Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 20 έως 26 Αυγούστου 2018)

Ήρθε η ώρα να επικεντρωθείτε στη δουλειά και να ξεχάσετε για λίγο τη διασκέδαση. Το ίδιο ισχύει και για την ερωτική σας ζωή. Πρέπει να προσπαθήσετε και να κοπιάσετε αν θέλετε για ανταμοιβή μια υγιή ερωτική ζωή. Ευτυχώς, αυτό δεν θα είναι δύσκολο να γίνει. O Ήλιος θα βρεθεί σε ευνοϊκό τρίγωνο με τον καινοτόμο Ουρανό όσο και με τον σταθερό Κρόνο. Εσείς και ο σύντροφός σας θα έρθετε πιο κοντά και τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά. Την Κυριακή μια πανσέληνος στους Ιχθείς φέρνει στην επιφάνεια το συναίσθημα, αλλά με το τετράγωνο της Αφροδίτης και του Πλούτωνα την ίδια ημέρα, είναι πιθανό ότι θα πιέσετε τα κουμπιά του συντρόφου σας άγαρμπα, προσπαθώντας να ελέγξετε τη σχέσης σας. Θυμηθείτε: η αγάπη και ο έλεγχος είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Θυμηθείτε ότι οι παραδοσιακοί τρόποι αντιμετώπισης ενός προβλήματος είναι συχνά ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε τη λύση που αναζητάτε. Αυτές οι μέθοδοι έχουν γίνει μια παράδοση για έναν λόγο, επειδή λειτουργούν.

 

ΚΡΙΟΣ
Αυτή είναι μια πολυάσχολη εβδομάδα για εσάς καθώς τα επαγγελματικά σας ενδέχεται να επηρεάσουν τη ζωή στο σπίτι σας και τα συναισθήματά σας. Μπορεί να σκέφτεστε να εργάζεστε από το σπίτι ή απλώς να ετοιμάζεστε να ξοδέψετε λεφτά για κάτι στο σπίτι.

Στον εργασιακό σας χώρο μπορείτε επιτέλους να απολαύσετε την υποστήριξη των συναδέλφων. Η ικανότητά σας να εργαστείτε σε ομαδικά projects θα κερδίσει πόντους με πελάτες και ανώτερους. Αυτή είναι μια καλή στιγμή να κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Αφιερώστε επιπλέον χρόνο σε αυτό που κάνετε. Είναι πιθανό να υπάρξουν απροσδόκητες διακοπές και στιγμές χαλάρωσης. Μην αφήνετε τα συναισθήματα φόβου να σας εμποδίζουν από το να μιλάτε και να εκφράζετε καθαρά την άποψή σας.

Η δουλειά σας θα επηρεάσει και τα προσωπικά σας, αφού το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα έχετε αυτήν την εβδομάδα θα είναι το δίλημμα για έναν συνάδερφό σας. Ειλικρινά, είναι η πιο όμορφη ενέργεια και σαφώς υπάρχει κάποιος με τον οποίο εργάζεστε ή που εργάζεται στον κλάδο σας που είναι εντελώς τσιμπημένος μαζί σας. Το πρόβλημα είναι, όπως πάντα, ο ίδιος σας ο εαυτός. Είστε πεπεισμένοι ότι θα κινδυνέψει η καριέρα σας αν προχωρήσετε με τον ρομαντισμό στο χώρο εργασίας σας. Έλατε τώρα είναι πραγματικά τόσο δραματική η κατάσταση; Το φλερτ είναι απόλαυση και το ξέρετε…

 

ΤΑΥΡΟΣ
Θα τα πάτε καλά στη δουλειά αυτήν την εβδομάδα. Φροντίστε να ολοκληρώνετε τις υποχρεώσεις σας προτού αρχίσετε νέο project. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα κουτσομπολιά στον χώρο εργασίας, δεν έχετε καιρό για δράματα και μάλιστα άλλων ανθρώπων. Εργαστείτε σε ομαδικά projects γιατί θα είστε ιδιαίτερα αποτελεσματική.

