Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 23 έως 29 Μαρτίου 2020)

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για αυτήν την εβδομάδα;

Κριός
Η εβδομάδα ξεκινά με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, σταθεροποιώντας τη συναισθηματική σου ζωή, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να φέρει και λύσεις σε οικονομικά θέματα που σε ταλαιπωρούν. Ταυτόχρονα η σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερο, δημιουργεί και προκαλεί παιχνίδια εξουσίας στα εργασιακά. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις και μην διακινδυνεύεις σχέσεις από τις οποίες μπορείς να βγεις ωφελημένη. Μην μπερδεύεις όμως τα αισθηματικά με τα επαγγελματικά σου. Ναι είπαμε να κυνηγάς τα όνειρά σου αρκεί να μην σου γίνονται εμμονή και παραμελείς τον ερωτικό σύντροφό σου. Αντίθετα θα έπρεπε να ασχοληθείς με την ερωτική σου σχέση και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις. Μια επισημοποίηση ή κάτι που να επισφραγίζει τη σχέση και το συναίσθημα σας είναι κατάλληλη η περίοδος για να το σκεφτείς σοβαρά. Εσύ που είσαι μόνη, ένα ερωτικό σκίρτημα μπορεί να σου προκαλέσει κάποιος συνάδελφος. Οι πιθανότητες να εξελιχθεί κάτι όμορφο είναι πολλές.

 

Ταύρος
Η βδομάδα ξεκινά αισιόδοξα παρά τις αντίξοες συνθήκες. Μια νέα αρχή σηματοδοτείται για τα οικονομικά και τα ερωτικά σου. Οι αλλαγές στα εργασιακά είναι δεδομένες και δεν θα πρέπει να σου δημιουργούν άγχος, είτε τις προκαλείς εσύ, είτε αποφασίζουν άλλοι για αυτές. Ευκαιρία να ανακαλύψεις ικανότητές σου που ενδεχομένως ούτε και εσύ η ίδια γνωρίζεις ότι διαθέτεις και να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία. Μπορείς να διαπρέψεις, να αναγνωριστείς και να αποζημιωθείς για τις προσπάθειές σου. Ενίσχυσε την ερωτική και συναισθηματική σου ζωή. Παρακίνησε τον ερωτικό σύντροφό σου για κοινές δραστηριότητες, μιας και η απομόνωση των ημερών πρέπει να αντιμετωπιστεί όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα και δημιουργικά. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για ένα κεραυνοβόλο έρωτα που θα σε συναρπάσει, όμως μην χάνεις τις ισορροπίες σου.

 

Δίδυμοι
Δυναμικά φαίνεται να ξεκινά η εβδομάδα για σένα, δίνοντας έμφαση στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Επιδίωξε λοιπόν νέα ξεκινήματα και πες ναι σε νέες εργασιακές προκλήσεις και προτάσεις. Καιρός να βγεις από την αδράνεια και να διεκδικήσεις δυναμικά τα όνειρα και τους στόχους σου. Αφουγκράσου τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου και δείξε του τη σημαντικότητα της ύπαρξης του στη ζωή σου αυτήν την εβδομάδα. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται ένα άτομο του παρελθόντος να επαναφέρει τον έρωτα στη ζωή σου. Σε κάθε περίπτωση η μοναξιά σου τελειώνει και καιρός να ικανοποιήσεις  την ανάγκη σου για συντροφικότητα. Οι όψεις της εβδομάδας φέρνουν ανάκαμψη στα οικονομικά σου. Ίσως η είσπραξη κάποιων απρόβλεπτων χρημάτων να σε βοηθήσει να πάρεις μια σημαντική ανάσα και να σε απαλλάξει από το άγχος.

Καρκίνος
Οι όψεις της εβδομάδας φέρνουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου και δυνατότητες να κυνηγήσεις πολύ πιο δυναμικά τους στόχους σου. Νέοι ορίζοντας ανοίγονται μπροστά σου στα εργασιακά, φέρνοντας βέβαια νέα  καθήκοντα και ευκαιρίες που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς στο έπακρο, μιας και έχεις όλες τις δυνατότητες να αναλάβεις και να αξιοποιήσεις. Κάντε πράγματα μαζί με τον ερωτικό σύντροφό σου που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και τη μονοτονία της καθημερινότητας. Διευρύνεται τον κοινωνικό σας κύκλο όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες, ανοίξτε την καρδιά σας για κοινά ενδιαφέροντα και συναισθήματα. Εσύ που παλεύεις με τη μοναξιά σου, εμπιστεύσου το πλανητικό σκηνικό και μην αρνείσαι προτάσεις φίλων για  παρέα, στήριξη, κατανόηση και που ξέρεις… κάπου εκεί μέσα μπορεί να κάνεις και τη γνωριμία που ονειρεύεσαι.

