Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 22 έως 28 Ιανουαρίου 2018)

Η επικοινωνία με τον αγαπημένο σου θα φτάσει σε τέτοιο ανυπόφορο σημείο, που θα νομίζεις ότι μιλάς στον τοίχο. Από τη Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη όλα θα είναι ρόδινα, την Κυριακή όμως πρόσεξε! Ο Ερμής κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό και καλό είναι να μην ανοίγεσαι πολύ σε κουβέντες. Παρόλα αυτά η Παρασκευή μπορεί να κρύβει περιπετειούλες στα ερωτικά σου, επειδή τότε θα έχεις Άρη στον Τοξότη!

ΚΡΙΟΣ
Ετοιμάσου να απολαύσεις αυτήν την εβδομάδα με τον αγαπημένο σου. Ο Άρης μπαίνει στον Τοξότη και στον ένατο οίκο της περιπέτειάς σου την Παρασκευή. Αυτό θα σε επηρεάσει για αρκετές εβδομάδες ακόμη και θα σου αυξήσει την επιθυμία για… αγκαλιές. Μπορεί ακόμη να σου μπούνε και τρελές ιδέες όπως το sex σε δημόσιο χώρο.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Την Πέμπτη θα έχεις μια ευκαιρία να ανυψώσεις το ηθικό του αγαπημένου σου βοηθώντας τον να ξεπεράσει ένα πρόβλημά του. Την Παρασκευή ετοιμάσου για παθιασμένο έρωτα. Δεν θα ξεσαλώσετε, αλλά θα νιώσετε πιο ερωτευμένοι από ποτέ στο κρεβάτι ή αλλού!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Προς το τέλος αυτής της εβδομάδας ίσως νιώσεις να βαριέσαι στη σχέση σου. Αν δεν είσαι προσεκτική, μπορεί να δημιουργήσεις μεγάλα προβλήματα. Μην προσπαθείς να ανάψεις ξανά τη φλόγα σας διαφωνώντας! Μπορεί στο τέλος να καείς!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν σκέφτεσαι να προχωρήσεις παραπέρα τη σχέση σου, αυτή η Πέμπτη είναι η κατάλληλη μέρα για να θέσεις το ζήτημα. Θα βρίσκεσαι σε αρμονία με τον αγαπημένο σου και θα θέλετε τα ίδια πράγματα. Αν είσαι single και υπάρχει κάτι στον ορίζοντα, τότε κλείσε ραντεβού για την Τετάρτη ή την Πέμπτη.

 

ΛΕΩΝ
Ετοιμάσου για μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα. Την Παρασκευή ο Άρης, ο πλανήτης της λίμπιντο, μπαίνει στον πέμπτο οίκο σου, εκείνον του πάθους. Μέχρι τις 17 Μαρτίου τα ερωτικά σου θα αποκτήσουν τεράστιο ενδιαφέρον. Αν τον τελευταίο καιρό ένιωθες μόνη σου, τώρα είναι η ώρα να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και να κοιτάς τους άλλους στα μάτια.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εβδομάδα με σκαμπανεβάσματα στα ερωτικά σου. Την Τετάρτη αν μιλήσεις με τον αγαπημένο σου για τη σχέση σας, ίσως δεν ακούσεις αυτά που θέλεις. Θα σου περάσει όμως, γιατί ο δεσμός σας είναι ισχυρός. Την Κυριακή επίσης, ίσως κάτι συμβεί στο κρεβάτι σας, που θα σε κάνει να νιώσεις άβολα. Θέσε ξανά τα όριά σου.

 

ΖΥΓΟΣ
Θα είναι ευκολότερα να λες τη γνώμη σου αυτήν την εβδομάδα, χωρίς να απολογείσαι επειδή την έχεις. Θα σταματήσεις να μην φέρνεις αντίρρηση σε όσα λέει ο αγαπημένος σου, για το καλό της σχέσης, θα το δεχτεί με σεβασμό και κατανόηση. Ειδικά μετά την Παρασκευή θα αρχίσεις επιτέλους να εξωτερικεύεις τα πραγματικά “θέλω” σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προς το τέλος της εβδομάδας θα δημιουργηθεί μια μικρή τριβή στη σχέση σου, όταν αποφασίσεις να θέσεις κάποια ζητήματα που σε ενοχλούν. Αρχικά μπορεί να μην συμφωνήσετε σε τίποτα, αλλά μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, θα περάσει η εβδομάδα και έχετε ευκαιρίες να τα βρείτε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είσαι on fire! Μετά την Παρασκευή μπαίνεις σε μια φάση τρομερής ενέργειας και φιλοδοξίας να κυνηγήσεις τα πάθη σου! Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σου και μέχρι τις 17 Μαρτίου θα έχεις εύνοια. Ο κόκκινος πλανήτης τονώνει σημαντικά και το sex appeal σου, με αποτέλεσμα να κολλάνε όλοι πάνω σου σαν τις μύγες στο μέλι!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αισθάνεσαι ότι έχεις χάσει τη σπιρτάδα σου τις τελευταίες εβδομάδες. Την Παρασκευή, ο Άρης, ο πλανήτης της λίμπιντο, θα μπει στο δωδέκατο οίκο σου και θα μείνει εκεί μέχρι τις 17 Μαρτίου. Η έλλειψη ενέργειας θα συνεχιστεί, αλλά θα είναι κάτι παροδικό, από τις 17 και μετά θα πάρεις ξανά εμπρός!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για μια σχέση τύπου “friends with benefits”. Υπάρχει κάποιος στο περιβάλλον σου που σε προσέχει λίγο περισσότερο, δώστου λίγο σημασία, μπορεί να μην βγει κάτι το μακροπρόθεσμο, αλλά στο άμεσο μέλλον μπορείτε να περάσετε πολύ καλά σαν υπεύθυνοι ενήλικες που είστε.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Έχεις ένα μυστικό, που αφορά χρήματα ή sex και δεν του το λες, επειδή πιστεύεις πως θα το πάρει στραβά και θα δημιουργήσεις προβλήματα. Όσο βέβαια το κρατάς μέσα σου, δημιουργείς εσύ η ίδια πρόβλημα στη σχέση σου και στην εμπιστοσύνη που έχετε ο ένας με τον άλλο. Σκέψου καλά τι θα κάνεις. Αν έχεις παράλληλη σχέση, τότε ήρθε η ώρα να το βγάλεις από μέσα σου και να προχωρήσεις.

 

Read More

And More