Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 20 έως 26 Απριλίου 2020)

Τι προβλέπουν τα άστρα για αυτήν την εβδομάδα σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; Πώς θα κινηθούν τα επαγγελματικά και τα ερωτικά σου σύμφωνα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

Κριός
Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ήλιο στο ζώδιο του Ταύρου να σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον αυστηρό Κρόνο. Μια δυσμενή όψη που πιθανά να σου δημιουργήσει την ανάγκη συμβιβασμού που όμως όσο δυσάρεστο κι αν σου φαίνεται, μακροπρόθεσμα θα διαπιστώσεις πως σε ωφέλησε. Διαχειρίσου τις σχέσεις σου με συναδέλφους με διαλλακτικότητα, εκμαίευσε τις πληροφορίες που χρειάζεσαι και μην κοινοποιείς τα σχέδια σου, αν δεν έχεις μελετήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Μικρές εντάσεις στα μέσα της εβδομάδας, προσπέρασε τες με χιούμορ και μη διακινδυνεύεις τις σχέσεις -κυρίως με ανώτερους σου. Ψυχρές συμπεριφορές από την πλευρά του αγαπημένου σου μην τις τραγικοποιείς. Έχεις και εκείνος τα δικά του και θα πρέπει να του δείξεις το ενδιαφέρον σου. Εσύ που είσαι μόνη, αρκετές εκπλήξεις φέρνει η εβδομάδα με τα πάνω της και τα κάτω της βέβαια στην ψυχολογία σου. Νέες γνωριμίες που προκύπτουν από εκεί που δεν το περιμένεις θα επαναφέρουν την αυτοπεποίθησή σου.

 

Ταύρος
Με το ξεκίνημα της εβδομάδας αρχίζουν οι υποχρεώσεις σου να τρέχουν για αυτό και θα πρέπει να οργανωθείς σωστά. Ίσως χρειαστεί να προσαρμοστείς με κάποιες καταστάσεις και αλλαγές στα εργασιακά, για κάτι που φυσικά έχεις προετοιμαστεί λόγω της προνοητικότητάς σου. Μπορείς να εκμεταλλευτείς συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις, διατηρώντας πάντα τον πρωταγωνιστικό ρόλο με την επικοινωνιακή σου ικανότητα να ενισχύεται. Με τη γοητεία και την αποφασιστικότητά σου να κάνεις κάτι προκειμένου να γεφυρώσεις αποστάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, σίγουρα σου εξασφαλίζει η βδομάδα την αρμονία και τη σταθερότητα που χρειάζεσαι. Οι δοκιμασίες που περάσατε και περνάτε άλλωστε, σας έχουν δέσει σημαντικά και πλέον είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα. Εσύ που είσαι μόνη, σίγουρα θέλεις να αποκοπείς από το παρελθόν, μιας και νιώθεις αρκετά κουρασμένη.

 

Δίδυμοι
Η εβδομάδα ξεκινά με καλές προδιαγραφές για εσένα με τη δημιουργικότητα και αυτοπεποίθησή σου επιτέλους  να ενισχύονται σημαντικά. Οι όψεις της εβδομάδας σε παροτρύνουν για σημαντικές αποφάσεις γύρω από τα επαγγελματικά σου. Μην υποτιμάς τις συμβουλές ανώτερων σου και ανθρώπων που διαθέτουν μεγαλύτερη εμπειρία από εσένα. Μην φοβηθείς να αναλάβεις νέες δραστηριότητες και να συναναστραφείς με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν στο να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Αν ανήκεις στις δεσμευμένες και έχεις βρει ήδη το σύντροφό σου, είναι ευκαιρία αυτήν τη βδομάδα να ανανεώσεις τη σχέση σου, να μοιραστείς σκέψεις, ιδέες και προβληματισμούς και μην ξεχνάς ότι θα ήταν καλό για εσένα να ακούσεις τις απόψεις του. Τα ειλικρινή συναισθήματά του δεν εμπεριέχουν ανταγωνισμό και έχει την επιθυμία να σε δει να ανεβαίνεις επαγγελματικά και κοινωνικά. Εσύ που είσαι μόνη, νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες μπαίνουν στη ζωή σου. Έτσι έχεις την ευκαιρία να  βγεις από τη θλίψη σου, να ανεβάσεις την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σου. Βέβαια οι  ανασφάλειες και οι πληγές του παρελθόντος έρχονται κατά διαστήματα στην επιφάνεια, όμως καταφέρνεις να τις αντιμετωπίσεις και να τις επουλώσεις.