 

Λέων
Διαμόρφωσε έτσι το πρόγραμμα της εβδομάδας ώστε να σου επιτραπεί να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να ικανοποιήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες. Σε περιμένουν πολλές και κρίσιμες υποχρεώσεις που θα πρέπει να διεκπεραιώσεις, χωρίς όμως να ξεχνάς τον εαυτό σου. Είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις στα εργασιακά, είτε πρόκειται για τις συναδελφικές σχέσεις σου, είτε για νέες προκλήσεις και προτάσεις.  Είναι σημαντικό να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, να αξιοποιήσεις τις δυνατότητές σου και να φανείς συνεπής στα καθήκοντά σου. Το πάθος και ο  ερωτισμός στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου ενισχύονται και δεν αμφισβητούνται.  Οπότε είναι ευκαιρία να δώσεις μια ισχυρή τόνωση στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία που πιθανά να μην ταυτίζεσαι και απόλυτα ιδεολογικά φαίνεται να ταράζει την ηρεμία σου και να κάνει την καρδιά σου να φτερουγίσει.

 

Παρθένος
Είναι ευκαιρία αυτήν την εβδομάδα να απαλλαγείς από εκκρεμότητες που αφορούν εργασιακές υποθέσεις και φρενάρουν τα σχέδιά σου. Θέματα σπιτιού που  όσο κι αν δεν το παραδέχεσαι  είναι πολύ σημαντικά για την ψυχική σου ισορροπία, έρχονται στο προσκήνιο. Απόφυγε τον εκνευρισμό στα εργασιακά που μπορεί να σου δημιουργήσουν οι αλλαγές του προγράμματός σου και οι έξτρα υποχρεώσεις. Το πλανητικό σκηνικό φέρνει τη συναισθηματική και προσωπική σου ζωή σε προτεραιότητα. Η φροντίδα που λαμβάνεις από τον ερωτικό σύντροφό σου σε απαλλάσσει από κάθε ανασφάλεια κι εσύ γίνεσαι πολύ πιο τρυφερή μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ, οι κατακτήσεις και οι τυχαίες γνωριμίες και συναντήσεις οι οποίες θα πρέπει να γίνονται με προσοχή, θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σου.

 

Ζυγός
Η νέα εβδομάδα προμηνύεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για εσένα. Οι ενέργειες και όψεις της εβδομάδας ευνοούν  τις οικογενειακές σου σχέσεις. Έχεις τη δυνατότητα να βελτιώσεις την επικοινωνία μαζί τους, να ασχοληθείς με το σπίτι που περιέργως γίνεται πηγή ενέργειας.Οι εργασιακές διαπραγματεύσεις ευνοούνται αυτήν την περίοδο. Νέες ιδέες και νέα project ανεβάζουν την αδρεναλίνη σου στα ύψη και σου δίνουν τη βεβαιότητα πως οι επιδιώξεις σου τελικά δεν ήταν ένα άπιαστο  όνειρο, έστω κι αν η πραγματοποίησή τους είναι μακροπρόθεσμη. Προστάτευσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου από τα αδιάκριτα βλέμματα και μην επιτρέπεις σε κανέναν να σου ασκεί κριτική και να σε επηρεάζει αρνητικά. Εσύ που είσαι μόνη, μην σκέφτεσαι απαισιόδοξα για τις νέες γνωριμίες που προκύπτουν στη ζωή σου. Δώσε τους τη δυνατότητα να σου δείξουν τις πραγματικές τους προθέσεις και κατόπιν τις κρίνεις.

 

Σκορπιός
Προετοιμάσου για μια εβδομάδα άκρως δυναμική, μιας και το πλανητικό σκηνικό είναι με το μέρος σου και φέρνει ευκαιρίες, παρά τις αντίξοες συνθήκες. Καιρός να έρθεις πιο κοντά με τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, να καλύψεις τα όποια κενά, να κατανοήσεις και να εισπράξεις το πραγματικό ενδιαφέρον τους για σένα. Τακτοποίησε οικονομικά θέματα που είτε σχετίζονται με υποχρεώσεις του παρελθόντος, είτε με την αναζήτηση νέων πηγών εσόδων. Δεν αποκλείεται να δεχτείς νέες εργασιακές προτάσεις που ναι μεν μπορεί να σε αγχώσουν αρχικά, όμως στη συνέχεια θα διαπιστώσεις πως μέσα από αυτές θα σου δοθούν νέες ευκαιρίες. Βρες κοινές δραστηριότητες με τον ερωτικό σύντροφό σου που θα σας δέσουν ακόμα περισσότερο και ενισχύστε το πάθος και το ρομαντισμό. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες προμηνύονται αυτό το διάστημα που τηρούν όλες τις προϋποθέσεις και απαιτήσεις σου.

