Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 20 έως 26 Ιανουαρίου 2020)

Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα σε ερωτικά και επαγγελματικά; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Ξεκίνα αισιόδοξα τη βδομάδα σου μιας και φαίνεται να έχει αρκετό ενδιαφέρον με ευκαιρίες, κοινωνικότητα και ομαδικότητα. Μπορεί στα εργασιακά να νιώθεις αρκετή πίεση καθώς οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται, όμως διανύεις μια μεταβατική περίοδο που πρέπει να δείξεις συνέπεια και εργατικότητα. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου που πραγματοποιείται στις 24/1 σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις τις καινοτόμες ιδέες σου και να κερδίσεις όχι μόνο την εμπιστοσύνη αλλά και τις εντυπώσεις. Στις 21 ο Ήλιος περνά επίσης στο ζώδιο του Υδροχόου, δηλώνοντάς σου πως δεν πρέπει να πιέζεις τις καταστάσεις και να τις αφήσεις να εξελιχθούν από μόνες τους. Συναισθηματικά νιώθεις την ανάγκη να δώσεις και να πάρεις, για αυτό προσέγγισε τον ερωτικό σύντροφό σου και ανοίξου περισσότερο. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται αυτήν τη βδομάδα να ξεκινήσεις μια ρομαντική ιστορία είτε πρόκειται για μια νέα γνωριμία, είτε για μια επανασύνδεση. Η διάθεσή σου να βοηθάς, να ακούς και να κατανοείς δικά σου πρόσωπα συνεχίζεται όσο ο Ερμής παραμένει στο ζώδιο του Υδροχόου δηλαδή μέχρι τις 2/2.

 

Ταύρος
Αν και πιεστική η νέα εβδομάδα με πολλές συσσωρευμένες υποχρεώσεις και πολύ κούραση δεν θα έλεγα ότι είναι και άσχημη. Κρύβει τις ευκαιρίες της που αν τις εντοπίσεις και τις εκμεταλλευτείς σωστά θα μπορέσεις να πας τα σχέδιά σου ένα ακόμα βήμα μπροστά. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 24/1 ενεργοποιεί τον τομέα των εργασιακών σου. Δηλαδή την καριέρα και τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Με τον ήλιο να σχηματίζει στις 23/1 ένα τετράγωνο με τον Ουρανό καλείσαι να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία κάποιες ανατροπές και αλλαγές στο πρόγραμμά σου. Η τάση σου για ανεξαρτησία μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Μπορείς να του περάσεις τα όποια μηνύματά σου χωρίς φωνές και χωρίς να τραβάς τα πράγματα στα άκρα. Εσύ που είσαι μόνη, σίγουρα θέλεις να αποκοπείς από το παρελθόν, μιας και παρά τις φιλότιμες προσπάθειές σου δεν είδες κάτι σημαντικό να αλλάζει. Για αυτό βάλε πλώρη για νέες γνωριμίες και περιπέτειες.

 

Δίδυμοι
Έχεις τη διάθεση για επέκταση και αλλαγές αυτήν τη βδομάδα και την ανάγκη να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα σου. Στις 24/1 η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου σου δημιουργεί την ανάγκη και σου δίνει τη δυνατότητα να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες, να ταξιδέψεις και να εμπλουτίσεις τις εμπειρίες σου. Η δημοτικότητά σου στα εργασιακά ανεβαίνει και οι σχέσεις με συναδέλφους αποκαθίσταται. Ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να φέρει ευκαιρίες για νέες συνεργασίες που πιθανά σχετίζονται με το εξωτερικό. Το τέλειο ρομάντζο που ονειρεύεσαι για τη συναισθηματική σου ζωή μπορείς να το γράψεις μόνη σου. Πρόσθεσε μαγεία στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, πάρε πρωτοβουλίες και μην περιμένεις να γίνει κάτι από μόνο του. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων σε κάνει ρομαντική και υπερευαίσθητη κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Βέβαια οι ευκαιρίες να γνωρίσεις το πριγκιπόπουλο που ονειρεύεσαι σου δίνονται μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον.

