Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 21 έως 27 Ιανουαρίου 2019)

Πώς θα είναι η καινούρια εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
O Κρόνος, κυβερνήτης της καριέρας και των επαγγελματικών κινείται στον Αιγόκερο στον 10Ο οίκο του ζωδιακού. Κάποια απρόοπτα θα έχει από άποψη επαγγελματικών η εβδομάδα σου. Επεμβάσεις τρίτων στα σχέδιά σου μπορεί να τα ανατρέψουν και το γεγονός αυτό να σου φέρει μεγάλο εκνευρισμό. Θα πρέπει να αποφύγεις να δείξεις και πολύ περισσότερο να ξεσπάσεις τα νεύρα ή το θυμό σου, γιατί θα δημιουργήσεις περισσότερα προβλήματα από όσα μπορείς να διαχειριστείς αυτήν τη χρονική στιγμή. Γενικά πάντως θα πρέπει να κρατήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια για τον εαυτό σου, γιατί είσαι ευάλωτη σε κάθε είδους παρεμβάσεις που μπορούν να ανατρέψουν τα σχέδιά σου. Μια συνεργασία σου ίσως να αλλάξει μορφή και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει αναστάτωση και αίσθημα ανασφάλειας. Προσπάθησε να δεις με προοπτική την κατάσταση, γιατί η αλλαγή αυτή θα έχει αίσια έκβαση για την καριέρα σου. Το τρίγωνο του Άρη συνεργάζεται αρμονικά μαζί σου στον αισθηματικό τομέα. Κάποιο πρόβλημα κοινωνικής φύσης ίσως να προκύψει που θα σε απασχολήσει έντονα και θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Δεν θα αργήσει όμως να τακτοποιηθεί και να επανέλθει η ηρεμία στην κοινωνική σου ζωή τουλάχιστον. Αναφορικά με την αισθηματική σου ζωή, αν είσαι single, θα έχεις ενισχυμένο ερωτισμό και αυθορμητισμό, με συνέπεια να προσελκύσεις πολλούς θαυμαστές. Θα υπάρξει μια ισορροπημένη συναισθηματικά περίοδος, μέσα από τις ερωτικές σου περιπέτειες αλλά και την έντονη κοινωνικοποίησή σου. Πρόσεξε όμως τις κινήσεις σου, εάν είσαι σε σχέση, γιατί δεν θα είναι απίθανο να έχεις πρόβλημα με το σύντροφό σου.
Η Σεληνιακή έκλειψη και η πανσέληνος στον Λέοντα στις 21-01-2019 επηρεάζει τον τομέα των ερωτικών, αλλά και των παιδιών.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΤΑΥΡΟΣ
Mε τον Ουρανό να κινείται στο ζώδιο του Κριού θα υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές και ανοίγματα αυτήν την εβδομάδα στον επαγγελματικό τομέα. Οι προσδοκίες σου ίσως αυτήν την περίοδο να είναι λίγο ουτοπικές. Προσγειώσου και κράτα μικρό καλάθι για να μην απογοητευθείς. Μια συνεργασία ίσως να αλλάξει μορφή παροδικά, κάτι που θα σε στενοχωρήσει και θα σε αναστατώσει με τον Ερμή σε τετράγωνο να παρεμβάλει εμπόδια. Άφησε λίγο τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους και μην τα πιέζεις. Το άμεσο μέλλον θα σου δείξει πώς να κινηθείς. Κάτι απρόοπτο μπορεί να σε αναστατώσει, δεν θα πρέπει όμως να χάσεις τον έλεγχο της κατάστασης από τα χέρια σου για να μην υποστείς σημαντικές ζημίες. Με σοβαρότητα και ψυχραιμία μπορείς να βρεις λύσεις για τα πάντα. Η Σελήνη σε αντίθεση και η ολική έκλειψη στο Λέοντα δημιουργεί ένταση και υπερβολικό συναισθηματισμό. Προσπάθησε να δείξεις κατανόηση και τη συμπαράστασή σου σε φιλικά πρόσωπα που σε χρειάζονται. Μπορεί κάτι τέτοιο να χαλάει τον προγραμματισμό σου, είναι όμως πρέπον να συμπαρασταθείς στα άτομα που αγαπάς. Από την άλλη, οι υπερβολές στην προσωπική σου ζωή με τη θέση του Πλούτωνα να κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου στον τομέα του γάμου και των συνεργασιών μπορούν να αποβούν ζημιογόνες, τόσο ηθικά και κοινωνικά, όσο και οικονομικά. Για τις δεσμευμένες, κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχέση σου δεν θα οδηγήσουν εκεί που θα ήθελες και θα σου δημιουργήσουν σοβαρούς προβληματισμούς αναφορικά με το μέλλον της σχέσης σου. Μην βιάζεσαι όμως να πάρεις αποφάσεις. Όσες φίλες αναγνώστριες ανήκουν στις singles o Ερμής σε σύνοδο ευνοεί την επικοινωνία!
