελτιώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου και να μοιραστείτε σκέψεις, επιθυμίες αλλά και υποχρεώσεις. Έτσι θα νιώσετε ξανά κοντά και ενωμένοι σαν μια γροθιά. Εσύ που είσαι μόνη, οι προθέσεις ενός παρελθοντικού ή πλατωνικού έρωτα ξεκαθαρίζουν κι έτσι μπορείς ευκολότερα να πάρεις τις αποφάσεις σου.

Read More

And More