Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 20 έως 26 Μαΐου 2019)

Με την έναρξη της εβδομάδας η σύνοδος Ήλιου – Ερμή στις 21/5 υπόσχεται επέκταση, επαγγελματική άνοδο και αυξημένες μετακινήσεις. Με το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, όπου θα συναντήσουν τον Ήλιο και τον Ουρανό τα πράγματα θα ηρεμήσουν κάπως, όπως και ο ψυχικός και πνευματικός μας κόσμος. Δεν θα κυνηγάμε πια λαμπρές ιδέες, αλλά αλλαγές, αναπροσαρμογές και την ανάγκη μας για ελεύθερη αυτοέκφραση, μέσα όμως από πιο ρεαλιστικές προσεγγίσεις. Οι πλανήτες από τον Ταύρο σχηματίζουν ευεργετικές όψεις με τους Κρόνο και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μια πλανητική συγκυρία που στηρίζει τα λεγόμενα μας, τα επιχειρήματα και δίνει έρεισμα στις αντιδράσεις μας.

 

ΚΡΙΟΣ
Η σύνοδος Ήλιου – Ερμή 21/5 ευνοεί τον επαγγελματικό τομέα, τις μετακινήσεις και κάθε είδους επικοινωνία προς όφελός σου. Η διπλωματία που θα επιδείξεις αυτό το επταήμερο θα είναι ο καθοριστικός παράγοντας στην επαγγελματική σου επιτυχία! Έχεις πολύ καλές προοπτικές να διαπρέψεις σε ομαδικές δουλειές, να έχεις επαφές ή διαπραγματεύσεις, να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες ή να υπογράψεις συμβάσεις ή συμβόλαια. Είναι από αυτές τις στιγμές της ζωής σου που το πλανητικό σκηνικό σε ωθεί να εστιάσεις περισσότερο σε πρακτικά ζητήματα και να αφήσεις κατά μέρος την ανάγκη σου για δόξα και προβολή, να βάλεις κατά μέρος το “εγώ” σου και να εστιάσεις στο “εμείς”. Στη σχέση σου υπάρχει ένα καλό κλίμα συνεννόησης, επικρατεί ηρεμία και αρμονία και αισθάνεσαι ότι το δέσιμο σας γίνεται όλο και βαθύτερο, όλο και πιο ουσιαστικό. Πρόσεξε μόνο τις μέρες γύρω από το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού στις 22/5 να μην βγάλεις ένταση, γιατί θα δημιουργήσεις προβλήματα χωρίς λόγο. Υπάρχει η πιθανότητα η ένταση αυτή να έχει σαν αντικείμενο την απελευθέρωση από τα δεσμά στη σχέση. Όπως και να έχει, αντιμετώπισε το θέμα με ωριμότητα και ηρεμία και η λύση θα βρεθεί σύντομα. Αν ανήκεις στις singles, πέρα από την έντονη κοινωνική ζωή, που έτσι και αλλιώς έχεις, το τελευταίο διάστημα δεν θα προλαβαίνεις να αποκρούεις προτάσεις επίδοξων εραστών. Με τον Ήλιο να περνά στους Διδύμους και τον 3ο οίκο σου, ευνοούνται αυτήν την περίοδο οι επαφές από απόσταση, ίσως και με το εξωτερικό, που θα σου κινήσουν τη προσοχή, οι οποίες θα σου δώσουν επιπλέον το ερέθισμα να διευρύνεις τους ορίζοντες σου πνευματικά.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της τροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΤΑΥΡΟΣ
Με τη διέλευση του Ήλιου από τον 2ο οίκο σου στις 21/5 για σένα γλυκιά Ταυρίνα η εβδομάδα θα είναι πολύ καλή για επαγγελματικά επιτεύγματα. Θα δοκιμαστούν οι οργανωτικές σου ικανότητες, η αποτελεσματικότητά σου, η ευστροφία σου και θα έρθουν ενδεχομένως στην επιφάνεια ταλέντα που αγνοούσες, μιας και θα πρέπει να αυτοσχεδιάσεις για να χειριστείς τις υποθέσεις σου με επιτυχία. Είναι μια ευνοϊκή εποχή για πνευματικά επιτεύγματα ή για ανάληψη πρωτοβουλιών που θα σου ανοίξουν νέους επαγγελματικούς δρόμους. Στον οικονομικό τομέα η επαγγελματική πρόοδος δεν συνοδεύεται, τουλάχιστον προς το παρόν, με την πολυπόθητη βελτίωση της οικονομικής σου κατάστασης. Ακόμη και προαγωγή να πάρεις, το οικονομικό όφελος που θα αποκομίσεις δεν θα είναι αυτό που περίμενες ή δεν θα είναι αντίστοιχο των προσπαθειών σου. Θα πρέπει να περιμένεις κάποιο χρονικό διάστημα ακόμη και να προσπαθήσεις πολύ για να λάβεις την ανταμοιβή σου! Στον αισθηματικό τομέα το πλανητικό σκηνικό και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω στον 9ο οίκο σου σε ωθεί να εμβαθύνεις στη σχέση σου και τον εαυτό σου για να δεις πως αισθάνεσαι απέναντι στο ταίρι σου. Θα πρέπει να εντοπίσεις τις δυσλειτουργίες και τα μελανά σημεία του δεσμού σου και να προσπαθήσεις να αποβάλλεις ή να απαλλαγείς από περιττά ψυχικά φορτία, αγωνίες ή φοβίες, καθαρίζοντας την ατμόσφαιρα, αφού όμως είσαι σίγουρη ότι βρίσκεσαι εκεί που θέλεις. Μόνο μετά από αυτήν τη δύσκολη προσπάθεια μπορεί να οδηγηθείς σε μια πιο ουσιαστική συμπόρευση, μακριά από τα προβλήματα που σε ταλαιπωρούσαν μέχρι τώρα. Αν είσαι single, με τη σύνοδο του Κρόνου θα περάσεις αυτήν την εβδομάδα μια περίοδο ενδοσκόπησης και αυτοκριτικής, αποβάλλοντας πολλά από τα ταμπού και τις φοβίες σου! Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η ερωτική σου διάθεση θα παρουσιάσει κάμψη. Κάθε άλλο μάλιστα! Η αυτοκάθαρση θα σε απογειώσει ψυχικά και θα σου ανοίξει ακόμη περισσότερο την όρεξη για ζωή και περιπέτειες.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής, των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού, της διατροφής.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η επιτυχία σου χτυπά την πόρτα, εύστροφη Διδυμίνα με την σύνοδο Ηλίου Ερμή στο ζώδιό σου! Έχε το νου σου να απαντήσεις… Μια συνεργασία μπορεί να προκύψει με το εξωτερικό, ίσως μια μετανάστευση σε άλλη χώρα, ακόμη και ένα επαγγελματικό ταξίδι ή κάποιας μορφής επαγγελματική προσπάθεια μπορεί να σου φέρει μια ανέλπιστη ευκαιρία καριέρας! Ένας συνεταιρισμός μπορεί επίσης να είναι καθοριστικής σημασίας για τη μελλοντική επαγγελματική σου πορεία, ενώ υποστήριξη θα βρεις από το σύντροφό σου, από φίλους ή από ανέλπιστους υποστηρικτές του έργου σου. Χρειάζεσαι όμως σαφείς στόχους και συντονισμένες κινήσεις για να θέσεις τα σωστά θεμέλια! Οι πλανητικές συγκυρίες ευνοούν την αναθέρμανση της υπάρχουσας ερωτικής σου σχέσης με την