Η Σεληνιακή έκλειψη και η πανσέληνος στον Λέοντα στις 21-01-2019 επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τη Σελήνη, κυβερνήτη των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης να βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 2ο οίκο στον οικονομικό τομέα θα λειτουργήσεις συναισθηματικά με στροφή στον εαυτό σου και την οικογένεια. Είναι καιρός τώρα που οι περισσότερες του ζωδιακού που ανήκετε στο ζώδιο των Δίδυμων κυνηγάτε αλλαγές στον τομέα της καριέρας σας, δεν έχετε όμως δραστηριοποιηθεί αρκετά ή με τον σωστό τρόπο ή στοχεύοντας σωστά, ώστε να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. Για κάθε αλλαγή που προσδοκούμε να είναι αποτελεσματική και να μας πάει ένα βήμα παρακάτω στη ζωή, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, υπομονή και επιμονή, μαζί με προσεγμένους σχεδιασμούς και χειρισμούς. Παρόλα αυτά, θα υπάρξουν ευκαιρίες αυτήν την περίοδο για νέους τομείς δράσης που μπορούν να δώσουν φτερά στην καριέρα σας. Επιπλέον, κάποια υπόσχεση για έμπρακτη στήριξη που θα λάβετε, θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Προσοχή όμως στις εξαπατήσεις. Ο Δίας κυβερνήτης του γάμου και των συνεργασιών κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 7ο οίκο, ενώ παράλληλα η Αφροδίτη σε σύνοδο χαρίζει αρμονία. Έχεις εύνοια στον ερωτικό τομέα αυτήν την περίοδο, αρκεί να είσαι προσγειωμένη και ανοιχτή στις νέες επαφές και γνωριμίες. Η έντονη κοινωνική σου ζωή φορτίζει με το θετικότερο δυνατό τρόπο τις μπαταρίες σου για να αντεπεξέλθεις στην έντονη επαγγελματική σου ζωή. Οι δεσμευμένες, αποφύγετε τη συναισθηματική καταπίεση, από όποια πλευρά και αν προέρχεται, γιατί δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να σκοτώσει κανείς μια ερωτική σχέση! Λύσεις μπορούν να βρεθούν μέσα από ένα ισορροπημένο και επί της ουσίας διάλογο, αποφεύγοντας τις κορώνες και το δραματοποιημένο ύφος. Ο Ποσειδώνας σε τετράγωνο προκαλεί μοιρολατρία. Οι singles του ζωδιακού δεν αποκλείεται να κάνουν μια νέα γνωριμία με άτομο του εξωτερικού!
