Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 22 έως 28 Απριλίου 2019)

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 22 έως 28 Απριλίου 2019) | tlife.gr

Η σύνοδος Ήλιου – Ουρανού μεταξύ 22 και 24 Απριλίου θα ξυπνήσει την ανάγκη σου για πειραματισμό και νεωτερισμούς, χωρίς όμως να ρισκάρεις την ασφάλεια και τα κεκτημένα σου. Ο Πλούτωνας από (24/4 – 3/10) στο ζώδιο του Αιγόκερου και ο Δίας ο Πλανήτης της ευμάρειας κινούνται σε ανάδρομη πορεία. Αποτέλεσμα αυτών των ανάδρομων κινήσεων θα είναι η αίσθηση ότι τίποτε δεν θα μπορεί να τελειώσει στην ώρα του. Όλα θα καθυστερούν, όλα θα σέρνονται, σαν να έχει τραβήξει το σύμπαν χειρόφρενο, ενώ εσύ θα προσπαθείς να κινηθείς προς τα μπρος. Παλιές καταστάσεις θα επανέλθουν στο προσκήνιο, μόνο που αυτήν τη φορά θα πρέπει να δοθεί οριστική λύση, ίσως με πιο ριζοσπαστικές πρακτικές και μεθόδους! Πρόκειται για μια πλούσια σε πλανητικές όψεις και μετακινήσεις εβδομάδα, που θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή. Κινήσου προσεκτικά, για να μην κάνεις τα λάθη του αιώνα, κυρίως μετά τις 27 Απριλίου με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Απόφυγε σημαντικές αποφάσεις ή μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου, μέχρι τουλάχιστον να περάσει η βαριά επιρροή του Ποσειδώνα.

 

ΚΡΙΟΣ
Η θέση του Κρόνου από τον Αιγόκερω και τον 10ο οίκο σου δημιουργεί έντονο άγχος και πολλές ευθύνες, με συνέπεια να εργάζεσαι περισσότερες ώρες για να μπορέσεις να διευθετήσεις σωστά τις υποθέσεις που σου έχουν αναθέσει. Θα κουραστείς πολύ και λόγω του πλανητικού συστήματος που επικρατεί θα πρέπει να ελέγχεις τα νεύρα σου και τα λόγια σου, όμως να ξέρεις ότι η ανταμοιβή που θα πάρεις θα σε ικανοποιήσει. Ρύθμισε όλες τις οικονομικές σου εκκρεμότητες και προσπάθησε να αποταμιεύσεις κάποιο ποσό για τις δύσκολες μέρες. Προς το τέλος της εβδομάδας, στις 28/4 η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και εξάγωνο με τον Δία ευνοεί τον επαγγελματικό σου τομέα. Ο Ήλιος από τον Ταύρο και τον 2ο οίκο σου σε συνδυασμό με τον Ερμή από τον 12ο οίκο σου ευνοεί επικοινωνίες και κοινωνικές επαφές. Τα άστρα προβλέπουν για σένα που είσαι δεσμευμένη ότι θα πρέπει να πάρεις τώρα δραστικές πρωτοβουλίες και να μην αφήσεις το χρόνο να κυλάει για να αποκαταστήσεις τις ισορροπίες μέσα στη σχέση σου και να βάλεις καινούριες βάσεις για να αντέξει στη φθορά του χρόνου. Θα δεις ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται σιγά – σιγά. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου σου θα πρέπει να κάνεις την αυτοκριτική σου για να δεις τι λάθη έχεις κάνει στην ερωτική σου ζωή και πως μπορείς να διορθώσεις τα κακώς κείμενα του χαρακτήρα σου. Μια ξαφνική γνωριμία που θα κάνεις μέσα από το φιλικό σου κύκλο θα σε γοητεύσει και θα αρχίσεις να κάνεις σχέδια για το μέλλον. O Πλούτωνας από τον Αιγόκερω γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις 24/4 με αποτέλεσμα να δημιουργεί καθυστερήσεις σε θέματα γάμου και συνεργασιών.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω και τον 7ο οίκο σου ευνοεί τις συνεργασίες. Απόφυγε υπερβολές και βιασύνες, διώξε ότι σε έχει κουράσει και αφού κάνεις την αυτοκριτική σου διόρθωσε τα λάθη του παρελθόντος. Έχεις ικανότητες και πρέπει να τις πιστέψεις. Επιδίωξε να προβάλλεις καλύτερα τα προσόντα σου και θα βρεις πολλούς ανθρώπους που θα σε εκτιμήσουν και θα θελήσουν να σε βοηθήσουν. Αν κινηθείς έξυπνα θα έχεις επιτυχίες στα εργασιακά σου. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, τις οποίες αν τις εκμεταλλευτείς σωστά θα έχεις μια ανοδική πορεία στην καριέρα σου. Απόφυγε να ξεκινήσεις οτιδήποτε καινούριο από 27/4 και μετά με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία γιατί θα έχεις δυσκολίες. Με το ξεκίνημα της εβδομάδας ο Ερμής από τον Κριό και τον 12 οίκο τονώνει την αυτοπεποίθησή σου και ευνοεί τον ερωτικό τομέα. Από τα μέσα της εβδομάδας θα βγουν στην επιφάνεια μυστικά που τώρα υπάρχουν και τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν και θα ευνοηθούν φλερτ και καινούριες γνωριμίες στον αισθηματικό τομέα. O Πλούτωνας από τον Αιγόκερω γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις 24/4 και δημιουργεί καθυστερήσεις στον αισθηματικό τομέα. Στην προσωπική σου ζωή εάν έχεις μόνιμο δεσμό θα πρέπει να δώσεις περισσότερη βάση στις επιθυμίες του συντρόφου σου και να φροντίσεις να εξοικονομήσεις ελεύθερο χρόνο για να τον περνάτε μαζί, γιατί νιώθει πολύ παραμελημένος τον τελευταίο καιρό. Δέξου τις προσκλήσεις του συντρόφου σου για να κάνεις πράγματα έξω από τα συνηθισμένα και να κινηθείτε από κοινού, έτσι ώστε να διευρύνετε τον κύκλο των κοινωνικών σας συναναστροφών. Αν είσαι single με το τρίγωνο της Σελήνης και τη θέση της Αφροδίτης θα πρέπει να γίνεις πιο εξωστρεφής, πιο κοινωνική για να μπορέσουν να σε πλησιάσουν και να σε γνωρίσουν καλύτερα οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για σένα.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό στις 22/4 ευνοεί τον οικονομικό τομέα. Έχεις αρκετή δύναμη μέσα σου να αντιμετωπίσεις τα αναπάντεχα γεγονότα που θα προκύψουν. Θα έχεις ισχυρή ώθηση στο να πάρεις αποφάσεις για το πως θα κινηθείς στο μέλλον και θα γίνεις πιο δυναμική, αντιμετωπίζοντας με επιτυχία τις δυσκολίες που θα δημιουργηθούν μέσα στις σχέσεις σου, είτε φιλικές είναι είτε επαγγελματικές, ξεκινώντας έναν αγώνα για να υπερασπιστείς τα συμφέροντά σου, μιας και νιώθεις ότι ήρθε η ώρα για να δικαιωθείς. Έχεις να αντιμετωπίσεις προκλήσεις και ανταγωνιστικά παιχνίδια στο εργασιακό σου περιβάλλον, αλλά να ξέρεις ότι στο τέλος θα βγεις νικήτρια από όλα αυτά και θα μπορέσεις να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Η Αφροδίτη σε πτώση από τον Κριό δημιουργεί προβλήματα στον τομέα των σχέσεων και των παιδιών. Το πλανητικό σκηνικό θα σου δημιουργήσει εσωτερική πίεση και θα νιώσεις καταπιεσμένη συναισθηματικά. Τα άστρα προβλέπουν για σένα που έχεις μακροχρόνια σχέση ότι οι συνθήκες που επικρατούν δεν είναι και οι καλύτερες, καθώς βιώνεις μια δύσκολη περίοδο, η οποία θα αποδειχθεί στο τέλος σταθμός ριζικών αλλαγών για σένα. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Προσπάθησε από κοινού με το ταίρι σου να λύσεις τα προβλήματα που υπάρχουν και μην τα αφήνεις να σε ταλαιπωρούν και να διαιωνίζονται γιατί στο τέλος θα μείνεις μόνη χωρίς να το καταλάβεις. Αν είσαι single, με τον Δία σε ανάδρομη πορεία ασχολήσου με τον εαυτό σου, αποτίναξε κάθε κακή σου συνήθεια, παραδέξου τα λάθη του παρελθόντος και προσπάθησε να κάνεις ένα καινούριο, εποικοδομητικό ξεκίνημα στη ζωή σου αν θέλεις να νιώσεις ευτυχισμένη και καλυμμένη συναισθηματικά.