εξομάλυνση των όποιων δυσλειτουργιών υπήρχαν με τη θετική όψη του Ηλίου στον 3ο οίκο σου. Έντονο συναίσθημα και μια διάχυτη ερωτική ατμόσφαιρα θα οδηγήσουν μια ενδεχομένως φθαρμένη από προβλήματα σχέση σε ένα νέο ξεκίνημα. Λίγη προσοχή όμως θα χρειαστεί την περίοδο γύρω το εξάγωνο Άρη – Ουρανού στον Ταύρο 22/5 για να μην προκαλέσεις ανοιχτές αντιπαραθέσεις από αστοχίες σου. Η συναισθηματική ευαισθητοποίηση και ο έντονος ερωτισμός είναι τα στοιχεία που θα οδηγήσουν εσένα που ανήκεις στις singles του ζωδίου σου σε ιδιαίτερες ερωτικές συνευρέσεις αυτήν την εβδομάδα με τον Ερμή να περνά στο ζώδιο σου στις 21/5 ! Μπορεί μια τυχαία ερωτική επαφή να σε συνεπάρει και σε βάθος χρόνου να σε οδηγήσει σε άλλους τόπους εγκατάστασης, ακόμη και σε άλλη χώρα. Ενδεχομένως όμως η αλλαγή αυτή να μην αφορά μια γεωγραφική μετακίνησή σου αλλά έναν πνευματικό επαναπρογραμματισμό. Η επιρροή του προσώπου αυτού να είναι τέτοιας έκτασης που να σε οδηγήσει σε νέα πνευματικά μονοπάτια αλλάζοντας για τα καλά τον τρόπο σκέψης, τις απόψεις και εν κατακλείδι τη ζωή σου.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού και το πλανητικό σκηνικό που επηρεάζει το ζώδιό σου, σου δίνει εξαιρετική ενέργεια και μαχητικότητα στον τομέα της καριέρας. Θα θελήσεις να αναλάβεις πρωτοβουλίες, η φιλοδοξία σου για κάτι καλύτερο θα ενισχυθεί και έχεις καλές προοπτικές να πετύχεις τους στόχους σου, βρίσκοντας αναπάντεχα υποστηρικτές του έργου σου μεταξύ φίλων, συναδέλφων και ατόμων με επιρροή. Και στον οικονομικό τομέα έχεις ευκαιρίες για αύξηση των εισοδημάτων σου, θα πρέπει όμως να βάλεις κάποιο μέτρο στις απαιτήσεις σου, γιατί αν πάρουν τα μυαλά σου αέρα μπορεί να χάσεις και αυτά που έχεις! Προσοχή θα απαιτηθεί ιδίως στην καθημερινή διαχείρισή σου, για να μην βρεθείς στη δυσάρεστη θέση να μην μπορείς να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου. Αν ανήκεις στις δεσμευμένες του ζωδίου θα απολαύσεις την ηρεμία αυτήν την εβδομάδα, μιας και το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει την ευκαιρία να ενισχύσεις το δεσμό σου. Τα επαγγελματικά θα είναι ένας τομέας που θα σας φέρει πιο κοντά, καθώς ενδεχομένως να υπάρξουν διεξοδικές συζητήσεις για τις μελλοντικές προοπτικές που θα παρουσιαστούν τουλάχιστον στο δικό σου επαγγελματικό στίβο. Ενδεχομένως να παραστεί η ανάγκη να αλλάξεις κάποια πράγματα ή ακόμη και τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου, ώστε να προσαρμοστείς στις νέες συνθήκες με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον 7ο οίκο σου. Και για σένα που είσαι single, ο επαγγελματικός χώρος διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη συναισθηματική σου ζωή, μιας και δεν αποκλείεται να προκύψει γνωριμία μέσα από αυτόν, που θα εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο με το τρίγωνο του Ήλιου στο ωροσκόπιό σου να συνεργάζεται αρμονικά μαζί σου. Κινήσου με αργά και μεθοδικά βήματα και μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα, γιατί ένα στραβοπάτημα ή ένας κακός υπολογισμός μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και στο εργασιακό σου περιβάλλον, που δεν τα έχεις ανάγκη αυτήν τη χρονική στιγμή.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΛΕΩΝ
Γόνιμη επαγγελματικά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, γενναιόδωρή μου Λέαινα, η εβδομάδα με τη διέλευση του Ήλιου στον 11ο οίκο σου! Είσαι γεμάτη ενέργεια, αποφασιστικότητα να φέρεις εις πέρας την αποστολή σου, είσαι οργανωμένη και καλά προετοιμασμένη και δεν σου λείπει ο απαραίτητος ενθουσιασμός! Η επαγγελματική επιτυχία σου αυτήν την εβδομάδα θα φέρει και βελτίωση της οικονομικής σου θέσης, με μία όμως μικρή διαφορά χρονική. Χρειάζεται λίγη υπομονή, μιας και δεν μπορούν να γίνουν όλα σε μια μέρα. Σε λίγο χρονικό διάστημα, εάν κινηθείς όπως πρέπει, θα μειωθεί η πίεση που αισθάνεσαι από τα οικονομικά βάρη που φέρεις. Έχεις να περιμένεις λοιπόν και μπορείς με όλη σου την άνεση αλλά και περισσή σοβαρότητα να σκεφτείς και να προγραμματίσεις τις επόμενες σου κινήσεις. Στον αισθηματικό τομέα, με το πέρασμα του Ουρανού στον 10ο οίκο σου στις 20/5 σε πτώση ταλαιπωρείσαι αρκετά με προβλήματα, διαπληκτισμούς και μια συνεχή γρίνια. Θα αισθανθείς κάποια στιγμή, ότι το κλίμα γίνεται τόσο βαρύ που δεν μπορείς πια να ανασάνεις. Θα πρέπει να βάλεις κάτω τα θέματα επιτέλους και να βρεις κοινά αποδεκτές λύσεις, ώστε να ξέρει ο καθένας σας που βαδίζει και τι έχει να περιμένει από το σύντροφό του. Για σένα που ανήκεις στους singles του ζωδίου, το δεύτερο μισό της εβδομάδας με τον Δία από τον Τοξότη στον 5ο οίκο σου προμηνύει πολύ έντονη κοινωνική και ερωτική ζωή! Θα υπάρξουν πολλά φλερτ, πολύ μεγάλη ερωτική δραστηριότητα, γνωριμίες που μπορεί να πάρουν λίγο ανορθόδοξα μονοπάτια, και ίσως τελικά μέσα σε όλη αυτήν τη παραζάλη να γνωρίσεις τον έρωτα και να απογειωθείς! Εάν βέβαια επιτρέψεις να σου συμβεί κάτι τέτοιο και δεν μπλοκάρεις κάτι εν δυνάμει καλό με τις ανασφάλειές σου.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας, του εγώ.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στα οικονομικά και επαγγελματικά η εβδομάδα προβλέπεται να είναι θετική, με τη σύνοδο Ήλιου – Ερμή στις 21/5 καθώς δεν αποκλείεται να σου έχει κάποιο δωράκι το πλανητικό σκηνικό υπό τη μορφή έκτακτου εισοδήματος, ενός ανέλπιστου δώρου ή μιας καινούριας δουλειάς, εάν είσαι άνεργη και αναζητάς απασχόληση, που θα σε κάνει να ανασάνεις από τις υποχρεώσεις. Στον ερωτικό τομέα οι δεσμευμένες του ζωδίου θα