 

Τοξότης
Μια  δημιουργική εβδομάδα ξεκινά για εσένα, καθώς το πλανητικό σκηνικό κατά το μεγαλύτερο μέρος της γίνεται σύμμαχός σου. Προετοιμάσου λοιπόν για μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σου που θα σε βάλει στη διαδικασία αναθεώρησης των μέχρι πρόσφατων δεδομένων και ιδεών σου. Προσπάθησε να φανείς συνεπής στις εργασιακές υποχρεώσεις σου και τήρησε τις ημερομηνίες σου. Είναι σημαντικό να παραδόσεις υποχρεώσεις στα πλαίσια των δεσμεύσεων και  υποσχέσεων σου. Η ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια είναι αυτήν την εβδομάδα στην απόλυτη προτεραιότητά σου, για αυτό και επικεντρώνεσαι, αφιερώνεις ουσιαστικό χρόνο στον αγαπημένο σου. Μπορείτε να κάνετε κοινά σχέδια, να μοιραστείτε όμορφες στιγμές και να δώσετε όρκους πίστης και αφοσίωσης. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήσεις τις προσωπικές ανασφάλειες και την έλλειψη συντροφικότητας που νιώθεις έντονα να σε οδηγήσει σε λανθασμένες  αποφάσεις.

 

Αιγόκερως
Αυτή η εβδομάδα στρέφει την προσοχή σου σε πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος που σου είχαν προκαλέσει πόνο. Ο συναισθηματικός κόσμος σου είναι η απόλυτη προτεραιότητα σου για αυτό και ίσως να γίνεις λίγο παραπονιάρα, έως και γκρινιάρα. Δες  από μια άλλη οπτική τα πράγματα και σκέψου πως ό,τι σε πλήγωσε στο παρελθόν σε έχει κάνει πιο δυνατή. Οι εξελίξεις στα εργασιακά ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου και σε κάνουν  πιο διεκδικητική με τους στόχους σου. Δεν αποκλείεται να βρεις νέα ενδιαφέροντα, ακόμα και να κάνεις το χόμπι σου μια προσοδοφόρα εργασία. Εκπλήξεις σε περιμένουν από τον ερωτικό σύντροφό σου αυτήν την εβδομάδα. Μια πρόταση γάμου, συγκατοίκησης, υποσχέσεων, πάντως κάτι που θα σε κάνει πλέον να νιώσεις ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, ο αριθμός των θαυμαστών σου αυξάνεται και έτσι έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις το φλερτ και να κάνεις τις επιλογές σου, χωρίς το φόβο της αποτυχίας.

 

Υδροχόος
Η νέα εβδομάδα σου δίνει τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθείς περισσότερο. Δείξε επιφυλακτικότητα στα εργασιακά καθώς ένα παρασκήνιο πλέκεται γύρω σου, που με την καλοπροαίρετη πάντα διάθεσή σου πιθανά να μην αντιληφθείς. Μην λες πολλά για τα σχέδιά σου. Συγκεντρώσου στις δικές σου υποχρεώσεις και προσπάθησε να φανείς συνεπής στα όσα έχεις αναλάβει. Μην κρύβεις τα συναισθήματα σου από τον ερωτικό σύντροφό σου. Απελευθερώσου και εκφράσου ελεύθερα. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά και να γνωρίσει καλύτερα ο ένας τον άλλον. Ακόμα και χρόνια να είσαι μαζί του,  να ξέρεις πως οι άνθρωποι αλλάζουν με τον καιρό, καθώς και οι ανάγκες τους. Εσύ που είσαι μόνη, μην μπλέκεις σε παράλληλες καταστάσεις και μην εκτίθεσαι άσκοπα. Κράτα τις επιφυλάξεις σου στα όσα σου υπόσχονται και βεβαιώσου προτού χαρίσεις την καρδιά σου.

 

Ιχθείς
Κάνε κάποιες  αλλαγές στα εργασιακά, έστω κι αν σου φαίνονται παράτολμες. Να είσαι βέβαιη πως μόνο σε καλό θα σου βγουν. Η ανάγκη σου να αλλάξεις παραστάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, να προσθέσετε νέες δραστηριότητες και να έρθετε πιο κοντά να είσαι σίγουρη πως θα βελτιώσει το επίπεδο της σχέσης σας και θα σας οδηγήσουν σε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, μια φιλία ή μια επαγγελματική σχέση, μην σου κάνει εντύπωση αν διαπιστώσεις πως αλλάζει μορφή και γίνεται πιο ερωτική. Η οικονομική σου κατάσταση θα δείξει σημαντικά στοιχεία βελτίωσης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More