Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 24 έως 30 Αυγούστου 2020)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός

Αυτήν τη βδομάδα τα επαγγελματικά και η εξέλιξη τους βρίσκονται στο απόλυτο επίκεντρο σου και αποσπούν το μεγαλύτερο κομμάτι του ενδιαφέροντος σου. Ο πολεμοχαρής Άρης από το δικό σου ζώδιο σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο το οποίο εφιστά την προσοχή σου ως προς την αποφυγή εκνευρισμών. Απόφυγε τις συγκρούσεις και διαφωνίες με ανώτερους σου και μετρίασε την ανυπομονησία σου. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις το καλό προφίλ σου και να μην κλονίσεις την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο σου. Κράτησε μακριά τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου από όλα όσα σου δημιουργούν άγχος και μην ξεσπάς επάνω του τα νεύρα σου. Είναι η πηγή ενέργειας σου και από αυτόν αντλείς δύναμη στα δύσκολα. Για σένα που είσαι μόνη, φροντίζει η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα αυτήν τη βδομάδα κυρίως στο δεύτερο μισό της. Ρομαντικές νέες γνωριμίες προκύπτουν στο δρόμο σου που υπόσχονται πολλά.

 

Ταύρος

Αν και δημιουργική η νέα εβδομάδα έχει και τις εντάσεις της που πρέπει να αποφύγεις προκειμένου να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις και υποχρεώσεις σου. Η δυσαρμονική όψη του Άρη με τον Κρόνο φέρνει και δημιουργεί ανατροπές του προγράμματος σου. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα ενισχύεται κι έτσι μπορείς να κατευθύνεις τις συζητήσεις που θα προκύψουν στα εργασιακά προς τα συμφέροντα σου και να επωφεληθείς σημαντικά. Κατά τα άλλα δεν φαίνεται να σε απασχολούν προβλήματα της καθημερινότητας καθώς όλα κινούνται ομαλά. Πολλές θετικές όψεις ευνοούν τη συναισθηματική σου ζωή. Τον ελεύθερο χρόνο σου αφιέρωσε τον στον αγαπημένο σου και κάντε πράγματα μαζί. Εσύ που είσαι μόνη, το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα λειτουργεί βοηθητικά και φέρνει ευκαιρίες.

 

Δίδυμοι

Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σου φαίνεται να αποσπούν το μεγαλύτερο κομμάτι του ενδιαφέροντος σου αυτήν τη εβδομάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως σου γίνονται και εμμονή. Εάν εξαιρέσεις το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο που φέρνει κάποια εμπόδια στη διεκπεραίωση και ολοκλήρωση του προγράμματος σου, όλες οι άλλες όψεις της εβδομάδας λειτουργούν βοηθητικά. Ο Ερμής, ο Ουρανός και ο Δίας σου δίνουν τη θετική τους ενέργεια από τις θέσεις που βρίσκονται και καταφέρνεις να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο, κυρίως σε ό, τι σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου. Το καλό συνεργασιακό κλίμα που επικρατεί εξυπηρετεί τα σχέδια σου. Διαχώρισε τα προσωπικά από τα συναισθηματικά και διατήρησε τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Τώρα αν υπάρξουν και κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα της καθημερινότητας σας δεν χάλασε και ο κόσμος. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον σου κάτι καλό έρχεται για να καλύψει τα συναισθηματικά σου κενά. Διαχειρίσου το φλερτ με διακριτικότητα και απλά άστο να εξελιχθεί.

 

Καρκίνος

Δύσκολες υποθέσεις σου αυτήν τη βδομάδα φρόντισε να τις διαχειριστείς και να τις διεκπεραιώσεις στο δεύτερο μισό της εβδομάδας, καθώς τα τρίγωνα του Ερμή, του Ουρανού και του Δία καλύπτουν τα κενά και ευνοούν την επικοινωνία σου. Η δυσαρμονική όψη του Άρη με τον Κρόνο δημιουργούν εντάσεις στα εργασιακά που πρέπει να αποφύγεις προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους σου. Οι αντιπαραθέσεις με ανώτερους σου έχουν την τάση να σε επηρεάζουν και συναισθηματικά σαν αποτέλεσμα να νιώθεις απογοήτευση. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον ερωτικό σύντροφο σου κάνε ένα delete στα όσα προσωπικά σε απασχολούν και αφιερώσου σε αυτόν. Απόλαυσε το πάθος, τη γαλήνη και την ηρεμία που σου παρέχει. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στις 27/8 με το τρίγωνο που σχηματίζουν φέρνουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Λέων