αισθανθούν ότι παίρνουν φωτιά αυτήν την εβδομάδα! Μια νέα σπίθα θα πυροδοτήσει την ερωτική επιθυμία και το ασίγαστο ερωτικό πάθος που θα σε ανεβάσει στα ουράνια. Είσαι πολύ πιο ευαίσθητη και συναισθηματική αυτές τις μέρες με τον Κρόνο στον 5ο οίκο σου να σηματοδοτεί κάποια αλλαγή στον αισθηματικό σου τομέα, αισθάνεσαι πολύ πιο απελευθερωμένη να εκφραστείς, ξεπερνώντας τη φυσική συστολή σου, και πολύ πιο δοτική στο ταίρι σου. Εάν καταφέρεις να ξεπεράσεις τις φυσικές αναστολές σου, η εβδομάδα υπόσχεται όμορφες εμπειρίες που μπορούν να ανανεώσουν την ερωτική σου ζωή. Το πλανητικό σκηνικό σκαρώνει πολλά παιχνίδια για σένα που ανήκεις στις singles του ζωδίου σου κατά το επταήμερο με τον Πλούτωνα να ευνοεί νέα ξεκινήματα! Με ένα μαγικό τρόπο ξεπερνάς τη συστολή και το φόβο της απόρριψης και γίνεσαι πιο τολμηρή στο φλερτ. Είναι βέβαιο ότι θα πετύχεις εάν βάλεις συγκεκριμένο στόχο, προσοχή μόνο μήπως αυτό το απότομο θάρρος σου σε οδηγήσει στη χυδαιότητα ή ακόμη και σε ερωτικά μονοπάτια περίεργα και επικίνδυνα.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΖΥΓΟΣ
Είναι δυναμική η εβδομάδα για σένα φίλη μου Ζυγίνα με τη διέλευση του Ήλιου από τον 9ο οίκο σου και θα θελήσεις να δείξεις στον επαγγελματικό σου περίγυρο τι είσαι ικανή να πετύχεις. Η τάση αυτή θα σε κάνει να αναζητήσεις την εργασιακή πρόκληση εκείνη που θα αναδείξει όλα σου τα ταλέντα και τις ικανότητές σου για να διαπρέψεις! Τα οικονομικά σου παρουσιάζουν κάποια ιδιαιτερότητα αυτές τις μέρες, μιας και θα υπάρξουν εισροές από μη αναμενόμενες ή μη τακτικές πηγές. Μπορεί να είναι μια κληρονομιά, ίσως να είναι κάποιο επίδομα ή ενδεχομένως να είναι μια μη αναμενόμενη απόδοση από μια επένδυσή σου. Στον αισθηματικό σου τομέα το πλανητικό σκηνικό είναι ιδιαίτερα έντονο κατά το επταήμερο με το ευνοϊκό εξάγωνο του Άρη και τη θέση της Αφροδίτης στο ωροσκόπιό σου. Ξεκινάει μια περίοδος αναπροσαρμογής των όρων της σχέσης σου. Εσύ γίνεσαι πιο θερμή και εκδηλωτική με το ταίρι σου, ανακαλύπτεις νέες πτυχές στη μεταξύ σας επικοινωνία, βιώνεις νέες εμπειρίες μαζί του και ιδίως προς το τέλος της εβδομάδας λιώνεις από έρωτα και πάθος. Και εδώ όμως χρειάζεται ισορροπία, μιας και δεν θέλεις να τρομάξεις το ταίρι σου και να το βάλεις σε περίεργες σκέψεις. Αν είσαι single πιθανόν να γίνεις αποδέκτης αυτό το επταήμερο ερωτικών εξομολογήσεων. Η επικοινωνία σου θα είναι το ισχυρό σου όπλο και ίσως τα λεγόμενά σου αγγίξουν στην καρδιά κάποιου που δεν θα το περιμένεις. Η εβδομάδα προβλέπεται να έχει πολλά φλερτ, πολλές ερωτικές επαφές και παθιασμένο σεξ με συναισθηματικές προεκτάσεις, με το πέρασμα της Σελήνης στον Τοξότη στον 3ο οίκο σου. Σε περιμένουν καινούριες εμπειρίες και ίσως η αποκάλυψη ενός παθιασμένου, μυστικού έρωτα!