Η Σεληνιακή έκλειψη και η πανσέληνος στο Λέοντα στις 21-01-2019 επηρεάζει τον τομέα των επικοινωνιών, φίλων, συγγενών κ.λ.π.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
O Kρόνος σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια. Μια απρόσμενη κατάσταση στον επαγγελματικό σου χώρο θα σε βγάλει από τα νερά σου και θα σου δημιουργήσει ένταση και ανασφάλεια. Προσπάθησε να κρατήσεις την ηρεμία σου, για να μην χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Κάποιο ζήτημα άμεσου ενδιαφέροντος, παίρνει μια νέα τροπή που δεν έχεις υπολογίσει. Μην βιάζεσαι να κάνεις διορθωτικές κινήσεις, πριν εξετάσεις όλες τις πλευρές και τις πιθανές προεκτάσεις. Συνάδελφοι ή συνεργάτες ίσως προσπαθήσουν να μειώσουν το κύρος ή την επαγγελματική σου συνεισφορά. Μείνε ψύχραιμη και μην τους δίνεις επιχειρήματα να πολεμήσουν! Η καλύτερη διαφήμιση για σένα είναι η ποιότητα και η συνέπεια στη δουλειά σου. Η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σου διευκολύνει τις σχέσεις σου στα θέματα της εργασίας και του έρωτα. Αν και κυριαρχεί η πρακτική πλευρά και λείπει ο ρομαντισμός, κάτι που κυριαρχούσε το προηγούμενο διάστημα, εντούτοις αυτό βοηθά στην καλύτερη απόδοση και στην επίλυση των διαφόρων θεμάτων που έχουν σχέση με τη δουλειά. Κάποια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα στο χώρο της δουλειάς σου ή με κάποιο άτομο που θα σε συνδέει εργασιακή σχέση. Στον συναισθηματικό τομέα υπάρχει μια αισιοδοξία για τις singles του ζωδίου και μια διάθεση για έντονη κοινωνική ζωή. Και κάπου εκεί έξω υπάρχει και το πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σου. Οι δεσμευμένες του ζωδίου που αντιμετωπίζουν προβλήματα επικοινωνίας ή αλληλοκατανόησης με το ταίρι τους, θα χρειαστεί να καταβάλλουν υπεύθυνες και σοβαρές προσπάθειες για να μπορέσουν να βρουν σημεία επαφής και να γεφυρώσουν τις διαφορές. Ίσως δεις στην προσπάθειά σου αυτή ένα ηλικιωμένο άτομο, φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο, να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο, γεφυρώνοντας το χάσμα που υπάρχει μεταξύ σας.
Η Σεληνιακή έκλειψη και η πανσέληνος στο Λέοντα στις 21-01-2019 επηρεάζει τον τομέα προσωπικής λάμψης.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΛΕΩΝ
Το πέρασμα του Κρόνου από τον έκτο οίκο σου, σημαίνει για σένα σκληρή εργασία και πολλές υποχρεώσεις. Πρέπει τώρα να προλάβεις τα πάντα, και ενώ πολλές φορές δεν θα αντέχεις άλλη κούραση, θα έχεις την αίσθηση ότι οι κόποι σου δεν βρίσκουν αναγνώριση. Πρόσεξε μήπως η υπερκόπωση επηρεάσει την υγεία σου. Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτική αυτήν την βδομάδα, αφού υπάρχει η πιθανότητα παραπλάνησης, έστω και αν όλα τα στοιχεία δείχνουν το αντίθετο. Παρόλα αυτά έχεις αρκετή εύνοια και προστασία από το πλανητικό σύστημα για να βγεις αλώβητη. Θα πρέπει να προσέξεις τις εκδηλώσεις θυμού, γιατί οι περισσότερες που ανήκετε στο ζώδιο του Λέοντα είστε επιρρεπείς σε τραυματισμούς, μέσα στην ταραχή σας. Ευκαιρίες υπάρχουν στον επαγγελματικό τομέα, που με έξυπνο χειρισμό και τη συμπαράσταση δοκιμασμένων και έμπιστων ατόμων μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή. Μην παίρνετε όμως αποφάσεις, εάν δεν έχετε εξετάσει διεξοδικά κάθε πλευρά του θέματος. O Δίας, κυβερνήτης του έρωτα και της ζωής των παιδιών και της δημιουργίας από το ζώδιο του Τοξότη και τον 5ο οίκο ευνοεί την επέκταση στον αισθηματικό τομέα και σε θέματα οικογένειας. Η βδομάδα σου πέρα από αρκετή απασχόληση με τα επαγγελματικά σου έχει και αρκετή κοινωνική δραστηριότητα, για να επέλθει η ισορροπία! Και αφού βρεις την ισορροπία σου, στο στόχαστρο σου βρίσκεται ο έρωτας. Με την έντονη διαίσθησή σου, αν είσαι single, θα βρεις το αντικείμενο του πόθου σου, που θα σου δημιουργήσει μια νέα δυναμική στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι δεσμευμένη, απόφυγε θέματα συζητήσεων με το ταίρι σου που μπορούν να προκαλέσουν τριβές και να ξύσουν παλιές πληγές. Εάν έχεις περίσσευμα ενέργειας, που θα έχεις αυτήν την περίοδο, καλύτερα να ασχοληθείς με μια δημιουργική απασχόληση ή ένα χόμπι και να εκτονωθείς εκεί.
