Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 23 έως 29 Σεπτεμβρίου 2019)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Η ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σου σχετικά απ’ τις αρχές της βδομάδας, σε βοηθά να αντιμετωπίσεις, να υλοποίησεις και να προωθήσεις με τον καλύτερο τρόπο τα σχέδιά σου. Καλά σου συμπεριφέρεται το πλανητικό σκηνικό, όμως χρειάζεται να βάλεις και εσύ λίγο το χεράκι σου. Με τον Ήλιο στις 23 και τη νέα Σελήνη στις 28 του μήνα, πιθανά ένα καινούριο σχέδιο, πρόταση ή πρότζεκτ στα εργασιακά να ανεβάσουν την αδρεναλίνη σου κατακόρυφα. Αφιέρωσε χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου, πάρτε κοινές αποφάσεις που όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να ξεχάσετε κακές στιγμές του παρελθόντος, αλλά θα βρείτε και τον τρόπο να προχωρήσετε μπροστά. Εσύ που είσαι μόνη, η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, σου υπόσχεται πολλά αλλά δύσκολα. Προστάτευσε τον εαυτό σου και μην εκτίθεσαι σε κινδύνους που σου είναι ήδη γνώριμοι από το παρελθόν. Παρορμητικές ενέργειες στη διαχείριση των οικονομικών σου θα κάνουν κακό στο πορτοφόλι σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Αρκετά κουραστική προβλέπεται η εβδομάδα σου, καθώς φέρνει εναλλασσόμενα θετικά και αρνητικά γεγονότα. Μην φορτώνεσαι λοιπόν με επιπλέον υποχρεώσεις και μην υπόσχεσαι πράγματα που θα είναι δύσκολο να τηρήσεις. Οι κόποι και οι θυσίες σου ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο στα εργασιακά. Ίσως να νιώσεις λίγο πιεσμένη, όμως θα καταφέρεις να δείξεις τις αξίες σου. Μην παραμελείς τον ερωτικό σύντροφό σου με τη δικαιολογία πως είσαι κουρασμένη. Οι προφάσεις αμαρτιών σου φαίνεται να τον έχουν κουράσει. Μπορεί να έχεις ενθουσιαστεί με μια νέα γνωριμία που έχει προκύψει πρόσφατα στη ζωή σου, όμως μην περιμένεις ιδιαίτερες εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα. Περισσότερο στάσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση. Υπομονή θα χρειαστεί και η οικονομική σου κατάσταση, που δεν βρίσκεται και στα καλύτερα της.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια ευχάριστη και δραστήρια εβδομάδα έχεις μπροστά σου, καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού σε γεμίζει ενέργεια και φέρνει εξελίξεις σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Παράλληλα ανεβαίνει και η κοινωνική σου ζωή και προσθέτει κέφι και διασκέδαση στο μενού. Αξιοποίησε τα ταλέντα σου και επωφελήσου από αυτά. Ίσως σου δώσουν τη δυνατότητα να ενισχύσεις το πορτοφόλι σου. Κράτα μια ουδέτερη στάση και μη δεσμεύεσαι σε νέα εργασιακά καθήκοντα. Μνήμες του παρελθόντος γύρω στις 25 του μήνα μπορεί να δημιουργήσουν σύννεφα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Απόφυγέ τες επιμελώς και μην ανοίγεις πληγές. Νέοι έρωτες και συναρπαστικές γνωριμίες προβλέπονται για σένα που είσαι μόνη. Για αυτό μη λες όχι σε καμία πρόταση είτε φιλικού, είτε κοινωνικού περιβάλλοντος. Μην αμελείς οικονομικές, νομικές και γραφειοκρατικές σου υποθέσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι ευκαιρία με το ξεκίνημα της εβδομάδος να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια. Ό,τι προσπαθείς να τρενάρεις γιατί σου προκαλεί άγχος ή και επιβάρυνση του οικονομικού σου προϋπολογισμού, μπορείς να το δρομολογήσεις. Κουραστική, όμως και ενδιαφέρουσα φαίνεται να είναι η βδομάδα σου στα εργασιακά. Συναντήσεις και επαφές μπορεί να σε κουράζουν, όμως έχεις να αποκομίσεις και πολλά. Η νέα Σελήνη στις 28/9 σου υπενθυμίζει πως πρέπει να διατηρήσεις τις καλές σχέσεις με συναδέλφους και ανώτερους σου, προκειμένου να έχεις συμμάχους στις επιδιώξεις σου. Η εσωστρέφεια που σε διακατέχει, μόνο καλό μπορεί να κάνει στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Μιας και δεν έχεις ιδιαίτερη όρεξη για έξω και διασκέδαση, περνάτε αρκετό χρόνο μαζί και μάλιστα στο σπίτι. Εσύ που είσαι μόνη, περιμένεις εναγωνίως εξελίξεις σε μια πρόσφατη γνωριμία σου. Κάνε λίγη υπομονή και μην κάνεις σπασμωδικές ενέργειες. Μόνη της θα ωριμάσει η κατάσταση.