Οι σχέσεις σας επηρεάζονται περισσότερο από τις ουράνιες διαμορφώσεις. Το Σύμπαν σάς ωθεί να ανοιχτείτε λίγο περισσότερο, ειδικά όταν πρόκειται για τους συναδέλφους σας. Γνωρίστε τους καλύτερα και ίσως διαπιστώσετε ότι έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

Ήρθε η ώρα για μερικές αποφάσεις! Μπορεί κάποιος φίλος να εμφανίζεται την τελευταία εβδομάδα ή δύο, προσφέροντας σας μια ευκαιρία για συμφιλίωση. Η καρδιά σας χτυπά δυνατά, αλλά δεν μπορείτε να αποφασίσετε. Αυτήν την εβδομάδα, ωστόσο, θα έχετε τις απαντήσεις. Πολύ πιθανόν, να βρεθείτε σε ένα σταυροδρόμι, έχοντας την ευκαιρία να επιλέξετε ανάμεσα σε έναν παλιό αγαπημένο και ένα νέο φλερτ που προσπαθεί να σας κατακτήσει. Έχετε σίγουρα επιλογές, για να διαλέξετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα συναισθήματά σας βράζουν στο καζάνι, αλλά είναι σημαντικό να παραμείνετε ήρεμη αυτήν την εβδομάδα. Αποφύγετε να κατηγορήσετε τους άλλους για δικές σας αναποδιές. Απλά κάντε το καλύτερο δυνατό και αποδεχτείτε ότι η αλλαγή είναι ένα μέρος της ζωής. Όσο περισσότερο επικοινωνείτε με τους άλλους, τόσο καλύτερες είναι οι πιθανότητες να σημειώσετε πρόοδο. Προετοιμαστείτε να επαναλάβετε κάποια εργασία ή έργο που θεωρήσατε ότι είχε ολοκληρωθεί στη δουλειά.

Αυτήν την εβδομάδα τα χρήματα θα επηρεάσουν τη ζωή στο σπίτι σας. Αυτή η περιοχή της ζωής σας τονίζεται τώρα και ίσως να αναγκαστείτε να εστιάσετε σε αυτήν σχεδόν ενάντια στη θέλησή σας. Πρέπει να μάθετε να εξοικονομείτε και αυτό θα γίνει ακόμη και με μεγάλο κόστος.

Για μερικούς τα προσωπικά σας θα είναι υπέροχα αυτήν την εβδομάδα, αλλά για τους υπόλοιπους… Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αυτό είναι πιθανό να προκαλέσει τις πιο άσχημες πτυχές της προσωπικότητάς σας στην ερωτική σας ζωή. Ίσως να βρεθείτε να ζηλεύετε υπερβολικά και να γίνεστε κτητική. Ή μπορεί να γνωρίσετε κάποιον με τον οποίο υπάρχει έλξη, αλλά ξέρετε ότι δεν θα οδηγήσει σε καλό τέλος, και παρόλα αυτά θα προχωρήσετε το φλερτ…

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ικανότητά σας να επικοινωνείτε με άλλους και να γνωρίζετε νέους ανθρώπους για να μοιράζεστε τις ιδέες σας, σας κάνει να ξεχωρίζετε στη δουλειά αυτήν την εβδομάδα. Εάν έχετε τη δική σας επιχείρηση μπορεί να νιώθε τυχερή ή ανήσυχη, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική αισιοδοξία και λάθη. Ζητήστε συμβουλές από ειδικούς για να βελτιώσετε την απόδοσή σας και να ανανεώσετε τις επιλογές σας. Ένα φλερτ στο χώρο εργασίας θα μπορούσε να ξεφύγει από τον έλεγχο. Μείνετε επικεντρωμένη στο να ολοκληρώσετε οτιδήποτε έχετε ήδη ξεκινήσει.

Η εμφάνιση πρέπει να μιλά από μόνη της. Αν ψάχνετε δουλειά αναβαθμίστε την εμφάνισή σας, ώστε να προβάλλετε τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας.