Η Σεληνιακή έκλειψη και η πανσέληνος στο Λέοντα στις 21-01-2019 επηρεάζει τον τομέα των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών και της προσωπικότητας.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Άρης σε τρίγωνο ευνοεί τα δημιουργικά σχέδια στον επαγγελματικό τομέα. Μέσα από κοινωνικές επαφές ή συζητήσεις επιφανειακά αδιάφορες ίσως να πάρεις σημαντικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις ένα αδιέξοδο που προέκυψε στον επαγγελματικό τομέα. Από εκεί και πέρα χρειάζεσαι σοβαρή δουλειά με υπομονή και επιμονή για να καταφέρεις να φέρεις τη δουλειά που σου έχουν αναθέσει εις πέρας. Η μεθοδικότητά σου και η ευσυνειδησία θα κάνει τη διαφορά! Μιας όμως που θα έχεις αρκετά αποθέματα ενέργειας, που δεν θα ξέρεις πώς να τα διαχειριστείς, φρόντισε να τη διοχετεύσεις σε κάτι που να σε ευχαριστεί, με ιδανική περίπτωση κάποια χειρωνακτική ασχολία ή με την γη, όπως για παράδειγμα την κηπουρική, που θα σε ευχαριστήσει και θα σε αναζωογονήσει. Το πέρασμα του Κρόνου από τον 5ο οίκο σηματοδοτεί κάποια αλλαγή στον ερωτικό τομέα. Μια νέα φιλία ίσως να γεννηθεί μέσα από μια κοινωνική επαφή αυτήν την περίοδο που με την πάροδο του χρόνου θα κερδίσει μια σημαντική θέση στην καρδιά σου. Σε συναισθηματικό επίπεδο, εάν η σχέση σου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερες δυσκολίες, θα υπάρξει αρμονία και μια αίσθηση ισορροπίας και ευτυχίας που θα σε κάνουν να νιώσεις πραγματική ευτυχία. Εάν αντιμετωπίζεις όμως κάποια προβλήματα που δεν θα καταφέρεις να επιλύσεις, ίσως να υπάρξει επιτακτική ανάγκη να βρεις κοινά σημεία επαφής για να μπορέσεις να περάσεις στην επόμενη μέρα.
Η Σεληνιακή έκλειψη και η πανσέληνος στο Λέοντα στις 21-01-2019 επηρεάζει τον τομέα της θρησκείας και του αποκρυφισμού.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΖΥΓΟΣ
Ο Ποσειδώνας, κυβερνήτης της εργασίας, της υγείας, βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 6ο οίκο στο ζώδιο του. Το καθήκον θα είναι το πρωταρχικό σου μέλημα αυτήν την εβδομάδα, είναι όμως κάτι που θα σε απορροφήσει σε σημαντικό βαθμό και θα σε εξασθενήσει σωματικά και ψυχικά. Θα υπάρξουν κάποιες αόριστες υποσχέσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που ναι μεν θα αναπτερώσουν το ηθικό σου αλλά δεν θα επαληθευτούν. Αυτό θα σου προκαλέσει σοβαρό εκνευρισμό που δεν θα μπορέσεις εύκολα να τον ελέγξεις. Εάν αφεθείς και ξεσπάσεις, θα αντιμετωπίσεις αρκετές συνέπειες στη συνέχεια. Για αυτό θα πρέπει να βρεις να ασχοληθείς με κάτι που θα μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή σου και να ηρεμήσεις. Ευκαιρίες ωστόσο για κάτι νέο παρουσιάζονται, αλλά απαιτούν ηρεμία και έξυπνους χειρισμούς για να αποδώσουν. Ο Ήλιος σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (πρόσεξε τον εγωϊσμό και την ισχυρογνωμοσύνη). Μια αλλαγή συμπεριφοράς του συντρόφου σου, σε συγκινεί και σου προκαλεί να δεις και εσύ το ποτήρι μισογεμάτο παρά μισοάδειο. Η στάση σου απέναντι στο σπίτι, την οικογένεια και το ταίρι σου αλλάζει και ξαναβρίσκεις την ισορροπία μέσα σου, τουλάχιστον προς το παρόν. Η συναισθηματική ισορροπία που κατακτάτε οι περισσότερες φίλες που ανήκετε στο ζώδιο του Κριού σας αφήνει περιθώρια να χαρείτε και τις κοινωνικές και φιλικές σας επαφές και επιτέλους να ξεδώσετε. Θα πρέπει όμως με ηρεμία και νηφαλιότητα να επιλύσετε τα όποια προβλήματα ταλανίζουν τη σχέση σας, γιατί κάποια στιγμή το κλίμα έντασης και απομάκρυνσης θα επιστρέψει και πάλι.