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στον οικονομικό τομέα δεν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολη η εβδομάδα με τον Ήλιο από τον Ταύρο στον 7ο οίκο σου να ευνοεί τον επαγγελματικό τομέα. Έχεις προσαρμοστεί ήδη, ή τουλάχιστον θα έπρεπε να είχες προσαρμοστεί στις καινούριες συνθήκες και να έχεις κάνει τους προγραμματισμούς σου. Αναρωτήσου αν πήρες τα μαθήματά σου στην οικονομική διαχείριση κατά την περίοδο των μεγάλων δυσκολιών των προηγούμενων ημερών και των ατέλειωτων περιορισμών που έφερε η ανάδρομη πορεία τριών μεγάλων πλανητών Κρόνου – Δία – Πλούτωνα και σοφότερη πια κάνε τα πλάνα σου για το μέλλον. Στα συναισθηματικά σου η εβδομάδα με την Αφροδίτη να κινείται αρμονικά στον 7ο οίκο σου βοηθά να δεις τα πράγματα με λιγότερο ρομαντική διάθεση και να είσαι περισσότερο προσγειωμένη στην πραγματικότητα! Εισέρχεσαι σε μια περίοδο δράσης, με συγκεκριμένους στόχους που θα πάνε τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Στο πλαίσιο αυτό δεν αποκλείεται να ωριμάσει μέσα σου η ιδέα μιας συγκατοίκησης ή μιας από κοινού αγοράς ενός ακινήτου, εάν θεωρείς ότι η σχέση σου πέρασε με επιτυχία το τεστ του χρόνου και μπορεί να αντέξει. Ο ιδεαλισμός και ο υπέρμετρος ρομαντισμός που σε διακατέχει κάνει μια ανάπαυλα αυτό το επταήμερο και αν ανήκεις στις singles του ζωδίου σου με τη σύνοδο του Ουρανού και το εξάγωνο του Άρη θα αισθανθείς έτοιμη να διεκδικήσεις αυτό που σε ελκύει. Μέσα από μια αληθινή επικοινωνία μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου και να ανοίξεις έναν καινούριο κύκλο στην προσωπική σου ζωή.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας, της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της τροφής, της καριέρας, των επαγγελματικών.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η τελευταία περίοδος ήταν αρκετά δύσκολη και επίπονη για τον επαγγελματικό σου τομέα! Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας με την σύνοδο Ηλίου – Ερμή στις 21/5 βοηθάει να εξομαλυνθεί κάπως η κατάσταση στον τομέα της καριέρας σου, θα απαιτήσει όμως δουλειά και σοβαρή δέσμευση από τη πλευρά σου. Στον οικονομικό τομέα η εβδομάδα δεν θα σημαδευτεί από σημαντικές μεταβολές. Θα υπάρξει αυξημένο ενδιαφέρον από την πλευρά σου για οικονομικά θέματα, στην αναζήτησή σου για επιπλέον εισοδήματα, θα πρέπει μόνο να προσέξεις να μην πάρεις ρίσκα, γιατί μπορεί να βγεις χαμένη. Ενημερώσου διεξοδικά για ό,τι αποφασίσεις να κάνεις και συμβουλεύσου ειδικούς πριν κινηθείς. Η διάθεσή σου είναι πολύ ασταθής αυτήν την περίοδο, καθώς ο Κρόνος από τον Αιγόκερω σε ανάδρομη πορεία και ο Άρης από τον Καρκίνο στον 8ο οίκο σου σε πτώση παίζει παιχνίδια με το μυαλό σου. Εάν βρίσκεσαι σε μια σχέση που αισθάνεσαι ότι δεν σε αντιπροσωπεύει ή δεν σε γεμίζει πια, το συναίσθημα του κενού θα αρχίσει να γίνεται αρκετά πιο αισθητό με την πάροδο του χρόνου, μέχρι να αποφασίσεις να κινηθείς. Εάν όμως η σχέση σου είναι μακροχρόνια, αρμονική και ειλικρινής, το ταίρι σου θα αποτελέσει το ασφαλές σου καταφύγιο κατά την περίοδο που ακολουθεί, κάτι που θα σας δέσει πολύ περισσότερο από ότι μέχρι στιγμής. Η ακτινοβολία σου παραμένει