Ξεκίνα αισιόδοξα τη βδομάδα σου έχοντας υπόψη σου πως θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και ανατροπές στα σχέδια σου, εξαιτίας του τετραγώνου που σχηματίζει ο Άρης με τον Κρόνο. Ο Ερμής με το Δία και τον Ουρανό σου χαρίζουν ευελιξία, προσαρμοστικότητα και ενισχύουν την επικοινωνιακή σου δυνατότητα, για αυτό και εύκολα ξεπερνάς προβλήματα στα εργασιακά, καθώς κατευθύνεις και τις συζητήσεις προς τα δικά σου συμφέροντα. Προστάτευσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου από τα αδιάκριτα βλέμματα και τις κακές γλώσσες. Εμπιστεύσου τον και πέρνα όμορφες στιγμές μαζί του που φορτίζουν τις μπαταρίες σου. Στο κάτω κάτω έχεις επιλέξει να είναι ο άνθρωπος σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία που προκύπτει πιθανά μέσα απ’ τις επαγγελματικές συναναστροφές σου μπορεί αν εξελιχθεί σε κάτι ιδανικό, για αυτό έχε τα μάτια και τα ραντάρ σου ανοιχτά.

 

Παρθένος

Ο Ερμής ο οποίος βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο καθώς και ο Ήλιος σε γεμίζουν ενέργεια, δύναμη και ενισχύουν την αυτοπεποίθηση σου. Από την άλλη η δυσαρμονική όψη που σχηματίζει ο Άρης με τον Κρόνο εφιστά την προσοχή σου σε θέματα καρδιάς. Διατήρησε την υπομονή σου στα εργασιακά και απόφυγε εκνευρισμούς. Οι όποιες διαφωνίες με συναδέλφους ή ανώτερους σου μπορεί να ξεπεραστούν ευκολότερα χάρη της επικοινωνιακής  δυνατότητας και ευελιξίας σου. Προς το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να δεχτείς μια νέα πρόταση. Μην βιαστείς να δεσμευτείς και δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες και τα ψιλά γράμματα. Το τρίγωνο Αφροδίτης από το ζώδιο του Καρκίνου και του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για τη βελτίωση της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφο σου. Αυτό ισχύει και για σένα που είσαι μόνη, καθώς νέες γνωριμίες που προκύπτουν κυριολεκτικά από το πουθενά μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σου.

 

Ζυγός

Αρκετή κούραση φαίνεται να νιώθεις αυτήν τη βδομάδα κυρίως ψυχολογικά. Ο τρόπος να ενισχύσεις και να ανεβάσεις την ενέργεια και τη διάθεση σου είναι να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου και να αναβάλλεις κάποιες υποχρεώσεις σου. Το τετράγωνο Άρη – Κρόνου δημιουργεί εκνευρισμό στα εργασιακά που πρέπει να αποφύγεις χρησιμοποιώντας το ταλέντο της ευελιξίας και διπλωματίας που διαθέτεις περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Οικογενειακές υποχρεώσεις θα χρειαστούν το ενδιαφέρον σου καθώς και η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Πάρε τις αποφάσεις και δώσε τις λύσεις αποφεύγοντας διαφωνίες και αντιπαραθέσεις μαζί τους. Εσύ που είσαι μόνη, παρελθοντικές καταστάσεις και γνωριμίες φαίνεται να διαταράσσουν τις ισορροπίες σου καθώς επανέρχονται.

 

Σκορπιός

Το πρώτο μισό της εβδομάδας φρόντισε να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, καθώς δεν είσαι σε απόλυτη φόρμα και νιώθεις αρκετά κουρασμένη. Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο δεν ευνοεί επαγγελματικές υποθέσεις και συμφωνίες καθώς δημιουργεί εντάσεις και διαφωνίες. Από τις 26/8 όμως που ο Ερμής σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ουρανό και το Δία μπορείς να διευθετήσεις υποθέσεις και εκκρεμότητες που έρχονται από το παρελθόν. Θέματα τρίτων ή και πιθανές παρεμβολές τους απαγόρευσε να επηρεάσουν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Λύστε μόνοι σας τις όποιες διαφορές σας και κυρίως μην προσπαθείς να του επιβληθείς και να του επιβάλλεις πράγματα και απόψεις. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα συνωμοτούν και σου υπόσχονται αλλαγές στη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή. Κλείσε λοιπόν τα μάτια και εμπιστεύσου τους τυφλά.