Η Σεληνιακή έκλειψη και η πανσέληνος στο Λέοντα στις 21-01-2019 της επηρεάζει τον τομέα φίλων, ομάδων, δημοσιότητας, κοινού.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ήλιος κυβερνήτης των επαγγελματικών, βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 4ο οίκο σε αδυναμία. Θα αδυνατείς να πάρεις πρωτοβουλίες, να αναλάβεις δράση, να επιδιώξεις την υλοποίηση στόχων. Ξαφνικά νέα σε επαγγελματικό επίπεδο θα σημαδέψουν την βδομάδα αυτή και θα αναπτερώσουν το ηθικό σου. Ίσως να είναι μια έγκριση για έναν διακανονισμό οφειλών που θα σε βοηθήσει να ανασάνεις λίγο στην καθημερινότητά σου και να σου δώσει κάποια χρονικά περιθώρια για να προγραμματίσεις τους επόμενους χειρισμούς σου. Θα υπάρξουν επαγγελματικά σχέδια και συζητήσεις για κάτι νέο, θα χρειαστεί όμως πάρα πολύ και σοβαρή προετοιμασία για να αποδώσουν τα αναμενόμενα. Και κυρίως, να μην κινηθείς εκ του πονηρού, γιατί το σύμπαν, όπως επιβραβεύει τις σοβαρές προσπάθειες, έτσι κάποια στιγμή τιμωρεί την επιπολαιότητα ή την υστεροβουλία. Οι δοσοληψίες αποδίδουν όταν γίνονται με καλή διάθεση και κυρίως καλή πρόθεση. Ο Κρόνος σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης με την πειθαρχημένη συμπεριφορά και τον έλεγχο στον αισθηματικό τομέα. Χρειάζεται να βελτιώσεις την επικοινωνία με το ταίρι σου για να μπορέσεις να επιλύσεις τα προβλήματα που υπάρχουν. Η ωμή ειλικρίνεια ίσως να είναι δίκοπο μαχαίρι αυτήν τη χρονική στιγμή και αντί να κατευνάσει την κατάσταση ίσως να πυροδοτήσει και νέα, ισχυρότερη έκρηξη. Πέρα από τα προσωπικά σου συμφέροντα και σκοπούς θα πρέπει να δείξεις κατανόηση ή τουλάχιστον να δείξεις καλή διάθεση για τα ενδιαφέροντα και τις απόψεις του συντρόφου σου. Για να μπορέσεις πάντως να φέρεις την ηρεμία και ισορροπία στη σχέση σου, χρειάζεται μεγάλη και σοβαρή προσπάθεια, ειλικρίνεια στις προθέσεις και δέσμευση σε ένα κοινό σκοπό. Εάν πιστεύεις ότι αξίζει τον κόπο, δεν πρέπει να χάσεις άλλο χρόνο.