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στουςτομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών της εργασίας, της υγείας.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πλανητικό σύστημα της εβδομάδας και η σύνοδος του Ήλιου – Ουρανού στις 22/4 θα ταράξει λίγο τα πράγματα στον επαγγελματικό σου τομέα. Έτσι, θα πρέπει να οργανωθείς καλύτερα για να μπορέσεις να βάλεις σε εφαρμογή παλιά σου σχέδια, αφού τα συζητήσεις πρώτα με τους συνεργάτες ή τους προϊστάμενους σου και γίνουν αποδεκτά. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι γιατί αν εξαντληθείς τώρα, δεν θα καταφέρεις τίποτα από όλα αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεχτική και να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις και ξοδέψεις άσκοπα χρήματα, ιδίως με τις γιορτές του Πάσχα που έρχονται. Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη ευνοεί την ερωτική σου ζωή! Αν έχεις μόνιμο δεσμό θα περάσεις μια κρίση με το σύντροφο σου και θα βγουν αδυναμίες και απωθημένα στην επιφάνεια. Θα εκφράσεις ανοιχτά τα θέλω και τα πιστεύω σου με σκοπό να ξεκαθαρίσεις το αρνητικό τοπίο που υπάρχει στη σχέση σου. Ο Πλούτωνας κυβερνήτης του έρωτα και της ζωής ευνοεί τον τομέα των παιδιών. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου θα οδηγηθείς σε φλερτ, παράλληλες σχέσεις αλλά και παλιές αγάπες που θα έρθουν πάλι στο προσκήνιο για να σε αναστατώσουν και θα μπερδευτείς, μην ξέροντας τι να κάνεις. Το παρελθόν σου είναι δίκοπο μαχαίρι, για αυτό θα πρέπει να σκεφτείς καλά την εκδοχή ότι μπορεί να πληγωθείς ξανά. Μην βιαστείς λοιπόν να πάρεις αποφάσεις με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 27/4 και να βιώσεις πάλι κακές στιγμές…
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς ης απομόνωσης, των εχθρώντου σπιτιού, της διατροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη σε πτώση στον Κριό επηρεάζει τον 9ο οίκο σου και σε συνδυασμό με το τετράγωνο Σελήνης – Ήλιου – Ποσειδώνα στις 26/4 προκαλεί εντάσεις και βγάζει στην επιφάνεια τη λέαινα που κρύβεις μέσα σου αλλά μην εκνευρίζεσαι λόγω των καθυστερήσεων που θα δημιουργήσει το πλανητικό σκηνικό. Κοίταξε πως θα εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, για να βελτιώσεις ή να αλλάξεις κάποια πράγματα που θέλεις πολύ και μέχρι στιγμής δεν μπορούσες να τα κατακτήσεις. Μην διστάσεις να προχωρήσεις αν συναντήσεις εμπόδια και ανατροπές στα σχέδιά σου. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα… Στο εργασιακό σου περιβάλλον μπορεί να φορτωθείς με πολλές ευθύνες, οι οποίες θα σου φέρουν αρκετή κούραση, αλλά η ανταμοιβή που θα πάρεις θα σε ικανοποιήσει. Ο Δίας από τον Τοξότη και το 5ο οίκο σου σε ανάδρομη πορεία την εβδομάδα αυτή κάνει το κλίμα ιδιαίτερα βαρύ. Θα ταλαιπωρηθείς και θα αισθανθείς πληγωμένη από το σύντροφό σου, καθώς και από το φιλικό σου περιβάλλον. Προσοχή στις εντάσεις που θα προκύψουν με το σύντροφό σου. Τα άστρα προβλέπουν για εσένα που έχεις μόνιμη σχέση ότι θα βρεθείς στην ευχάριστη θέση να απολαύσεις τις εκδηλωτικές και ευεργετικές φροντίδες του συντρόφου σου που θα τις συνδυάσει με τρυφερότητα και στοργή, με σκοπό να συμβάλλει στο να γίνει η σχέση σου πιο ενδιαφέρουσα και πιο ζωντανή. Εσύ πάλι που είσαι single θα θελήσεις να οδηγήσεις τη συναισθηματική σου ζωή σε υψηλότερα επίπεδα ποιότητας, αφού πια δεν σου αρκεί μόνο η έλξη του σώματος. Η σύνοδος Ήλιου – Ουρανού ευνοεί τις νέες γνωριμίες. Οι προσδοκίες σου για την ανάπτυξη ενός δεσμού σε στρέφουν στην αναζήτηση φιλικής επικοινωνίας, στις κοινές πεποιθήσεις και αντιλήψεις που μπορούν να φέρουν αποτελέσματα μιας ουσιαστικής συνύπαρξης.