Μια εντελώς νέα προοπτική θα εμφανιστεί αυτήν την εβδομάδα στα προσωπικά σας. Το μυαλό σας θα διεγερθεί από τον σύντροφό σας και θα έχετε περισσότερες από μία συναρπαστικές συζητήσεις σχετικά με θέματα που πραγματικά έχουν σημασία. Ωστόσο λίγα θεματάκια με τον σύντροφό σας θα υπάρξουν, αλλά τίποτα που δεν μπορείτε να ξεπεράσετε με λίγη κουβέντα και κατανόηση.

 

ΛΕΩΝ
Είναι απολύτως ζωτικής σημασίας να μην υιοθετείτε όσα σας συμβουλεύουν οι άλλοι, αλλά να βρείτε μόνη σας το καλύτερο σχέδιο για να επενδύσετε τα χρήματά σας. Η βοήθεια ενός εξειδικευμένου χρηματοοικονομικού συμβούλου μπορεί να είναι επιβεβλημένη.

Μπορείτε να βρείτε υπέροχες νέες ευκαιρίες μέσα από την ομαδική εργασία και τη δικτύωση με ομάδες ανθρώπων που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας. Θα σας ζητηθεί να βοηθήσετε άλλους και ίσως χρειαστεί να αφιερώσετε παραπάνω χρόνο για να κάνετε τα πάντα. Κάντε τους συναδέρφους σας να γνωρίζουν ότι εκτιμάτε τη συνεισφορά τους.

Αυτή είναι μια εβδομάδα διαφωτισμού όταν πρόκειται για προσωπικά θέματα ή και οικονομικά. Αν είστε σε σχέση, ο αγαπημένος σας μπορεί να έχει κάποια δυσάρεστα νέα που αφορούν χρήματα. Ευτυχώς, βρίσκεστε σε θέση που μπορείτε εύκολα να βοηθήσετε. Η πανσέληνος την Κυριακή, ωστόσο, αποκαλύπτει επίσης τη βαθύτατη οικεία φύση σας. Δεν θα αρκεστείτε σε τίποτα λιγότερο από έναν βαθύ συναισθηματικό, φυσικό και ψυχολογικό δεσμό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ορισμένες καθυστερήσεις, αναθεωρήσεις και μικρές απογοητεύσεις στα εργασιακά σας αυτήν την εβδομάδα. Φροντίστε να είστε πάντα χαμογελαστή στις δυσκολίες. Η γοητεία και το χάρισμα σας θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε πόντους στα μάτια τόσο των πελατών όσο και των ανωτέρων σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες των εταιρικών οικονομικών θεμάτων.

Μεγάλο μέρος της ουράνιας ενέργειας δείχνει ότι κάποιος ή κάτι από το παρελθόν θα επανέλθει για να αντιμετωπιστεί μία για πάντα. Η σύνδεση με άτομα με τα οποία έχετε χάσει την επαφή μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερα χρήματα στο μέλλον.

Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σας αυτήν την εβδομάδα, φωτίζοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας. Στην πραγματικότητα, όταν ο Ήλιος συναντά τον Κρόνο στον τομέα του ρομαντισμού σας το Σάββατο, είναι πιθανό ότι θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε κάποιον που είναι πολύ μεγαλύτερος ή μικρότερος από εσάς, αλλά με τον οποίο γνωρίζετε ότι υπάρχει ουσία και μέλλον.. Αν βρίσκεστε σε σχέση, η Πανσέληνος της Κυριακής σηματοδοτεί βαθύ συναισθηματικό δεσμό με τον σύντροφό σας. Πόσο γλυκό!

 

ΖΥΓΟΣ
Αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι αυτήν την εβδομάδα. Ίσως θελήσετε να αφήσετε μια δουλειά όπου θυσιάζετε πάρα πολλά και αισθάνεστε ότι δεν σας εκτιμούν. Αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για να υποβάλετε αίτηση για μια νέα ή καλύτερη θέση. Οι οικογενειακές ευθύνες ενδέχεται να καθυστερήσουν ή να περιπλέξουν το πρόγραμμά σας.

Οι προσπάθειές σας για την εξεύρεση εισοδημάτων εξυπηρετούνται καλύτερα σε εκδηλώσεις δικτύωσης και τη γνωριμία σας με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Ψάξτε για ενδείξεις σχετικά με τον τρόπο αντίδρασης. Η καριέρα σας χρειάζεται νέα ενέργεια και εκεί χρησιμεύουν οι νέοι γνωστοί και φίλοι.