Η Σεληνιακή έκλειψη και η πανσέληνος στο Λέοντα στις 21-01-2019 επηρεάζει τον τομέα τον τομέα των επαγγελματικών.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το πέρασμα του Κρόνου από το δεύτερο οίκο, σε καλεί να σταθμίσεις τις πραγματικές αξίες της ζωής, είτε αυτές για σένα είναι τα υλικά αποκτήματα, είτε τα πνευματικά και ηθικά νοήματα. Στις επαγγελματικές σου σχέσεις ίσως υπάρξει μια περίεργη ατμόσφαιρα αυτήν την εβδομάδα που θα σε προβληματίσει. Πρόκειται όμως για κάτι προσωρινό που δεν θα έχει συνέχεια ούτε και κάποιες συνέπειες στη δουλειά σου. Απόφυγε τις άσκοπες συζητήσεις που μπορούν να ξύσουν πληγές και να ηλεκτρίσουν την ατμόσφαιρα χωρίς λόγο και αιτία. Κάποιες νέες γνωριμίες μπορούν με την πάροδο του χρόνου θα σε βοηθήσουν να βγεις από κάποιο επαγγελματικό αδιέξοδο μέσα από την στήριξη που θα σου παρέχουν. Κάποιο πρόβλημα στο επαγγελματικό χώρο που θα σχετίζεται με την ποσότητα ή την ποιότητα της δουλειάς σου μπορεί να επιλυθεί με σοβαρότητα, υπομονή και επιμονή, αποφεύγοντας τις κορώνες και του λεονταρισμούς. Η κούραση και η στενοχώρια που σου προκαλούν τα επαγγελματικά σου είναι αναπόφευκτο να τα κουβαλήσεις στο σπίτι σου και να δημιουργήσουν ένα κλίμα λίγο περίεργο. Θα θελήσεις ίσως μέσα από παράτολμες ενέργειες να διώξεις από επάνω σου όλο αυτό το βάρος που κουβαλάς και να ξεδώσεις, ο σύντροφός σου όμως δεν θα δει με καλό μάτι οποιαδήποτε κίνηση όπου ο ίδιος δεν θα έχει ενεργό συμμετοχή. Αν είσαι single, σημαντικό ρόλο στα νυχτοπερπατήματά σου θα παίξει και ένα φιλικό σου πρόσωπο, που θα σε παρασύρει σε μπερδέματα. Προσοχή λοιπόν στις κινήσεις σου. Προσπάθησε να κινηθείς με ωριμότητα!
Η Σεληνιακή έκλειψη και η πανσέληνος στο Λέοντα στις 21-01-2019 επηρεάζει τον τομέα της εκπαίδευσης και μακρινών ταξιδιών

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη την εβδομάδα αυτή ευνοεί την καριέρα και την υλική ασφάλεια. Αποζητάς την ασφάλεια σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι όμως κάτι που κατακτάται μέσα από την υπεύθυνη στάση σου στο χώρο δουλειάς. Οι προκλήσεις των καιρών αντιμετωπίζονται με καλοζυγισμένες ενέργειες, όπου ο αυθορμητισμός και η επιπολαιότητα δεν μπορούν να έχουν καμία θέση. Λόγω των ιδιαίτερα δύσκολων συνθηκών που επικρατούν, μια μοναχική πορεία γίνεται ακόμη πιο δύσκολη. Για το λόγο αυτό, εάν έχεις την ευκαιρία να ενώσεις τις δυνάμεις σου με άτομα που μπορείς να συνεργαστείς, μην το σκεφτείς για πολύ, καθώς θα έχεις τη δυνατότητα να φέρεις καλύτερα αποτελέσματα. Και ίσως σου ανοίξει μια καινούρια πόρτα στο άμεσο μέλλον. Καλό θα ήταν πάντως τους όποιους χειρισμούς θα κάνεις σε επαγγελματικό επίπεδο, να τους κάνεις με κάθε διακριτικότητα για να διαφυλάξεις τα συμφέροντά σου. Η αντίθεση του Ερμή δεν ευνοεί την επικοινωνία. Σκέφτεσαι τον τελευταίο καιρό να πραγματοποιήσεις κάποιες αλλαγές στη συναισθηματική σου ζωή, στην περίπτωση σου όμως αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις δεν θα σου βγει σε καλό. Οι κινήσεις σου θα προκαλέσουν συναισθηματική αστάθεια και αβεβαιότητα, κάτι που στην παρούσα φάση, με τα όσα επαγγελματικά προβλήματα αντιμετωπίζεις, δεν σου χρειάζεται. Θα μπορέσεις να βρεις λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις, εάν καταφέρεις να ηρεμήσεις και να σκεφτείς ανεπηρέαστη από τον περίγυρό σου. Η κοινωνική σου ζωή θα σου δώσει αυτήν την περίοδο την ευκαιρία να αποσπάσεις την προσοχή σου από τα προβλήματα και να αποστασιοποιηθείς.