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ανάδρομη πορεία του Δία σε συνδυασμό με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα στις 27/4 προκαλεί μικροεμπόδια. Πολλά τα απρόοπτα στη δουλειά σου λόγω του έντονου πλανητικού σκηνικού που επικρατεί στον ουρανό, το οποίο μόνο δυσκολίες σου δημιουργεί τελευταία. Μέσα από αυτές τις δυσκολίες θα ανακαλύψεις ότι κρύβεις μεγάλα αποθέματα δύναμης που δεν γνώριζες. Αναζήτησε νέους τρόπους για να μπορέσεις να πετύχεις τους υψηλούς στόχους που έχεις βάλει και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Εμπλούτισε τις γνώσεις σου πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς σου για να μπορέσεις να κινηθείς πιο άνετα και να επεκταθείς. Τακτοποίησε παλιές σου οφειλές για να μην τις βρεις μπροστά σου και μην προχωρήσεις σε καινούριες επενδύσεις ή οικονομικά ρίσκα, γιατί δεν πρόκειται να έχεις τα οφέλη που επιθυμείς. Διατήρησε μια στάση αναμονής αυτήν την περίοδο και μην υπερεκτιμήσεις κάποιες καταστάσεις και βάλεις καινούριους μπελάδες στο κεφάλι σου. Η σύνοδος Ήλιου – Ουρανού σε συνδυασμό με τη θέση της Αφροδίτης και του Πλούτωνα κάνει το κλίμα ιδιαίτερα ερωτικό. Η επιρροή των άστρων θα προκαλέσει εντάσεις και περίεργο κλίμα στη σχέση σου. Αν είσαι δεσμευμένη τα άστρα προβλέπουν για τα αισθηματικά σου ότι θα πρέπει να μετριάσεις τις εκρήξεις ζήλιας απέναντι στο ταίρι σου αν θέλεις να μην τον χάσεις γιατί τον τελευταίο καιρό με την αντίθεση του Άρη στο ωροσκόπιό σου σε έχει πιάσει μια μανία και πλάθεις σενάρια με την φαντασία σου. Να ξέρεις ότι ο σύντροφός σου δεν θα αντέξει για πολύ την ψυχολογική πίεση που του ασκείς και θα αρχίσει να απομακρύνεται. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου αυτές τις μέρες θα απολαύσεις το φλερτ, τα ερωτικά παιχνίδια και γενικότερα θα κάνεις πράγματα που θα σε αναζωογονήσουν.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΖΥΓΟΣ
Ο Δίας ανάδρομος στον Τοξότη προκαλεί μικροεμπόδια και καθυστερήσεις. Τα άστρα σε συμβουλεύουν ότι μπορείς να συνεχίσεις αυτά που ήδη κάνεις στη δουλειά σου και να προσπαθήσεις να τα σταθεροποιήσεις, ξεπερνώντας τα εμπόδια που θα βρεθούν μπροστά σου. Μην αναλάβεις καινούριες υποχρεώσεις, γιατί δεν θα μπορέσεις εύκολα να τα βγάλεις πέρα και θα έχεις αρνητικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά σου έχεις μάθει να ξοδεύεις αλόγιστα τα χρήματα σου, τώρα όμως θα πρέπει να μαζευτείς και να μάθεις να σκέφτεσαι πιο λογικά πριν από κάθε επένδυση ή αγορά. Μην παρασυρθείς από λόγια τρίτων που θα προσπαθήσουν να σε πείσουν να επενδύσεις τα χρήματά σου με ασφάλεια και κέρδος, γιατί δεν είναι κατάλληλη περίοδος και δεν θα σου δώσουν τις αποδόσεις που θέλεις, με τη θέση του Άρη από τους Διδύμους και στον 9ο οίκο σου να προκαλεί αστάθεια. Η αντίθεση του Άρη στο ωροσκόπιό σου δυσκολεύει τα πράγματα στον ερωτικό τομέα. Στην προσωπική σου ζωή, αν είσαι δεσμευμένη, θα πλέεις σε πελάγη ευτυχίας, αφού θα βιώσεις έντονες ερωτικές στιγμές με το σύντροφό σου και θα επιβεβαιωθείς για τα αληθινά συναισθήματα που τρέφει για σένα. Οι επιθυμίες σου θα συνδυάζονται αρμονικά με αυτές του συντρόφου σου και αυτό το κλίμα βοηθάει να αναθερμάνεις την ερωτική σου ζωή. Η σύνοδος Ήλιου – Ουρανού ευνοεί νέες γνωριμίες. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου θα αισθανθείς ότι πολλοί από τον περίγυρό σου θα αποζητούν την παρέα σου αφού τους κάνεις να νιώθουν ανέμελοι και ξέγνοιαστοι, τους φτιάχνεις τη διάθεση με το έξυπνο χιούμορ σου και γενικότερα είσαι η ψυχή της παρέας.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών,της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ήλιος από τον Ταύρο και τον 7ο οίκο σου ευνοεί θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος. Το σύμπαν προειδοποιεί: μην αφήνεις τίποτα μισοτελειωμένο, γιατί αν δεν ξεκαθαρίσεις δεν μπορείς να προχωρήσεις μπροστά. Πάρε πρωτοβουλίες και τακτοποίησε διάφορα θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Η όρεξή σου για δουλειά αυξάνεται κατακόρυφα, γιατί παράλληλα σε βοηθά να ξεχαστείς από τα προβλήματα που έχεις σε άλλους τομείς της ζωής σου. Προσοχή μην ξεπεράσεις τα όριά σου, γιατί καλή η εργασιοθεραπεία, αλλά πρέπει να μάθεις να λειτουργείς με μέτρο σε όλα, αν θέλεις να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στα οικονομικά σου πρόσεξε μην ξοδέψεις πολλά χρήματα ενόψει του Πάσχα, γιατί θα δυσκολευτείς να τα βγάλεις πέρα μετά. Η ανάδρομη πορεία του Δία και το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα στις 27/4 προκαλεί κλίμα ασυνεννοησίας! Θα δημιουργηθούν εντάσεις από συγγενικά πρόσωπα, με παρασκηνιακά γεγονότα στη σχέση σου. Στον ερωτικό τομέα, αν είσαι δεσμευμένη, θα επανεξετάσεις την ποιότητα των σχέσεών σου. Θα τηρήσεις μια αυστηρή στάση απέναντί τους και πολλές σχέσεις θα απομυθοποιηθούν τις επόμενες μέρες. Κράτησε μια στάση αναμονής και να έχεις υπομονή, γιατί σύντομα κάποια πράγματα θα αποκαλυφθούν και θα μπορείς να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου, θα θελήσεις να ψυχαγωγηθείς και να κάνεις δραστηριότητες που σε γεμίζουν. Θα κάνεις καινούριες γνωριμίες που θα σε γεμίσουν ενθουσιασμό και θα φέρουν νέο αέρα στη ζωή σου, αλλά δεν θα υπόσχονται σταθερότητα με τη θέση του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς να επηρεάζει τον 5ο οίκο σου με κάποια έλλειψη πραγματικότητας . Για αυτό μην αρχίσουν και παίρνουν τα μυαλά σου αέρα και ανοιχτείς συναισθηματικά, γιατί θα πληγωθείς στο τέλος.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας, του εγώ.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Ερμής κυβερνήτης των επαγγελματικών από τον 5ο οίκο σου ευνοεί τον επαγγελματικό τομέα! Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου, εξοικονόμησε χρόνο και φτιάξε ένα καλό υπόβαθρο πάνω στο οποίο θα στηριχτείς για να φτιάξεις αυτά που θέλεις, υλοποιώντας τα όνειρά σου. Είναι καλή περίοδος για να συνεχίσεις στο υπάρχον κλίμα στη δουλειά σου, παρά να αλλάξεις τώρα χώρο εργασίας και φρόντισε μαζί με τους συνεργάτες σου να βρεις τρόπους να γίνεις πιο παραγωγική και να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Όσο αφορά στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να αποφύγεις τις σπατάλες και τα περιττά έξοδα τις γιορτινές μέρες του Πάσχα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. Η αντίθεση της Σελήνης σε συνδυασμό με το τετράγωνο Άρη –Πλούτωνα στις 27/4 στο ωροσκόπιό σου προκαλεί προβλήματα στις σχέσεις. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν για τον ερωτικό σου τομέα ότι εσύ που έχεις μακροχρόνια σχέση θα ξεκαθαρίσεις τα προβλήματα που υπάρχουν με το ταίρι σου και θα πλησιάσεις περισσότερο ο ένας τον άλλον. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου σου θα αποζητάς απεγνωσμένα την τέλεια αρμονία στη προσωπική σου ζωή και θα κάνεις τις ανάλογες κινήσεις, ώστε να δημιουργήσεις τις κατάλληλες ευκαιρίες για διασκέδαση και ψυχαγωγία, αλλά και για αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου. Κράτησε επιφυλακτική στάση στις καινούριες γνωριμίες και μην προχωρήσεις αμέσως, γιατί θα πρέπει να δεις αν το άτομο που θα σε γοητεύσει έχει ίδιες πεποιθήσεις με σένα γιατί δεν πρέπει να κάνεις ξανά τα ίδια λάθη με τον Δία και τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Δίας ανάδρομος στον Τοξότη και η αντίθεση της Σελήνης με τη σύνοδο Ήλιου – Ουρανού προκαλεί ξαφνικές παρεξηγήσεις. Το μήνυμα των άστρων για το επταήμερο αυτό είναι να προσέξεις τις επιλογές που κάνεις να είναι από εδώ και στο εξής πιο ισορροπημένες, έτσι ώστε να αποφύγεις λάθη που είχες κάνει παλιά. Στον επαγγελματικό τομέα πρόσεξε να μην μπεις στον πειρασμό και ξεκινήσεις νέες συνεργασίες ή να κλείσεις συμφωνίες, γιατί δεν θα πετύχεις αυτά που θέλεις. Θα έχεις πολλές καινούριες ιδέες και δεν θα ξέρεις ποια να πρωτοβάλεις σε εφαρμογή, για αυτό καλό θα είναι να τελειώσεις πρώτα με όλα αυτά που έχεις αναλάβει και μετά να κάνεις τα σχέδιά σου πραγματικότητα. Στα οικονομικά σου κόψε τις περιττές δαπάνες και καλό θα είναι να αποταμιεύσεις κάποια χρήματα, τα οποία αργότερα θα μπορέσεις να τα επενδύσεις στη δουλειά σου. Η Αφροδίτη από τον Κριό και τον 5ο οίκο σου σε πτώση δημιουργεί μικροεμπόδια στον τομέα των σχέσεων. Το πέρασμα του Ουρανού από τον 5ο οίκο σου θα φέρει αλλαγές στον αισθηματικό τομέα! Οι σχέσεις σου θα ξεκαθαρίσουν και η κατάληξη μιας σχέσης θα αλλάξει τη διάθεσή σου και θα σε γεμίσει με τύψεις και ενοχές για δύσκολες καταστάσεις που πέρασες με τον σύντροφο σου το τελευταίο διάστημα. Εσύ που έχεις μακροχρόνια σχέση διατήρησε μακριά από τα μάτια των φίλων σου την προσωπική σου ζωή αν θέλεις να διαφυλάξεις τη συναισθηματική σου ισορροπία και τον εσωτερικό σου κόσμο γιατί οι αντιθέσεις που θα δημιουργηθούν θα σε διχάσουν και θα σε προβληματίσουν έντονα. Αν ανήκεις στις singles του ζωδίου σου, με τη σύνοδο του Ερμή καινούριοι έρωτες θα χτυπήσουν την πόρτα σου και θα σου προσφέρουν άγνωστες συγκινήσεις, με αποτέλεσμα να νιώσεις ευτυχισμένη και να μπλεχτείς στα δίχτυα της αγάπης χωρίς να το καταλάβεις…