 

Καρκίνος
Η είσοδος του Ήλιου στις 20/1 σε βοηθά να εξερευνήσεις τον εαυτό σου, τις συμπεριφορές και αντιδράσεις σου καθώς και τις ανάγκες σου. Θα χρειαστεί να καταναλώσεις πολύ ενέργεια στα εργασιακά, καθώς οι απαιτήσεις των στόχων αλλά και των ανώτερων σου ανεβαίνουν. Για αυτό φρόντισε να ξεκουράζεσαι και να διατηρείσαι σε φόρμα. Προσπάθησε να είσαι σαφής στην επικοινωνία σου προκειμένου να αποφύγεις παρεξηγήσεις ή και παρανοήσεις. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου στις 24/1 σου δίνει τη δυνατότητα και τις ευκαιρίες να βάλεις σε τάξη και να ρυθμίσεις τις οικονομικές υποχρεώσεις σου. Οι συνθήκες ευνοούν τις σωστές και συμφέρουσες για σένα διαπραγματεύσεις. Παρότρυνε τον ερωτικό σύντροφό σου και κάντε κοινά σχέδια για το μέλλον. Ένα ταξίδι για παράδειγμα θα ανανέωνε τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα απ’ το ευρύτερο περιβάλλον σου να θυμάσαι πως σου δίνονται οι ευκαιρίες να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

 

Λέων
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου από την αρχή της εβδομάδας σου δημιουργεί την επιθυμία να ασχοληθείς με τις ανάγκες των άλλων, κυρίως αυτών που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Καθώς και η πραγματοποίηση της νέας Σελήνης συμβάλει σε αυτό, καταλαβαίνεις πως είναι καιρός να δείξεις το ενδιαφέρον και τα συναισθήματά σου περισσότερο. Η κοινωνική σου ζωή ανεβαίνει και ήρθε καιρός να βγεις από το καβούκι σου. Αν και φαίνεται να έχεις την ανάγκη για ριζικές αλλαγές στα εργασιακά θα πρέπει να κινηθείς με πρόγραμμα. Απόφυγε τις επιπόλαιες ενέργειες και ξεκίνησε τα σχέδιά σου βήμα βήμα. Ξεδίπλωσε τα ηγετικά σου ταλέντα χωρίς να γίνεις προκλητική απέναντι σε συναδέλφους. Μπορείς να συνδυάσεις την ανάγκη σου για ανεξαρτησία με την επιθυμία σου για συντροφικότητα και να διατηρήσεις το καλό κλίμα που ήδη υπάρχει στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Φρόντισε να αποκτήσετε κοινούς φίλους έτσι ώστε να μην τον αποκλείεις από καμία δραστηριότητά σου. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων σου δημιουργεί τη διάθεση για ερωτικές περιπέτειες και εμπειρίες. Λάβε βέβαια υπόψη το κόστος που θα μπορούσε να έχει αυτή σου η διάθεση. Προστάτεψε τον εαυτό σου από πιθανές παγίδες και εξιδανικεύσεις.

 

Παρθένος
Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου από την αρχή της εβδομάδας, σου δίνει τη δυνατότητα να διεκπεραιώσεις γραφειοκρατικές υποθέσεις και πιθανές εκκρεμότητες με επιτυχία. Η νέα Σελήνη σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να φροντίσεις την υγεία σου, να επαναφέρεις τις διατροφικές συνήθειές σου και γενικότερα να αγαπήσεις τον εαυτό σου περισσότερο. Είσαι πολύ πιο δημιουργική, οργανωτική και λειτουργική στα εργασιακά, περισσότερο ίσως από κάθε άλλη φορά. Πρόσεξε βέβαια τα σημεία της υπερβολής και απόφυγέ τα. Η εβδομάδα παρουσιάζει σημαντικές ευκαιρίες για την εξέλιξή σου και σου δημιουργεί όλες τις απαραίτητες συγκυρίες και προϋποθέσεις να δείξεις τις ηγετικές ικανότητές σου. Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων σε κάνει πολύ πιο συμπονετική με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Κυρίως με τον ερωτικό σύντροφό σου που πλέον νιώθεις την ανάγκη να τον στηρίξεις και να τον κάνεις να νιώσει ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως χρειαστεί να κάνεις λίγη υπομονή ή και να καταβάλλεις προσπάθεια προκειμένου να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το θέμα είναι πως αξίζει τον κόπο.