έντονη, αγαπητή μου Τοξοτίνα, τουλάχιστον τις στιγμές που αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου και αν είσαι single δεν θα σου λείψουν τα φλερτ ούτε αυτήν την εβδομάδα! Τα πάντα εξαρτώνται από εσένα και από το πώς θα βιώσεις την καθημερινότητα και τα απρόβλεπτα ή πιεστικά που θα εμφανίζονται στη ζωή σου. Επειδή το εξάγωνο του Κρόνου σε ανάδρομη πορεία από τον Αιγόκερω φέρνει περιορισμούς και απότομη προσγείωση, από την ατέλειωτη διασκέδαση στην υπευθυνότητα, ίσως αισθανθείς κάποια πίεση και ένα εγκλωβισμό, με τα οποία όμως θα πρέπει να συμβιβαστείς για να περάσεις όσο πιο ανώδυνα γίνεται τη φάση αυτή.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της τροφής, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην σε ξαφνιάσει το ενδεχόμενο να προταθείς για προαγωγή, εάν έχεις μια εξαρτημένη θέση εργασίας, με την θετική σύνοδο Ηλίου – Ερμή και τη θέση του Δία να ευνοεί την επέκταση ή να έχεις μια πρόταση για συνεργασία εάν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας. Στη δεύτερη περίπτωση απλά εξέτασε με προσοχή το πλαίσιο συνεργασίας και διασφάλισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντά σου. Τα οικονομικά σου που τόσο σε ταλαιπωρούν φαίνεται να δίνουν κάποιες υποσχέσεις για τόνωση του εισοδήματός σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να είσαι προσεκτική στη διαχείριση και μάλιστα να αποφύγεις οτιδήποτε ενέχει οικονομικό ρίσκο! Στην αισθηματική ζωή όσων ανήκετε στις δεσμευμένες του ζωδίου το κλίμα θα είναι ευμετάβλητο κατά το επταήμερο. Θα υπάρχει μια σχετική ανασφάλεια και ρευστότητα που θα σου δημιουργήσει νευρικότητα, ιδίως κατά τις μέρες με το εξάγωνο Άρη – Ουρανού 22/5. Ακόμη όμως και ήρεμα να είναι τα πράγματα, κάτι μέσα σου θα σου χτυπάει το καμπανάκι του κινδύνου. Ίσως να υπάρχουν πράγματα που ακόμη δεν γνωρίζεις για τη σχέση σου, η αποκάλυψη των οποίων θα σε προβληματίσει σοβαρά. Στέλνεις μηνύματα σταθερότητας και εμπιστοσύνης εσύ που είσαι single, με την Αφροδίτη από τον Ταύρο και τον 5ο οίκο σου να ευνοεί τον ερωτικό σου τομέα, δείχνεις δυνατή και ο μαγνητισμός που εκπέμπεις είναι έντονος, τα όπλα σου όμως αυτά δεν θα είναι αρκετά αυτό το διάστημα για να σε βοηθήσουν για να πληρωθεί το ποθούμενο. Ίσως οι στόχοι που έθεσες να σε ξεπερνούν και να χρειαστεί να προσγειωθείς. Κάνε το από μόνη σου, για να μη χρειαστεί να προσγειωθείς ανώμαλα.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με καλή οργάνωση και σαφή εικόνα των επιδιώξεών σου θα τα καταφέρεις περίφημα, δεν θα αποφύγεις όμως το αίσθημα της κόπωσης προς τα τέλη της εβδομάδας. Ευκαιρίες για κάτι νέο παρουσιάζονται μεν, χρειάζεται όμως σοβαρή μελέτη και περίσκεψη για να μην θέσεις σε κίνδυνο την ήδη υπάρχουσα πορεία σου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε ανάδρομη πορεία να επηρεάζει τον 12ο οίκο σου. Στον οικονομικό τομέα προς το παρόν δεν θα παρουσιαστεί κάποια άξια λόγου αλλαγή. Τα εισοδήματά σου φαίνεται να είναι, αν μη τι άλλο, τόσα όσα απαιτούνται για να καλύψουν τις υποχρεώσεις σου. Δώσε προσοχή στην καλή καθημερινή διαχείριση των οικονομικών σου πόρων και δεν θα αντιμετωπίσεις σημαντικά προβλήματα. Όσο για το κάτι παραπάνω, ο χρόνος και οι κινήσεις σου στην επαγγελματική σκακιέρα θα το δείξουν. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει μια σχετική ηρεμία αυτήν την εβδομάδα με τον Ήλιο από τον Ταύρο και τον 4ο οίκο για σένα που είσαι δεσμευμένη. Είναι μια αρκετά καλή περίοδος για κοινωνική ζωή, επαφή με φιλικές παρέες και ίσως κάποιες μικρές αποδράσεις, ώστε να αποσπαστεί η προσοχή σου από την πιεστική σου καθημερινότητα. Απόφυγε εκτενείς συζητήσεις για θέματα που σε αγχώνουν και αφιερώστε χρόνο ο ένας στον άλλο. Πρόσεξε τις μέρες, με το εξάγωνο Άρη – Ουρανού από 22/5 και μετά, μήπως η καθημερινή πίεση δημιουργήσει αρρυθμίες στη σχέση. Σχετικά έντονη κοινωνική ζωή θα έχεις και εσύ που ανήκεις στις singles του ζωδίου, με ξέγνοιαστες βραδιές με φιλικές παρέες. Οι συγκυρίες θα φέρουν κάτι νέο, ασυνήθιστο, ίσως και αξιοθαύμαστο στη ζωή σου, αν και όχι αμέσως με τον Ήλιο να περνά στους Διδύμους 21/5. Για την ώρα προσπάθησε να χαλαρώνεις και το προσεχές μέλλον θα δείξει την πορεία που θα πρέπει να ακολουθήσεις. Πρόσεξε όμως την υγεία σου φροντίζοντας για περισσότερη ξεκούραση και υγιεινή διατροφή!
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΙΧΘΕΙΣ
Το πλανητικό σκηνικό θα σε ωθήσει σε μια περιπέτεια που δεν θα μπορούσες να φανταστείς λίγους μήνες νωρίτερα, είναι όμως η κατάλληλη στιγμή να κάνεις αλλαγές και αναπροσαρμογές με τον Δία από τον Τοξότη και τον 10ο οίκο σου να υπόσχεται επέκταση. Μην βασίζεσαι όμως αποκλειστικά και μόνο στο ένστικτό σου γιατί μπορεί να σε προδώσει και να μπεις σε περιπέτειες. Εξέτασε προσεκτικά κάθε ενδεχόμενο, συμβουλεύσου άτομα που εμπιστεύεσαι για τις γνώσεις τους και κινήσου με μικρά, προσεκτικά και σταθερά βήματα. Στον οικονομικό τομέα οι πλανητικές επιρροές δεν είναι άσχημες, υπό την έννοια ότι θα έχεις μια σχετική ροή χρημάτων και ίσως να ωφεληθείς από κάποια ανέλπιστα κέρδη ή μια έκτακτη χρηματική εισροή. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι η τάση σου να ξεφεύγεις σε καταναλωτικές δαπάνες, με την προσδοκία μελλοντικών και μάλιστα αυξημένων εισοδημάτων ή κερδών. Τα αισθηματικά σου για σένα που ανήκεις στις δεσμευμένες του ζωδίου δεν θα είναι ιδιαίτερα δύσκολα αυτήν την εβδομάδα. Ο Ερμής από τον Ταύρο και τον 3ο οίκο σου σε ευνοεί. Θα είσαι μεν επικεντρωμένη στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, αλλά εάν δεν αντιμετωπίζεις κάποια χρόνια προβλήματα με το σύντροφό σου αυτό δεν θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντικό πρόβλημα. Φρόντισε να βρεις χρόνο για ξεκούραση και διασκέδαση, ώστε να αποβάλλεις σε τακτά χρονικά διαστήματα την πίεση της καθημερινότητας. Από την άλλη, εσύ που ανήκεις στις singles του ζωδίου θα καίγεσαι από ερωτική έξαψη αυτό το επταήμερο και την επιθυμία να κατακτήσεις τρόπαια μοναδικά! Προσοχή μόνο μην βάλεις πολύ ψηλά τον πήχη, γιατί θα χρειαστεί κάποια στιγμή να προσγειωθείς ανώμαλα. Ο Ποσειδώνας δημιουργεί ψευδαισθήσεις και τα ροζ συννεφάκια δεν θα σε οδηγήσουν στο ποθούμενο.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών της εργασίας, της υγείας.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

Read More

And More