Αν είστε σε σχέση τότε μπορεί να βρεθείτε να διαφωνείτε για κάτι με τον αγαπημένο σας αυτήν την εβδομάδα. Δυστυχώς δεν θα μπορείτε να το λύσετε πολιτισμένα και ίσως καταφύγετε στη χειραγωγία για να «κερδίσετε». Αυτή όμως η σκοτεινή αρνητική ενέργεια δεν φαίνεται καλή για να υπάρχει ανάμεσά σας. Σκεφτείτε το ξανά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή είναι η ιδανική εβδομάδα για τις σχέσεις εργοδότη / εργαζομένης. Οι άνθρωποι είναι πιο συμπαθητικοί και συναδελφικοί. Οργανώστε καλύτερα το χώρο εργασίας σας. Αυτό θα σας κάνει να ηρεμήσετε και να αυξήσετε την παραγωγικότητα.

Αυτή επίσης είναι κατάλληλη στιγμή για κάθε καινούριο ξεκίνημα. Αν ψάχνετε για δουλειά, αυτήν την εβδομάδα θα κάνετε καλή εντύπωση σε οποιαδήποτε προσωπική συνέντευξη. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας.

Η πανσέληνος την Κυριακή θα επηρεάσει το ρομαντισμό σας και θα ενδυναμώσει απόλυτα την αγάπη σας. Μπορεί να αισθάνεστε υπνωτικά και μαγικά ερωτευμένη με τον αγαπημένο σας. Οι Πανσέληνοι, ωστόσο, έχουν επίσης σχέση και μερικές φορές με κλείσιμο παλιών υποθέσεων. Αν είστε σε μια σχέση όπου ο σύντροφός σας έχει κάποιο ανθυγιεινό εθισμό, τότε αυτό θα κάνει τη ρομαντική σας φούσκα να σκάσει μια για πάντα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για όσες θέλουν να υποβάλουν αίτηση για δουλειά ή για τις επιχειρηματίες του ζωδίου, να προσλάβουν κάποιον. Εμπιστευτείτε την πρώτη σας κρίση, όταν λαμβάνετε αποφάσεις, καθώς θα είναι η καλύτερη επιλογή. Κρατήστε τις αρνητικές σκέψεις για εσάς και μην τις εκφράσετε δημόσια.

Η δραστηριότητα στον ουρανό που επηρεάζει τα οικονομικά σας, αυτή τη φορά λειτουργεί προς όφελός σας. Με λίγη υπομονή, θα δείτε ότι οι προσδοκίες σας δεν θα διαψευστούν.

Η ερωτική σας ζωή βρίσκεται σε χαοτική μετάβαση αυτήν την εβδομάδα. Ο Άρης, που ελέγχει τα συναισθηματικά σας, θα γυρίσει σε άμεση κίνηση την επόμενη Δευτέρα 27η του μηνός. Αυτό σημαίνει ότι αυτή την εβδομάδα ο Άρης είναι και επειδή δεν έχει ιδέα πώς να ενεργήσει κάτω από αυτές τις συνθήκες, έχει ως αποτέλεσμα ξεσπάσματα οργής. Αυτή είναι η εβδομάδα που μπορεί να διαπιστώσετε ότι όλα αυτά συμβαίνουν στην ερωτική σας ζωή ή με κάποιον κοντινό σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή η εβδομάδα ευνοεί αλλαγές προς το καλύτερο στα επαγγελματικά σας. Ταυτόχρονα, είναι σημαντικό να είστε όσο το δυνατόν πιο διπλωματική γίνεται. Θα μπορούσατε να απογοητευτείτε με έναν πελάτη ή έναν συνάδελφο.

Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες στα οικονομικά θέματα. Μια αργή και προσεκτική προσέγγιση είναι καλύτερη. Αυτές είναι επίσης σπουδαίες μέρες για να είστε δραστήρια και να αναλάβετε σημαντικές υποχρεώσεις. Πείτε «ναι» σε κάθε ευκαιρία να αναλάβετε τα ηνία.