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω και τον 5ο οίκο ευνοεί τον επαγγελματικό τομέα με μελλοντικές εξελίξεις. Βάλε τάξη στις ιδέες σου διότι είσαι έτοιμη να κάνεις το μεγάλο βήμα σε σχέση με τα επαγγελματικά σου. Υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες, τις οποίες θα πρέπει να τις αξιολογήσεις σωστά για να αποφύγεις τα οποιαδήποτε λάθη με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα στις 27/4. Θα προκύψουν προτάσεις για συνεργασίες που θα σου φαίνονται μοναδικές μην παρασυρθείς όμως από ενθουσιασμό και συμφωνήσεις πριν εξετάσεις αναλυτικά όλες τις παραμέτρους για να δεις αν πραγματικά σε ικανοποιούν οι όροι που υπάρχουν. Χρειάζεται όμως σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή για να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Οργανώσου λοιπόν καλύτερα, μεθοδεύοντας τις επόμενες κινήσεις σου. Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα από τις 24/4 δημιουργεί καθυστερήσεις. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι στον αισθηματικό τομέα, αν ανήκεις στις δεσμευμένες του ζωδίου σου, θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα στη σχέση σου και να κάνεις διορθωτικές κινήσεις ώστε να φέρεις τις βελτιώσεις που θέλεις και να βάλεις καινούριες βάσεις για να αντέξει στο μέλλον με τη θετική όψη του Ήλιου από τον Ταύρο στον 4ο οίκο σου. Μάθε να μοιράζεσαι τα προβλήματα με το σύντροφό σου και να ακούς τις πολύτιμες συμβουλές του. Αν είσαι single προσπάθησε να μην μπλέξεις τη φιλία με τον έρωτα και πληγώσεις άδικα έναν άνθρωπο που τρέφει έντονα συναισθήματα για σένα.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας, της εκπαίδευσης, των πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της διατροφής, της καριέρας, των επαγγελματικών.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η θέση του Ουρανού και του Ήλιου στο ωροσκόπιό σου ευνοεί κοινωνικές επαφές. Θέλεις να κάνεις ριζικές αλλαγές αλλά δεν νιώθεις την ασφάλεια για να το τολμήσεις. Για να νιώσεις σιγουριά, εξέτασε όλα τα ενδεχόμενα πριν προχωρήσεις σε οποιοδήποτε καινούριο ξεκίνημα. Ό,τι έχεις προγραμματίσει αυτήν την περίοδο που έχει να κάνει με επενδύσεις ή αγορές, θα πρέπει να το εξετάσεις διπλά για να καταφέρεις να πετύχεις τις αποδόσεις που επιθυμείς. Νέες οικονομικές συμφωνίες δεν ευνοούνται, για αυτό κάνε υπομονή και σε καμιά περίπτωση μην αρχίσεις κάτι τώρα με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα στις 27/4. Η Σελήνη από τον Τοξότη και τον 10ο οίκο σου ευνοεί οικογενειακά θέματα. Τα πράγματα είναι ήρεμα αυτήν την εβδομάδα. Πρόσεξε μόνο τον τομέα της υγείας σου καθώς το πλανητικό σκηνικό θα σε γεμίσει με άγχος και ανασφάλεια όσο αφορά στη σχέση με τον σύντροφό σου. Στα αισθηματικά σου, αν έχεις μόνιμη σχέση, θα νιώσεις πολύ πίεση λόγω αλλαγών που θα συμβούν στον εργασιακό σου χώρο και θα ξεσπάσεις άδικα πάνω στο σύντροφό σου και θα τον πληγώσεις πολύ. Οι υπερβολές που έχεις κατά καιρούς στη συναισθηματική σου έκφραση έχουν αρχίσει και κουράζουν τον άνθρωπό σου… Αν είσαι single η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού στις 22/4 ευνοεί τα αισθηματικά σου και αναζητάς ένα σύντροφο στη ζωή σου αν και θα είναι δύσκολο να ξεφύγεις από το παρελθόν σου καθώς οι αναμνήσεις θα σε στοιχειώνουν με αποτέλεσμα να έχεις αρνητική ψυχολογία. Πριν το τέλος της εβδομάδας όμως μια ξαφνική γνωριμία που θα κάνεις θα σε αναστατώσει και θα βάλει τέρμα στις σκοτούρες και τις αρνητικές σκέψεις που κάνεις.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της τροφής, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών.

★ Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513203!

 

READ more