 

Καρκίνος
Οικογενειακά θέματα συνεχίζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου και αυτήν την εβδομάδα, όμως εσύ δείχνεις αποφασισμένη να δώσεις οριστικές λύσεις. Συγκράτησε λίγο το συναισθηματισμό και τις ευαισθησίες σου, μιας και οι λύσεις έχουν περισσότερο ρεαλιστικό χαρακτήρα. Αρκετές δυσκολίες και κρίσιμες αποφάσεις καλείσαι να πάρεις στα επαγγελματικά. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με ανώτερους σου και προτίμησε να τους πείσεις για τα επιχειρήματά σου με πράξεις και όχι με λόγια. Στο χέρι σου είναι να επαναφέρεις το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να τονώσεις τη θηλυκότητά σου. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με το σύντροφό σου κράτα μόνο το ρόλο σου ως γυναίκα. Εσύ που είσαι αδέσμευτη, υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνεις μια νέα γνωριμία η οποία φαίνεται και πολλά υποσχόμενη. Για αυτό μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και κάνε πράγματα που θα διατηρήσουν ακμαία την ψυχολογία σου.

Λέων
Το πλανητικό σκηνικό το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά θέματά σου και ότι σχετίζεται με περιουσία, ανάγκες αλλά και επιθυμία σου για εξασφάλιση και ισορροπία. Πιθανά να αισθάνεσαι λίγο μετέωρη στα εργασιακά ή να νιώθεις διαρκώς έναν κίνδυνο που περισσότερο βέβαια σου έχουν δημιουργήσει οι τρέχουσες συνθήκες. Καθησύχασε τις σκέψεις σου και προσαρμόσου στις αλλαγές που προκύπτουν, αποφεύγοντας τις αντιπαραθέσεις με συναδέλφους. Έχεις πολλές περισσότερες δυνατότητες από όσες νομίζεις και θα το διαπιστώσεις αυτό το διάστημα, που οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται. Επαναξιολόγησε τις συναισθηματικές σου ανάγκες και τις βαθιές επιθυμίες σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση και νιώθεις πως κάτι δεν πάει καλά, ξεκαθάρισε πρώτα αυτά που εσύ η ίδια αισθάνεσαι και κατόπιν επιδίωξε μια ήρεμη και ειλικρινή κουβέντα με το σύντροφο σου. Δική μου πεποίθηση είναι πως μπορείτε να λύσετε τις όποιες διαφορές σας,  αρκεί αν παραδεχτεί ο καθένας τα λάθη του. Αν είσαι αδέσμευτη, να θυμάσαι πως αυτό το διάστημα θα προκύψει μια ουσιαστική γνωριμία στη ζωή σου που θα έχει διάρκεια στο χρόνο και κυρίως  ποιότητα.

 

Παρθένος
Οι ευκαιρίες που σου δίνονται αυτήν την εβδομάδα αφορούν περισσότερο στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου, που αυτήν την περίοδο βρίσκονται στην απόλυτη προτεραιότητά σου. Έχεις θέσει πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών σου στα εργασιακά και όλα αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα σε έχουν αποδιοργανώσει. Οι σχέσεις σου με υφιστάμενους, προμηθευτές ή πελάτες περνούν από ψιλό κόσκινο και εξετάζονται οι πράξεις σου, για αυτό και θα πρέπει να συνεχίσεις να είσαι προσεκτική. Κάποιες αποκαλύψεις από τον ερωτικό σύντροφο σου προκαλούν μια αναστάτωση και μια ένταση στη σχέση σας, κυρίως τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Διατήρησε τις ισορροπίες σου και μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από νέες δραστηριότητες που θέλεις να προσθέσεις στη ζωή σου, προκύπτει μια σημαντική γνωριμία που θα σε ταρακουνήσει για τα καλά. Ίσως να προέρχεται μέσα από το φιλικό περιβάλλον, για αυτό εστίασε εκεί το ενδιαφέρον σου και μάθε να είσαι υπομονετική.