Τα οικονομικά σας δεν πάνε άσχημα, αλλά υπάρχει χώρος για βελτίωση. Ξεκινήστε εκπαίδευση ή μαθήματα για να προσθέσετε και άλλα προσόντα στο βιογραφικό σας.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στα προσωπικά σας αυτή τη στιγμή μπορεί να έχει να κάνει με το γεγονός ότι αισθάνεστε πως ο αγαπημένος σας δεν είναι κάποιος που θέλετε να παρουσιάσετε στον κοινωνικό σας περίγυρο. Θέλετε να είστε περήφανη για το ταίρι σας και τα επιτεύγματά του. Αν είστε σε σχέση με κάποιον που δεν έχει φιλοδοξίες και στόχους τότε ίσως αναρωτηθείτε γιατί κάθεστε ακόμη μαζί του…

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα διαπιστώσετε ότι έχετε μειωμένη ενέργεια το πρωί. Προσπαθήστε να βελτιώσετε τον ύπνο σας και ο αντίκτυπος στην παραγωγικότητα και τη στάση σας μπορεί να είναι εκπληκτικός. Οι απαιτήσεις ή οι ανάγκες της δουλειάς θα μπορούσαν να προκαλέσουν απροσδόκητες καθυστερήσεις. Η γενική ατμόσφαιρα απαιτεί ακόμα υπομονή και μια θετική στάση. Η δικτύωση με ανθρώπους από απόσταση μέσω Διαδικτύου μπορεί να προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες.

Θα βρεθείτε αντιμέτωπη με μια μοναδική κατάσταση αυτήν την εβδομάδα σχετικά με το χρέος σας και τα χρήματα άλλων ανθρώπων. Παρόλο που από τη μια επιθυμείτε να σημειώσετε μεγαλύτερη πρόοδο στο μέτωπο της αποπληρωμής του χρέους, από την άλλη σκέφτεστε και άλλους τρόπους να ξοδέψετε χρήματα. Ένα πράγμα είναι σίγουρο – η προληπτική στάση και η αποδοχή όλων των ευθυνών σας θα αποδώσει καλύτερα αποτελέσματα μακροπρόθεσμα.

Η ερωτική σας ζωή κοντεύει να επιστρέψει στη σωστή πορεία. Η αλήθεια είναι ότι βρίσκεστε κοντά σε μια σημαντική ανακάλυψη στα προσωπικά, αλλά προς το παρόν θα πρέπει να παραμείνετε υπομονετική. Ακόμα κι έτσι, συνολικά θα είναι σαν να είστε μισοκοιμισμένη όλη μέρα. Την επόμενη εβδομάδα τελικά θα ξυπνήσετε.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Το ομαδικό πνεύμα και η καλή επικοινωνία μπορούν να κάνουν τη ζωή σας εύκολη στη δουλειά αυτήν την εβδομάδα. Επίσης, κάποιο αθώο φλερτ στο χώρο εργασίας σας μπορεί να «ξεφύγει» και να προκαλέσει δυσλειτουργίες. Οι εταιρικές σχέσεις και τα νομικά θέματα μπορούν να λειτουργήσουν υπέρ σας. Βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε συμβουλές από ειδικούς σε οποιαδήποτε θέμα δεν είστε έμπειρη.

Αν νιώθετε ότι χρειάζεστε επιπλέον εισόδημα για να αισθανθείτε ικανοποιημένη, ψάξτε για ευκαιρίες σε μη δοκιμασμένες συνταγές, καινοτόμες. Δεν θα ήταν κακή ιδέα να συμβουλευόσασταν κάποιον νεότερο συγγενή σας.

Αυτή την εβδομάδα ίσως νιώσετε ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή σας είναι μια υγιής σχέση, όπως αυτή που έχετε. Με τον Ήλιο να κινείται στον Παρθένο πραγματικά σας κάνει να είστε έτοιμη, πρόθυμη και ικανή να προσφέρετε ό, τι χρειάζεται ο αγαπημένος σας. Στην πραγματικότητα, μπορεί να φαίνεται ότι ολόκληρος ο κόσμος σας περιστρέφεται γύρω από τον σύντροφό σας. Ναι, είστε ευλογημένη!

Read More

And More