 

Τοξότης

Η νέα εβδομάδα καθιστά και απαιτεί την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν στα οικονομικά, είτε πρόκειται για παρελθοντικές εκκρεμότητες, είτε για  αγορές ακόμα και για υποχρεώσεις που προκύπτουν αναπάντεχα. Μια έλλειψη συγκέντρωσης στα εργασιακά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας επιβαρύνει τη ψυχολογία και ρίχνει τις επιδόσεις σου. Από τις 26/8 όμως ανακτάς και πάλι τον έλεγχο με τις ευνοϊκές όψεις που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ουρανό και το Δία και ενισχύουν την επικοινωνιακή σου ικανότητα δίνοντας  διαύγεια στο πνεύμα σου. Αν έχεις κοινό ταμείο με τον ερωτικό σύντροφο σου θα πρέπει αν είσαι προσεκτική καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ως προς τη διαχείριση του,  ή τα έξοδα που πιθανά  προκύψουν. Σε κάθε περίπτωση μην αφήνεις τίποτα να διαταράξει την ασφάλεια και την ηρεμία σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία που πιθανά προκύψει μέσα από τις κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητες σου φαίνεται να σε μαγεύει.

 

Αιγόκερως

Σπίτι και οικογένεια αυτήν τη βδομάδα χρειάζονται και επιβάλλεται να ασχοληθείς, μιας και κάποια θέματα τα έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Δώσε τις λύσεις και πάρε τις αποφάσεις αποφεύγοντας τις διαφωνίες και τους υψηλούς τόνους που πιθανά να δημιουργήσει το τετράγωνο Άρη – Κρόνου. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και οι στόχοι σου δεν φαίνεται να είναι και στην απόλυτη προτεραιότητα σου αυτήν τη βδομάδα. Κάποια θέματα όμως απαιτούν την προσοχή σου και δεν θα πρέπει να τα αφήσεις σε εκκρεμότητα. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας είναι ευνοϊκότερο να διαπραγματευτείς νέα ξεκινήματα και να διεκδικήσεις τους στόχους σου. Ανάλαβε τις ευθύνες σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου και φρόντισε να είσαι δίκαιη μαζί του προκειμένου να αποφευχθούν διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Εσύ που είσαι μόνη, οι ευνοϊκές όψεις της εβδομάδας υπόσχονται θεαματικές αλλαγές για τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή.

 

Υδροχόος

Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο στο ξεκίνημα της εβδομάδας δημιουργεί εντάσεις και διαφωνίες που μπορεί να κλονίσουν κυρίως τα θέματα ασφάλειας σου. Τις όποιες διαπραγματεύσεις και διευθετήσεις τους φρόντισε να τις μεταθέσεις για το δεύτερο μισό της εβδομάδας που ο Ερμής σε συνδυασμό με τον Ουρανό και το Δία, σου χαρίζουν μεγαλύτερη εύνοια. Μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό σου να δημιουργήσει και να ανατρέψει τα επαγγελματικά σχέδια σου. Γρήγορα συμπεράσματα και αποφάσεις θα λειτουργήσουν σαν τροχοπέδη στις επιδιώξεις και επιθυμίες σου. Μην εμπλέκεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου τρίτα πρόσωπα, έστω και αν πρόκειται για αυτούς που αγαπάς και εμπιστεύεσαι. Διαχώρισε τα πράγματα και μην τον αδικείς λέγοντας του πράγματα που δεν πρέπει. Εσύ που είσαι μόνη, ένας πλατωνικός έρωτας ή μια παλιά σχέση πιθανά να κάνει την επανεμφάνιση του και αν σε ταράξει ευχάριστα.

 

Ιχθείς

Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο στο ξεκίνημα της εβδομάδας δημιουργεί εκνευρισμό και πιθανές διαφωνίες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Διατήρησε τον έλεγχο και μη διαταράσσεις την ψυχολογία σου. Αυτού του είδους οι σχέσεις για σένα είναι σημαντικές και έχεις την τάση να λειτουργείς και ενοχικά. Η συμπεριφορά κάποιων συνεργατών ή και ανώτερων σου στα εργασιακά φαίνεται τις πρώτες μέρες της εβδομάδας να παίζει με τα νεύρα σου. Επικεντρώσου στις προσωπικές υποθέσεις και υποχρεώσεις και απόφυγε τους υψηλούς τόνους. Οι απαιτήσεις άλλωστε είναι πολλές και θα πρέπει να παραμείνεις νηφάλια και ήρεμη. Οι διαφορές που υπάρχουν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου λύνονται μόνο με καλή διάθεση, αλληλοκατανόηση και σεβασμό, γι’ αυτό διατήρησε ήρεμο το κλίμα μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, η όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα σε εκπλήσσει ευχάριστα αυτήν τη βδομάδα.

Read More

And More