 

Ζυγός
Οι ενέργειες αυτής της εβδομάδας στο μεγαλύτερο μέρος της επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου. Έκτακτα έξοδα αλλά και απρόσμενα έσοδα σε κρατούν σε μια διαρκή εγρήγορση και αγωνία. Βάλε σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου και απόφυγε ανοίγματα που θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό σου. Προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένη στα εργασιακά. Ένας επανέλεγχος στα όσα παραδίδεις θα σε προστατεύσει από λάθη τα οποία οφείλονται κατά κάποιο τρόπο στη βιασύνη σου. Χρειάζεται να οπλιστείς με περισσότερη πειθαρχία και σύνεση, χωρίς να κάνεις βιαστικά βήματα που θα βάλουν σε κίνδυνο την πορεία και το μέλλον των εργασιακών σου. Η διαλλακτικότητα είναι ένα σημαντικό συστατικό προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Απόφυγε ρήξεις και εντάσεις και μην γίνεσαι καταπιεστική μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε ένα πρόσωπο που ήδη έχεις γνωρίσει και σου εμπνέει ασφάλεια. Πρόσεξε όμως να  μην παραποιείς την εικόνα του μόνο από τον ενθουσιασμό και την ανάγκη σου για συντροφικότητα.

 

Σκορπιός
Οι συνθήκες που επικρατούν σε παγκόσμιο επίπεδο σε αναγκάζουν να βάλεις φρένο στην προσπάθεια ή τον ενθουσιασμό σου να προσεγγίσεις κάπως διαφορετικά, να βελτιώσεις θέματα υγείας, πρακτικές υποθέσεις και γενικά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την καθημερινότητά σου. Στην ερωτική και επαγγελματική ζωή σου  τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα μιας και παγιδεύεσαι ανάμεσα σε συναίσθημα και λογική. Όμως ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου ήδη από τις 19 σου δημιουργεί την ανάγκη για σταθερότητα και αρμονία κι έτσι αποφεύγεις τις αλλαγές και τις ριψοκίνδυνες ενέργειες. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται να επανέλθουν στη ζωή σου πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος. Εσύ θα πρέπει να αποφασίσεις αν πρέπει να δώσεις μια ακόμα ευκαιρία ή αν θα πρέπει να προχωρήσεις μπροστά. Πάντως να ξέρεις πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να σου αντισταθεί κανείς. Η γοητεία και η μυστηριώδης και πολλά υποσχόμενη ματιά σου δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

 

Τοξότης
Έχεις την ανάγκη αυτήν την εβδομάδα να μείνεις λίγο μόνη με τον εαυτό σου, να ξεδιαλύνεις τις ανάγκες και τα συναισθήματά σου, καθώς και το να αντιμετωπίσεις τις φοβίες και ανασφάλειες σου, που φαίνεται να ξεπηδούν από μέσα σου σε ανύποπτους χρόνους. Αυτό το διάστημα θα πρέπει να προφυλάξεις τον εαυτό σου από το παρασκήνιο που φαίνεται να πλέκεται στον εργασιακό σου χώρο. Δείξε συνέπεια και προσαρμόσου για ένα ακόμα μικρό διάστημα που φαίνεται να επιβάλλεται. Διαφύλαξε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, δείχνοντας του μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Εσύ που είσαι μόνη, είναι ευκαιρία να επουλώσεις τις πληγές του παρελθόντος για να μπορέσεις να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Για αυτό δώσε χρόνο στον εαυτό σου και απόλαυσε μόνο το φλερτ και τις φιλοφρονήσεις που λαμβάνεις. Όσο για τα οικονομικά, μπορεί να μην βρίσκεσαι και στα καλύτερα σου, όμως και το ότι σου δίνονται οι ευκαιρίες να τα βάλεις  σε μια τάξη είναι σημαντικό.