 

ΛΕΩΝ
Είναι ευκαιρία αυτήν την εβδομάδα να δώσεις έμφαση στην κοινωνικότητά σου, που φαίνεται να φέρνει εξαιρετικές γνωριμίες στη ζωή σου. Άτομα που θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τους ορίζοντές σου στα εργασιακά, να εμπλουτίσεις τις εμπειρίες σου και να μάθεις νέα πράγματα. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού, ενισχύει το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο. Καιρός να πάρεις πρωτοβουλίες και να διευρύνεις τις δραστηριότητές σου στα εργασιακά. Έτσι θα έχεις την ευκαιρία να διοχετεύσεις την αυξημένη σου ενέργεια και ταυτόχρονα να ανακαλύψεις τρόπους που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στην επιτυχία. Οι αυξημένες υποχρεώσεις, σου στερούν σημαντικό χρόνο από τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Θα πρέπει πάση θυσία να εξοικονομήσεις χρόνο, αν θέλεις να αποφύγεις σκηνές ζηλοτυπίας και ακρότητες. Ιδιαίτερα με τη νέα Σελήνη στις 28/9, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις επενδύσει σε πρόσφατες γνωριμίες και οι εξελίξεις που περιμένεις φαίνεται να μην καταφτάνουν αυτήν την εβδομάδα. Μην απογοητεύεσαι, κάνε λίγη υπομονή και τα καλύτερα είναι μπροστά σου. Ευκαιρίες υπάρχουν μέσα από νέα καθήκοντα, να αυξήσεις και να ενισχύσεις σημαντικά το πορτοφόλι σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού, ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου και σε παροτρύνει να κάνεις πράγματα, να πάρεις πρωτοβουλίες και να προωθήσεις τα σχέδιά σου που μέχρι πρότινος πιθανά να φοβόσουν. Έχεις την τάση να απομονώνεσαι λιγάκι στα εργασιακά και να αποφεύγεις τα πολλά λόγια και τα πολλά πάρε δώσε με συνεργάτες. Καλά θα κάνεις, όμως να αποφύγεις τις υπερβολές. Παν μέτρον άριστον. Νέες συμφωνίες προσάρμοσε τες στα μέτρα τα δικά σου με βάση τις δυνατότητες, αλλά και τις οικονομικές σου απολαβές. Οι συναισθηματικές σου ανασφάλειες έρχονται στο φως και επηρεάζουν το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Προτίμησε απ’ το να απομονώνεσαι να του μιλήσεις ανοιχτά για τα όσα αισθάνεσαι. Ανανέωση στην προσωπική σου ζωή φέρνει η νέα Σελήνη και πολλές ευκαιρίες σε σένα που είσαι μόνη. Αρκεί να είσαι βέβαιη ότι προφυλάσσεις την καρδιά σου. Κατά τα άλλα μπορείς να απολαύσεις το φλερτ και να αυξήσεις τις εμπειρίες σου.