Η Σεληνιακή έκλειψη και η πανσέληνος στο Λέοντα στις 21-01-2019 επηρεάζει τον τομέα ασφαλειών, κληρονομιών, οικονομικών.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Δίας σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια. Οι αυξημένες σου υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις του περίγυρου σου στον επαγγελματικό χώρο θα οδηγήσουν τις αντοχές σου στα όρια τους. Μην αφήνεις να σε στρεσάρουν και φρόντισε να βρεις χώρο και χρόνο να ασχοληθείς με πράγματα που σε ευχαριστούν. Και εάν έχουν σχέση με τη δουλειά σου, ακόμη καλύτερα! Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής πρώτα με τον εαυτό σου και κατόπιν με τους συνεργάτες σου, ως προς τις προθέσεις και τις επιδιώξεις σου. Επικοινωνιακά είσαι εξαιρετικά δυνατή αυτήν την βδομάδα και μπορείς να χειριστείς πολύπλοκες καταστάσεις με σχετική άνεση. Μια καινούρια επαγγελματική ευκαιρία ή μια προσφορά που έχει σχέση με το αντικείμενό σου αξίζει τον κόπο να την εξετάσεις με προσοχή! To τρίγωνο του Άρη ευνοεί τον αισθματικό τομέα. Στην προσωπική σου ζωή νιώθεις την έντονη ανάγκη να αποτραβηχτείς από τον κοινωνικό σου περίγυρο και να βρεις γαλήνη και ηρεμία στο ασφαλές σου καταφύγιο. Είναι μια από αυτές τις φάσεις που έχεις ανάγκη να επικεντρωθείς σε όσα σε απασχολούν και να βρεις λύσεις. Στον συναισθηματικό τομέα απόφυγε τα παχιά λόγια και τις επιπόλαιες υποσχέσεις απέναντι στο ταίρι σου, γιατί θα σου γυρίσει μπούμερανγκ.
Η Σεληνιακή έκλειψη και η πανσέληνος στο Λέοντα στις 21-01-2019 επηρεάζει τον τομέα του γάμου ή συνεργασιών.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΙΧΘΕΙΣ
Με το Δία να κινείται στον Τοξότη μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας έχεις μένοντας στην ίδια δουλειά. Αν αλλάξεις εργασία τώρα, και πάλι θα έρθει η επιτυχία, αλλά θα καθυστερήσει. Η έντονη κοινωνική και επαγγελματική ζωή σου δημιουργεί ένταση και παρουσιάζεις σημεία εξάντλησης. Πρέπει να βάλεις τα πράγματα σε τάξη για να μπορέσεις να ηρεμήσεις και να επικεντρώσεις την προσοχή σου στην ουσία της δουλειάς σου. Απόφυγε τα υπερφίαλα σχέδια και τα όποια ξεκινήματα κάνεις θα πρέπει να αφιερώσεις αρκετό χρόνο για να τα προγραμματίσεις με σοβαρότητα και συνέπεια. Εάν όμως σχεδιάζεις σε ρεαλιστική βάση, θα έχετε σημαντική εξέλιξη και θα σηματοδοτήσεις την αρχή μιας περιόδου επεκτάσεων. Σκέψου, αποφάσισε και ενέργησε. Και όσα αδυνατείς ενδεχομένως να κατανοήσεις, άκουσε περισσότερο τους γύρω σου γιατί θα πάρεις πληροφορίες που θα σου φανούν χρήσιμες. Η αντίθεση του Πλούτωνα σε πιέζει αρκετά. Αυτοκυριαρχία θα χρειαστεί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και αντικειμενικότητα στις απόψεις σου, για να μπορέσεις να γεφυρώσεις τυχόν χάσματα με το ταίρι σου. Αυτήν την περίοδο μπορείς να δείξεις ανεκτικότητα απέναντι στα άτομα που αγαπάς, και μέσα από την ανεκτικότητα αυτή θα συναντήσεις την αποδοχή και την ηρεμία που θα σε βοηθήσει να εξομαλύνεις το έδαφος και να επιλύσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Ίσως να συναντήσεις προκλήσεις στο διάβα σου, αλλά με ψυχραιμία και μετά από ώριμη σκέψη να οδηγηθείς στη σωστή λύση.
Η Σεληνιακή έκλειψη και η πανσέληνος στο Λέοντα στις 21-01-2019 επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και υγείας.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

Read More

And More