 

Αιγόκερως
Οι εξελίξεις αυτής της εβδομάδας σε φέρνουν ένα σημαντικό ακόμα βήμα πιο κοντά στους στόχους και τα σχέδια σου. Έτσι το επόμενο διάστημα που ακολουθεί μπορεί να είναι αρκετά κουραστικό για σένα όμως το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει. Κατάστρωσε τη στρατηγική για την ανάπτυξη ή διαφήμιση της δουλειά σου και ασχολήσου με το διαδίκτυο προκειμένου να πάρεις ιδέες και να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Η στασιμότητα που επικρατεί φτάνει προς το τέλος της κι αν αφουγκραστείς τα σημάδια θα το διαπιστώσεις και μόνη σου. Μικρές συγκρούσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου καλύτερα να τις αποφύγεις αν δεν θέλεις να υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες. Αντιμετώπισε μικρές διαφωνίες με χιούμορ και καλή διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, βρες και πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου που θα σε βοηθήσουν και θα σε οδηγήσουν σε υγιή σκέψη. Όλος αυτός ο εγκλεισμός που επιβάλλεται σε κρατά δέσμια του παρελθόντος.

 

Υδροχόος
Ο Κρόνος στο δικό σου ζώδιο, σου υπενθυμίζει πως πρέπει να χτίσεις γερά θεμέλια για την επίτευξη των στόχων σου και το πως θα πρέπει να αποφύγεις βεβιασμένες ενέργειες. Έχεις τη διάθεση να θέσεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου όμως θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείς και να εξετάσεις τις συνθήκες που επικρατούν. Ένα δεύτερο πλάνο στις ενέργειες και στη στάση σου απέναντι σε άτομα κύρους θα μπορούσε να λειτουργήσει εξαιρετικά βοηθητικά. Πριν αρχίσει τα παράπονα και την γκρίνια ο ερωτικός σύντροφός σου φρόντισε να εξοικονομήσεις χρόνο για αυτόν. Μην ξεχνάς ή παραδέξου πως έχει και τα δίκια του. Τον έχεις παραμελήσει αισθητά βάζοντας την καριέρα, τα όσα συμβαίνουν γύρω σου και την εξέλιξη των επαγγελματικών σου πάνω από όλους και όλα. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα από το παρελθόν τώρα που περνάς περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Απαλλάξου από οτιδήποτε στο θυμίζει και κλείσε ερμητικά την πόρτα σε ό,τι σε πληγώνει.

 

Ιχθείς
Η εβδομάδα έχει αρκετή ένταση για αυτό θα πρέπει να οργανωθείς, να σκεφτείς θετικά και να διατηρήσεις χαμηλό το επίπεδο των προσδοκιών σου τουλάχιστον προς το παρόν. Ίσως αναγκαστείς να προσαρμοστείς με τις τρέχουσες συνθήκες και να αλλάξεις για λίγο τρόπο σκέψης και λειτουργίας. Η ανησυχία για την πορεία των εργασιακών σου δεν είναι μόνο δική σου, γι’ αυτό και το να μοιραστείς τις σκέψεις σου με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι θα σου κάνει καλό. Απλά επίλεξε να μιλήσεις με όσο το δυνατόν αισιόδοξους ανθρώπους. Κάνε μια προσπάθεια να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφό σου. Περάστε αρκετό χρόνο μαζί κάνοντας και προσθέτοντας ευχάριστες δραστηριότητες στην καθημερινότητα σας. Εσύ που είσαι μόνη, μην αμφισβητείς το ενδιαφέρον ανθρώπων και θαυμαστών που δείχνουν να επιμένουν. Διατήρησε μια επικοινωνία μαζί τους και επίτρεψέ τους να διεκδικήσουν την εμπιστοσύνη σου.

 

Read More

And More