 

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα σε φέρνει στο προσκήνιο με τον Ήλιο να περνά στο δικό σου ζώδιο και επίσης τη νέα Σελήνη στο τέλος της βδομάδας, πάλι στο ζώδιο σου. Η ανάγκη σου για αλλαγές κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Διατήρησε τις ισορροπίες σου και μην προκαλείς καταστάσεις που δεν είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις. Διαπραγματεύσου αυστηρά νέες εργασιακές προτάσεις και φρόντισε εσύ να βάλεις τα όρια και τους όρους. Έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις, αρκεί να πιστέψεις περισσότερο στον εαυτό σου. Απόφυγε συγκρούσεις και διαφωνίες με συνεργάτες. Σε άμεση προτεραιότητα επιτέλους φαίνεται να βάζεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Να καλύψεις κενά, να πάρετε κοινές αποφάσεις και να βελτιώσετε τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, αυτήν την εβδομάδα μην επενδύεις σε νέες γνωριμίες. Στην αρχή όλα μπορεί να φαντάζουν ιδανικά, όμως κάτι φαίνεται να μην πηγαίνει καλά. Η οικονομική σου κατάσταση εφιστά την προσοχή σου. Πες όχι σε πειρασμούς όσο κι αν προσπαθούν να στις πλασάρουν σαν ευκαιρίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το ένστικτό σου αυτήν την εβδομάδα γίνεται ο ισχυρός σύμμαχός σου. Μην κάνεις βήμα και μην πάρεις καμία απόφαση κόντρα στη διαίσθησή σου. Πολύ παρασκήνιο υπάρχει γύρω σου και λίγα απ’ όσα σου υπόσχονται ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Επικεντρώσου στις δικές σου εργασιακές υποχρεώσεις που δεν είναι και λίγες και μην ασχολείσαι με τα όσα συμβαίνουν γύρω σου. Κράτα τα χαρτιά σου καλά κρυμμένα και μην κοινοποιείς τα σχέδια και τις ιδέες σου. Μη δίνεις δικαιώματα στον ερωτικό σύντροφό σου και μάλιστα χωρίς να υπάρχει και κανένας ουσιαστικός λόγος. Μικρά μυστικά και αποκαλύψεις που έρχονται, μπορεί να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του απέναντί σου. Τις γνωριμίες που θα προκύψουν αυτό το διάστημα και προέρχονται από κοινό κύκλο και άτομα της εμπιστοσύνης σου, καλύτερα να τις αποφύγεις. Χίλιες φορές μόνη σου για λίγο ακόμα, παρά να μπεις σε περιπέτειες. Βελτιωτικές τάσεις και απαλλαγή από παλιά βάρη, σημειώνονται στα οικονομικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ανάγκη σου να ξεφύγεις λιγάκι από υποχρεώσεις, να φροντίσεις τον εαυτό σου μεγαλώνει αυτήν την εβδομάδα, γι’ αυτό διαμόρφωσε ανάλογα το πρόγραμμά σου. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού σε παροτρύνει να εργαστείς συλλογικά και μέσα από ομάδες για καλύτερα και πιο ξεκούραστα αποτελέσματα. Δείξε συνέπεια στα όσα ήδη έχεις αναλάβει και δυστυχώς κατάλαβε πως κάποιες φορές χρειάζεται να λες και κανένα όχι. Όλα καλώς φαίνεται να εξελίσσονται στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, αρκεί να διαχωρίσετε λιγάκι τις ευθύνες σας, κυρίως τις οικονομικές. Αν τα μπερδέψετε όλα μαζί πολύ πιθανό στα τέλη της εβδομάδας, να ρίξετε κανένα καβγαδάκι. Έκπληξη και μάλιστα ευχάριστη σου προκαλεί το ερωτικό ενδιαφέρον ενός ατόμου απ’ το φιλικό σου περιβάλλον. Μη σε πιάσουν οι ηθικολογίες σου και του αρνηθείς, τουλάχιστον διαπραγματεύσου το. Παρόλο που καταφέρνεις να βάλεις τα οικονομικά σου σε μια τάξη και μάλιστα παλιά βάρη, αισθάνεσαι εξουθενωμένη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το ενδιαφέρον σου αποσπάται αυτήν την εβδομάδα απ’ τα επαγγελματικά που φαίνεται να είναι και το μόνο που σε ενδιαφέρει. Μη γίνεσαι όμως υπερβολική. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή και κυρίως ο εαυτός σου. Βέβαια φαίνεται ενδιαφέρουσα η περίοδος γι’ αυτόν τον τομέα, με πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες να προσεγγίσεις τους στόχους σου περισσότερο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να το παρακάνεις. Στο τέλος της εβδομάδας με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, πρόσεξε τι λες και πως το λες. Τον αισθηματικό σου τομέα τον περνάς σε δεύτερη μοίρα με αποτέλεσμα να ακούσεις και την γκρίνια του ερωτικού σου συντρόφου. Γι’ αυτό για να αποφύγεις τα δυσάρεστα, εξοικονόμησε χρόνο και για εκείνον. Εσύ που είσαι μόνη, μην επιτρέπεις σε καταστάσεις που διαιωνίζονται να σε βασανίζουν. Πάρε τις αποφάσεις σου και ξεκαθάρισε τη θέση σου, θέτοντας επί τάπητος τα πράγματα. Η οικονομικής σου κατάσταση παρόλο που έχει βελτιωθεί σημαντικά και τα δύσκολα τα έχεις αφήσει πίσω, δεν φαίνεται να σε ικανοποιεί ακόμα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ανάγκη σου να ξεφύγεις απ’ την καθημερινότητα και η κούραση σου, τόσο η ψυχική και όσο η σωματική μεγαλώνουν την τάση σου για απόδραση. Διατήρησε τις ισορροπίες σου, μιας και φαίνεται η βδομάδα σου να είναι γεμάτη από υποχρεώσεις και μάλιστα αρκετά σοβαρές. Η νέα Σελήνη στις 28/9, φέρνει ευκαιρίες στα εργασιακά και νέες προτάσεις, διαφορετικές και ενδιαφέρουσες. Μη διστάσεις να τις αποδεχτείς μιας και φαίνονται και πολλά υποσχόμενες. Η επικοινωνιακή σου δυνατότητα ενισχύεται κι αυτό σε φέρνει πολύ πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. Οι συζητήσεις θα βοηθήσουν στο να δώσετε τέλος σε προβληματικές καταστάσεις και να κάνετε μια καινούρια αρχή. Πολύ πιο σταθερή και ασφαλή. Μην επιτρέπεις να εμπλέκονται στη ζωή σου τρίτα πρόσωπα, όσο κι αν τα βλέπεις να έχουν μια καλοπροαίρετη διάθεση απέναντι σου. Ναι μπορεί να σε έχει κουράσει η μοναξιά σου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να μπεις σε νέες περιπέτειες και μάλιστα που δεν οδηγούν και πουθενά. Πιθανά να χρειαστεί να ξοδέψεις απρογραμμάτιστα χρήματα. Μην πανικοβάλλεσαι θα τα καταφέρεις για μια ακόμα φορά.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Παρελθοντικές καταστάσεις φαίνεται αυτήν την εβδομάδα να επανέρχονται στο προσκήνιο. Όσο κι αν έκανες ότι τις είχες ξεχάσει, βαθιά μέσα σου τις περίμενες από ώρα σε ώρα. Αντιμετώπισε τες τουλάχιστον δίνοντας ένα οριστικό τέλος, έστω και αν χρειαστεί να αλλάξεις το πρόγραμμα σου. Διαχώρισε τις επαγγελματικές υποχρεώσεις απ’ τις προσωπικές και αισθηματικές σου ανάγκες. Διαμοίρασε σωστά τους χρόνους και την ενέργειά σου. Είναι αδύνατον να τα κάνεις όλα μαζί και μάλιστα να είσαι και ευχαριστημένη. Το πάθος και η ζήλια μπορεί να είναι κατά κάποιο τρόπο ένδειξη αγάπης και ενδιαφέροντος, όμως αν όλα γίνονται σε υπερθετικό βαθμό φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα. Γι’ αυτό πρόσεξε και προστάτεψε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεσαι για μια ακόμη φορά σε αδιέξοδες καταστάσεις. Απ’ ότι βλέπεις να μην εξελίσσεται φεύγεις. Διαπραγματεύσου έξυπνα και προς όφελος σου οικονομικές συμφωνίες.

 

 

Read More

And More