 

Ζυγός
Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη μέχρι και τις 16/2 σημαίνει για σένα πως συνεχίζεις να διανύεις μια περίοδο αυξημένης επικοινωνίας και μετακινήσεων. Δεν σου λείπει ο δυναμισμός στο να εκφράζεις τις ιδέες σου στα εργασιακά και να διεκδικείς τα κεκτημένα σου. Οι σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται σημαντικά κι έτσι μπορείς να αποκτήσεις συμμάχους. Αρκεί βέβαια να αποφύγεις τον ανταγωνισμό μαζί τους. Ίσως μια νέα επαγγελματική πρόταση να σε βάλει στη διαδικασία εγρήγορσης και να σου δημιουργήσει ενθουσιασμό. Απόφυγε το άγχος και τις βεβιασμένες αποφάσεις. Η συγκαταβατική σου συμπεριφορά βοηθά στο να αποφευχθούν δυσάρεστες εξελίξεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Η σεξουαλική σου διάθεση βρίσκεται στα ύψη κι έτσι μπορείς να τον κάνεις να νιώθει μοναδικός. Εσύ που είσαι μόνη, βελτίωσε την εμφάνισή σου, φρόντισε την ευεξία σου και άσε όλα τα υπόλοιπα στα χέρια της θεάς Αφροδίτης και τις νέας Σελήνης που πραγματοποιείται στις 24/1. Φροντίζουν να σου εξασφαλίσουν τα καλύτερα να είσαι βέβαιη.

 

Σκορπιός
Η εβδομάδα ουσιαστικά ξεκινά με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου δίνοντάς σου τη δυνατότητα να διευθετήσεις τυχόν θέματα ακίνητης περιουσίας ή ακινήτου. Το θέμα της οικονομικής σου ασφάλειας έρχεται στην επιφάνεια και σε απασχολεί περισσότερο από κάθε άλλο. Μια σημαντική βέβαια βελτίωση σε αυτόν τον τομέα θα πρέπει να τη θεωρείς δεδομένη. Την ανάγκη που σου δημιουργεί η νέα Σελήνη στις 24/1 και αφορά έμμεσα πάλι στα οικονομικά, μιας και σε οδηγεί στην ανάγκη ανακαίνισης του σπιτιού ή μιας μετακόμισης, θα πρέπει να την προσέξεις προκειμένου να μη βρεθείς σε αδιέξοδο. Η ανάγκη να παρακολουθήσεις κάποιο σεμινάριο ή να αυξήσεις τα προσόντα σου στα εργασιακά πλέον είναι προτεραιότητά σου. Ξέρεις πως οι στόχοι σου είναι πολύ υψηλοί για αυτό και φροντίζεις να προετοιμαστείς. Προς το παρόν έχεις όλες τις δυνατότητες να αναδείξεις τα ταλέντα σου. Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων σε ευνοεί αρκετά στη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή. Ανανέωσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, εκμεταλλευόμενη την ακαταμάχητη σεξουαλικότητά σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην αρνείσαι καμία πρόταση από φίλους για διαφορετικές δραστηριότητες. Ο μεγάλος έρωτας έρχεται από εκεί που δεν τον περιμένεις.

 

Τοξότης
Μέχρι και τις 16/2 εσύ δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα με τον Άρη να συνεχίζει τη διέλευση του στο δικό σου ζώδιο. Η μαχητικότητα, η διεκδίκηση και η κατάκτηση των στόχων σου στα εργασιακά είναι ισχυρότερη από ποτέ. Μη διστάσεις να αναλάβεις νέα καθήκοντα γιατί μέσα από αυτά θα καταφέρεις πρώτον, να διαπιστώσεις τα ταλέντα σου και δεύτερον να ανέβεις ένα ακόμα σκαλοπάτι προς την επιτυχία. Διαχειρίσου στιγμές έντασης ή και κούρασης με διαλλακτικότητα. Η νέα Σελήνη στις 24/1 στο ζώδιο του Υδροχόου σου δημιουργεί την ανάγκη να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να βελτιώσεις κατά πολύ τον τρόπο επικοινωνίας σου. Μοιράσου εμπειρίες, γνώσεις και απόψεις με συναδέλφους. Ίσως αυτήν τη βδομάδα να νιώσεις μια κούραση και να θέλεις να μείνεις στο σπίτι με τον ερωτικό σύντροφό σου. Χρειάζεσαι ένα διάλειμμα και αντικειμενικά επιβάλλεται να αφιερώσεις ουσιαστικό και πιο ποιοτικό χρόνο στον άνθρωπό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ δεν λείπει σχεδόν ποτέ από την καθημερινότητά σου. Αυτήν τη βδομάδα όμως θα πρέπει να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στις πραγματικές σου ανάγκες και απαιτήσεις.

 

Αιγόκερως
Κάνε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου αυτήν τη βδομάδα και φρόντισε τον εαυτό σου. Το πέρασμα του Ήλιου στον Υδροχόο σου δίνει τη δυνατότητα να ανακτήσεις την αυτοεκτίμησή σου, να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου και ίσως τις άγνωστες πτυχές και δυνατότητες του εαυτού σου. Οι εξελίξεις στα εργασιακά ίσως σου αποκαλύψουν ένα παρασκήνιο από το οποίο θα πρέπει να προφυλαχθείς. Μη λες πολλά και κυρίως μην αναμειγνύεσαι σε ξένα χωράφια. Από την άλλη οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να θέσεις σε εφαρμογή τις στρατηγικές που θα διευκολύνουν τα προσωπικά σχέδια και στόχους σου. Η νέα Σελήνη στις 24 σου δημιουργεί την ανάγκη αναζήτησης νέων πηγών εσόδων. Με το μεγάλο ευεργέτη το Δία στο δικό σου ζώδιο, η συναισθηματική σου ζωή βρίσκεται στα καλύτερά της. Ανανέωσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, πάρε τις αποφάσεις που θα επισφραγίσουν την αγάπη σας. Εσύ που είσαι μόνη, μέσω ενός κοινωνικού δικτύου δεν αποκλείεται να βρεις και το μεγάλο έρωτα. Καλώς να ορίσει στη ζωή σου απ’ όπου κι αν προέρχεται.

 

Υδροχόος
Ο Ερμής, η νέα Σελήνη, ο Ήλιος όλα βρίσκονται και πραγματοποιούνται στο δικό σου ζώδιο. Για αυτό και είναι καιρός να πιστέψεις στον εαυτό σου και να πάρεις τα πάνω σου. Οι ιδέες και οι απόψεις σου γίνονται απόλυτα αποδεκτές από τους άλλους, η αυτοπεποίθηση και η λάμψη σου ακαταμάχητες καθώς και οι ηγετικές δυνατότητές σου βρίσκονται στο ζενίθ. Μπορεί να κληθείς να δουλέψεις σε μια ομάδα που από τη μια θα σε βοηθήσει να ανέβεις τα σκαλιά της επιτυχίας, από την άλλη όμως θα πρέπει να αποφύγεις και τις συγκρούσεις, τον ανταγωνισμό και τις διαφωνίες. Διατήρησε την ψυχραιμία σου σκεπτόμενη τα σχέδιά σου. Νιώθεις πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον ερωτικό σύντροφό σου κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε κτητικότητα, ζήλιες και υπερβολές. Θυμήσου πως παν μέτρο άριστον και διατήρησε τις ισορροπίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια δεύτερη ή μια πιο καχύποπτη σκέψη απέναντι σε νέες γνωριμίες δεν θα σου έκανε κακό. Αντίθετα θα σε προστάτευε από πληγές. Η κοινωνικότητα και η εξωστρέφειά σου είναι τα καλά στοιχεία.

 

Ιχθείς
Το πέρασμα του Ήλιου απ’ το ξεκίνημα της εβδομάδας στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνουν τις ευαισθησίες και τη συμπόνια σου (που δεν είναι και λίγες) στην επιφάνεια. Για αυτό και η προτεραιότητά σου είναι το να πλησιάσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να τα κατανοήσεις και να τα βοηθήσεις όσο μπορείς να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες. Νιώθεις έτοιμη να διεκδικήσεις και να κυνηγήσεις τα επαγγελματικά όνειρα και τους στόχους σου, όμως θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολικές αντιδράσεις και τις αποφάσεις – κινήσεις ενθουσιασμού. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε γεμίζει δώρα στη συναισθηματική σου ζωή. Στο χέρι σου είναι να πάρεις τον έλεγχο και να βελτιώσεις την ποιότητα της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ανανέωσε την εμφάνισή σου, φρέσκαρε την ντουλάπα σου χωρίς όμως να επιβαρύνεις πολύ το πορτοφόλι σου. Να είσαι βέβαιη πως κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία και θηλυκότητά σου.

Read More

And More